Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5480123 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eve dönüşe özel yapılan beste hâla dinlemeyenler varsa dinlesin mutlaka ef-sa-ne olmuş!

Çok güzel :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı burakkk1903

Eve dönüşe özel yapılan beste hâla dinlemeyenler varsa dinlesin mutlaka ef-sa-ne olmuş!

çok güzel 👍🏽
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı İhsan

ozaman insallah yagmur yagmaz abi .. gecici cozum ne olacak ki semsiyeden baska :)
yagmur yagarsa en cok maliyet ayirdigimiz en cok zaman ayirdigimiz en cok strese girdigimiz catimizin altinda islanirsak cok kotu olur..
kaldi ki ben akitacagini dusunmuyorum videoda acidan dolayi aciklik var gibi geliyor o sular direk oluklara akacak gibi geliyor bana kaldi ki resmi bi aciklama gelmedi yapistirmayla ilgili sen bu konuda ne diyosn abi @ihsan

@onurturan
BU haliyle yağmurun çoğu oluklulardan tahliye ediliyor.
Çok şiddetli yağmadıkça yağmuru hissetmeyiz. (Etsek ne fark eder ki  :tabe:)
Geçici çözüm nasıl olacak bilmiyorum ama yağmur olasılığı olduğunda orala ek parçalar geçici olarak koyulur

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

@onurturan
BU haliyle yağmurun çoğu oluklulardan tahliye ediliyor.
Çok şiddetli yağmadıkça yağmuru hissetmeyiz. (Etsek ne fark eder ki  :tabe:)
Geçici çözüm nasıl olacak bilmiyorum ama yağmur olasılığı olduğunda orala ek parçalar geçici olarak koyulur

plastik bi dalgalar koysalar yeter ilk maç için hallederler çokta önemli değil aksa ne olacak ıslansak ne olacak  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı gurol_1903

ben zaten her şekilde ıslanıcam 2,5 sene önce gitmiş 5. sıradan almışım. 5. sıra vip bile olsa ıslanacak. bu da bana kapak olsun

Çevrimdışı Kemal

Şeker değilizya kardeşler eriyelim , millet sevgilisiyle hususî nisan yağmuru yemeye sokağa çıkıyor yağmurda , sizde sevgilinizin koynunda islanin işte , arayipta bulunamayan fırsat .

Çevrimdışı kkuirrsaalti

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Bitaz konu dısı olcak simdiden özür dilerim ama anlatmasam duramam.. 3 yasında kardesim bir kardesim var simdiden bir Besiktas aşıgı Quaresmanı gol sevinclerindeki dil çıkarmasını,gokhanın toreingine kadar herseyi ögrettim..Kartal yuvasına ilk formasını almaya götürüyordum arabayla konusurken birden 'Abi stad ne zaman ' acılıyor dedi şok oldum..stadı sadece 1 kere konyadaki kupa macına göturdum ordan biliyor.Allah söyletti derler ya gerçekten onu yaşadım resmen.Insallah bu senede ilk şampiyonlugunu yaşayacak

Çevrimdışı canergiray77

@canergiray77

oralarda membran ve oluklar arası (bu dış ring çember membran arası için de geçerli) ek parçalarla sızdırmazlık yapılacak.
Muhtemelen açılışa kadar yetişmeyecek. Açılış için geçici çözüm düşünülüyordu
bilgi için teşekkürler abi @İhsan
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Emre Keşküş , @idil ve logonun değişmesini düşünen diğer arkadaşlar,

Logoyu benim de beğenmediğimi söylemeliyim her şeyden önce. Son derece özensiz, alakasız bir logo ne yazık ki. Ama Bu saatten sonra değişmesi çok zor.

Bununla beraber önerdiğiniz logo da maalesef aşırı amatör, hatta logo bile değil. Logonun son derece sade ve detaylara boğulmamış olması esastır. Aynı zamanda şık ve temsil ettiği şeyle de alakalı olmalıdır. Bugün kendi tasarımlarımı yükleyeceğimi söylemiştim. Çok süper olmasalar da kısa süre içinde yaptığım birkaç logo şöyle.
Eline saglik :claps:

Ben 1 numarayı çok beğendim :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı nusretaslanturk

Bitaz konu dısı olcak simdiden özür dilerim ama anlatmasam duramam.. 3 yasında kardesim bir kardesim var simdiden bir Besiktas aşıgı Quaresmanı gol sevinclerindeki dil çıkarmasını,gokhanın toreingine kadar herseyi ögrettim..Kartal yuvasına ilk formasını almaya götürüyordum arabayla konusurken birden 'Abi stad ne zaman ' acılıyor dedi şok oldum..stadı sadece 1 kere konyadaki kupa macına göturdum ordan biliyor.Allah söyletti derler ya gerçekten onu yaşadım resmen.Insallah bu senede ilk şampiyonlugunu yaşayacak
:) maşallah çok tatlıymış :) hocam birde kent'mi orası kule mi yoksa.. son bi soru eski stadın karşısında kartal yuvası var bir tane gs store la birleşik.. kapandı mı o hala açık mı ?

Çevrimdışı gurol_1903

şu çatı fotosunda dağcının yanındaki siyah rulo halindeki şeyler araları yapıştıracak şey büyük ihtimalle. bende bu malzemeyi bir keresinde kullanmıştım

Çevrimdışı Orhan

Sadece açılış günü yağışlı şu 15 günde :lol: :lol: Şansa bak bee :ebebe: :ebebe:
Drenaji gormus oluruz en azindan  :D

Çevrimdışı onurturan

Tabii ki ıslansak ne olacak tabii ki seker degiliz erimeyiz tabii ki biz olinpiyat gormus adamlariz bu konuda hemfikirim sizlerle abilerim @İhsan @Kemal @Efe benim demek istedigim bu maci sadece biz izlemicez catinin altinda semsiyeyle lig tvye cikmayi dusundum bi an ondan korktum birsuru muhabbet doner diye.. yoksa bana ne yagmurdan biz izler geceriz :evillol:

Çevrimdışı İhsan

@kkuirrsaalti tam zamanında attın fotoları  :D
@canergiray77 @Efe
ilk fotodaki siyah rulolar dış çember ile membran arasındaki boşluklara uygulanacak sızdırmazlıktır diye tahmin ediyorum.
Emekçinin elindeki parça ile membranlara bu ruloların bir  bir ucu sıkıştırılacak. diğer ucu olukların içine yapıştırılacak. BU tamem tahminimdir  :)
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 23:44:52 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı awrlord

Merhaba arkadaşlar,
bu gün mabedin oradan geçerken bi bakayım dedim beleş tepeden doğru ve spontane bir şekilde kendimi kapalıda buldum :).
Üst kattan giriş yaptım ve tribünlere girer girmez diklik açısı merdivenler beni çok şaşırttı gerçekten çok dik ve görüş açısı muazzam, ayrıca bu stadın dolu olduğunu hayal ettim ve inanılmaz bir atmosfer bekliyor bizleri ve sahada futbol oynayacak takımı. İnsanın futbolcu olası geliyor. Ve tabiki fotoğraf çekmeyi ihmal etmedim onları da paylaşayım.

Çevrimdışı İhsan

Tabii ki ıslansak ne olacak tabii ki seker degiliz erimeyiz tabii ki biz olinpiyat gormus adamlariz bu konuda hemfikirim sizlerle abilerim @İhsan @Kemal @Efe benim demek istedigim bu maci sadece biz izlemicez catinin altinda semsiyeyle lig tvye cikmayi dusundum bi an ondan korktum birsuru muhabbet doner diye.. yoksa bana ne yagmurdan biz izler geceriz :evillol:

@onurturan
merak etme. yağarsa yağmurluğumu sana veririm. Blok 120 den alabilirsin  :friendship:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tayfunyasar

Armacilarin da gozu aydın. Eski acik kulenin dibine kartal yuvasi tabelasi gelmis. Herkes mutlu bugün:D.
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 00:13:29 tayfunyasar ]
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

:) maşallah çok tatlıymış :) hocam birde kent'mi orası kule mi yoksa.. son bi soru eski stadın karşısında kartal yuvası var bir tane gs store la birleşik.. kapandı mı o hala açık mı ?
Eyvallah :) Eski stadın karsısndaki "taraftar store" olarak gećiyor yani 4 buyuklerin lisanalı malzemelerini satıyor. Kartal Yuvasıda gećen sene kent plazada acıldı burası kent evet :)

Çevrimdışı can1903

Yağmur yağmasın o gün. Muhalif tayfa şuradan su akıyor ıslandık muhabbeti yapar ve Bahar havası olsun o gün.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı zorhba

Daha once yazildiysa kusura bakmayin bu isiklandirmalarin konumlari ayarlandi mi? Bugun daha bi guzel geliyor gozume isiklar saha tribunler :D

ÇÖZEMEZLER, KÖRDÜĞÜMSÜN SEN!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Vaybe yıkılış anınıda sayarsak 3 yıllık özlem 1 hafta içinde son bulacak :biggrinking: :biggrinking:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yeni açığın ordaki fotoğraflarda hala montaj yapılacak hissi var oranın bitmesi ay sonunu bulacak orası hariç stad bitti denebilir. :ok: :icool:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK