Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470866 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Orhan

Birazdan Bjk tv de dunku antremanin tekrarari olacak sanirim. Kaciranlar için.

Çevrimdışı bayevet

Gerçek sanıp mı paylaştın yoksa güzel diyemi? inşallah güzel diyedir  :D
Cok guzel 😊

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş JK yazısı çok klas duruyor çok beğendim.

Bugün o büyük gün geldi. Açıkçası dönem dönem başkanı bazı konularda ağır eleştirmiş biri olarak stat konusundaki azmini ve kararlılığını hep takdir ettim

Mutlaka bu stadın yapımında herkesin emeği var fakat Fikret başkan birçok zorluğu aşarak yani neredeyse gövdesini ortaya koyarak bu yapının mevcut yerinde yapılması için çok çalıştı ve bunu da başardı.

Kendisini ve ekibini böyle bir yapıyı ortaya çıkarttıkları tebrik ve teşekkür ediyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı campeon2015

Son membran takılmadıkça stad bitmiş sayılmaz.Her işi geç yapıyorlar sinir ettiler.

Çevrimdışı tangaz

stadin bu kadar net şekilde bitirilebilecegini dusunmuyordum baya eksik kalir diyordum icimden ama bitirdiler cati bile bittigine gore hersey bitmistir  :D

çatı bitti mi Efe o şeffaf olmayan şeffaf membran numune olarak duruyor daha  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

çatı bitti mi Efe o şeffaf olmayan şeffaf membran numune olarak duruyor daha  :D
bitti bitti onu takarlar birazdan yapistirma isleriyle ugrasiyorlardir yada mebran daha gelmemustir onu bekliyorlardir :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

hani yapılan pek çok işte görünmez kahramanlar vardır ya bu eserinde görünmez kahramanı Sayın Ahmet Nur Çebi Başkandır. bir inşaat yapılırken en temel unsurlar demir ve betondur.  bu inşaatın demir ve beton tedariği tümüyle şahsi üretimleri, teminatları ve bağlantıları ile gerçekleşmiştir kendisine ismini hiiiç ön plana atmadan yaptığı bu hizmetler için şükranlarımı sunuyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozan062

http://www.bjk.com.tr/markalarimiz/index/bjk_tv

izleyin var yayınlar

gün içinde olacaklar bir arka planında acın izleyin...
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 12:15:18 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı idil

Büyük dünya klüplerinin statlarında bulunan lisanslı ürün store ları turistik stat gezisi sonunda götürülen son kısımdır. pazarlama amaçlı ve büyük gelir elde ettiği için bu kısımlara çok önem veriyorlar. Ben bir tek Barcelona nın stadı Camp NOU yu gezebildim şu ana kadar ama adamlar öyle bir stat turu ayarlamışlar ki zaten konuşulan gelirini biliyorsunuzdur ..zaten Başkan açıklamıştı biliyosunuz turistler için Dolmabahçe turuna dahil edecekti Başkan stat turunu 👍 Kartal Yuvasına bu kadar önem vermelerinin nedeni de bu  :ok: Dizaynı futbolcuların soyunma odası şeklinde yapılmış ,daha birçok değişik şey vardır belki içerisinde de , çok daha güzel olmuş :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı fatihsahin

Yarın olunca akşama kadar barış mançonun bugün bayram şarkısını dinleyeceğim çok bekledik birlikte güldük birlikte üzüldük ama değdi her şey olmasada çoğu şey gönlümüzce oldu heyecanlı belkide uykusuz bir geceden sonra yuvamızdayız çok değişik duygular içerisindeyim

siyah beyaz

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şu dalları budanmış 2 tane agaç ile 10- 15 civarı yol kenarı hava boruları ile ilgili bişey yapılacakmı?? Ben şu boruların  mantıgını çözemedim .. Bilen varmı

Çevrimdışı selim

Arkadaşlar vodafonenun verdiği 100 biletten kazanan var mı aramızda? Hala ararlar diye ümit etmeli miyim? :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Yigit Kerimoglu

kulelerin pencerelerinde bulanan çanak anten ve klima üniteleri farklı bir yere takılmalı
Kesinlikle katılıyorum  :claps:
Bir Gün Değil Her Gün Beşiktaş.

Çevrimdışı ümer

Aspor açalım

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cmravclr

Şu dalları budanmış 2 tane agaç ile 10- 15 civarı yol kenarı hava boruları ile ilgili bişey yapılacakmı?? Ben şu boruların  mantıgını çözemedim .. Bilen varmı

Doğalgaz hattının havalandırma boruları onlar diye tahmin ediyorum. Bazı yerlerde şu tarz şeyler yapılmış fotoğrafta gözüküyor beşiktaş amblemi olduğu yer belki onlara da yapılır

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Karabay

malatyanın neresi bende hekimhanlıyım 

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Mehmet Ali C. Bende h.hanlıyım  :sevinc

Çevrimdışı RQ7_351903

Arkadaşlar gerçekten Erol abi2nin yaptığı bayraklar stada alınmamışmı ?

Çevrimdışı RevivaL

Bugün çok hassas bir gün. Sizlerden de bu özel gün için hassas olmanızı bekliyoruz. Ne biz üzülelim, ne de siz üzülün. Bugüne " siyaseti " fazla karıştırmadan atlatalım. Forum olarak ihlal edenler için önce moderasyon onayı, daha sonra aynı yorumlar gelirse forumdan uzaklaştırılacaktır. Bilginize...

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 12:40:14
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı campeon2015

Takılsın şu membran başım ağrımaya başladı.1 hafta internete giremeyeceğim takılmış halini görmem lazım.