Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482431 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozgrtm

arkadaşlar forumu son birkaç aydır takıp ediyorum, yakın zamana üye oldum ilk mesajımı yazıyorum, hepinizin emeklerine sağlık mabedin yıkımından beri her ayrıntısını takip edip bizimle paylaşıyorsunuz teşekkürü borç bildim onun için yazmak istedim,

birkaç gündür izlediğim maçlarda stadları tarafsız gözle inceledim, açık söylüyorum bizimki efsane oldu. sadeliği, şıklığı, kullanışlılığı, manzarası vs..

büyük olasılıkla ilk maçtan sonra buralara çok uğrayamayacağım, size kolay gelsin.

kapalı üstten sevgilerimle.

Çevrimdışı Oktay

acık konusayım benimde aklımdan geçiyordu:)) ben yapmam ugrasamam ama ugrasan olacaktır zaten bu kısmıda var yani cok yonlu dusunmek lazım

tabii tabii zaten bir diğer kısmıda bu anca bu sekilde kombine almış admaıda stada getirebilirsin diğer türlü zor

zaten kombinelilerin gelmemesi sıkıntı:) basarı endeksli olanlar aslında yüksekten alanlar oluyor kale arkaları bir sekilde doluyor yani bunda bi problem yok
ve liderlikle stad doluyor ama sen hher zaman lider olamazsınki geridende geleceksin peki burda nolucak stadlar yarıyarıyamı dolacak yani:(((
geçen galatasaraylı arkadaşlarla konuşuyodum şuanda bir maçlık  yemekli VİP 300 tl gibi bi rakam dediler bu şampiyonluğa gittiği sezonlarda 2000 tl civarındaymış.. şuanda biletlet bile % 30-35 daha ucuzmuş
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 12:45:19 Oktay ]

Çevrimdışı sallapati

Alen in tahtına göz dikmiş abi ( bu arada çimler damalı olacak.. iplere dikkat)

Çevrimdışı emrekhvcgl

bizim bu kat aralarındaki ledlerde sadece reklam mı olacak?

Çevrimdışı Erdemm

pikselli diyelim uyumlu olsun  :claps: :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

bizim bu kat aralarındaki ledlerde sadece reklam mı olacak?

belki dakika skor da olur ama gol olduğunda GOOOOOOOOOOOOOL yazısı mutlaka kayarak geçmeli  :super:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

KOnyanın ki Selçuklu kartalı çift başlı
Tamam abi işte bi kafa daha koy aynisi :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdemm

çift başlı selçuklu kartalının başının birisinin alınmış hali  :)
Bu Kartalı Konyaspor kullanıyor Amblemlerine bakabilirsiniz...

Çevrimdışı tangaz

@ahmetx bak sallapatinin yüklediği fotoda ipler damalı olmuş demek ki eski çizgiler değil yeni çizgilerle damalı sağlanacak  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı emrekhvcgl

belki dakika skor da olur ama gol olduğunda GOOOOOOOOOOOOOL yazısı mutlaka kayarak geçmeli  :super:
kesinlikle! :D ben de onun için sordum. ledlerde kartal bile uçurabiliriz.

Çevrimdışı Erdem Çözer

kesinlikle! :D ben de onun için sordum. ledlerde kartal bile uçurabiliriz.

her şey mümkün  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

@ahmetx bak sallapatinin yüklediği fotoda ipler damalı olmuş demek ki eski çizgiler değil yeni çizgilerle damalı sağlanacak  :ok:

yok yok yanlış görmüşüm kaleden kaleye ip yok ama kaleden kaleye olan çizgiler eşit mesafede değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Batu K.çetin

fotodaki emekçi kardeşimizde koruma demirine ayağı ile basmış neyapalım artık... :alala:

Çevrimdışı ahmetx

evet  yenisinde daha ince çizgiler olacak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

evet  yenisinde daha ince çizgiler olacak

kaleden kaleye ip yok mevcut çizgiler öyle hissettiriyor + çizgiler arası eşit mesafe değil kaleden kaleye

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çift başlı selçuklu kartalının başının birisinin alınmış hali  :)
Paok da aynı Kartalı kullanıyor Çift başlı kartal
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı selta

İpler çimler için olmayabilir. Saha aydınlatması için uefanın belirlediği seviyeler var. Bu aydınlatma değerleri 5 veya 10metrelik gridlerde ölçülüyor. yatay ve dikey iplerin kesişme noktaları muhtemelen aydınlatma ölçümünün yapılacağı noktalar.

Çevrimdışı cadavra

1903 trubunu mu oluo vip yani pattes tarlasi gibin :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Oktay

yerine oturma mevzusunda telekom arenada bize benzer sorunlar olmuş genelde herkes yerine oturuyomuş problem yaşayan güvenliği çağırark sorunu çözüyomuş..numaralıda hiç öyle bi sıkıntı olmuyomuş adam son dakika bile gelse koltuğu boşmuş...

Çevrimdışı cadavra

Sis cikmiti ya bu arada fotolarda goremesim aleti.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı DOĞAN

Konya nın kullandığı kartal benzerini kesinlikle kullanmamaliyiz konyaya gidenler bilir her yerde bu Selçuklu kartalı vardır bakın her yerde diyorum kişisel kartvizitlerde şirket amblenlerinde Selçuk üniversitesinde aman diyim aman

Çevrimdışı blackeagle05

La Vittoria Sara Nostra

Çevrimdışı Kuntz

Bu Kartalı Konyaspor kullanıyor Amblemlerine bakabilirsiniz...

Konya'nın kullandığı çift başlı Selçuklu kartalı. Benziyor ama bunu kullanmıyorlar. PAOK'da çift başlı kartal kullanıyor.