Ve yine Oğuzhan girince takımı bozdu ve topu ileriye tanıyamadık
Siz haklı çıktınız sorunumuz cidden koşan , basan ve dinamik bir 8 numaraymis
haklı çıkma olayı değilki bu iki senedir bas bas bağırıyordu. verdiği zararlar
saymakla bitmez. takımın bütün oyun planını bozuyor. onun orta sahadaki isteksiz toptan saklanan oyunu bizi uzun topa itti
orta sahadaki kaçak oyunu pres yapmaması rakibe 3-4 metreden fazla yanaşmamaya tövbeli olması bizim orta sahayı
kaybetmemize sebep oluyordu rakip dalga dalga geliyordu hep diyordum orta saha göbeğini mesken tutmuş orda kazayla top kendisine gelirse ya en yakınındakine yada geriye oynuyordu savunmadan ona gelen her topu geri gönderiyordu
saçma sapan ara pas denemelerinden kaybettiği kaç topta gol yedik akşamki golünde aslında onun eseri olduğunu unutmayalım
bunu bir kaç kez yaptığında takımın bütün gardı düşüyordu. zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür.
Biz göbekte patlıyorduk. onun yüzünden talisca harcandı. ısrar etse ljajicde harcanacaktı taraftar başlamışdı yemeye.
allahtan şapka uçtu kel göründüde tribünlerden tepkiler gelmeye başladı iki senedir Beşiktaşı harcayan bir numaralı oyuncuydu
ama herkes sarmış etrafını koruyordu onun yerine taliscaya yüklendiler. önceki maçlara baktığımızda aynı şeyler ljajice yapılmaya başlanmışdı
şans işde bu akşam yaşanmasaydı bir kaç haftaya kalmaz ljajic de kurbanlar listesine yazılırdı.
8 numaranın çok teknik olmasına gerek yok topu kullanmayı bilsin ve agrasif olsun yeter orda amaç rakibi bozmak ve kazandığın topu hücum hattına doğru şekilde aktarmak bunun dışında hücumu çoğaltabiliyorsan şukela olur. dorukhan riske girmiyor sakin ve basit oynuyor.
bunu daha önceki kısa oyunlarında görmüşdüm oziden çok daha iyi olacağını belli etmişdi ama bunu benim değil hocanın görmesi gerekiyordu. bu akşamki konuşmasına bakılırsa sonunda oda görmüş bunu.
hocanın söylediğinden anladığım kadarıyla artık bir numarali 8 dorukhan olacak. devre arasına kadarda forvetimiz güven olacak.
ikiside kaptı formayı büyük ihtimal.
bu akşam takımın en fazla koşanı sanırım dorukhandı. 8 dende beklenen bu işde ama koşuları ozi gibi göstermelik istatistik kasan boş koşular değildi.