Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5475363 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Başkasının koltuğuna oturmak ...
Yaptırım kısmı kritik
Yönetim kurulunun verebileceği karar diyor
İşi sıkı tutmaları lazım,direk zımbalayacaklar yerine geçmemekte ısrar edeni

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şeffaf kaç kaldı? :bandit: 3 saat önce 7 kalmıştı 6 kalmıştır İnşallah :icool:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

Köşe çıkışlarına da yapıyorlar cam korkuluktan  hey Allahım . :akuma:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

Akıllı stat özelliği taşıyan Vodafone Arena'da güvenlik önlemleri için de üst düzey çalışmalar yapıldı.

Alınan sık cezalar ve çıkabilecek herhangi bir olayda güvenlik sistemi devreye girecek ve araştırmalar yapılacak.

Vodafone Arena'da bulunan güvenlik odasında yüz tespiti yapılabilecek.

Vodafone Arena'da uygulanacak bu sistemle sahaya atlamak isteyenlerden, kendi yerine oturmayanlara, küfür edenlerden taşkınlık çıkaranlara kadar bütün herkesi tanımlayıp bu kişilerin tüm bilgileri belirlenerek yönetime rapor edilecek.

784 kamera ile anbean izlenebilecek olan sistemin maliyetinin 20 milyon lira olduğu belirtildi.

Hey maşallah :D

Çevrimdışı mertkan

Arkadaşlar uzun zamandır stadı takip eden biri olarak diğer stadlardan farklı gördüğüm ve en çok övündüğüm konu : kale arkalarının serbest ve açık olmasıydı ama ta ki düne kadar hepimiz şok içindeyiz, en azından ben öyleyim. bu demek oluyor ki kale arkasındakiler oldukça azılı ve tellerle engellenecek insanlar ama numaralıdakiler oldukça elit ve taç çizgisinde futbolcuları çiçeklerle karşılayacaklar. tabiki böyle düşünülmüyordur ama insan bunu sormadan edemiyor. Madde madde irdeleyecek olursak;

1- eğer buraya cam gelecekse de (teli düşünemiyorum bile) kötünün iyisi olur ama korkum oraya cam da olsa pankart asılması işte o zaman ne olur? söyleyim stadımızın kale arkalarının bu kadar sahaya yakın olmasının hiç bir cazibesi kalmaz tarafta bütünlüğü bozulur ve çok çirkin bir görüntü olur. Ama şu da var yeni stad ile herkesin oturduğu koltuk bile belli adam önünde bişeyler olsun istemez klüpte bu saygısızlığa izin vermez diyorum (tabi inşallah)

2- buradaki cam ise buğulu ise o daha da vahim bi durum ama üzerinde yazılar mevcut zannedersem üzerinde sökülecek bir koruyucu bişey var. öyleyse sorun olmayacaktır.

ŞİMDİ SİZLER NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ MERAK EDİYORUM HAKLI MIYIM ARKADAŞLAR?

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

az önce stadın etrafından geçtim arabayla acayip bi trafik var ortalık toz duman olmuş kartal yuvası malzemeler indiriliyordu deli gibi her taraf turuncu yelekli adamlarla dolu aaaaaa hoooooooooo diye sesler geliyor curcuna muazzam  :evillol:
Klasik Türk milleti işte yumurta kapıya dayanacak illa d:

Çevrimdışı serti67

tamam yapıyosun cam korkuluk barı kısa yap hadı yaptın numaralıyla kapalıya yapılmazsa ne mantıgı var kale arkasındakıler gladyatör yan kapalı numaralıdakıler nazık cocuklarmı yanı onlar atlamaz zengın adam sınırlnmezmı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Eski açık tarafında çevre düzenlemesi yapan işçilere çıkan dumandan anladığım kadarıyla köfte ekmek dağıtılıyor :ok: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ozan062

tamam yapıyosun cam korkuluk barı kısa yap hadı yaptın numaralıyla kapalıya yapılmazsa ne mantıgı var kale arkasındakıler gladyatör yan kapalı numaralıdakıler nazık cocuklarmı yanı onlar atlamaz zengın adam sınırlnmezmı

hatta ornekle arttıralım

kapalıdan meloya atlayanlar,, hatırladıgım kadarıyla manuele atlayanlar hep ya numaralı yada kapalı tarafıydı:))

cenke 2kez atlanmıstı onların nerden oldugunu hatırlayamıyorum :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

1 hafta once baslasalar su cevre duzenlemesine rahat yetistirecekler kalmis 2 gun belediyenin butun adamlari gelmis tam bizlik is  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tuncaboylu

Camlar 😊

Yalnız o camların üzerindeki Policam yapıştırmaları çok kötü, camın yanında oturanlar sahayı göremezler.  :evillol:

Olmaz böyle rezillik, hemen twit retwit bombardıman.  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı BabaEren

Herkeze Merhabalar!!!Bu gün itibariyle aranıza katıldım. Elbetteki sizler gibi bende Beşiktaş sevdalısıyım, vede sizler gibi Yeni Stadımızın heyecanını tüm kalbimle yaşıyorum. Yakın bir tarihte bu forumu keşfettim, Tabiki bu keşifte etken Vodafone Arena oldu. Müsadenizle Yeni Stadımızla ilgili bir kaç kelam etmek istiyorum. Öncelikle teşekürlerimi iletmek istediğim İnsanlar var; Başta Başkanımız Fikret Orman olmak üzerine Stadımızın İnşasında Emek sarfeden idarecilerimiz,memurlarımız,işçilerimiz,ve sayamadığım ilgili herkeze, an be an bilgi aktaran arkadaşlara şükranlarımı belirtmek isterim. Ama özel bir Parantez açmak istediğim bir kişi var o kişi Rahmetli Onursal Başkanımız Süleyman Seba! Nur içinde Yatsın, Mekanı Cennet olsun, En Büyük teşekkürü O hakkediyor. Onun sayesinde biz Dolmabahçe'de Yuvamızda Yeni Stadımızın heyecanını yaşıyoruz. 1999 yılında Yaptığı kiralama anlaşması sayesenide bugün Yeni stadımızın heyecanını Dolmabahçe'de yaşıyoruz. Hiç Lafı evirip, çevirmeyeceğim! stadımızın arazisinde gerçekten gözü olan insanlar vardı. Beşiktaş'ı küçültmek isteyen başta Ezeli Rakiplerimiz ve onların güdümündeki medya BEŞİKTAŞ DOLMABAHÇE'DEN GİTSİN BURASI SİT ALANI,BURADA STAT OLMAZ karapropagandasını yaptılar. Amaç Beşiktaş'ı semtinden koparmak, kulübün nefes borusunu tıkamaktı!! Çok Şükür Başaramadılar. Bu Kararlı duruşumuzdan dolayı Camiyamızı tebrik etmek istiyorum.
Bu girizgahtan sonra! Stadla ilgili bir kaç kelam etmek gerekirse! Benim gibi Tarih meraklısıysanız Bizans'ın en ünlü yapılarından İstanbul Hipodromunu mutlaka duymuşunuzdur. Ben yeni stadımızı İstanbul Hipodromuna benzetiyorum! Mimari olarak anımsattığı gibi Hipodromun Yanında Ayasofya ve Bizans sarayı olduğu gerçeğini gözönüne alırsak Bizim Stadımızın yanında Dolmabahçe sarayı ve Dolmabahçe camisinin varlığı benim benzetmemin haklı olduğunu gösteriyor. Açıkcası Beşiktaşımızın ve Ülkemizin sembol bir yapı kazandığını düşünüyorum. Saray benzetmeleri gerçekten çok doğru! Bilmeyen bir İnsana pekala burası için saray diyebilirsiniz, Opera Binası diyebirisiniz! Hakikaten çok güzel bir yapı. Aslında stadı yapmaktan daha önemlisi bundan sonra Bu stadı ilk günki gibi korumak. Burda hem Kulübümüze hemde Biz taraftarlara büyük iş düşüyor. STADIMIZI KORUYALIM ARKADAŞLAR! Stadın mimarisi son dönemlerde öne çıkan Neoklasik uslupta bir stad. Şu an Bunun Dünyadaki öncüleri olan bir kaç staddan birisi Bizim Stadımız Vodafone Arena! Stadımızla ilgili Eleştirebileceğim çok fazla bir şey yok. Yalnız naçizane önerilerim var. Önerilerim Eski Açık tarafındaki Kulelerimizle alakalı. Kulelerimiz abartısız anıt kaidesi gibi görünüyor. Yeni stadımızla birlikte görselik açısından ön plana çıktı. Eğer deniz tarafından bakıyorsanız Burasının Dolmabahçe stadının bir parçası, Bir Zafer takı zanedebilirsiniz. Bu Mümkün. Benim Önerim Görselliği dahada yukarı çıkaracağını düşünerek, Burayı ciddi anlamda bir anıt statüsü kazandıracağına emin olduğum; Kulelerin üzerine Kartal heykellerinin konulmasını (Görsel ve Sanatsal anlamda üst düzey bir çalışma olması kaydıyla) öneriyorum. Muhtemelen bu öneriler bu platformda veya başka platformlarda yapılmıştır (bir kaç tane örnek gördüm). Naçizane bu benim beklentim. Birde yine kulelerle ilgi; malum stadımız yıkıldıktan sonra, Kulelerin tribünlerle bağlantı yerlerinde izler kaldı. Bu izlerle ilgi takip ettiğim kadarıyla kötü yorumlar okudum. Acaba diyorumki bu izler kalsa daha mı iyi olur. Neden diyecekseniz! Bu izler eski stadımızı hatırlatacak tek görsel. İnönü stadının görsel olarak hangi seviyede olduğunu hatırlatıyor. İnönü stadını hiç görmemiş,Kardeşlerimiz, Çocuklarımız olacak. Onlara İnönü stadını anlatırken bu tribün izleri çok yardımcı olur. Dahası kötü bir görüntüsüde yok (Benim fikrim). Son söylediğimin sizin nazarınızda dikkate alınmasını isterim açıkcası! Sözlerime burda son verirken tekrardan cümleten Merhaba der. Beşiktaşım için Vodafone Arena'nın hayırlı olmasını ve nice nice burada zaferleri ALLAH'tan bize nasip etmesini temeni ederim. 

Merak edenler  için İstanbul Hipodromu!!
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2016, 16:42:20 BabaEren ]

Çevrimdışı Sezer94

Bilet alamayinca stadin hic heyecani kalmadi...
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ToNI

Arkadaşlar uzun zamandır stadı takip eden biri olarak diğer stadlardan farklı gördüğüm ve en çok övündüğüm konu : kale arkalarının serbest ve açık olmasıydı ama ta ki düne kadar hepimiz şok içindeyiz, en azından ben öyleyim. bu demek oluyor ki kale arkasındakiler oldukça azılı ve tellerle engellenecek insanlar ama numaralıdakiler oldukça elit ve taç çizgisinde futbolcuları çiçeklerle karşılayacaklar. tabiki böyle düşünülmüyordur ama insan bunu sormadan edemiyor. Madde madde irdeleyecek olursak;

1- eğer buraya cam gelecekse de (teli düşünemiyorum bile) kötünün iyisi olur ama korkum oraya cam da olsa pankart asılması işte o zaman ne olur? söyleyim stadımızın kale arkalarının bu kadar sahaya yakın olmasının hiç bir cazibesi kalmaz tarafta bütünlüğü bozulur ve çok çirkin bir görüntü olur. Ama şu da var yeni stad ile herkesin oturduğu koltuk bile belli adam önünde bişeyler olsun istemez klüpte bu saygısızlığa izin vermez diyorum (tabi inşallah)

2- buradaki cam ise buğulu ise o daha da vahim bi durum ama üzerinde yazılar mevcut zannedersem üzerinde sökülecek bir koruyucu bişey var. öyleyse sorun olmayacaktır.

işte benim de düşündüğüm tamamiyle ilk maddede anlattıkların.. cam korkuluk üstüne pankart atılırsa ilk sıralardaki vatandaş ne yapacak ? hatta daha üst sıralarda da  kale çizgisine yönelik görüş kaybı olabilir.... hassas bi konu... kimsenin mağdur olmaması lazım...sen herkes yerine oturacak diyosun...eee adam pankarta mı bakacak ?
bi arkadaşın dediği gibi muhtemelen hem cam hem file olacaktır.... kale arkasında yukarıdaki sebeplerden dolayı da pankart olmayacaktır diye düşünüyorum...
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Bence pankart asılmazsa sorun teşkil etmez diye düşünüyorum pankart o kadar gerekli değil üst kata asılsın sadece..Diğer taraftaki camlarda da jelatin gibi bi şey var çıkardılar mı sorun olmaz gibi duruyo

Çevrimdışı Efe

aynen oyle tam sacmalik kamera sisteminden guvenlikten bahsedip gidip tel orgu cam falan koyuyorlar garip dogrusu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tuncaboylu

Haksızsın. Camlar buğulu değil, kale arkalarında da tel örgü olmayacak, camlara pankart da asılmayacak.

Bu kadar irdeleme boşuna olmuş.
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2016, 16:38:45 tuncaboylu ]

Çevrimdışı cursedofdragon

sadece sahaya atlama için değil camlar :) Gelen şutlara karşıda önlem en çok şut kale arkalarına geliyor doğal olarak ölümüe bütün gücüyle vuruyor futbolcular illa ki bir engel olmak zorunda yoksa her maç birisinin kafası yarılır kolu kırılır :) en öndekiler etkilenmesin diye böyle birşey yapılıyor :)

Çevrimdışı zatoichi1903

hatta ornekle arttıralım

kapalıdan meloya atlayanlar,, hatırladıgım kadarıyla manuele atlayanlar hep ya numaralı yada kapalı tarafıydı:))

cenke 2kez atlanmıstı onların nerden oldugunu hatırlayamıyorum :lol:
kapalıdan meloya atlayanlar , senin bugun fanatik roportajında paylastıgın arkadaslar gibi tribun emekçisiyi.
Sonra cezayı beşiktaş yedi, arkadas tribun emekçisi olarak kariyerine devam etmekte.

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı yigitcan1903

File olsa sorun olmayacak
Neyse zamanla denenir hepsi

Çevrimdışı tuncaboylu

kapalıdan meloya atlayanlar , senin bugun fanatik roportajında paylastıgın arkadaslar gibi tribun emekçisiyi.
Sonra cezayı beşiktaş yedi, arkadas tribun emekçisi olarak kariyerine devam etmekte.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ahmetx

sadece sahaya atlama için değil camlar :) Gelen şutlara karşıda önlem en çok şut kale arkalarına geliyor doğal olarak ölümüe bütün gücüyle vuruyor futbolcular illa ki bir engel olmak zorunda yoksa her maç birisinin kafası yarılır kolu kırılır :) en öndekiler etkilenmesin diye böyle birşey yapılıyor :)
izdiham anında bu cam ayrımlar ölümlere neden olabilir ama @cursedofdragon
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

Beşiktaş Kulübü, Bursaspor maçının biletleriyle ilgili bir açıklama yaptı.

Vodafone Arena'nın açılış maçı için tribün biletlerinin tükendiği belirtilen açıklamada, Batı VIP ve 1903 Tribünü’nden sınırlı sayıda biletlerin kaldığı duyuruldu.

Siyah beyazlı nkulüpten yapılan açıklamada "Beşiktaşımızı, Vodafone Arena’da oynayacağı ilk maçta desteklemek isteyen taraftarlarımız, Batı VIP ve 1903 Tribünü biletlerini yarın (9 Nisan) saat 15.00’den itibaren 825 TL ücret karşılığında www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilirler." denildi.