Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477213 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı raichu

şu kapasite işini hortlatayım biraz
Başkan 30000 kombine satıldı dedi
7-8 binde bilet kaldı dedi alt tabandan alalım
30 000    kombine
 7 000     bilet
 1 847     loca
 2 150     VIP
    670     1903
    162     Engelli
41 829     Toplam

Peki sponsorlara ayrılan bilet kaç tane ve davetiyede gönderilecek  bunlar kaç kişi illaki sponsor bileti var vodafone bursa bileti dağıtıyor. :alala:
MİT personel listesi bile bu kadar gizli değildir herhalde :bandit:
bilmiyorum abi sayıyıoruz sayıyoruz tam 41 bin çıkıyor  :bandit:
(vip loca basın ve engelli kapasitesini saymadık ekledik onları)

Çevrimdışı Sezer94

Abi bu kapasite isi tuhaf ya subat sonunda 2 0 yenildigimiz fenerbahce derbisinde lig tv de seyirci sayisi 43 bin kusur yaziyordu sukru saracoglunda hani bu stad 50 bin kisilikti ? O macta stad full dolu degil miydi ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı sado

bi sorum olucak bu klimalar nereler için ? böyle olması zorunlumuydu göruntu pek ıyı durmuyor bayada yer kaplamıs pek bılgım yok o yüzden sallamak ıstemıyorm hemen demekkı böyle olmasıda gerekeblır. Ben merkezı sogutma felan vardır dıye dusunmustum.

@Necmi abi @FARUK aydılantırsanız sevnırm tabı bılgısı olanlarda yazablr cevap :)  :alala:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı Bekrakn

abiler bu güvenlik kameralarının kullanıldığı sistemlerle alakalı birkaç sorum olacaktı. bilen varsa beri gelsin, gece gece kafama takıldı iki saattir bu işin planını oluşturmaya çalışıyorum kafamda :D

madem bu kadar para harcanıp böyle kapsamlı bir sistem kuruldu, sadece güvenlik kameralarıyla ilgilenen çalışan sayısını arttırıp güvenliği maksimuma çıkarabilme şansımız var mı?

atıyorum en basiti toplu küfürden alınan para cezaları da kesinleşince; yönetim pfdk'ya dese ki "neden dolayı bana bu cezayı verdiniz?". herhalde onların da verecek bir cevabı vardır. varsayalım 55-60 arası, 421. ve 422. bloklarda küfür vardı o yüzden ceza almış olalım. on kişi birkaç gün uğraşsa o dakikalarda o bloklarda küfür edenleri tek tek saptayıp verilen cezaya ortak etse nasıl olur? saptadığı kişilere kulüp bir yazı gönderse, "küfür edenlere şu kadar ceza var. ben kulüp olarak küfrü engellemediğim için cezanın üçte birini ödeyeceğim, kalanı da küfre katılan yüz kişiye böldüm payınıza düşen bu, ödemeniz için kulübümüze bekleriz." dese nasıl olur?

ya da işte ceza geldi bir tribün kapandı. cezalı kombineleri kulüp satışa çıkarsa, boş yere ceza yemiş taraftara "ya sen de haksız yere maça gelemedin ama ben senin kombinendeki bu maçı satayım, buyur bu maç için bilet parasının bir kısmını da sana veriyorum. paranı gel kulüpten al" dese. ola ki biletlerin hepsi satılmadı ve kulüp bu işten umduğu geliri bulamadı ve zarara uğradı, o zaman da cezaya sebep olan kişiler saptanıp "bizi şu maçta gelir kaybına uğrattınız bu da kaybımızın size yansıyan kısmı, ödemeniz için kulübümüze buyrun." dese.

tribünde kavga eden, huzursuzluk çıkaran kişiyi iki defa uyarsa, üçüncü defa aynı kişi bunu yaptığında kombinesi iptal olsa. bunu da inkara yer bırakmayacak şekilde görüntülerle desteklese, "gel kulübe, sana kombinendeki izlemediğin kısmın parasını geri verelim" dese nasıl olur?
*kombine satış sözleşmesini bilmiyorum ama kombine iptalinde para iadesi olur diye şey ettim bu kısmı.

madem girdik e-bilet işine, passo belasını sardılar başımıza. e bu sistemin kurarken vaat ettiklerini tff kendi de yapamıyor, bildiğin birkaç kişiden dolayı bütün taraftar bu işten zararlı çıkıyor. kulüp işletsin bari bu sistemi. hem ne hakkı yenenler mağdur olur, ne kulüp zararlı çıkar; hem de birkaç defa bu şekilde bir durum olduğunda taraftarın içindeki çürükler kendine çeki düzen verir.

yazıyı çok uzattım ve işi iyice person of interest'e bağladım farkındayım ama güvenlik başkanın övündüğü kadar varsa nimetlerinden yararlanılmalı bence bu işin. on değil yirmi kişi, yirmi değil elli kişi maç sırasında sırf kameralarla ilgilensin gerekirse. kulübün cezalara vereceği paraları bu ekibin ücretlerine aktarırlarsa nasıl olsa karşılar, hem de birkaç kişi daha ekmeğini kazanmış olur bu bahaneyle.

gece gece bu uzun yazıyla sizi muhattap ettiğim için kusura bakmayın :evillol: :evillol:

edit: amma çok kulübe gel demişim. kulüp böyle işlerde taraftarı kulüp binasına çağırır mı bilemedim ama idare edin artık asıl konu o değil :D
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 05:19:46 Bekrakn ]

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı fore_kazık

Günaydın millet iyi haftalar...

Bugün, yıl boyunca 'şampiyon biziz boşyere uğraşmayın' diyen fenerlilerin 'şampiyon siz olun yaaa siz daha çok hakettiniz hebele hübele jfkdlsjsj' dediklerini defalarca duyacağımız bir gün olacak....

Bu R yapan arkadaşlar Allah korusun bugün bizim olası bir  puan kaybetmemiz sonrasında yarın yine 'şampiyon biziz' naraları atmaya devam edecekler :)

İnşallah bugün kayıpsız geçip haftaya farkı 8 e çıkaralım fenerliler stres olsun :)

Bugün yeni açık şeffaflar, scoreboard, tribün ledleri, aklıma gelmeyen birsürü işte kayda değer ilerleme sağlanan bir gün olmasını diliyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tolga_1903

Herkese günaydın. Diğer skorbordun yerine yerleştiği, yedek kulübelerine başlandığı, bol bol şeffaf monte edildiği, günün sonunda da güzel bir galibiyet yaşayacağımız bir gün olur inşallah.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

Zeminin şu bölümü biraz korkuttu beni ya. Dikkatli bakarsanız birleşimler bariz ve garip duruyor sorun çıkmaz heralde değil mi ?
Günaydın
Onlar ayrılma değil yükseklik farkı şahsi fikrim

Çevrimdışı Yasin A.

Günaydın büyük Beşiktaş Ailesi.
Haftaya bugün maça gidiyoruz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Abi bu kapasite isi tuhaf ya subat sonunda 2 0 yenildigimiz fenerbahce derbisinde lig tv de seyirci sayisi 43 bin kusur yaziyordu sukru saracoglunda hani bu stad 50 bin kisilikti ? O macta stad full dolu degil miydi ?
Değildi,küçük boşluklar vardı belirgin şekilde

Çevrimdışı gkn190334

Günaydın arena .Dün stat ı ziyaret etme şanşım oldu.Öncelikle şunu belirtmek isterim ;resimlerden kat kat daha büyük ve daha istişamlı olduğu o kadar netti ki çıktıkdan sonra bunu daha iyi anlıyorsunuz.Ne eski açık tarafının alçak oluşu,ne kapasitesi gibi durumlar insanın gözüne takılıyor.Stat ın tribünleri resimlerden daha dik ve stat bir çukur içine inşaa edilmiş bir cehennem yuvası.Kısacası her beşiktaşlının gurur duyacağı bir eser.Resimlere bakarak kesinlikle değerlendirmemek lazım girip orayı görüp ondan sonra yorum yapmak gerekir.Sahanın her açısından sahayı çok net görebiliyorsunuz.Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek gerekir.Vodafone arena beşiktaş için gerçekten bir dönüm noktası olucaktır.Bu gurur hepimizin.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı İhsan

bu membrandı yağmurdu ıslanırmıyız konusu enteresan bence. ama bolca da saçma. hiç insanların tribünde ıslanacakları bir çatı yapılır mı? yapılırsa bunun adı çatı olur mu?

bu büyük membranların birbirine ütüleneceği yapıştırılacağı vbvb söylendi burada ama şu ana dek böyle bir işlem yapılmadı yapılsaydı illaki görüntü düşerdi. muhtemelen hiç yapılmayacak bir işlemi burada birisi bilinçsizce yapılacakmış gibi paylaştı. aksi halde yani yapılacak olsaydı şimdiye 10 defa yapılırdı. membranlar muhtemelen böyle kalacaktır. gene muhtemelen tüm dünyadaki benzer çatı uygulaması da böyledir ama oradan aşağı su sızıntısı vb olmuyordur sistem ona göredir. yanılmıyorsam o membranlar arasındaki açık kanal yağmur olukları içinde insanlar dolanıyor yürüyordu o denli genişlerdi ve yeterince yüksek yanakları vardı brandadan yanlara kayıp o kanala akacak ve arkaya doğru akacak olan su ancak kanallar taşacak da yukarıdan aşağı aksın bu bence pek mümkün değil. bir sürü mühendis bunun hesabını kitabını yapmıştır, metrekareye düşecek yağmur bunun en hızlı tahliye olacağı kanal ebatı falan hesaplanmıştır.

rahat olun kimse ıslanmaz. ön sıradakiler hariç  :D

@tangaz
İnsanlar ıslanır ıslanmaz bilmem, ama araya işlem kesinlikle yapılacak. Bu yapılacak işlem açılışa yetişmeyebilir. Gerekirse geçici önlem alınacak.
Rüzgarlı yağmurlarda o aralardan içeriye su sızar ve olukların kenarından aşağıya su damlar.

Aynı işlem membran ve çember kiriş için de yapılacaktır. kkuirrsaalti  dün gece fotolar paylaştı, muhtemelen çemberde tam bu yapılıyordu.

[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 09:10:41 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Fatih

Haftaya bu saatlerde semtte portakal sularını icmeye baslariz  :bandit: :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Sinan66

Bismillah.
Bugun insAllah hem maçi aliriz hemde armayi çatiya asariz :bandit:

Çevrimdışı AngryEagle

şu kapasite işini hortlatayım biraz
Başkan 30000 kombine satıldı dedi
7-8 binde bilet kaldı dedi alt tabandan alalım
30 000    kombine
 7 000     bilet
 1 847     loca
 2 150     VIP
    670     1903
    162     Engelli
41 829     Toplam

Peki sponsorlara ayrılan bilet kaç tane ve davetiyede gönderilecek  bunlar kaç kişi illaki sponsor bileti var vodafone bursa bileti dağıtıyor. :alala:
MİT personel listesi bile bu kadar gizli değildir herhalde :bandit:

Sponsorlar ve UEFA bilmem neleri için; 2bin kusurluk bir bilet kumesi var satılamayan.
Localar, VIP'ler dahil 43500-44000 arası bir toplam kapasite rakamına ulaştığımızı düşünüyorum.

Ama bunun iletişimini ve nasıl mümkün olduğunu açılış sırasında ilk ağızdan bizzat kendisi aktarmak istiyor olabilir Cumhurbaşkanı'na.
Daha öncesinde açıklanması halinde, CB'yi trolleyecek bolca mihrak var malum, "efenim siz 40 demiştiniz ama bakın 43-44 yapmışlar vs" gibi.

Bu da benim teorim :)

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydınlar,

Bugün maçı aldıktan sonra stada odaklanabiliriz. Önceliğimiz kasımpaşa maçı sonrasında ise bayram bizi bekliyor .
Bu arada stadın çevre düzenlemesi ve bir kaç eksik dışında çok göze çarpan eksiği kalmayacak .Şeffafların ben Cuma olmadan biteceğini düşünüyorum .
Hadi bakalım son düzlükteyiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

herkese günaydın...

foursquare

başıma birşey gelmiyecekse scoreboard'ın yerini çok beğendim tam göz önünde :)  :tabe:

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Anıl

herkese günaydın...

foursquare
Yeni açıkta en üstte oturan bile sahayı görmede sıkıntı yaşamayacak :)