Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 4174137 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Tamam. Personel: Ederson. Tamam. Koşucu: Aguero. Bugün kaleden altmış metre top atıp asist yaptı. Ayak tekniği ve kalite. Ama sana metodu ve geri kalan personelin saha yerleşimini hatırlatayım. Lyon maçı Fabri'nin isabetli pas sayısı 36'da 29. 20 tanesi rakip yarı sahaya. 17 isabet. Gayet yüksek. Totalde yüzde 80. 83.dakika malum pozisyon. Bir sonraki maç: %60. Geçen sezon CL'de %49. Problem hatanın boyutu ne olursa olsun ilk seferde böyle çözülmez. Doğrusu yüzde 80'de diretmek. Merak etmeyin aynı hatayı Ederson da yapıp-yediriyor.

Ederson hata yaptığı zaman telafi edebilecek oyun ve oyuncu güçleri var o maçı kaybederlerse diğer 3 maçı arka arkaya rakibi ezerek kazanabilirler. Söylediğin gibi ön alan baskısını pasla çıkma anlayışına bir tek abdullah avcı ve başakşehir sahip bu ülkede ve geçen sene fenerbahçe maçındaki bu ısrarları sebebiyle şampiyonluğu kaybettiler belki de, ha keza aynı durum sebebiyle uefa yarı finaline ulaşamadık. Telafi edecek oyun gücünüz yok ve nitelikli personel açığınız varsa ayrica kaybettiğiniz şeyler size maddi manevi büyük kayıplar yaşatıyorsa manchester city örneği ne derece doğru? Ön alan baskısını sahaya çok iyi yayılarak aşabiliriz bunu hoca da görüyordur ancak çare bulamıyor bu takım yıllardır baskı yediği an topu uzun bile atamayacak kadar dağılıyor başka bir çözümü yok mu baskıyı kırmanın ille de kaleciden başlayan muazzam paslaşmalar silsilesi mi gerekli?

Çevrimdışı atalay

Bugün ilk devrede üçlük olabileceğin, oyuna dair pozitif bir şey sunamadığın maçta rakibini deplasmanda üç gol ile geçtin. Daha ne kadar telafi edilebilir. Bu sıkıntıyı lig maçlarında yaşamıyor musun? @tolga1903

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Serkan Reçber'in şu lafından klüpte farklı şeylerin olduğu cok belli. Birileri bişeyler yapıyor ama kim? Er yada geç çıkacak.

https://twitter.com/antisolak9/status/1031257501256372227?s=21
Maçın devre arasında Hocayı sorumlu tutanlar için asıl kafalarına göre bir takım doğrultuda kadroyu yapılandıran Umut,Metin ikilisini maçlara teknik direktör olarak çıkarmak lazım derken Serkan Reçber de güzel tarif etmiş. Yarın ertesi gün Chadli alınır sonra Hoca bu adamı 10 numara olarak istedi der yine Hocaya giydirmeye başlarız. Tamam Hocanın da hataları vardır kabul ama hataların temeli Hocadan kaynaklanmıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu takıma önce kaleci alın lütfen biraz ayağı düzgün olsun mümkünse. Galibiyeti hak ettik mi emin değilim ama böyle zorlandığımız maçlardan puanlar çıkarmak çok önemli. Bir daha şu maçın ilk yarısı gibi bir maç yaşamayız umarım hoca da oyuncular da gereken dersi çıkarır.
ilk yaridaki oyun gelecek icin umut vermiyor. kaleci ve 10 numara sart isterse 10-1 kazanmis olalim. Oguzhani da artik izlemek istemiyorum bal yapmayan ari. artik yeter. chadli gelsin 10 numarada 10×oguzhan oynar
Rakip bir taktik belirlemiş, tüm gücünü ilk yarıda kullandılar. Bu kadar presi İngiltere liginde yapmıyorlar. Zaten devre arasında hepsinin yüzü bembeyazdı yorgunluktan.

Doğal olarak ikinci yarı fizikman çöktüler, 2-1'e kadar 30 dakika kontraları olmadı ve galibiyete ulaştık. İlk yarı 2-0 da olsa, çevirirdik bence.

Bence hafta içi oynanan sert ve stresli maça rağmen, maçı iyi çevirdik.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Neden gonderildigi ya da ben gonderilmem istifa ederim dedigi anlasiliyor
Secime dogru daha da dumani tuter bu kebabin verjen kekigi verjen kekigi koksun herkese

İmam- Cemaat ilişkisi abi.

Senin başkanın maaş isterse , diğerleride böylesi yolunu bulur. Neyse kokusu elbet cıkacak nasıl Aziz gittiğinde cıktıysa.

Çevrimiçi tolga1903

Hemen hemen çoğu deplasman maçında yaşıyoruz ve geçen sene kazandığımız deplasman maçı sen de söyledin 7. @atalay demek ki telafi edememişiz bugün alınan galibiyetin istisna olabileceğinden endişeleniyorum. Takım baskı yediğinde topu uzaklaştıramıyor bile ben geçtim city anlayışını. İlerde iki tane hava toplarına hakim oyuncu bulundurup uzun atmak ve dönenleri toplamaya çalışmak en azından yoğun baskı anlarında çok mu pratik olur?

Çevrimdışı atalay

İlaveten bu oyun felsefesi meselesi. Tek oyuncuyla alakası yok. Bunu oynadıkları için telafi edilebilir. Çünkü 90 dakika pozisyon oyununa sadık oynuyorlar. Ve bu sebeple taviz vermediği için CL'de Liverpool'a elendi. Bu sebeple makine gibi işleyen Heynckes'in takımının mirası yerine kendi bildiğini okudu ve tek bir CL finali göremedi. Ama yine bu sebeple City'de EPL şampiyonu. Bu sebeple bazı ülkelerin savunma sanayisine harcadığı para kadar takım savunmasına para harcayabiliyor. Başka takımları etkileyebiliyor. Burada takım, personel, teknik direktör, kulüp kıyası yok. Mantalite kıyası var. Beşiktaş için geriden oyun kurma konusunun mazereti olamaz. Erzurumspor'un ön alan baskısını kırmak zorundasın.  @tolga1903
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2018, 23:18:43 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Yazılana bir göz atmanı tavsiye ediyorum. Zaten yapmadığın için telafi edilemediğini anlatıyorum. @tolga1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İlk yarıda geçen maçta ikinci gole sebep olan durumun aynısı yaşandı ama gol olmadı. O maçta Roco, bu maçta Vida. Oyuncular arası mesafe o kadar uzak olursa ve stoperinin tek opsiyonu havadan şişirmek ise kim gelirse gelsin aynı duruma düşer diye düşünüyorum.
Eksiğimiz yani ihtiyacımız olan şey sağlıklı bir Atiba , ne kadar kizsakta Alan bilgisi ve alan daraltma özelliği ile orta saha ve Defans arasındaki mesafeyi kisaltiyordu

@atalay daha net anlatır bu konuyu ama benim gördüğüm bu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi tolga1903

Peki bizim gördüğümüzü bu takımın en azından erzurum deplasmanında baskı yediğinde eli ayağına dolaşmaması gerektiğini hoca görmüyor mudur? Çözüm bulmaya çalışmıyor demek istemiyorum bulamamasının sebebi nedir salt mantalite mi ya da şöyle sorayım hoca takımın başında kaldığı sürece aynı sorunları mı yaşayacağız? @atalay

Peki bizim gördüğümüzü bu takımın en azından erzurum deplasmanında baskı yediğinde eli ayağına dolaşmaması gerektiğini hoca görmüyor mudur? Çözüm bulmaya çalışmıyor demek istemiyorum bulamamasının sebebi nedir salt mantalite mi ya da şöyle sorayım hoca takımın başında kaldığı sürece aynı sorunları mı yaşayacağız? @atalay
Olay kaleciden başlıyor kardeşim , Kalecin saatli bomba , kaleciye verdiğin her geri pasin rakibe Asist oluyor veya duvara çarpar gibi dönüp kalende pozisyon oluyor

Orta saha da top almaya gelmeyince defans da topu uzun oynuyor

Dediğim gibi ihtiyacımız olan şey sağlıklı bir Atiba..
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2018, 23:27:58 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

ben takımı devre arasında gömersem, takım maçı kazanıyor. zaten genelde hep gömüyorum takımı forumda ama devre aralarında kesin yapacagım bundan sonra bu işi.

maça gelirsek; madem 2. yarıdaki gibi oynayabiliyoruz neden ilk yarı böyle oynayamadık?

Kaleci olayı çok ciddi

Ayakları o kadar kötü ki vurduğu her top ya rakibe asist oluyor yada duvara çarpar gibi dönüp kalemizde pozisyona dönüşüyor , defans da sürekli hazırlıksız ve kötü yakalanıyor ve önde yakalaniyor bu yüzden

Arkaya adam kaçırmamızin ve bu kadar  pozisyon vermemizin nedeni malesef bu

Stoperler ve bekler aynı , peki geçen sene bu kadar arkaya adam kaçırıyormuyduk ? Hayır

O halde olay NET ! KALECİ !!!
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2018, 23:32:46 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi tolga1903

Olay kaleciden başlıyor kardeşim , Kalecin saatli bomba , kaleciye verdiğin her geri pasin rakibe Asist oluyor
veya duvara çarpar gibi dönüp kalende pozisyon oluyor

Katılıyorum hatta ekleyim transfer yapılacaksa ilk olarak kaleci alınmalı. Ayrıca evet atibayı çok arıyoruz özellikle hücum geçişlerinde, 60 metre ayağa pas atmıyordu ama minimum pas hatasıyla hep doğru adamı buluyordu.

Çevrimdışı mylife1903

İmam- Cemaat ilişkisi abi.

Senin başkanın maaş isterse , diğerleride böylesi yolunu bulur. Neyse kokusu elbet cıkacak nasıl Aziz gittiğinde cıktıysa.
Karisir ortalik
Yakinda
Ayrica balik bastan kokar
Besiktasin maci var baskan nerede?
Gsnin fbnin baskanlari isadami degil mi?

Çevrimdışı atalay

Görüyor. Çözmüyor. Bölgeleri topsuz geçiyor. Tercihi bu. Kendisini cezalandırabilecek ekiplere karşı pas açılarını daha iyi kurguluyor. Analiz ediyor. Çıkış-geçiş pasları daha muntazam. Sahadaki oyuncu da daha dinamik. Bu tarz ekiplere karşı konsantrasyon düşük. Elde bir oyun ezberi var o oyun alışkanlığı da bu sonuçları yaratıyor. @tolga1903 @mrred

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Teknik konular bir tarafa, kulüp içerisinde bir takım yiyicilerin olduğu ve başkanın bu duruma göz yumduğu apaçık ortada.

Ensesinde tokmakla bekleyen var gibi konuşmaktan çekinen veya bilerek susan herkes de bu duruma ayak uyduruyor. Olan Beşiktaş'a oluyor.

115 yıllık bir tarih böyle yönetilemez.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Orhan_

Olay kaleciden başlıyor kardeşim , Kalecin saatli bomba , kaleciye verdiğin her geri pasin rakibe Asist oluyor veya duvara çarpar gibi dönüp kalende pozisyon oluyor

Atiba senelerdir direkt oynuyor. Problem önceden de vardı.

Yani kisaca Kalende TolGEA varsa sürekli arkaya adam kaçırılması son derece normal

Bütün defansın dengesini bozuyor adam..

Bu konuda sağolsun Ismaelin açığını fazlasıyla kapatıyor
.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2018, 23:38:25 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

ben takımı devre arasında gömersem, takım maçı kazanıyor. zaten genelde hep gömüyorum takımı forumda ama devre aralarında kesin yapacagım bundan sonra bu işi.

maça gelirsek; madem 2. yarıdaki gibi oynayabiliyoruz neden ilk yarı böyle oynayamadık?
Sen vizeye sinava ders gunleri yedire yedire mi hazirlaniyin yoksa son gun sabahlayip allah ne verdiyse daliyon mu sinifa

Çevrimdışı tuncaboylu

Serkan Reçber inceden giydirmiş son cümlede
https://twitter.com/antisolak9/status/1031257501256372227
Bu arada benim kafamda bazı şeyler yerine oturmaya başladı.

Bu Serkan Reçber'in gelmesine ön ayak olan adam Metin Albayrak'tı, Gökhan Keskin'i kovdurdu. Serkan Reçber'i istifa ettiren de Umut Güner'di.

Başkan da bu ikisi arasındaki sürtüşmeler ve yönetim kurulundaki boşlukları kapatmak için seçime giriyor. Metin'i sildi, Umut'un tarafında. Sebebini bilmiyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atiba senelerdir direkt oynuyor. Problem önceden de vardı.
Geçen sene bu kadar arkaya adam kaciriyormuyduk peki abi ?

Yarım sezonda verdiğimiz pozisyonu 2 haftada verdik rakiplere

El garande Capitano TOLGEA sagolsun

Çevrimdışı atalay

O yazdığın omurgadaki merkez dörtlüyü ilk gün kurardım. Fakat bu işin temeli oyun. Her şeyi tercih edebilir. Yeter ki FUTBOL izletsin. Yeni şeyler, farklı fikirler sunsun. @BJKTÜRK23

Çevrimdışı Orhan_

Geçen sene bu kadar arkaya adam kaciriyormuyduk peki abi ?

Yarım sezonda verdiğimiz pozisyonu 2 haftada verdik rakiplere

El garande Capitano TOLGEA sagolsun

Yediğimiz baskı ve o baskıyı kıramama üzerine konuşuyorduk. Verdiğimiz pozisyonlar nereden çıktı?

Yediğimiz baskı ve o baskıyı kıramama üzerine konuşuyorduk. Verdiğimiz pozisyonlar nereden çıktı?
Ben genel olarak konuşuyordum :D

Bu kadar arkaya adam kaçırmamizin ve bu kadar pozisyon vermemizin sebebinin Tolga olduğunu düşünüyorum