Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3733196 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ama bunu anlatamıyoruz birde oynattığın oyuncu necip.bakın şu çocuğun istatistiğine 300 maç 3 gol 3 asist filandır heralde.bu 300 maçta kaç galibiyet kaç beraberlik mağlubiyet var.
Tolgaydan iyidir abi

Çevrimiçi tolga1903

herhalde twiterda yalakalık yapanlardan bahsetmişlerdir.olayı tüm yönleriyle değerlendirmek lazım.taç pozisyonu olmasa bir kırmızı vs ile yine çözerlerdi bizi onu net hissettirdiler ama bazı arkadaşlarda hocanın hatalarını görmezden gelmek için hakemin arkasına saklanmaya başladılar.

Değil vallahi değil hocanın hatası yok mu var ama şu maçta kesinlikle ağır basan taraf hocanın hatası değil olamaz. Hocanın hatası 3 0'dan 3 3 yapılan fener maçı olabilir 1 0 öndeyken kadıköy'de takımın çekilmesini de ona bağlarız ama şu maçtaki sindiriliş bu sene herhangi bir anadolu takımına yapıldıysa bir daha maç izlemem iddia ediyorum. Camia olarak yok sayıldık bu gece "sen dur bir ara şampiyon olursun çekil şuradan" denildi ve kuzu kuzu çekildik. Trabzon gibi 7 kişi kalsak gam yemezdim reaksiyon bile veremedik.

Çevrimdışı kyiv

Hakeme asla laf söylemem. Galatasaray deplasmanına giderken hakemin 50-50 maç yöneteciğini düşünen saftır. Hele bu Bülo ise. Sen önce kendin maça ne kadar hazırlanmışsın, ne kadar inanmışsın ona bakacaksın. Galatasaray iyi oynadı haketti demiyorum ben kendime bakıyorum biz kazanacak kadar hazırlamamışız kendimizi. Yediğimiz 2 golde gerizekalılık seviyesinde bu kadar aptalca goller yenmez. Maç öncesi söyledik çok dikkatli olmak lazım etrafı, rakibi arkadaşlarını takip etmek pür dikkatli olmak lazım diye.

Ve de hepsinden önemlisi bu iş takım elbise giyip ödül almakla olmuyor. Rakip orada ne Hoca ne futbolcular bizim inandığımızın 10 da 1 ini inanmamışlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Pres yapmayı beceremeyen GS'ye karşı oyunu kendi sahanda kabul etmek.
Muhteşem bir dehasın sen.

Çevrimdışı Savaş

Mykanos icin biletler bakılmaya başlanmıştır şimdi.

3 hafta sonra eller havaya mod on.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan mansız

Değil vallahi değil hocanın hatası yok mu var ama şu maçta kesinlikle ağır basan taraf hocanın hatası değil olamaz. Hocanın hatası 3 0'dan 3 3 yapılan fener maçı olabilir 1 0 öndeyken kadıköy'de takımın çekilmesini de ona bağlarız ama şu maçtaki sindiriliş bu sene herhangi bir anadolu takımına yapıldıysa bir daha maç izlemem iddia ediyorum. Camia olarak yok sayıldık bu gece "sen dur bir ara şampiyon olursun çekil şuradan" denildi ve kuzu kuzu çekildik. Trabzon gibi 7 kişi kalsak gam yemezdim reaksiyon bile veremedik.
helal olsun, +1903, ne hocası, ne yönetimi, adamlar alenen şampiyonluk çalıyor. Bizim bu maçı kazanmamız imkansızdı. Bunu nasıl görmüyor bazı arkadaşlar, hala maçın teknik analizini yapıyorlar. Bu maçta hakem gese taktiğini alenen sahaya yansıttı olay bundan ibaret.

Çevrimdışı murat

Kirmizi var macta abi
Mesela donk buragin kafasina tekme atiyor kirmizi
Lensi indiriyir markao burnunu sardiriyor kolpadan o da bariz gol sansindan kirmizi
Luyindama dirsegi cakiyor atibaya kirmizi
Maryano ayusu 189 tane faul yapti cift saridan at
Jagne canlisi kendini atmaktan top oynayamadi
zaten hakemin niyeti belli vida caner ve lens faul yapmadan sarı gördüler.burağın kafaya tekme atibaya dirsek verilmeyen fauller ters verilen fauller kornere aut çalma taçı rakibe verme her pozisyonda birşey bulmak için varda yapılan uğraşlar ne ararsan vardı.hbir pozisyonda beşiktaş lehine bir faul çaldı ilk yarı sonlarına doğru galiba ilk faulümüz itiraz etti gsli oyuncu bülo yüzünü bir ekşitti bu ne yüzsüzlük daha ne yapayım der gibi.maç 2 -0 olunca bülo rahatladı 2 yi yemeseydik biraz daha deşifre etseydik.

Çevrimiçi tolga1903

Gs cok kotu oynuyor hangi mesajimda iyi oynuyor demisim ?
Ayrica gecen hafta yuzde 68 pas isabetiyle oynayan bir takimiz. O pas yuzdesiyle hic bir takim kaptigi topla hizli falan cikamaz.

Güçlü oyunu olmadan da başarılı olabiliyor yerel liginde onu demeye çalışıyorum ben de. Real madrid'in lobisi güçlü evet ama karşısındaki güçlü oyun barcelona oyunu örnekler çok uç değil mi? Ortada sana hiçbir şartta bir maçın verilmeyeceğini ispat eden bir organizma var istediğin kadar güçlü oyun oyna ki bugünkü maç önü planı da meşhur taça kadarki oyun da öyle yerle yeksan edilecek oyun değildi geçen hafta çok daha kötüsünü oynadı takım dediğin gibi

Çevrimdışı ilhan mansız

Hakeme asla laf söylemem. Galatasaray deplasmanına giderken hakemin 50-50 maç yöneteciğini düşünen saftır. Hele bu Bülo ise. Sen önce kendin maça ne kadar hazırlanmışsın, ne kadar inanmışsın ona bakacaksın. Galatasaray iyi oynadı haketti demiyorum ben kendime bakıyorum biz kazanacak kadar hazırlamamışız kendimizi. Yediğimiz 2 golde gerizekalılık seviyesinde bu kadar aptalca goller yenmez. Maç öncesi söyledik çok dikkatli olmak lazım etrafı, rakibi arkadaşlarını takip etmek pür dikkatli olmak lazım diye.

Ve de hepsinden önemlisi bu iş takım elbise giyip ödül almakla olmuyor. Rakip orada ne Hoca ne futbolcular bizim inandığımızın 10 da 1 ini inanmamışlar.
sadece şunu söyleyeyim, bu maç 3 gün oynansa bile kazanma ihtimalimiz sıfırdı. Bunu maç başladıktan sonra anladım, alenen şampiyonluk çalındı bu kadar basit

Çevrimdışı ilhan mansız

zaten hakemin niyeti belli vida caner ve lens faul yapmadan sarı gördüler.burağın kafaya tekme atibaya dirsek verilmeyen fauller ters verilen fauller kornere aut çalma taçı rakibe verme her pozisyonda birşey bulmak için varda yapılan uğraşlar ne ararsan vardı.hbir pozisyonda beşiktaş lehine bir faul çaldı ilk yarı sonlarına doğru galiba ilk faulümüz itiraz etti gsli oyuncu bülo yüzünü bir ekşitti bu ne yüzsüzlük daha ne yapayım der gibi.maç 2 -0 olunca bülo rahatladı 2 yi yemeseydik biraz daha deşifre etseydik.
e tamam işte, olayın taktikle falan ilgisi yoktu. Bu maç 3 gün oynansa kazanmamız imkansızdı

Çevrimdışı mrred

@tolga1903 Katilmiyorum. Bu soylem bizim hak ederek kazandigimiz sampiyonluklari saibeli yapar. Bir takim kotu oynarak da sampiyon olabilir. Bizde 2016/2017 sezonunda kotu oynarak sampiyon olduk. Fark sadece onlar bizden daha kotu oynuyordu. Ayrica bir lobi soylemi cok tehlikeli yerlere gider mesela , onlar da cenk koray’ın hukuki yollarla bize kazandirdigi 2 sampiyonluk icin lobileri sayesinde kazandilar diyebilirler. Biz her halukarda iyi oynamaliyiz digerleri beni zerre ilgilendirmiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

Bir yanda Caner'e çarpmayan topa "çarptı" diyen f.t şeref yoksunu... Bir yanda "top bizden de çıkmış olabilir" diyen bir adam.. Yürü git milli takımına.

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya güzel abilerim ne olur yapmayın şu maçta saha içiyle alakalı neyi konuşacağız Allahınızı seversiniz bugün ki Bülent Yıldırım cem papila ya rahmet okuttu.
Bir de bunu var uygulaması olmasına rağmen yaptı.
Kimse yanlış anlamasın biz cebimizden gönlümüzden ne varsa verirken bizi yönetenlerin hesabı başka ve bu düzen böyle devam ettiği sürece düzülmeyede devam edeceğiz.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Şükürler olsun ki sezon bitiyor, bu çile daha fazla çekilmezdi. Devre arası yeni hoca getirmemek, Fener'in bile hakemler hakkında konuştuğu ortamda dut yemiş bülbüle bürünmek. Anlaşılmaz, yaşanır. Ha birde q7 gitmesin diye evine ikna turu atan aklı evvel yöneticiler...

Bu duruma bile bile sebep olanların iki yakası bir araya gelmesin

Çevrimdışı kyiv

Yediğimiz gollerde ikisinde de takım olarak uyunmuş!!!!!

Bu maç şampiyonluk maçı!!!!

Cin olacaksın cinnnnn!!!

Tacı bile attırmayacaksın!!!!

Gözün 4 değil 14 açılacak!!!

Bu kadar kopuk maç oynanmaz!!!

Ayıp yahu bizim inancımız kadar inanmamışlar!!!

Çevrimdışı mylife1903

Aciklama yapan yonetici var mi?
Olu taklidine devam mi

Çevrimdışı murat

helal olsun, +1903, ne hocası, ne yönetimi, adamlar alenen şampiyonluk çalıyor. Bizim bu maçı kazanmamız imkansızdı. Bunu nasıl görmüyor bazı arkadaşlar, hala maçın teknik analizini yapıyorlar. Bu maçta hakem gese taktiğini alenen sahaya yansıttı olay bundan ibaret.
ben kendi adıma cevap vereyim aslında benim serzenişim bu maça yönelik değil hocaya biz şampiyonlupu necip pektemek vs ile ilk yarı verdik hocaya bu maçta necip nedeniyle yüklenmem o nedenle.maçlarda  öne geçtiğimizde tutmak için kaç sefer necipi aldı oyuna neredeyse hepsinde çuvalladık ona rağmen bu maçta neciple oyunu tutma planı yapıyor ona kızıyorum.kadronun en yetersiz ismi ama her maç oynatmak için bir çaba harcıyor.son birkaç maç hoca necip yerine cesur hamleler yapmıştı ve karşılığını almıştık ne oldu da tekrar necipe döndün.bu maçın kaybedileceği belli hakemin yönetiminden ama bu necip ısrarı olmasaydı bu maç sadece formalite olabilirdi. sadece kaybedilmiş bir maç yada gsnin ümidi olmadığı için dağıldığı bir maç.necip ısrarı bizi bu duruma düşüren.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bir yanda Caner'e çarpmayan topa "çarptı" diyen f.t şeref yoksunu... Bir yanda "top bizden de çıkmış olabilir" diyen bir adam.. Yürü git milli takımına.
aslında bizimki olması gerekeni söylüyor ama biz bu ülkede olması gerekeni söyleyeni tu kaka yapıyoruz. Zaten mesele aslında topun kimden çıktığı da değil o sadece teferruat, o olmasa başka bir şey olacaktı. Hakem sahaya maçı geseye kazandırmak İçin çıkmıştı

Çevrimdışı mylife1903

Ya güzel abilerim ne olur yapmayın şu maçta saha içiyle alakalı neyi konuşacağız Allahınızı seversiniz bugün ki Bülent Yıldırım cem papila ya rahmet okuttu.
Bir de bunu var uygulaması olmasına rağmen yaptı.
Kimse yanlış anlamasın biz cebimizden gönlümüzden ne varsa verirken bizi yönetenlerin hesabı başka ve bu düzen böyle devam ettiği sürece düzülmeyede devam edeceğiz.

Bulonun jubilesi iste
Dedik ama jubileci hakem lobisi olan gsyi yaglar diye
Sonra daha bu bulonun mhk baskanligini falan izleyecez
Dongu hep ayni
Simdi lig sonuna kadar mac vermezler buloya bizim baskanin gazini alirlar

Çevrimdışı celiker1

Bu sene yaşandı bitti :by2: Bu saatten sonra tek istegim bizi biz yapan degerlere dondurecegine inandıgim Hurser Tekinoktay hocanin baskan secilmesi.Biz Fenerbahce dinamiklerinin yonetildigi gibi yonetilemeyiz.Liyakat liyakat liyakat!!!!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Liquidator

Aciklama yapan yonetici var mi?
Olu taklidine devam mi
Yönetici? bizde ondan varmı??

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Akil Emre

Artık hoca necip i milli takıma alsın joker gibi her mevkide oynar, bugün itibariyle beni bile hayatımın en önemli parçası olan Beşiktaşımdan soğuttular, alenen amatör küme takımı gibi harcadılar, başkan gidene kadar benden bukadar ne digitürke ne de çakmak dahil herhangi bir ürün alarak klübe faydam olmaz. Bu tff ve hakkımızı şuana kadar yiyen herkeze hakkım haram olsun.

Çevrimdışı ferdi1903

Yediğimiz gollerde ikisinde de takım olarak uyunmuş!!!!!

Bu maç şampiyonluk maçı!!!!

Cin olacaksın cinnnnn!!!

Tacı bile attırmayacaksın!!!!

Gözün 4 değil 14 açılacak!!!

Bu kadar kopuk maç oynanmaz!!!

Ayıp yahu bizim inancımız kadar inanmamışlar!!!
Iste bu abi

Çevrimiçi Mehmet57

Alexis bile Mirin’den iyi stopper di