Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484869 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

yok mu sis'in daha önceden çim şekillendirme videosu falan yav
sanırım böyle olacak bizim ki
bakü olimpiyatta böyle sis yapmıştı

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı GörkemGörkem

çimlere şekil vermek için ip çekilmiş ve yedek kulübeleri monte edilmiş .

Cizgilerin üstünden umarım birdaha gecerler. Cok silik duruyor.

Çevrimdışı ahmetx

aslında açılış için  bir kereliğine Southamptonun çim uzmanını getirmek lazım

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sbrhrzmn

arkadaşlar bu damalı desen çimlerin heryerden damalı görükmeyeceğini bilmeniz gerek. Maraton tribününden sahayı yanlamasına taradığı,kale arkasından bakıldığında diklemesine taradığı, çaprazdan bakıldığında damalı görüntü oluştuğu görünecektir. Bu birnevi bakış açısı ilizyonudur. Bunu bilmekte fayda var.

Çevrimdışı Serdkar

https://twitter.com/BesiktasFacts/status/716956782548135936

Yasaklandi diyorlar ama hala Millet icerden Resim yüklüyor...
Nasil oluyor  bu Is!

Çevrimdışı GörkemGörkem

Alen in tahtına göz dikmiş abi ( bu arada çimler damalı olacak.. iplere dikkat)
Yalnız bu desenler 2-3 gün sonra yok oluyor diyorlardı simdiden yapmak biraz erken degilmi ?

Çevrimdışı Erdem Çözer

arkadaşlar bu damalı desen çimlerin heryerden damalı görükmeyeceğini bilmeniz gerek. Maraton tribününden sahayı yanlamasına taradığı,kale arkasından bakıldığında diklemesine taradığı, çaprazdan bakıldığında damalı görüntü oluştuğu görünecektir. Bu birnevi bakış açısı ilizyonudur. Bunu bilmekte fayda var.

aslında bu pek doğru değil yatay ve dikey hareketler yapılacağından her açıdan aynı görünür.. damalı çimi olan statların farkı açılardan çekilmiş fotoğraflarına bakabilirsiniz..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı MUTE

Çevrimdışı tangaz

aslında açılış için  bir kereliğine Southamptonun çim uzmanını getirmek lazım

üstad gelmişken kalsın yahuu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı iyimserure

teknik direktör hareket alanını sınırlayan çizgileri yeni çizmişler herhalde, bembeyaz kalın kalın oh!

Çevrimdışı Tuğrul

bence 2.skorbord eskı acık beyaz mebranlar ıle kaplandıktan sonra kalkacak.
”Öteki Sevdalar Gibi Aldanmışlık Değil Benimki.. Hangi Sevgili Tutarki Beşiktaşımın Yerini”

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı betoo38

yedek kulübelerinin üstü seffaf mi olacak?  :evillol:

Çevrimdışı demir_kArtAl

yok mu sis'in daha önceden çim şekillendirme videosu falan yav
sanırım böyle olacak bizim ki

bu çatı nasıl havada duruyor ya, vay anasını.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı iyimserure

neden olmasın? insanlarımızın çoğu sadece kendini düşünüyor..
polis çağırıp dağıttırsınlar eşşoğlueşşekleri!

Çevrimdışı Forza.55

öyle bir şey varsa polis çağırsınlar hemen.fikret ormanın taraftara karşı tavırlarını pek sevmiyorum ama böyle birşeyi yapanlara acımayacaksın.

ayrıca saat 3 ve iş saati bu kadar adamın işi gücü yokmu ya ne işiniz var stadda ben anlamadım.

Çevrimdışı kartalpençesi

Çevrimdışı Erdem Çözer

öyle bir şey varsa polis çağırsınlar hemen.fikret ormanın taraftara karşı tavırlarını pek sevmiyorum ama böyle birşeyi yapanlara acımayacaksın.

ayrıca saat 3 ve iş saati bu kadar adamın işi gücü yokmu ya ne işiniz var stadda ben anlamadım.

öyle bir şey yaparsa kendi taraftarını polise şikayet etti diye olayı başka yerlere çekerler..

öyle bir şey yaparsa kendi taraftarını polise şikayet etti diye olayı başka yerlere çekerler..

yapcak bişey yok ordakı çalışmayı engellemeye kımsenın hakkı yok..  içeri adam alınmaması dogru kdar en ufak bir kaza yaşansa mac oynatmazlar bize...

Çevrimdışı kartalpençesi

1 hafta kaldııı! Kareografi,bayraklar ve pankartlar hazır mı? az zaman kaldı bu iş haledilmeli.Arenaya yakışacak birşey bekliyoruz yani Liverpool maçından daha iyi olsun.Lütfen herkes özellikle çekirdekçi tayfa tezahüratlara katılsın. Ve herkes yanındakini uyarsın stada zarar vermesinler mesela koltuklara.
Ayrıca Gomez bugün oynamasın sarı kart görürse açılışı kaçırır :D