Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5481109 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı henry gale

@Emre Keşküş , @idil ve logonun değişmesini düşünen diğer arkadaşlar,

Logoyu benim de beğenmediğimi söylemeliyim her şeyden önce. Son derece özensiz, alakasız bir logo ne yazık ki. Ama Bu saatten sonra değişmesi çok zor.

Bununla beraber önerdiğiniz logo da maalesef aşırı amatör, hatta logo bile değil. Logonun son derece sade ve detaylara boğulmamış olması esastır. Aynı zamanda şık ve temsil ettiği şeyle de alakalı olmalıdır. Bugün kendi tasarımlarımı yükleyeceğimi söylemiştim. Çok süper olmasalar da kısa süre içinde yaptığım birkaç logo şöyle.

Çevrimdışı Burak Akay

Bu arada bu içeri girip meşale yakanlara ayrı ayar oldum birde güvenliklere kardeşim içeri gireni aramıyormusunuz malum ortalık karışık sen her önüne geleni madem içeri alıyorsun üstünü başını ara öyle al bugünden sonra kesinlikle ama kesinlikle kimse alınmamalı içeri gerekirse son 1 haftayıda resimsiz geçeriz ama riske gerek yok
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı emrecakmak

[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 22:33:46 emrecakmak ]

Çevrimdışı Fikret

Yarın fener puan kaybetse bana kafi. Bursa maçına rahat çıksak. Yeni stada stressiz çıkalım da keyfi tam çıksın. :lol:
Çevrede birşey yok zaten, ledler-şeffaf olmadan ilk maça çıksakta problem değil bana yeterki şampiyonluğa gidelim.
iyi geceler,
Allah'tan başka birşey istesem olacakmış  :lol: :lol:

Stad açılışında pek eksik kalmayacak bence ama kalsa da farketmem bile. İnönü'nün bir sürü yeri akıyordu ama ev gibi hissederdik. Yeni stadın 2 eksiği anca nazar boncuğu olur.
Önemli olan şampiyonluk zaten. Stad açılışından çok şampiyonluğa katkısı olması da önemli.

23 saydım kalan 19. 5 tanede ağ serilmiş.Bence yarın 4 tane garanti serilecek :ok: :ok:

Skorboard yerde ?
Yeni açıktaki kalktı bu eski açıktaki bu yarın kalkacak :) :)

Çevrimdışı cadavra

daha kalkacaksa neden takıldı diyor kardeşim :akuma: :akuma:
Kedi yoluna kadar cikar die dusunuorum trubune cok yakin emanet gibi duruo  kedi yoluna baglanir die dusundugumden soyledim bu kadar kizmanin manasi yok.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fikret

Bu arada bu içeri girip meşale yakanlara ayrı ayar oldum birde güvenliklere kardeşim içeri gireni aramıyormusunuz malum ortalık karışık sen her önüne geleni madem içeri alıyorsun üstünü başını ara öyle al bugünden sonra kesinlikle ama kesinlikle kimse alınmamalı içeri gerekirse son 1 haftayıda resimsiz geçeriz ama riske gerek yok
pek sıkı bir güvenlik yok açıkcası.
ülkede bunca terör olayları da yaşanırken çok seçici olunması gerekiyor aslında. güvenlik önlemlerini artırmak gerekli.

Çevrimdışı Kemal

Yeni açıktaki kalktı bu eski açıktaki bu yarın kalkacak :) :)

2 .ciside kalkiodur diyenler trollemis o zaman , neyse bekleriz :)

Çevrimdışı GörkemGörkem

@Emre Keşküş , @idil ve logonun değişmesini düşünen diğer arkadaşlar,

Logoyu benim de beğenmediğimi söylemeliyim her şeyden önce. Son derece özensiz, alakasız bir logo ne yazık ki. Ama Bu saatten sonra değişmesi çok zor.

Bununla beraber önerdiğiniz logo da maalesef aşırı amatör, hatta logo bile değil. Logonun son derece sade ve detaylara boğulmamış olması esastır. Aynı zamanda şık ve temsil ettiği şeyle de alakalı olmalıdır. Bugün kendi tasarımlarımı yükleyeceğimi söylemiştim. Çok süper olmasalar da kısa süre içinde yaptığım birkaç logo şöyle.

İlk logo muazzam olmus ve suandakinin aksine direk bizim stadı anımsatıyor.

Çevrimdışı Fikret

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/716701639160291328  :ishock: :ishock:
"TARAFTARIN İSTEĞİ ÜZERİNE"

F.Orman'a sesimizin gidiyor olması güzel.
Çatı altına da üstüne de Beşiktaş JK yazıları yazılsa hoş olur. Skorboard'un arkasına falan...

Çevrimdışı İhsan

Skorboard yerde ?

Kalan şeffaf 19...
Bitenleri değildi kalanları saymaya başladık mı bitti bu iş demektir..   :D  :ok:

Bu arada kalan maçımız 8   :biggrinking: :evillol:

[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 22:41:37 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Kedi yoluna kadar cikar die dusunuorum trubune cok yakin emanet gibi duruo  kedi yoluna baglanir die dusundugumden soyledim bu kadar kizmanin manasi yok.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok yahu kızmadım öyle anladıysan kusra bakma  :) :) ben sadece havada görmenin heyecanıyla böyle yazdım özür dilerim :eyes :eyes

Kalan 19...
Bitenleri değildi kalanları saydık mı bitti bu iş demektir..   :D  :ok:

Bu arada kalan maçımız 8   :biggrinking: :evillol:
  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı gokhanwww

Membran üstündeki aralıklar ne zaman kapatılacak?? Gece belli oluyor yakından üst çekimlerde

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı emrecakmak

[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 22:43:54 emrecakmak ]

Çevrimdışı Burak Akay

pek sıkı bir güvenlik yok açıkcası.
ülkede bunca terör olayları da yaşanırken çok seçici olunması gerekiyor aslında. güvenlik önlemlerini artırmak gerekli.
Kesinlikle öyle telafi edemeyeceğimiz sonuçlar doğurabilir girene çıkana çok dikkat etmeliyiz
İyi Günde Kötü Günde

Skorbordun tam arkasında oturanlar diğer skorbordu nasıl görecek. :alala: :alala: