Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3738206 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Liquidator

Ne diyor sayin baskanimiz?

boş konuşmalar. olan biz taraftara oldu, bide sahadakı futbolculara!

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı kyiv

Hakem eyyam yaptı, art niyetli maçı şaibeli hale getirdi.

Başkannnnn hakem değil rakip şaibeli...Şaibe saray!!! 1 haftadır nerelerdeydin?1 aydır nerelerdeydin?

Çevrimdışı f_madida

Ne hikmetse son derbiler GS nin stadında diyor Fikret Orman...

Good morning after supper başkan...Bu şimdi mi konuşulur? :s20:

hani fiksturu ayarlamistin? ulan sene basindan beri Ankarali Atiba yaziyor bunu, yeni mi gordun?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ferdi1903

boş konuşmalar. olan biz taraftara oldu, bide sahadakı futbolculara!

Baskan ayni baskan diyorsun yani

Çevrimdışı ProjectOrigin

Hakem eyyam yaptı, art niyetli maçı şaibeli hale getirdi.

Başkannnnn hakem değil rakip şaibeli...Şaibe saray!!! 1 haftadır nerelerdeydin?1 aydır nerelerdeydin?

Aylardır

Çevrimdışı f_madida

Ne diyor sayin baskanimiz?

Diyor ki simdi ben biraz atar yapayim da haftasonu secimi kaybetmeyim bari..

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı mylife1903

Rusların güzel bie deyimi var “poyezd uje uşel”
yani Tren artık kaçtı. Bu saatden sonra ne derse boş!!!

Yemek sogudu altin kasik verse nolur o daha uygun
Gecen hafta konusacaktin artik bombos aciklamalar bunlar

Çevrimiçi tolga1903

Başkan bırak serzenişi geçti o işler. Bu takımı 2.yaptır başka bişey yapma sen. Paralarını da ver dalga geçer gibi oyuncular tüm sezon fifa'ya taşındı para alamıyoruz diye adam başı 150 bin galibiyet primi verdin verin primlerini son 3 maçı da kazansınlar belki 2.oluruz. Al sana pırlanta gibi hakem bulent yıldırım başkan öve öve bitireme.

Çevrimdışı kyiv

Diyor ki simdi ben biraz atar yapayim da haftasonu secimi kaybetmeyim bari..

Olay budur!

Ama bu akşam veya sezon sonu sonuç ne olursa olsun seçilir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Başkan , artık bırak git sonun Yıldırım Demirören'den kötü olacak.
Yakında kendi stadına giremeyeceksin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu saatten sonra GS ye karşı tek direnecek ve oyunlarını bozmaya çalışacak kişi muhtemelen Göksel Gümüşdağ' dır.
Bizimkiler artık seçim modunda.

Çevrimdışı Orhan_

İş işten geçtikten sonra bu kadar konuşmanın faydası yok. Konuşuyorsanız sonuç alın. Meze olmayın.

Çevrimiçi murat

bana zaten başağın bu denli çöküşü normal gelmemişti satış çok belli olmasın diye bize fazla dokunmadılar ki hani 3 takımlı lig yensen sen şampiyon olurdun beceremedin gs oldu gibi yine kenar süsü olduk sanki.

Çevrimdışı mylife1903

Ne hikmetse son derbiler GS nin stadında diyor Fikret Orman...

Good morning after supper başkan...Bu şimdi mi konuşulur? :s20:
Bu nedir ya
La sen degilmiydin fikisturu ft ile bersber yapiyoruz diye kendi hocanintaca atan
Bu ne lan bu ne
Hocan konusjnca kadromuz genis diye boburlenip boburlenip negro zombisini topcu sanan sen degil miydin
Yuh

Çevrimdışı Liquidator

Yemek sogudu altin kasik verse nolur o daha uygun
Gecen hafta konusacaktin artik bombos aciklamalar bunlar
Bende onu diyorum abi. Taraftar olarak yırtıyoruz bir yerimizi çıkın iki kelam edin bizi dogruycaklar, amma beyfendiler uyudular

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi murat

Şu saatten sonra GS ye karşı tek direnecek ve oyunlarını bozmaya çalışacak kişi muhtemelen Göksel Gümüşdağ' dır.
göksele posta koydular duymadın mı?cumhura posta koyan fetoya kol kanat geren gökseli mi takar?çöplerini toplatmaz desem belediye de gitti.
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2019, 23:30:10 MURAT ]

Çevrimdışı f_madida

göksele posta koydular duymadın mı?cumhura posta koyan fetoya kol kanat geren gökseli mi takar?

yarin secim iptal olsun da gorurum postalarini... su ara bir muallak donemde oldugu icin basaktan kimse birsey yapamadi.

Çevrimiçi tolga1903

Başakşehir şampiyon olursa şampiyon olmuş gibi sevinirim siyaset falan umrumda değil. Ne yaparsa yapsın ne gücü varsa sonuna kadar kullansın bu haramilere yenilmesin bir haksız şampiyonlukla daha kursaklarını milyonlarca euro ile doyurmasın. İlk tercihim 2.olmak ama başakşehir şampiyon olacaksa ona da ses etmiyorum 3 olalım. Bu stada gs'yi gömerlerse bin kere helal hoş olsun şampiyon olsunlar.

Çevrimdışı mylife1903

Kumupler birligi olarak bi aciklama daha yapin
Onu da beceremiyorsunuz
Gs tek basina hepinizi osurtuyor
Sonra kos kos gidip ozur diliyorsunuz

taraftar da gs lobisi yok falan saniyir
Adamlar siz hepiniz ben tek hodri meydan dedi verdi bulonun arpasini cozdu isi

Çevrimiçi murat

yarin secim iptal olsun da gorurum postalarini... su ara bir muallak donemde oldugu icin basaktan kimse birsey yapamadi.
ben daha gs ye diş geçirebilen görmedim aradan bir şekil sıyrılıyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Başakşehir şampiyon olursa şampiyon olmuş gibi sevinirim siyaset falan umrumda değil. Ne yaparsa yapsın ne gücü varsa sonuna kadar kullansın bu haramilere yenilmesin bir haksız şampiyonlukla daha kursaklarını milyonlarca euro ile doyurmasın. İlk tercihim 2.olmak ama başakşehir şampiyon olacaksa ona da ses etmiyorum 3 olalım. Bu stada gs'yi gömerlerse bin kere helal hoş olsun şampiyon olsunlar.
Ya nereye gomuyor ibb
O maca bile buloyu verirler
Ya da bir diger jubileci firat
Hic olmadi alttan umit ozturk

Gs bizim gibi saftirik mi isini sansa birakir mi

Çevrimiçi murat

Kumupler birligi olarak bi aciklama daha yapin
Onu da beceremiyorsunuz
Gs tek basina hepinizi osurtuyor
Sonra kos kos gidip ozur diliyorsunuz

taraftar da gs lobisi yok falan saniyir
Adamlar siz hepiniz ben tek hodri meydan dedi verdi bulonun arpasini cozdu isi

bizim başkan tornistan yaptı.şimdi kim güvenipte  yola çıkar.

Çevrimdışı f_madida

Ayni fikirdeyim, Basaksehir bu dinsizlerin hakkindan gelen imansiz gibi cikip catir catir silkelerse son 3 mac sampiyon olmus gibi sevinirim. Bu hirsizlara bu haramilere gidecegine para basak'a gitsin nasil olsa gelecegi olmayan bir proje o.

Çevrimdışı f_madida

ben daha gs ye diş geçirebilen görmedim aradan bir şekil sıyrılıyorlar.

vallahi rte topa girerse is degisir daha fazlasini soylemeye gerek yok.