Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5481768 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Röportaj üst düzeyde olmuş valla çekim noktaları falan çok beğendim :ok: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ozan062

devlet protokolu terasta olacakmıs yani cevre düzenlemesi kesinlikle yetişir o vakte

ama su yeni acık sanki 1-2 ayı daha vargibi:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı bjklimert_

Röportajın tamamını atabilecek var mı

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Bu Cüneyt niye senli benli konuşuyor başkanla ya :akuma: :akuma:
Cüneyti devamlı izleyenler bilirler herkesle senli benli konuşur. Yabancı kültürle yetişmiş olmasına bağlayabiliriz ama asla saygısızlık olarak yorumlanmamalı bence.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar bu olay bugun yaşandı. Birkaç kendini bilmez ayı içeri bunları soktu. ve o ana kadar görevliler her içeri girmek isteyeni kırmayıp güler yüzle  20'şer 20'şer içeri alıyordu. Ancak bu zatlar içeride meşale yakınca tüm kapılar kapatıldı ve tüm görevliler çok kızgındı belli ki amirlerinden azar işitmişlerdi, vatandaşlar da kadın çoluk çocuk taa nerelerden gelmişler içeri giremeyip geri döndüler. Şimdi dönüp bakınca yazık diyorsunuz işte bu başkalarının hakkını gasp etmektir stadın daha kurdelası kesilmemiş adamlar içeri yanıcı madde sokuyor koltuklara basıyor. böyle herifler bu stada girmesin diyorum başka bişey demiyorum. not: çok güzel ailece arkadaşlarıyla gelip hayranlıkla stadı izleyen koltuklarda oturup stadın dolu halini gözünde canlandıran, fotoğraflar çektiren o kadar çok kişi vardı ki bu insanlıktan nasibini almamışların yanında onları es geçmeyelim.

bunlar dahil kimse girmemeli şu anda.. işleri aksatıyorlar
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı T.Yapici

Bunu nereye koyacaklar acaba :icool:

Acaba burda Süleyman Seba'nın hologramı yada heykeli olabilir mi. Yani benim aklıma böyle bir şey geldi ama çokmu uçuk bir şey oldu  :D :D
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı cursedofdragon

röportajın tamamını nereden izleyeceğiz :D

Çevrimdışı eniscan667

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cüneyti devamlı izleyenler bilirler herkesle senli benli konuşur. Yabancı kültürle yetişmiş olmasına bağlayabiliriz ama asla saygısızlık olarak yorumlanmamalı bence.

Aziz'le de böyle mi konuşurdu acaba diye düşündüm..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet92

Önce kasımpaşa'yı yeneceğiz sonra 1 hafta düğüne hazırlanan damat gibi heyecanla sana kavuşmayı bekleyeceğiz.

Stad bittiğinde tüm forum olarak birbirimizle helalleşelim.Çok gergin zamanlar oldu inşaat süresince, ben kendi adıma kimseyi kırdıysam,üzdüysem affola.Varsa benden yana tüm hakkım helal olsun..

Çevrimdışı Furkan Sarper

belgeselı unuttum ya  :s20: tekrarnını izleyebilirmiyim bilginiz varmı?

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı deniz0140

Aziz'le de böyle mi konuşurdu acaba diye düşündüm..
Başkanda Cüneyt diyordu, te allaaam yaaa, sürekli nifak sürekli nifak, hayırdır?

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 22:07:26 sallapati ]

Çevrimdışı Serhan Mete

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkanda Cüneyt diyordu, te allaaam yaaa, sürekli nifak sürekli nifak, hayırdır?

Hayır hayır :D

Cidden skorbord sessiz sedasız kalktı video falan yok mu :busted_cop: :busted_cop: Çok merak ettim nasıl kalktığını  :eyes :eyes

Çevrimdışı sallapati

Cidden skorbord sessiz sedasız kalktı video falan yok mu :busted_cop: :busted_cop: Çok merak ettim nasıl kalktığını  :eyes :eyes

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...