Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741003 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi levitate

çıkan 11'den anladığım hoca orta sahayı güçlü tutmak istemiş. dorukhan ve necip benzer tipler zaten

lens ve burak forvette takılırken orta üçlü topu kapıp ljajic'e atacak oda pozisyon yaratacak ön ikiliye

sonra kagawa ve q7 girip oyunu soğuturlar top tutarak

idare eder bir plan ama herşey necip'e bağlı :ı iyi oynarsa yaşadık, kötü oynarsa gg. medel olsa daha mantıklı gelirdi bu tercihler

neyse sinerjiii
bipbipbupbup

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

6 haftadir kazanan kadroyu neden bu maçta bozuyorsun. Hadi onu gectim uzun suredir maça sonradan bile girip 10 dakika oynamayan Necip'i ne düşünerek 11 başlatiyorsun?

Ne performansı bekliyorsun maç eksiği olan adamdan derbide?

La havle..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Negatif yollamayalım şimdi.. Maç sonucunda yanlış karar olduğunu görürsek hep beraber gömeriz hocayı ve Necip'i  :lol:

Çevrimdışı tangaz

gel beni yen kadrosu olmuş azcık umarım yanılırız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

çıkan 11'den anladığım hoca orta sahayı güçlü tutmak istemiş. dorukhan ve necip benzer tipler zaten

lens ve burak forvette takılırken orta üçlü topu kapıp ljajic'e atacak oda pozisyon yaratacak ön ikiliye

sonra kagawa ve q7 girip oyunu soğuturlar top tutarak

idare eder bir plan ama herşey necip'e bağlı :ı iyi oynarsa yaşadık, kötü oynarsa gg. medel olsa daha mantıklı gelirdi bu tercihler

neyse sinerjiii
Dizilisi gormek lazim
Bakalim neler olacak

Çevrimdışı AigleBordeaux

Gs nin sağ kanadı baya etkili oraya Hoca Caner’e ve Llajiçe bırakmaz bu maç Oraya Caner Necip ikilisi kapatır
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Tek umudumuz Necibin napoli macında ki gibi oynaması  :money:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Negatif yollamayalım şimdi.. Maç sonucunda yanlış karar olduğunu görürsek hep beraber gömeriz hocayı ve Necip'i  :lol:
Nejipjanim gomulmez gomulmesi teklif dahi edilemez
Kirmizi gormesin kafi

Çevrimiçi levitate

Dizilisi gormek lazim
Bakalim neler olacak
herkes ayrı birşey diyor ilginç

sol bekte daha fena olur durum orta sahada kalsın
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

herkes ayrı birşey diyor ilginç

sol bekte daha fena olur durum orta sahada kalsın
Hoca bilir en dogrusunu
Ilginc llan besiktas muhabirleri ne is yapar
Maca bakmiyorlar herhalde tesislerde

Hoca bilir en dogrusunu

Onlar takipçi kasma peşinde.. Lig bitsin de kıçımızdan transfer uyduralım diye pusuda bekliyolar.

Çevrimiçi levitate

Onlar takipçi kasma peşinde.. Lig bitsin de kıçımızdan transfer uyduralım diye pusuda bekliyolar.
bkz. serdar sarıdağ
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Hoca bilir en dogrusunu
göreceğiz bakalım ama tahminim ilk yarı gs mal mal bassın pili bitsin diye bekleyeceğiz, top kessin pres yapsın diye koydu herhalde

sonra ikinci yarı buuum
bipbipbupbup

Çevrimdışı 'TaNeR'

Maç sert geçecek belli... kayıpsız 11'e - 11 oynarsak alırız ...cücü tabii yine de mikroskopla aleyhimize pozisyonlar arayacak ;)

Uzaktan kaleye şutla en az 1 gol bekliyorum  :super:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Kapkarakartal

300 tamamlamak için oynatıyoruz galiba Necip'i başka izahı yok.

Çevrimdışı kartalbayt

Cücünün ekran başında olması saha içinde olmasına göre büyük avantaj bizim için. Saha içinde olsa o pozisyonu öyle görmüştüm diyip geçiştirebileceği şeyleri ekran başında yapamaz. Sormazlar mı adama elli kere izleyip doğru karar veremiyorsan ne işin var elit hakem kategorisinde diye

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Hava topu eslesmelerinde sikinti var
Vida jagneyi alsa
Mirin luyindamayi alsa
Burak markao olsa
Donk nejipjan
Fernando atiba gibi
Karyusjan direge adam koy rahatim kaciyor basim donuyor dikkatim dagiliyor deme

Çevrimiçi Rasim

az önce TRT de Fatih Dogan Yönetim cuma günü ödeme sözü vermis gerceklestirememis kadroyla baglantisi varmi bilemedim  :alala:
Beşiktaş!

az önce TRT de Fatih Dogan Yönetim cuma günü ödeme sözü vermis gerceklestirememis kadroyla baglantisi varmi bilemedim  :alala:

Doğru olabilir. Yönetimden her şey beklenir.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ortam tam Gs nin alması için oluşmuş
Gs tribünleri dolu, hakemler tam Gslik, oyuncular yine paralarına alamamış..

Çevrimiçi Rasim

Ortam tam Gs nin alması için oluşmuş
Gs tribünleri dolu, hakemler tam Gslik, oyuncular yine paralarına alamamış..
baskan da maca gelmeyecekmis daha önemli isleri varmis  :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

baskan da maca gelmeyecekmis daha önemli isleri varmis  :akuma:
Yaz için gece külübü araştırıyordur..

Çevrimdışı mylife1903

Adriyano da dolar cekmesi varmis yuro kanamasi olmus devaluasyona bagli

Çevrimdışı Orhan_

Gençler kendini genç hissedenler. Bugün maç bizim. Ne Necip, ne hocanın tercihleri, ne hakemler ne de paralar maralar. Unutun gitsin. Hafta başından beri oluşan sinerjiyi bölmeyin, yok etmeyin. Bugün maç bizim... Zafer inananlarındır.

Çevrimiçi Rasim

bu mac ban Daum un 2. gelisinde asy de bir maca cikisimizi hatirlatti yensek lider oluyorduk cok defensif bir kadroyla cikmisti sahaya 2-0 yenilip gelmistik insallah öyle olmaz. bu macta Kagawa sahada olmasi lazimdi hakemler zaten kart göstermek icin firsat ariyor necip tam citirlik hakemler icin. Allah yardimcimiz olsun  :bandit:
Beşiktaş!