Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3733258 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bu sene yaşandı bitti :by2: Bu saatten sonra tek istegim bizi biz yapan degerlere dondurecegine inandıgim Hurser Tekinoktay hocanin baskan secilmesi.Biz Fenerbahce dinamiklerinin yonetildigi gibi yonetilemeyiz.Liyakat liyakat liyakat!!!!
Fb bile topa girdi bu hafta
Fikret orman cok pis kandirildi buyuk ihtimal
Baskanim konustuk bulent yildirimla ortaya mac yonetecek icinizi ferah tutun
Denmistir
Serdar bilgiliyi de boyle kandirmislardi zamaninda

Çevrimdışı ilhan mansız

ben kendi adıma cevap vereyim aslında benim serzenişim bu maça yönelik değil hocaya biz şampiyonlupu necip pektemek vs ile ilk yarı verdik hocaya bu maçta necip nedeniyle yüklenmem o nedenle.maçlarda  öne geçtiğimizde tutmak için kaç sefer necipi aldı oyuna neredeyse hepsinde çuvalladık ona rağmen bu maçta neciple oyunu tutma planı yapıyor ona kızıyorum.kadronun en yetersiz ismi ama her maç oynatmak için bir çaba harcıyor.son birkaç maç hoca necip yerine cesur hamleler yapmıştı ve karşılığını almıştık ne oldu da tekrar necipe döndün.bu maçın kaybedileceği belli hakemin yönetiminden ama bu necip ısrarı olmasaydı bu maç sadece formalite olabilirdi. sadece kaybedilmiş bir maç yada gsnin ümidi olmadığı için dağıldığı bir maç.necip ısrarı bizi bu duruma düşüren.
plan oyunu tutma değildi, gese zaten uzun topla oynayan bir takım açık vermezsek 2. Yarı bunu da yapacak güçleri kalmayacaktı. Hoca sadece fizik gücü çok kötü olan gesenin ilk yarı pilini bitirmeye çalışıyordu. Rakip ve hakem bu yüzden ilk yarıda maçı almalıydılar ve bunu yaptılar. Hakem resmen rakibin taktiğini aynen sahaya yansıttı. Hocanın hatalı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum

Çevrimdışı caner.eryigit

Rakibe 29 dakika faul çalınmadı, 2 metre ofsaytı gol verebilmek için 5 dakika kural aradılar, biz fenerli gazeteci trabzonlu yönetici falan rt'liyoruz. Ailenizden birini kaçırdılar rehin mi tutuyorlar @Besiktas Bu günleri değilse neyi yönetiyorsunuz?
Budur abi!!!!

Çevrimdışı murat

en çok başakşehir maçına yanıyorum.o maç yenilseydik bari bu kadar üzülmezdim.hem şampiyonluğu ver hem gs yi şampiyon yap.

Çevrimiçi Sinan66

taçimiz çalinmis  :)

neyse

adamlara göstermelik bir maçta aleyhlerine bir hata yapiliyor ortaligi ayaga kaldiriyorlar,
sonra da hep lehlerine hata yapiliyor

Çevrimdışı Orhan_

aslında bizimki olması gerekeni söylüyor ama biz bu ülkede olması gerekeni söyleyeni tu kaka yapıyoruz. Zaten mesele aslında topun kimden çıktığı da değil o sadece teferruat, o olmasa başka bir şey olacaktı. Hakem sahaya maçı geseye kazandırmak İçin çıkmıştı

Top bizden çıkmadı ve bu yüzden yenik duruma düştük. Bunun -abilir -ebilir diye yorumu olmaz. Gerekirse on bin kere izlersin pozisyonu. Sonra konuşursun. Kavganı temiz bir rakiple etmiyorsun ki.

Çevrimdışı Liquidator

ohaaa fenerli Sinan Engin bile Bülonun. düdüyünü astırmazsa bu yönetim, yuh olsun dedi.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mrred

plan oyunu tutma değildi, gese zaten uzun topla oynayan bir takım açık vermezsek 2. Yarı bunu da yapacak güçleri kalmayacaktı. Hoca sadece fizik gücü çok kötü olan gesenin ilk yarı pilini bitirmeye çalışıyordu. Rakip ve hakem bu yüzden ilk yarıda maçı almalıydılar ve bunu yaptılar. Hakem resmen rakibin taktiğini aynen sahaya yansıttı. Hocanın hatalı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum
Makul bir yorum fakat karsi tarafin pilini devamli pas pas pas yaparak zaten bitirebilirdik. Ki biz bunu daha once yapabiliyorduk. Ne zaman lyon macinda fabri o hatayi yapti artik defanstan hep uzun vurarak cikmaya basladik.
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

@tolga1903 Katilmiyorum. Bu soylem bizim hak ederek kazandigimiz sampiyonluklari saibeli yapar. Bir takim kotu oynarak da sampiyon olabilir. Bizde 2016/2017 sezonunda kotu oynarak sampiyon olduk. Fark sadece onlar bizden daha kotu oynuyordu. Ayrica bir lobi soylemi cok tehlikeli yerlere gider mesela , onlar da cenk koray’ın hukuki yollarla bize kazandirdigi 2 sampiyonluk icin lobileri sayesinde kazandilar diyebilirler. Biz her halukarda iyi oynamaliyiz digerleri beni zerre ilgilendirmiyor.

Abi olay güçlü oyunsa bunlar da oynamıyor onu demek istiyorum kazandığımız şampiyonlukları neden şaibeli yapsın ilk yarıdaki gs maçında da güçlü oyunumuz yoktu ama bir şekilde kazandık mesela. Bugün de en kötü beraberlik alıp ilk 2 için umudumuzu sürdürebilirdik set çekildi son 3 hafta önceliğimiz iyi oyun mu kendimizi en az 40m euro kazanç elde edeceğimiz noktaya atmak mı? Bu engellendi işte isyanım buna yoksa sezon başından beri hocayı eleştiriyoruz takım hiç ışık vermedi ki bu sene ama 13 puandan şuraya getirip birden umudunun alınması koyuyor insana istediğimiz tip hoca oyuncu oyun hepsi için bütçe oluşturabilirdik bir sampiyonlukla ha olurdu olmazdı ama buna ağzında düdük olan adi engel olmasaydı keşke. 45 dakikada bir takım nasıl cökertilir mental olarak derslikti.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Al bak cevabin burada, arkadas cok daha net yazmis.

"Adam aldı attı taçı. Stoperler hücumda bekler gelmemiş çat diye aldı attı adam kimse inanamadı büyük takimlikla ne alakası var ... İlk yarıda sindirdi takımı gördüğün hangi sarı kart sarıydı? Gs'ye ilk faulü 26.dakika çaldı ikinci gol eleştirilecek gol ama ilk yarı yediğimiz gol kadar skandal gol olamaz. Şu golü gs yese türkiye ayağa kalkmıştı hocaları anırıyordu bu takım büyük takım değilse işte böyle taraftar profiline sahip olduğu için değil. Haftalardır agliyorlar mükafatı bu oldu mhk basıyor adamlar bizim yönetimimiz seçim derdine düştü. Atiba'ya atılan dirseğe faul vermedi faul. Allah bin belasını versin böyle düzenin iki yıldır gs ile yarışın içindeyiz ve son haftalarda gs stadında oynuyoruz gs fb olduğu hafta başakla oynatiyorlar tesadüflere bak. Şu maç vodafone'da olsa o taçı eşşekkkkk gibi verecekti rezilin oğlu hırsız assaglik. "

Hucumda baski kurdugun pozisyonda futbolcular niye defans formasyonu alsin, boyle sacmalik mi olur?

Kardeşim hala settesin hala formasyondasın.. Futbolcu dediğin uyanık olacak akıllı olacak.. Orada yan hakem taç vermiş gs'ye orta hakem onaylamış.. Eee niye itiraz ediyorsun koş yerine koşarken itiraz et bari.. Bu disiplinsizlik amatörlük olacak şey değil. Hoca maça hazırlayamamış germiş takımı ben böyle yorumluyorum. Biz hakem iyiydi demiyoruz. Hakemler kötü.. Ee madem senin dediğin gibi her şey baştan belli çekilelim ligten? Niye oynuyoruz? Kapatalım kepenkleri? Böyle şey olur mu ya? İtirazını et yine ama defansı boş bırakmak niye? Bırakın şu romantizmi..

Çevrimdışı ilhan mansız

Top bizden çıkmadı ve bu yüzden yenik duruma düştük. Bunun -abilir -ebilir diye yorumu olmaz. Gerekirse on bin kere izlersin pozisyonu. Sonra konuşursun. Kavganı temiz bir rakiple etmiyorsun ki.
konuşmasının bir şey değiştirmeyeceğini gayet iyi bildiğindendir. Bu maç alenen şampiyonluk çalındı. Hocanın yapabileceği bir şey yoktu

Çevrimdışı murat

kendimi anlatamamışım ligin ilk yarısından bahsediyorum necip pektemek vs uğraşırken ligi verdik diyorum.bugün biz buraya formalite maçı oynamaya gelebilirdik diyorum.
hakemin bugün bu durumdayken yapabileceklerini daha önce onlarca kez gördük bu duruma bırakmamalıydık.hocanın da bunda saplantılı tercihleri neden oldu.geçen sene gibi şampiyonluğu ilk yarı verdik bu maçta değil.bu tür maça bırakırsan herzaman yada genellikle doğranıyoruz bu şaşırtıcı değil.bizim sorunumuz zaten gs ye ve fb ye zayıf kaldığımız taraf bu.

Çevrimdışı celiker1

Ya yazmayacagim diyorum kafam iyi Necip aklimda geldikce yatamiyorum😡Senol hocam boyle bir.macta.nasil kendine.ihanet edersin😡Hani yolda bulduklarini yola ciktiklarinla degistir.eyecektin?Sen ikinci yari Guvenc yada Jagawa tercihileriyle geldin buraya diger 11 harici😡Hadi hepsini gectim sen once.durdurmak icin kadro cikarmazsin hocam.Kendine ihanet ettin🤨
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

İşi buralara bile birakmadan cok rahat bu maca sampiyon olarak cikabilirdik. Hoca buyuk mac stresini kaldiramiyor. Hocanin dengesi bozuluyor ben bu mac ozelinde neciple baslamasina sasirdim fakat mac sonu aciklamalarini dinledim makul bir aciklama geldi o yuzden bir sey diyemem fakat elestirdigim nokta tam olarak su; rakibe onlem alacak bir durum yok zaten. Rakibin orta sahasi donk ve fernando onlarda topu kapip hizli hucuma cikma uzerine bir plan yapmislar ki zaten 2 senedir bu oyunu oynuyorlar. Bunun anti tezi neciple sahaya cikmak tabiki olabilir fakat onun yerine devamli pas yaparak rakibi yormak da bir cozum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı celiker1

Bu arada Diagne mactan once.konusuldugu gibi ksarligini yapti.Mac 2-0 oldugu icin Vardan dondu😡
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ilhan mansız

kendimi anlatamamışım ligin ilk yarısından bahsediyorum necip pektemek vs uğraşırken ligi verdik diyorum.bugün biz buraya formalite maçı oynamaya gelebilirdik diyorum.
hakemin bugün bu durumdayken yapabileceklerini daha önce onlarca kez gördük bu duruma bırakmamalıydık.hocanın da bunda saplantılı tercihleri neden oldu.geçen sene gibi şampiyonluğu ilk yarı verdik bu maçta değil.bu tür maça bırakırsan herzaman yada genellikle doğranıyoruz bu şaşırtıcı değil.bizim sorunumuz zaten gs ye ve fb ye zayıf kaldığımız taraf bu.
Murat hocam gayet iyi anladım da, onlar artık geçti. Bu maç İçin yapacak bir şey bence yoktu. Hakem çok net yazıyorum, hayatımda ilk kez böyle bir şey gördüm. Taraflı yönetim falan değil tamamen rakibin taktiğini sahaya yansıtmak İçin yönetti maçı. Maçın ilk yarısı ibretlikti

Çevrimdışı kyiv

Fikret Orman beyaztv de an itibarı ile.

Çevrimdışı murat

konuşmasının bir şey değiştirmeyeceğini gayet iyi bildiğindendir. Bu maç alenen şampiyonluk çalındı. Hocanın yapabileceği bir şey yoktu
hoca konuşmayı beceremiyor.böyle söylersen karar doğru hakem yanlış yapmadı diye algılanır.bizim bütün sızlanmamızı taca atar.nasıl başkan hakem pırlanta fikstürü biz beraber yapıyoruz yusuf abi şöyle böyle diyerek taca attıysa bu da aynı.

Çevrimdışı murat

Murat hocam gayet iyi anladım da, onlar artık geçti. Bu maç İçin yapacak bir şey bence yoktu. Hakem çok net yazıyorum, hayatımda ilk kez böyle bir şey gördüm. Taraflı yönetim falan değil tamamen rakibin taktiğini sahaya yansıtmak İçin yönetti maçı. Maçın ilk yarısı ibretlikti
bunda hemfikirim.

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı Liquidator

Fikret Orman beyaztv de an itibarı ile.
Rusların güzel bie deyimi var “poyezd uje uşel”
yani Tren artık kaçtı. Bu saatden sonra ne derse boş!!!

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı kyiv

Ne hikmetse son derbiler GS nin stadında diyor Fikret Orman...

Good morning after supper başkan...Bu şimdi mi konuşulur? :s20:

Çevrimdışı ProjectOrigin

''Ne hikmetse son derbiler hep GS'nin stadında'' Ft ile beraber yapmadınız mı başkanım fikstürü. Tutarlı olun

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı kyiv

Başkan boş konuşuyorsun boşşşş!!! Maç öncesinde Beşiktaşın hakkını yedirmeyeceksin!