Tudor'un da beklentisi bu olacaktır. Bizi üzerlerine çekip hızlı ataklarla pozisyon bulmaya çalışacaklardır. (İlk 10-15 dakika hariç)
Kadıköy'deki Fb maçı kadar olmasa da Şenol Hoca'nın yine takımı kontrollü oynatacağını düşünüyorum. Tudoru'un Karabük maçında planı buydu tuttu ama bu sefer Şenol Hoca bunu engelleyecektir.
Bu maçı kazanmak kadar kaybetmemek de çok önemli. Gs kazanamazsa kafa olarak lige havlu atar.
Tudor'a gereğinden fazla önem verildiğini düşünüyorum, en nihayetinde 2013 yılından beri Hajduk Split, PAOK ve Karabükspor'u çalıştırmış bir hoca. Karşısında Şenol Güneş var. Kaybettiğimiz Karabükspor maçına gelince ilk yarıdaki net penaltı verilse maç bambaşka bir yere giderdi, hadi onu geçtim yenilen 2. gol de ofsayttı unutmayalım. Oyun olarak pek bir şey katamadık ama Tudor'un efsane taktik anlayışından dolayı değil, bizim kötü bir günümüzde olmamızdan dolayı kaybettik. Maç boyunda statik oynayan ve defans kendisine karşı önlem alınca oyun planı üretemeyen Cenk yerine, Afrika kupasını kazanmış, bu maçta oynamak için kaç saat yol yapıp bas bas bağırmış Aboubakar ile başlasaydık bence o maçı da kazanacaktık ya neyse.
Söylediklerinde haklısın, Gs kazanamazsa havlu atar. O yüzden ilk yarıda saldırmak yerine Kadıköy'deki gibi dengeli oynamak daha iyi olacaktır. Ama bence GS kendi sahasında Fener'in oyunundan çok çok altında. Bu sene evinde 3 maç kaybetmesi de bunu destekliyor. Tudor takıma ne katmış, ya da neler katabilecek bu maç bunu görmek için iyi bir ölçü olacaktır.