Ohhh .
Nasıl maçı verdı dıye 5 maçtır hocaya kızıyorsam (k) bugun de tebrık etmek lazım .Hanı diyenler var ya hocayı tutanlar varsa Beşiktaş’lı değil dıye .İşte ben de dıyorum kı bu oyunu tebrık etmezsen Beşiktaş’lı değilsin !
Yok efem hoca 2.yarıya cıkmamalıymıs da şöyleymıs böyleymıs ..Yok efem hoca bordo mavı gıyecekmıs de falan filan .Boş boş hepsi..
İlk 20 dk harıc bu yaşadığımız kadro dezavatajını oyun ıcınde değiştirerek dengeledık.Bu da cok olumlu oldu.Oyuncu değiştirmedık ama oyuncuların saha ıcınde yerını değiştirdik.Öyle bilmeden ezbere değil yani
Yıne bır takım sıkıntılar vardı elbet.Ama hoca risk aldı ve etkılı oldu.Q7 ve Babel maç içinde sık sık gezdı 30.dakıkadan sonra.Sık sık içeri girdiler.Bu bızım oyun planımıza katkı yaptı.Babel ıyı gununde bıle değildi üstelik.
Q7 gollerı saymıyorum,asıl önemlı olan oyun bıcımı.Hep böyle oymalı işte.Oynayamadığı ıcın kızıyordum hep.Atiba 2.yarı performansını dengeledi.Medel harıkaydı .Tolgay öyle.Tosıc kaç kere alan kapattı saymadım bile.
Yerin dibine sokmak mantıklı değil bu takım var şu anda.Su anda bu takım 13 maç yapacak.İzleyıp destekleyeceksın bu kadar basit.