Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473205 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan mansız

herkes t-shirtlerini alıyor mu 39 tlden.. sınırlı üretilmilş.. 42bin tane.. bu arada nostalji formalarından 40 ve 70leri beğendim.. o ikisi çok hızlı bitecektir.. 11 nisan günü elinizi çabuk tutun.. tam koleksiyonluk 2 ürün
satışa çıktı mı?

ysariusta

• Ziyaretçi

bölgede olduğu için ve yukarıda bahsedildiği için yazıyorum Gökkafes ein yapılmasını engel olmak için dönemin büyükşehir belediye başkanı ve şuan ki Cumhurbaşkanımız her yolu denedi. Bildiğim kadarıyla hala gökkafes te yapılan hiçbir toplantıya katılmamakta ve o binaya girmemektedir. Diğer yandan stadyum konusuna gelirsek bu stadı biz yaptığımız için ve stad sonuçta Gençlik Spor a ait olacağı için böyle bir yatrımın karşılığında Beşiktaş ın tüm vergi ve ssk borçlarının silinmesinin uygun olacağını düşünüyorum.

Benim derdim onu yaptırdı bunu yaptırmadı demek değil. Olabilir. O tartışma buranın konusu değil. Ben işimi yaparken gelip kimse alkış tutmuyor. Aaaa şahane bastın Yunus'cum tuşa diyeni görmedim. Bu iş Belediye'nin işi. Yapar bitirir. Teşekkür ederiz. Ona da eyvallah. Günde 5 vakit niye teşekkür ediyorum ben bu adamlara. Onu anlamıyorum. Anlıyorum da aslında. Tribünde siyasi slogan atmak yasak ama saha içinde rabia işareti yapmak serbest. Bu zihniyet.

Çevrimdışı celiker1

kale arkalarinin gorus acisindan icine ettiler alt taraf 5 sirada kimse mac falan seyredemez nedir bu biseyi iyi yaparken batirma huyu anlam veremiyorum  ille koyacaksan yarim cam koy en azindam ilk sira ayaga kalktiginda sahayi gorsun sanki kapalidan numaralidan sahaya kimse atlamayacak mantiga bak yüz tanima sistemin var atlayan olursa ver cezayi bitsin çok saçma isler yapiliyor kale arkalarina :bandit:
Mekanik-hidrolik sistemde yapilabirdi.Derbilerde,tansiyonu yuksek maclarda kaldirilabilirdi.Veya herhangi bir macta tansiyon gercekten yukseldiginde,seyirci agrasiflestiginde kaldirilabilir bir sistem.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

satışa çıktı mı?

t-shirtler çıktı 39 tl.. formalar 11 nisanda çıkıyor

Çevrimdışı Kartal66

herkes t-shirtlerini alıyor mu 39 tlden.. sınırlı üretilmilş.. 42bin tane.. bu arada nostalji formalarından 40 ve 70leri beğendim.. o ikisi çok hızlı bitecektir.. 11 nisan günü elinizi çabuk tutun.. tam koleksiyonluk 2 ürün

Nostalji formaları nerden görebiliyorsun.

Çevrimdışı Emre.Guler

yunus ben pazartesi gelicem bana anlat.. bilakis şu tanrı meselesi dikkatimi çekti  (La ilahe illallah; "Bil ki! Allah’tan başka ibadete layık hiçbir ilah yoktur" ) onuda bi azah edersin
Tanri demek ilah demek zaten ne farkediyor

Arabaya otomobil demek gibi bişey ayni yani :)

Arapcada tanrı kelimesi yok diye bu kelime anlamını yitirmezki yani tanrı bir ilah ismi değil inanılanın genel adıdır. Senin tanrının adı ALLAHtır başkasının inancindaki tanrinin adı başkadır. Bu kadar alıngan olmayın bu kelimeyi duyunca.

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

kale arkalarında bu kadar çok kapı mı var ?

İnşallah tel örgü yapmazlar.

Çevrimdışı serti67

Şimdi bu kale arkalarındaki cama tepki neden? Tel kafes yapılmamış, cam yapılmış. İlk 3 sıra sahayı cam olunca göremiyor mu? Cam da yapılmasın da çekilen şut çoluk çocuğa mı gelsin?  :busted_cop:
cam yapılırsa pek bı sorun degıl sanırm ama tel orgu yapılack gıbı  bır gorus var suan bakalım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Şimdi bu kale arkalarındaki cama tepki neden? Tel kafes yapılmamış, cam yapılmış. İlk 3 sıra sahayı cam olunca göremiyor mu? Cam da yapılmasın da çekilen şut çoluk çocuğa mı gelsin?  :busted_cop:
cam yapılırsa pek bı sorun degıl sanırm ama tel orgu yapılack gıbı  bır gorus var suan bakalım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı GD8

resmi büyütün.. yukarda kulenin yanında kocaman bir tabela gibi ekran gibi birşey var.. nedir bilen var mı?  üzerinde Beşiktaş arması , vodafone arena logosu ve yazılar var

Yarın açılış töreni içindir ...

Çevrimdışı Aydemir54

Son 1 e pancunun ismi yazılmalı. fenere sağlam ayar verilir :D

Çevrimdışı celiker1

Gecmis olsun beyler kale arkalari yüzde yüz demir olucak
Orası trübünden sahaya iniş kapısı galiba.O yüzden tamamı demir yapılmış olabilir.Diğer fotolarada bakmak lazım
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Nostalji formaları nerden görebiliyorsun.

https://twitter.com/bjkkartalyuvasi?lang=tr

aşağı doğru kaydır.. 70-60-50-40-30-20  li yıllar formaları görülüyor.. yarın da muhtemelen 80 li , pazartesi de 90lı yıllar ı gösterecekler

Çevrimdışı sozkul

@celiker1 kinayeni anladım fakat şöyle bir durum var. Ben Bostancı'da oturuyorum. Burası memlektte en çok kentsel dönüşüm yaşamış yer. Neden rant yüksek. Önceki yıl belediye kaldırımları yaptı. Üstüne sadece benim oturduğum caddede 20 den fazla apartman yıkıldı. Her birinin önünde kaldırımlar yok edildi. Şimdi belediye yeniden yapacak. Bunlar benim vergilerim. Statla da alakalı aynısını düşünüyorum. Biz yapmalıydık.
Haaa Belediyenin işi. Yapar yapacaktır. Tanrıları yer yüzüne inecek elbette sıkıştırıyorlar işçileri. Gece gündüz. Ha babam yetişsin diye. Kadir Topbaş önce Süzer Plaza orada dururken çatının 40 santimi uzun diye bastığı yaygarayı açıklasın. Kaldırım yaparmış. Hadi ordan. Onlar yüzünden bu stat en az 6 ay geç açılıyor.

Yapmayın yahu, stad devletin spor genel müdürlüğünün değilmi, niye biz yapacakmışız kaldırımları. stadı yaptığımız yetmiyor mu?

Çevrimdışı bürküt

Yunus sen beni banlasana . Sen bana ve beynime hakaret ediyorsun . Sevdiğim takdir ettiğim birini ( töbe ) Allah yerine koyduğumu söylüyorsun. Benim sana verecek daha fazla cevabım yok . Beni banla lütfen ...

Çevrimdışı tangaz

çünkü başlangıçtan beri olmayacağı dillendiriliyordu. kaldı ki şuan görünen o ki cam değil demir kafes montajı olacak gibi duruyor. premier ligde çekilen tüm şutlar kaleyi mi tutuyor orada neden cam veya demir benzeri bir şey yok? çekilen şut sadece kale arkası için mi tehdittir neden sadece kale arkaları cam veya demir yapılıyor? kale arkalarından düşük gelirli veya düşük bütçe ayırabilen kişiler kombine ve/veya bilet alıyor die neden oradaki kişiler varoş, potansiyel suçlu, sahaya girebilecek insan muamelesi görüyor? insanların bakış açısı budur tepki de bunadır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma'dan güldüren Vodafone Arena kurnazlığı
Ricardo Quaresma, Vodafone Arena'nın açılış maçı olan Bursaspor karşılaşmasında penaltı olursa kullanmak için Şenol Güneş'ten izin istedi.   :evillol: :evillol: :evillol:
Hissediyorum ilk Gol ondan gelecek ve Adını bir kez daha Beşiktaş tarihine yazacak :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı nusretaslanturk

ne mutlu ki beşiktaşarena'da işini doğru düzgün yapan sistem yöneticileride var @Yunus teşekkürler

Çevrimdışı ilhan mansız

Benim derdim onu yaptırdı bunu yaptırmadı demek değil. Olabilir. O tartışma buranın konusu değil. Ben işimi yaparken gelip kimse alkış tutmuyor. Aaaa şahane bastın Yunus'cum tuşa diyeni görmedim. Bu iş Belediye'nin işi. Yapar bitirir. Teşekkür ederiz. Ona da eyvallah. Günde 5 vakit niye teşekkür ediyorum ben bu adamlara. Onu anlamıyorum. Anlıyorum da aslında. Tribünde siyasi slogan atmak yasak ama saha içinde rabia işareti yapmak serbest. Bu zihniyet.
yunus, alıntıladın mesajımı bir daha okur musun?  :D. yaşı yeten herksesin bildiği bir olayı yukarıda bahsedildiği için yazdım. hatta yanlış hatırlamıyorsam o dönemin imar iznini veren şişli belediye başkanı sonradan başka bir çok olayı çıkınca ülkeden kaçmak zorunda kaldı ve halen İngiltere de yaşıyor. Mesele burada dert-deva değil. Bence bir konu konuşulurken çerçeveyi iyi belirlemeli ve ona göre yazmalıyız aksi halde mesele çorbaya döner, spora siyaset, siyasete senin ifadenle tanrılar, tanrılara din, dine mezhep, mezhebe ırk, ırk a memleket, memlekete memleketçilik bulaşır ve hadise amacından sapar. Zaten yukarıda belirttiğim gibi ben bu hataya düşmemek için özelikle ''stadın yanında yapılan bir yapı' olduğundan dolayı konudan söz ettim.

Çevrimdışı yavvuzz

Gecmis olsun beyler kale arkalari yüzde yüz demir olucak
Arkada kanal izgaralarini boyuyorlar , bu izgaralar dokum ve polimer kanallarla takiliyor . Bu sektorde Turkiyenin en buyuk firmasinin satis muduruyum ve bu izgarayi o kadar satisci gondermeme ragmen bizden habersiz verdiler . Stad genelinde 250 kusur tane kanaliyla kullanildi . Ben maliyetine yakin bir fiyta verip kaliteden odun verdirmiycektim fakat sizinde girdugunuz gibi izgaralari veren firma gelisi guzel izgaralari vermis acilisa ozel ustunu siyah bitumen boya ile boyuyor . Yazik oldu .

Çevrimdışı sozkul

belediyenin işi değil mi zaten çevre düzenlemesi dediğim için izlemeye alınmam kadar hayret verici değil ama :)  :-*

edit: şu an moderasyona alındım, ve neden izleme ve  moderasyona alındığımı sorduğum iletim moderasyondan geçmiyor :)

İzlenmek ve moderasyona alınmak arasından ne fark var, izlenirken  seni izliyorum hareketlerine dikkat et diye bir mesaj mı geliyor.

Çevrimdışı cadavra

Tanri demek ilah demek zaten ne farkediyor

Arabaya otomobil demek gibi bişey ayni yani :)

Arapcada tanrı kelimesi yok diye bu kelime anlamını yitirmezki yani tanrı bir ilah ismi değil inanılanın genel adıdır. Senin tanrının adı ALLAHtır başkasının inancindaki tanrinin adı başkadır. Bu kadar alıngan olmayın bu kelimeyi duyunca.

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"İlah" kelimesi etimolojik köken itibariyle Sümerce'deki "-İL" (-el) kökünden gelir ve "Tanrı" veya "Tapılan şey" demektir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ersanozturk

Hissediyorum ilk Gol ondan gelecek ve Adını bir kez daha Beşiktaş tarihine yazacak :halay: :halay:

hissediyorum ilk gol penaltıdan gelecek ve oğuzhan atacak penaltı olmazsa ilk golü stoperden biri atar marcelo olabilir