Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482480 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Çevrimdışı Batu K.çetin

güncel
yeni açıkta da suni çim serilmeye başlanmış...

edit:oh be sonunda kartal oldum yaa...

Çevrimdışı Erdinç

Forumun ağırlıklı kombine aldığı 121. blokta şuan sadece 166 tane boş koltuk var.
Selamlar bursa macina bilet aldim bana 2. Sıra 17. Koltuk düstü resimde isaretleme sansiniz varmi.

Çevrimdışı Factatum

KOnyanın ki Selçuklu kartalı çift başlı

Çift başlı kartal tüm uygarlıklarda önemli yeri alan mitolojik bir figürdür. Hititler, Bizans ve Selçuklu ve nice uygarlık hep bu simgeyi kullanmıştır. Beşiktaş'ın çift başlı mitolojik kartal figürünü kullanması manasızdır. Aynı şekilde Amerikan kel kartalının kullanılması da öyle. Bu kartal türü Türkiye'de bulunmaz.

Beşiktaş'ın kartalı budur;

Çevrimdışı ozan062

geçen galatasaraylı arkadaşlarla konuşuyodum şuanda bir maçlık  yemekli VİP 300 tl gibi bi rakam dediler bu şampiyonluğa gittiği sezonlarda 2000 tl civarındaymış.. şuanda biletlet bile % 30-35 daha ucuzmuş

baya baya fark varmıs :)) inanılmaz hakikaten
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

kesinlikle! :D ben de onun için sordum. ledlerde kartal bile uçurabiliriz.

meksika dalgalanmasına bu ledlerde eşlik edebilir ne güzel olur:D

Çevrimdışı Yigit Kerimoglu

[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 13:18:51 Yigit Kerimoglu ]
Bir Gün Değil Her Gün Beşiktaş.

Çevrimdışı Kuntz

Çift başlı kartal tüm uygarlıklarda önemli yeri alan mitolojik bir figürdür. Hititler, Bizans ve Selçuklu ve nice uygarlık hep bu simgeyi kullanmıştır. Beşiktaş'ın çift başlı mitolojik kartal figürünü kullanması manasızdır. Aynı şekilde Amerikan kel kartalının kullanılması da öyle. Bu kartal türü Türkiye'de bulunmaz.

En doğrusu Anadolu Kartalının kullanılması. Katılıyorum bu görüşünüze.

Çevrimdışı vural

İpler aydınlatma ayarları için arkadaşlar. Her kare içine vuracak şekilde ayarlama yapılacaktır.

Çevrimdışı OrkunCoskun

Başkan 5N1K'da 50.000 kişi aynı anda Vodafone Arena'da takım otobüsünün tesislerden gelişini izleyebilecek dedi. Ben ordaki 50.000 e çok takıldım. İnternet ağıyla alakalı ama 41.903 derdi hep 50.000 çıktı ağzından  :hmmm: :hmmm:

Ya olacağından değil de insan merak ediyor..

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı gkn190334

resimde işaretlediğim yerler gibi stat da çok yer var koltuk konulmayan nedenini bilen var mı acaba ? görüntü olarak kötü duruyor.Buralara koltuk konulabilir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yedek kulübesi koltukları da gelmiş  :ok:
Çok sade gibi geldi bana ben daha Janjanli bisey bekliyordum :alala:

Mesela Loca ve 1903 koltukları bile daha Gösterişli duruyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aktuğ

[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 13:24:37 aktuğ ]

Çevrimdışı Serjo

resimde işaretlediğim yerler gibi stat da çok yer var koltuk konulmayan nedenini bilen var mı acaba ? görüntü olarak kötü duruyor.Buralara koltuk konulabilir
merdivenlere koltuk nasıl olacak  :alala:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

merdiven olamaz mi oralar :uyucam:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

normalde arabalarada koltuk yapan bir firma vardı adlarını unuttum keske onlarla anlasabilrseydik demekki bu adidasla anlasmamızdada vardı ondan boyle oldu bence iyi zaten boyle sade olması daha güzel

Çevrimdışı Erdem Çözer

bence sade ve şık.. loca koltukları ile arasında sadelik açısından bir fark göremedim  :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

@Factatum bu Hindistan kartalı yalnız  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yavvuzz

6000 ileti atmış arkadaş,imzası şenol güneş beşiktaş'ı şampiyon yapamaz.mealen bu.yani 6000 kere okutmuş bunu bize.amacı ne anlamadım ama forumu geri gidip okuduğum için defalarca bu mesajı okumak beni çok fazla rahatsız etti.yani bunu bir fikir bir yorum olarak söyleyebilirsin buna hiç sözüm olamaz ,ama imza yapıp her iletinde adeta beyin yıkamak bana cok iyiniyetli gelmedi açıkcası. Bu tamamen olumsuz bir önyargı ve dediğim gibi son derece rahatsız edici.Umarım şenol güneş forumu takip etmiyordur.Ve unutmadan şunu ekleyeyim takımı teknik direktörler tek başlarına şampiyon yapmazlar,camialar bütün halinde şampiyon olur.Ve Şenol Güneş bence Beşiktaş'a çok yakışıyor.
hocam sıkıntı yapmalık bir durum yok, bende ilk gördüğümde tuhafıma gitmişti  . Forumda şu olabilirse çok iyi olur , iletisini görmek istemediğin kişiyi ekşide ki gibi engellesek çok tatlı olacak . İleride belki bu tarz şeyler olursa , parazit yapan iletiler ve imzalar bizi rahatsız etmez.

Çevrimdışı AngryEagle

Bu resime göre zemin Damalı olacak :) İplerin dizilşine bakarsak

Ozzy ve Sosa'dan ; pisagoral 3-4-5 veya 5-12-13 hizalamasında ara paslar beklemek en doğal hakkımız artık.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bu iplere twitterda bir kaç kişi aydınlatma için yazmış olabilir mi sizce ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA