Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473321 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İhsan

deplasman tribününden saha içi...

ipler kaldırılmış.

doğru mu gördüm? Şefafflar 3mi inmiş?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

kale arkalarinin gorus acisindan icine ettiler alt taraf 5 sirada kimse mac falan seyredemez nedir bu biseyi iyi yaparken batirma huyu anlam veremiyorum  ille koyacaksan yarim cam koy en azindam ilk sira ayaga kalktiginda sahayi gorsun sanki kapalidan numaralidan sahaya kimse atlamayacak mantiga bak yüz tanima sistemin var atlayan olursa ver cezayi bitsin çok saçma isler yapiliyor kale arkalarina :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

ben ankaralı değil üstad ELHAMDÜLİLLAH BEŞİKTAŞLIYIM  :biggrinking:
hocam beni yoruyosun ama yoksa mahsusmu yapıyosun :D :D

Çevrimdışı bnymnd

1-2 saat sonra stada gidecegim acaba alirlarmi?
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Bekrakn

doğru mu gördüm? Şefafflar 3mi inmiş?

açı çok kötü abi ben de dört saymıştım ama güvenemedim. yarım saate haberi gelir oranın da :icool:

Çevrimdışı tangaz

hocam beni yoruyosun ama yoksa mahsusmu yapıyosun :D :D

üstadım yorduysam affola aynı jenerasyonlardanız yeni nesil maalesef bizim yaşadığımız bayramları arefeleri bayram alışverişlerini pek bilmezler bayram öncesi yeni ayakkabısını seven onunla uyuyan çocuklar gibi kıpır kıpırım sadece  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı serti67

1-2 saat sonra stada gidecegim acaba alirlarmi?
bır adet turuncu yelek sarı baret kırlı pantalon gıy elını yuzunu tostopra yap belkı bı ıhtımal gırersın ama kendını kaptırıp tas dosemeye kalma sonra gece eve bırakmazlar sabaha kadar calısırsın:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı enemy1903

kale arkalarinin gorus acisindan icine ettiler alt taraf 5 sirada kimse mac falan seyredemez nedir bu biseyi iyi yaparken batirma huyu anlam veremiyorum  ille koyacaksan yarim cam koy en azindam ilk sira ayaga kalktiginda sahayi gorsun sanki kapalidan numaralidan sahaya kimse atlamayacak mantiga bak yüz tanima sistemin var atlayan olursa ver cezayi bitsin çok saçma isler yapiliyor kale arkalarina :bandit:

amaç birilerinin sahaya atlaması değil bence.oradaki düşünce sert gelen toplardan önce taraftaki taraftarı korumak.keşke file yapılmış olsaydı.

Çevrimdışı selim

Ben tam olarak anlayamadım sanırım  :alala: Bu kale arkası camlar taraftar sahaya girmesin diye mi taraftara top gelip zarar vermesin diye mi? 2.seçenek çok daha mantıklı geliyor bana.Yoksa yerden taraftar girebilir buda bütün stadı camla çevrelemek anlamına gelir :steamed:

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

abi o parmaklıklar kapı diyolar kale arkalarına cam diyolar
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı serti67

cam olursa en azından bır nebze eh ıyı olurda tel yaparlarsa dıcek laf bulamam yanı bende yenı acık alt 4 sıradayım tel orgu seyretmek ıstemem acıkcası
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı qarizma22

O yerde yatan kisa Demir'ler kale arkalarina gelicek bence ve uzunlar kapılara gelir

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu nedir ya valla tiksinti geldi.Bıktım artık bu kinayeli siyaset muhabbetinden.Herkes sizin gibi düşünmek zorundamı.Yok tanrı falan diyerek.Her görüşün seveni var sevmeyeni var.Yok bu ülkenin Cumhur Başkanına kinayeli laflar yok belediyeye ayrı laf sokmalar.Yeter ya gidin açın siyasi forum orada konuşun bizler okumak zorundamıyız.Bu stat için kimin emeği geçtiyse Allah razı olsun , sevsemde sevmesemde.

Durup durup saygı sevgi teşekkür talep etmek siyaset olmuyor, çıkardıkları engelleri söylemek mi siyaset.
Açılışa haşmetmaab gelmeseydi de verseydi Kadir Abi o desteği. Neden Bu kadar geç başladılar madem yapmaya ya da kaldırım daha sonra yapılsın ne olurdu? Kusura bakmayacaksınız. Emeği geçene teşekkür edecez tabiki ama işini yapıyor diye kimseyi göklere çıkaramam. Bu stat inşaatı bazen "durduk yere" neden durdu. Hiç bir şey yapılmadı? Yok öyle yağma. Ocak ayında çatının en öndeki 2 semeri yeniden yapıldı. 40 cm ya. 40 cm. 2 karışım benim. göremezsin algılayamazsın o kütlede onu. o semerler değişmeseydi bir ay daha erken girecektik. Gömün kafanızı kuma. Bana ne. Ancak gerçekleri de konuşacaz.

Ayrıca siyaset konuştuğum forumda var. İstersen gel. Orada daha iyi anlatırım

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Merhaba

121.bloktan kombinem var, Bursa maçı için eski açık üst katlardan(419-427 hariç) biriyle değiştirebilirim isteyen varsa. 121.blok 18.sıra

Çevrimdışı tangaz

kale arkaları sanırım demir olacak zaten takılmaya başlanan kapıları görünce (kapıların alt bölümü sac üst bölümü demir kafes) yanlardaki boşluklara cam gelmeyeceği izlenimi oluşmuştu bende bütünlük sağlaması için o bölümler de aynı kafes demirden olacak gibi duruyor maalesef ...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ilhan mansız

bölgede olduğu için ve yukarıda bahsedildiği için yazıyorum Gökkafes ein yapılmasını engel olmak için dönemin büyükşehir belediye başkanı ve şuan ki Cumhurbaşkanımız her yolu denedi. Bildiğim kadarıyla hala gökkafes te yapılan hiçbir toplantıya katılmamakta ve o binaya girmemektedir. Diğer yandan stadyum konusuna gelirsek bu stadı biz yaptığımız için ve stad sonuçta Gençlik Spor a ait olacağı için böyle bir yatrımın karşılığında Beşiktaş ın tüm vergi ve ssk borçlarının silinmesinin uygun olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı sallapati

resmi büyütün.. yukarda kulenin yanında kocaman bir tabela gibi ekran gibi birşey var.. nedir bilen var mı?  üzerinde Beşiktaş arması , vodafone arena logosu ve yazılar var

Çevrimdışı Oktay

Durup durup saygı sevgi teşekkür talep etmek siyaset olmuyor, çıkardıkları engelleri söylemek mi siyaset.
Açılışa haşmetmaab gelmeseydi de verseydi Kadir Abi o desteği. Neden Bu kadar geç başladılar madem yapmaya ya da kaldırım daha sonra yapılsın ne olurdu? Kusura bakmayacaksınız. Emeği geçene teşekkür edecez tabiki ama işini yapıyor diye kimseyi göklere çıkaramam. Bu stat inşaatı bazen "durduk yere" neden durdu. Hiç bir şey yapılmadı? Yok öyle yağma. Ocak ayında çatının en öndeki 2 semeri yeniden yapıldı. 40 cm ya. 40 cm. 2 karışım benim. göremezsin algılayamazsın o kütlede onu. o semerler değişmeseydi bir ay daha erken girecektik. Gömün kafanızı kuma. Bana ne. Ancak gerçekleri de konuşacaz.

Ayrıca siyaset konuştuğum forumda var. İstersen gel. Orada daha iyi anlatırım
yunus ben pazartesi gelicem bana anlat.. bilakis şu tanrı meselesi dikkatimi çekti  (La ilahe illallah; "Bil ki! Allah’tan başka ibadete layık hiçbir ilah yoktur" ) onuda bi azah edersin
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 11:44:54 Oktay ]

Çevrimdışı tangaz

bölgede olduğu için ve yukarıda bahsedildiği için yazıyorum Gökkafes ein yapılmasını engel olmak için dönemin büyükşehir belediye başkanı ve şuan ki Cumhurbaşkanımız her yolu denedi. Bildiğim kadarıyla hala gökkafes te yapılan hiçbir toplantıya katılmamakta ve o binaya girmemektedir. Diğer yandan stadyum konusuna gelirsek bu stadı biz yaptığımız için ve stad sonuçta Gençlik Spor a ait olacağı için böyle bir yatrımın karşılığında Beşiktaş ın tüm vergi ve ssk borçlarının silinmesinin uygun olacağını düşünüyorum.

mahsuplaşmak için üste para da vermeleri lazım bize zira 400milyon TL vergi ve sgk borcumuz yok  :D

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı selim

resmi büyütün.. yukarda kulenin yanında kocaman bir tabela gibi ekran gibi birşey var.. nedir bilen var mı?  üzerinde Beşiktaş arması , vodafone arena logosu ve yazılar var
Yanlış okumadıysam VODAFONE ARENA AÇILIŞ TÖRENİ yazıyor :alala:

Çevrimdışı sallapati

herkes t-shirtlerini alıyor mu 39 tlden.. sınırlı üretilmilş.. 42bin tane.. bu arada nostalji formalarından 40 ve 70leri beğendim.. o ikisi çok hızlı bitecektir.. 11 nisan günü elinizi çabuk tutun.. tam koleksiyonluk 2 ürün

Çevrimdışı tangaz

yunus ben pazartesi gelicem bana anlat.. bilakis şu tanrı meselesi dikkatimi çekti gerçi (La ilahe illallah; "Bil ki! Allah’tan başka ibadete layık hiçbir ilah yoktur" ) onuda bi azah edersin

bir gün yüz yüze gelirsek o tanrı meselesini bir de ben benim bakış açımla anlatmak isterim. yazılı ifade de aynı anlamı veremeyebilir zira...

Çevrimdışı ilhan mansız

mahsuplaşmak için üste para da vermeleri lazım bize zira 400milyon TL vergi ve sgk borcumuz yok  :D
mesele mahsuplaşmak değil aslında, doğrusu budur, sonuçta stadı biz yaptı, biz kullanacağız ama Devlete çok ciddi bir gayrimenkul kazandırdık. Bunu dikkate alarak vergi-sgk borçları konusunda bir defalık kolaylık sağlanmasının uygun olacağını düşünüyrum.

Çevrimdışı sağduyu

Şimdi bu kale arkalarındaki cama tepki neden? Tel kafes yapılmamış, cam yapılmış. İlk 3 sıra sahayı cam olunca göremiyor mu? Cam da yapılmasın da çekilen şut çoluk çocuğa mı gelsin?  :busted_cop:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.