Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3743034 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Sinerjiyi düşürmeyin arkadaşlar, söylemeyecektim  ama söyleyeyim:
Bugünkü maçı bize Lens alacak.
300 maçtır kötü oynuyor, 2 gol atacak, biri ceza sahası yayından şut diğeri kontradan.
Borcunu ödeme zamanı geldi.
Rüyamda gördüm.
Cücü de birşey yapamayacak.
Korkmayın!
Lens hic bi halt edemez.

Çevrimdışı mylife1903

Sinerjiyi düşürmeyin arkadaşlar, söylemeyecektim  ama söyleyeyim:
Bugünkü maçı bize Lens alacak.
300 maçtır kötü oynuyor, 2 gol atacak, biri ceza sahası yayından şut diğeri kontradan.
Borcunu ödeme zamanı geldi.
Rüyamda gördüm.
Cücü de birşey yapamayacak.
Korkmayın!
Abi insallah
Ruyamda saga yatiriyordum

Çevrimdışı mylife1903

Lens hic bi halt edemez.
Yaw boyle oyuncular cikip boyle maclarda tak diye isi cozebilir

Çevrimdışı mylife1903

Deplasman kartallarimiza buyuk is dusuyor
Gs taraftarini bi guzel bolmeleri lazim
Artik got arasi mesale mi yaparlar ekmek arasi torpil mi bilmem ama ozellikle mac baslarken hic girtlak yormasinlst sonra gs taraftarini once bolup sonra mactan kopartsinlar

Çevrimdışı kartalbayt

Kesin olmayan 11'imiz

Karius
Gökhan-Vida-Mirin-Caner
Atiba-Dorukhan - Necip
Lens-Ljajic
Burak

Necip olmasa iyiydi ya, neyse, sinerjiye devam, kazanacağız

Çevrimdışı caner.eryigit

Karius
Gökhan vida mirin caner
Atiba dorukhan necip
Ljlacic lens
Burak

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bugün rüyam da 2-2 bittiğini gördüm 2 gs macında yine görmüstüm tutmustu söyleyim herkese de uğuru filan kaçsın icimde kalmasın içimden geçen skor 4-1 alırız  :icool:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı kartalbayt

Adriano yok, maç eksiğinden dolayı anlarım
Quaresma yok, hoca bu konuda en doğrusunu yapmış,
Güven yedek, tecrübesi zaten yetmezdi ilk 11 başlamasına,
ama neden Necip neden bunu anlayamıyorum.
İlk yarı oynadığımız maçta az kalsın yakıyordu bizi penaltı pozisyonunda, hem sakar hem yeteneği kısıtlı hem kart görme potansiyeli yüksek
İnşallah Şenol Hocanın bildiği birşey vardır

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Adriano yok, maç eksiğinden dolayı anlarım
Quaresma yok, hoca bu konuda en doğrusunu yapmış,
Güven yedek, tecrübesi zaten yetmezdi ilk 11 başlamasına,
ama neden Necip neden bunu anlayamıyorum.
İlk yarı oynadığımız maçta az kalsın yakıyordu bizi penaltı pozisyonunda, hem sakar hem yeteneği kısıtlı hem kart görme potansiyeli yüksek
İnşallah Şenol Hocanın bildiği birşey vardır

Medel sakat sezonu kapattı falan yazıyolardı belki sakatlığı devam ediyordur. Vardır hocanın bi bildiği diyelim sinerjiyi bozmayalım  :D

Çevrimdışı sEuL

Adriano iyiyse oynar be hocam, Necip nedir simdi?

Anlasilan top bizde kesinlikle kalmayacak, Necip- Dorukhan-Atiba orta sahasiyla topu Gs’ye verir kontralardan birseyler yapmaya calisiriz gibi duruyor. Savunma yapamiyoruz zaten, ne zaman geriye cekilsek cok rahat gol yiyoruz. Insallah ben yanilirim.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Aslında hoca bir nevi şunu düşünmüş olabilir caner cok boş cıkıyor ve geride boşluk bırakıyor necibi o yüzden görev vermiş olabilir asıl soru necip bu görevi yapabilecek mi
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı kartalbayt

Medel sakat sezonu kapattı falan yazıyolardı belki sakatlığı devam ediyordur. Vardır hocanın bi bildiği diyelim sinerjiyi bozmayalım  :D
Medel kadroda yok ama Kagawa hadi olmadı Oğuzhan, o da olmadı Adriano oynasaydı iyiydi sanki...
En fazla ilk yarıyı çöpe atarız, alışkınız  :tabe:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Şenol hoca maçı ikinci yarıya taşırım kadrosu cıkarmış ilk yarıdan maç koparsa maalesef suç hocanın olur
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Şenol hoca maçı ikinci yarıya taşırım kadrosu cıkarmış ilk yarıdan maç koparsa maalesef suç hocanın olur

inşallah kopmaz da ikinci devre kagawa girip işi bitirir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Allahım sen şu mübarek gün de Necibe güç var yarrabim penaltı yapacak kafaya sokam yarrabim faullerden kaçıp düzgün top oynasın yarrabim şükürler olsun Allahım sana, dualarımızı kabul et amin
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı f_madida

Karius
Gökhan vida mirin caner
Atiba dorukhan necip
Ljlacic lens
Burak

Necip garip bir adam, bazi maclar siradisi performans veriyor, bu da onlardan biri olabilir. Macin gidisine gore Kagawa, Guven, Quaresma degisiklikleri mumkun.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Necip kart görmesin penaltı yaptırmasın yeter.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

maçın yıldızı olabilir belki de necip
inşallah
amin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

9 kişi kalmışız yasin sülün tribünü gönderilmiş +10 dakika verilmiş macın sonuna.
yinede koymuşuz oh be
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Dakika 5 Necip ilk sarı kart
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Oyuncular hemen isinmaya ciksin
Karijma falan taraftarla kapissin orda mactan kopartsin taraftari o ara nejipjan sariyi gorunce hemen degissin isinanlardan biri

Çevrimdışı caner.eryigit

Necip garip bir adam, bazi maclar siradisi performans veriyor, bu da onlardan biri olabilir. Macin gidisine gore Kagawa, Guven, Quaresma degisiklikleri mumkun.
Hayırlısı be abi izleyelim görelim. İnşallah kazanır ne diyim pozitif olalım sinerjiye devam.

Çevrimdışı Savaş

6 haftadir kazanan kadroyu neden bu maçta bozuyorsun. Hadi onu gectim uzun suredir maça sonradan bile girip 10 dakika oynamayan Necip'i ne düşünerek 11 başlatiyorsun?

Ne performansı bekliyorsun maç eksiği olan adamdan derbide?

La havle..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bence Necibin sol bek oynayacak önünde Caner
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!