Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470731 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı emrecakmak

Çevrimdışı heart

Yildirim Demirorenin dil surcmesi iyi olmadi renkliler bugun oradan yuruyecektir.

Dil sürçmesinden yürümezler bence.
Siyasiler hakkında ki konuşmalarından yürürler.
Evet oraya geldilerse bi teşekkür edilir ama başkan abarttı biraz.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Gökhan Almar

Suan inanilmaz saskinim. Konusma nasil bitecek bakalim

Çevrimdışı mylife1903

Davutoglu iyi konusuyor, yagmurlu havada su vermem ben ona ama adam iyi konusuyor. Hatta bugun butun siyasetciler gozume sempatik geliyor. O spor bakani ne sacmaladi bir onu anlayamadim.

Cumhurbaskanini da bekleyelim bakalim

Çevrimdışı capo di capi

Yerinde açıldı mı? Açıldı
Gerisi önemli değil. Önümüz açık artık. Gelsin şampiyonluklar kupalar.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı raichu

her güzel şeyin sonu vardır misali sonlara doğru golü attı başbakan  :bandit:

Çevrimdışı emrecakmak

Umarım C.başkanı da böyle sakin konuşur, biz yaptık bizzz derse yakışmaz

Çevrimdışı Dr.Zeck

cok uzadı gercekten biraz kısa kesseler daha iyi olacak

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yigitcan1903

Bombacı mülayimi en sona mı saklamislar
Boş verin bunları biz Beşiktaş a bakalım

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı maluMechul

Son sinif proje jurisinde hebebe hebebe diye konustugumu hatirliyorum.Ciddi bir topluluk karsisinda konusmak cok zordur Baskanimizin yaptigi sey cidden cok zor suan biz bile oturdugumuz yerden geriliyorken.
Benim en mutlu olduğum anlardan biriydi. Juri baskani beni konusturmamisti. O kadar iyi ki hic birsey sormaya anlatmaya gerek yok. Hic birsey sormuyorum sordurmuyorum. Geciyoruz demisti. Halbuki sorsa proje tamamen gorseldi. Icerigi ben bile tam bilmiyordum. Baskan Fikret Orman gibi konusamazdim muhtemelen.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı heart

Biz yaptık diyecek mi ben onu merak ediyorum.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hahahaha Demirören beceremedi Fikret Başkan yaptı demek istiyo :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı aşığımsana

Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."