Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478100 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

ışık sızıyor daha yapıştırılmadı ki membranlar
Yok onu biliyorum, onu diyorum işte acaba desen verilmek için ip değil de membrandan sızan ışık olmasın diye :D @raichu

Çevrimdışı Anıl

@Anıl Şefim
Diğer köşeye bak (Numralı / Yeni açık) orada değişik desen varmış gibi duruyor.
Numaralı/Yeni Açık köşede desen gibi gözüken bence membran aralarından sızan ışık ama yine de başka bir fotoğraf da görmek lazım :) @İhsan

Çevrimdışı raichu

Yok onu biliyorum, onu diyorum işte acaba desen verilmek için ip değil de membrandan sızan ışık olmasın diye :D @raichu
benim bugün okumam da problem var sanırım  :yerlerde:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

bence gayet iyi geldiler pazar gunu bitmus olur
Ben bugün ilerleme yok diyorum yoksa Cumartesi gece biteceğini söyleyende benim :)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı İhsan

vay canına. Gerçekten ışık mış yahu.
Yaşlandım galiba. benim Gözlerin sizin ikinizin toğplamından daha çok şeyler gördü ve yoruldu @raichu ve @Anıl.

Açın şu stadı artık. Olmayan şeyleri görmeye başladım  :uyucam:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

kolonlar böyle aşağıda kalmaz değil mi @FARUK?
Ben scoreboard kadar yükselir diye bekliyordum ama ses testi başlamış
Bilemedim

Çevrimdışı Anıl

Yaşlandım galiba. benim Gözlerin sizin ikinizin toğplamından daha çok şeyler gördü ve yoruldu @raichu ve @Anıl.

Estağfurullah abi :iblush:

Çevrimdışı raichu

daha 43 sün abi deme öyle  :)

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı FARUK

Güncel
Yanılmıyorsam 10 tane membran kalmış

Çevrimdışı BlackEagle26

Vodafone Arena'da güvenlik ve otomasyon sistemleri hakkında bir tur düzenlenecek.İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak ve Stadyum Direktörü Ahmet Ateş'in katılımıyla düzenlenecek tur 8 Nisan günü saat 12.00 de başlayacak.
Düzenlenecek tura yazılı basın,ajanslar ve TV kanalları da katılacak.Düzenlenecek olan turda güvenlik ve otomasyon sistemleri ele alınacak ve bilgiler verilecek.8 Nisan'da düzenlenecek olan tura basının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

BJKORG

Çevrimdışı Emre.Guler

O ses sistemleri mecburen öyle duracak bana kalırsa çünkü eski inönü tartan pistte ses sistemleri için yeteri kadar yer vardı zeminde ama şimdi saha kenarında bu kolonları koyacak yer yok malesef

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

O ses sistemleri mecburen öyle duracak bana kalırsa çünkü eski inönü tartan pistte ses sistemleri için yeteri kadar yer vardı zeminde ama şimdi saha kenarında bu kolonları koyacak yer yok malesef
iyi de o ne öyle tam tribünün önün de abi öyle olmamalı o ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

O ses sistemi umarım öyle durmaz.
dikine neden duruyorki enine cevirsinler oyle ses sistemi mi olur stadta bana cok garip geldi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

iyi de o ne öyle tam tribünün önün de abi öyle olmamalı o ya

Yukarı çekildi onlar dahada çekilir kedi yollarına kadar

Çevrimdışı ahmetx

Ben scoreboard kadar yükselir diye bekliyordum ama ses testi başlamış
Bilemedim

bu kolonlardan yeni açığa da koyulmazsa 10 Nisan açılışı için olduğunu düşünüyorum
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

:kop: :kop: :kop:
İlber Hoca demişken en önemli sözü şudur:

" Futbol Türkiye'de Beşiktaş'a karşı oynanan bir oyundur

Ya abi İlber Ortaylı'nın böyle bir söz söyleyeceğini düşünüyor musun cidden? https://twitter.com/ilberortayii/status/580449225290432512 Madem bu tweeti gördün hadi inandın diyelim de bi de profil açıklamasına bak be abicim, "gerçek kişi ve kurumlar ile alakası yoktur, siyasi mizah içerir" yazıyor orada. Bir de en önemli sözü demişsin hey Allahım

Çevrimdışı Ensar

görüşü engellemesin de ne yaparsa yapsınlar :D bence en güzeli kedi yolu seviyesinde  paralel durması
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı raichu

bana da öyle geliyor aşağıda kaldı böyle

Çevrimdışı ahmetx

dikine neden duruyorki enine cevirsinler oyle ses sistemi mi olur stadta bana cok garip geldi
normalde dikine olur @Efe ama bizimki biraz uzun sıkıntı orda  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı poyraz37

yatay olarak kullanılabilir mi acaba??

Çevrimdışı Engin

bu sayfaya da koyayım dedim :)

Arkadaşlar daha öncede anlatılmıştı çimlerdeki desenler boya veya çimin uzunluğuyla alakalı değil tamamen çimlerin yatırılma yönü ile alakalı ve şekil verildikten birkaç gün sonra eski haline dönüyor maç günü veya bir gün önce çim biçerken bir silindir yardımıyla çimler bir tarafa yatırılıyor çimlerin size taraf yatırılmış olanını koyu diğer tarafı açık renk gürüyorsunuz o kadar kadife bir kumaşta parmağınızla iz yapar gibi düşünün nette çok video yok ama örnek olsun diye sivas sıtadının ki altta çim biçme yazdığına bakmayın muhtemelen sadece yatırıyor yda belkide hem biçip hem tarıyor bilemiyorum ama olay bu

Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı dj_dellyy

abi yeni statlarda ses sistemi çatıda hep tribüne bakan kısma konuluyor böyle çok çirkin görünüyo gerçekten

Çevrimdışı Efe

normalde dikine olur @Efe ama bizimki biraz uzun sıkıntı orda  :evillol:
ben hic bi stadta oyle bisey gormedim konserler ayri belki mac oncesi icin hazirlanmistir kalici degildir
Şampiyon Beşiktaş JK