Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486737 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2016, 15:22:26
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı blackeagle05

1 hafta kaldııı! Kareografi,bayraklar ve pankartlar hazır mı? az zaman kaldı bu iş haledilmeli.Arenaya yakışacak birşey bekliyoruz yani Liverpool maçından daha iyi olsun.Lütfen herkes özellikle çekirdekçi tayfa tezahüratlara katılsın. Ve herkes yanındakini uyarsın stada zarar vermesinler mesela koltuklara.
Ayrıca Gomez bugün oynamasın sarı kart görürse açılışı kaçırır :D

Stadı açıcaz diye bugün ki maçı kaybedersek vah ki ne vah
La Vittoria Sara Nostra

Çevrimdışı ozan062

polis çağırıp dağıttırsınlar eşşoğlueşşekleri!

ben daha ağır kelimeleri kurarım bunasıl bir terbiyesizliktir....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kartalpençesi

Stadı açıcaz diye bugün ki maçı kaybedersek vah ki ne vah
sonda gülücük var şaka yaptım :D diğerleri ciddi
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı kartalpençesi

O olayın videosunu izledim instagramda sonra silmişler. Kepçe vardı taraftar lalay felan diyordu
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Sezer94

En fazla 5 10 dk lik gerginliktir ustunde durmanin anlami yok fazla bence :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

öyle bir şey yaparsa kendi taraftarını polise şikayet etti diye olayı başka yerlere çekerler..

ne kadar işsiz varsa toplanmış işte ya ne diyeyim ki

Çevrimdışı mmansiz

arkadaşlar acil kesin bilgiye ihtiyacım var ?
kalan 2 maça gidebilecem osmanlı maçına gidemicem 3 lü kombine almayı düşünüyorum fakat devretme durumu yoksa tekli alacam lütfen acil cevap ona göre alım yapacam teşekkürler

Çevrimdışı İhsan

mebranlarin kac oldugunu bilen var mi goren oldu mu :evillol:

saat 11 gibi 24-25 saydım  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Orhan

denizbank alt köşe
Numaralida eksik kisimlardan birisinin koltuk montaji tamamlnamis sanirim

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı murat baltacı

Tribün isimleri nasıl olacak arkadaşlar kapalı Baba Hakkı,numaralı Şeref Bey,yeni açık Süleyman Seba  gibimi?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Altuğ

Fotoğraflar için Esat Kekeç'e teşekkür ederiz.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 15:39:11 Altuğ ]

Çevrimdışı raichu

arkadaşlar bu arada son güncellemeden sonra kapasitemiz 41126
çatal merdivenin altındaki 120 kişilik bloğu eklemeyi unutmuşum  :evillol:
ha gayret 42 bine gidiyoruz ufaktan

Çevrimdışı beratkaya

merhaba arkadaşlar. geçen gün galiba kanada da bir stadın güvenlik kamerası tanıtımı vardı.
o videoyu bulamadım. bir daha paylaşır mısınız lütfen..
şu adamların kavga ettiği sonra kamera kaydının geriye doğru tarayıp olay öncesini falan gösterdiği

Arabanın önünü kesmek nedir stata almıyosunuz diye ya. Belli bi kesim gerçekten çok cahil.

Çevrimdışı sallapati

arkadaşlar bu arada son güncellemeden sonra kapasitemiz 41126
çatal merdivenin altındaki 120 kişilik bloğu eklemeyi unutmuşum  :evillol:
ha gayret 42 bine gidiyoruz ufaktan

ha gayret yüklen  :lol:

Çevrimdışı emrecakmak

Kimse girmesin artik içeri yeter, 1 hafta kalmış şunun şurasinda iş makinesi engellemek nedir..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı vesrap1234

https://twitter.com/Semtbizim/status/716959763251204096

Bu doğru olabilirmi?

Herkese selam. Evet doğru 14.10-14.30 arası böyle bir gerginlik vardı ben sadece izledim. 15-20 kişilik genç bir grup yeni açığın oradaki barikatın oradan içeri girmek istedi ama izin çıkmadı. Bunun üzerine kepçe çıkamadı ama daha sonra kepçeyi grubun üzerine sürdüler. 2-3 tane çocuk da kepçenin üzerine çıktı devam etti kepçeyle.

Çevrimdışı Erhan

@ayazcan1903 instagram hesabından alıntıdır.

Yedek klübesi :icool:

Çevrimdışı Adaletli Kartal

ayarlardan yapabiliyorsunuz engelleyin görmeyin :ok:
hatta yolunu gostereyim
profile girin,profili züenleye girin en altta engelli listesi var oraya tıklayın

sonra engellenen listeyi düzenleden benim adımı yazın birdaha görmeyin:)

şimdi dikkatimi çekti imza.

bu şekilde bir imza kesinlikle kabul edilemez. sanırım bu imzadan tek rahatsız olmayan kendisidir.

engelleme aracı: düşüncesine değer vermediğiniz insanlar için kullanılan bir yöntemdir. yapanlar çok güzel düşünmüşler. yalnız bu önemli-önemsiz ayrımından daha çok hem provokatif hem de demoralize edici bir söylem. hele altındaki ''Olumsuz düşünceleri zihinsel canavarlar halini almadan önce yok edin'' cümlesini bu ifadeden sonra kullanması, en hafif tabirle insan aklıyla dalga geçer nitelikte.

beşiktaş'a zarar verenleri kişisel olarak engellemek yerine bertaraf etmek daha doğru bir seçim olacaktır. yok böyle bir şey arkadaş. düşünceler suç teşkil etmezler yalnız düşünceler ifade edildiği yerlere göre gayet suç teşkil edebilirler. insanların 'yeeaa bu adam sonunu getiremez' düşünceleri olabilir, yalnız her şey bu kadar iyi giderken böyle ergen serzenişleri ile herkesi demoralize ederken savunma ''engelle gardaş'' şeklinde olmamalı.

arkadaşımız istediği kadar foruma emek vermiş, fayda sağlamış olabilir.

benim kanım tüm forum yöneticileri bugüne kadar iyi niyetleriyle suçu hoş görmüşlerdir.
fakat burada açıkça bir suç bulunmakta ve bir yaptırım gerekmekte. adalet hiç bir zaman suçu hoş görmek olmamıştır.
Sevdalı Yüreklerde Beyaz Sürgünler

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA