Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472215 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

yedek kulübelerin üzerine vodafone ve amblemini koymuşlar :D
ciddimisin nerde gördün :steamed: :steamed:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Reklam panoları çalışıyo thy falan :)
reklam panolarında en iyi gözüken reklam adidasın reklamı oluyor onu denesinler  :icool:

Çevrimdışı selim

Çevrimdışı cursedofdragon

hadi geçmiş olsun yedek klübelerinin üstünede vodafone yazılmış logosu ile beraber.

Çevrimdışı ddc1979

ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Savaş

hadi geçmiş olsun yedek klübelerinin üstünede vodafone yazılmış logosu ile beraber.

Sinirim bozuldu artık :D :D
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 15:07:10 Savaş ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Sinirim bozuldu artık :D:D

benim gözüm onu görmüyor şuan ben kale arkalarında ki hem cam hem ağ çıkış kapılarında ki demir örgülere taktım.

Çıkış tünelinde ki branda'nın üstünüde vodafone yapıştırmışlar logo'lu belli oluyor.

Çevrimdışı selim

Çevrimdışı Efe

vodafone yazisi guzel gorunuyor kulubelerin arkasinda siyah yapilmasi cok guzel oldu kulubelerin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı nusretaslanturk

sanki 50 yıldır bir stada isim vermeyi belkiyormuş gibi adamlar, erkek aslan gibi her yeri işaretlediler

Çevrimdışı Ensar

çıkış tünelinin körügünün üzerinde de vodafone yazıyor sanırım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ERAYHAN

bari yedek kulübesine karışmasaydınız :bawling: insan vodafone arena yazar bjk yazar ama direk vodofone nedir arkadaş.

Çevrimdışı Sarp

Reklam panoları çalışıyo thy falan :)

Yuhh :D Bu nasıl dikkat  :)
Tebrikler kardeşim  :ok:

Aynen yedek kulübelerindede yazıyor Vodafone diye. :bawling:

Çevrimdışı selim

benim gözüm onu görmüyor şuan ben kale arkalarında ki hem cam hem ağ çıkış kapılarında ki demir örgülere taktım.

Çıkış tünelinde ki branda'nın üstünüde vodafone yapıştırmışlar logo'lu belli oluyor.
Ben o ağları hala göremedim.Söylenen resimlerede baktım ama yok yani gözler seçemedi  :bandit:

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı underworld

bişeyin fazlası daha çok itici olur . o yüzden heryere vodafone yazmak bence saçma olmuş.
belli başlı yerlere nal gibi yaparsın ama bulduğun her cm2'ye de koymayı verin bari ...

Saha kenarindaki ledlerin tamamlanması için tel örgü montajını bekliyor olabilirler :tabe:

Çevrimdışı underworld

korkarım yakında maça girecek taraftarlarında alınlarına boya ile vodafone yazacaklar.

Çevrimdışı Ensar

vodafone verdiği paranın hakkından fazlasını kullanıyor. tamam iyi hoş kötü günde sponsor oldular sevdik destekliyoruz ama bi durmanız gereken yeri bilin aga bu nedir ya , hadi şimdilik iyi bu paralar ama 2 sene sonra çok basit kaçacak. çok uzun süreli anlaşma yaptık bunun acısını çok çekeceğiz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi LORDBJK

Çevrimdışı smhkcr

Fenalık geldi Vodafone takıntınızdan. Siz verseydiniz 150 Milyon doları, her yere logo koysaydınız. Hafriyattan beri saçma sapan yorumlar okumaktan bıktım, Allah' tan mabet bitti....