Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483070 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kutalmis.pinar

F5 + PrintScreen :lol:
Bravo başarılıı :ok: :ok: Bu saha ve çim atmosferiyle yarın Kasımpaşaya döşeyelim
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı DenizAnt

Zemine bak ya  :super: :super: :super:

kardeşlerim şu zemine nazar değdireceğiz diye korkuyorum. hakkaten çok güzel. insanın girip top oynayası geliyor.  :D

Çevrimdışı cemkoyuk

Bu koltuk muhabetiyle ilgili tutum genelde saldırıgan. Çünkü olması gerekeni anlamamak için gerizekalı olmak lazım. Herkes herşeyi anlıyor fakat kabul etmiyor. Dolayısıyla birisi benim koltuğumda oturuyorsa kibarca rica ederim, haydutluk yapiyorsada haydutça rica ederim. Gasp nasıl olur görür.
EL ELE VERİP YAYIN KAMERASINI 1. KATA ALDIRALIM. PREMIER LIG MAÇI İZLER GİBİ MAÇ İZLEYELİM. UNUTMAYIN BU AÇIDAN; ÇİMLER ve GÜZEL ZEMİNİMİZİN DESENİ, TRİBÜNLERİN SAHAYA YAKINLIĞI. TARAFTARLARIMIZ HEPSİ ÇOK HARİKA GÖZÜKECEK. BUNUN GİBİ

#BİKEREOKAMERAYIİNDİR

Çevrimdışı metin tan

futbolcular baya mutlu olmuşa benziyor. göçebelikten saraya.. öğrenci yıllarında bir ara bende göçebe yaşamak zorunda kalmıştım bir o ev bir başka ev çok zordu. bide yan yana izlemek konusunda katı olmaya gerek yok, rica edersin yanındakine o da musaitse ve canı isterse yer değiştirmeye eşinle dostunla da yan yana izleyebilirsin bence.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı Kartal Ç

Oyuncularımızın sahaya ilk çıkışlarında skorboardlar, kat arası ledler ve sahadaki ledlerden aynı anda kadrodaki tüm futbolcuların ana dillerinde Eve Hoşgeldiniz tarzı yazılar yazmak lazım. Seyirciler olarak da sevdiği gurbetten dönen aile gibi karşılamak lazım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı aydemir17

mevzu tek başına koltuk değil. tribün kültürü ve beşiktaş menfaatleri konusunda iki anlayış arasında şu anda sosyal medya üzerinde başlayıp, yakında statta devam edecek bir gerilim var. emin olun bu gerilimin, çatışmanın galibi, beşiktaş jimnastik kulübünün istediği anlayış olacak. eskiden, inönü stadında beşiktaş jimnastik kulübü birilerine bedava bilet verdiği, birilerini desteklediği için sesi gür çıkan anlayış, şimdiki yönetim, yeni, modern statta bu anlayışı desteklemeyeceği için mağlup olacak. beşiktaş'ın menfaati de bu yönde. beşiktaş büyüyecek. kupalar alacak. taraftar sayısı artacak. bir aile stada 3-4 kişi birden bilet alıp gelecek, birlikte maç izleyecek. tribünde insanlar yanındakilerle tanışıp uzun yıllar süren dostluklar kuracak. barcelona'nın, bayern münih'in, arsenal'in desibelle bir işi yok, ama bizden çok büyük takımlar. iş desibelle, koro halinde tezahüratla olsaydı, lech poznan, panathinaikos, beşiktaş gibi takımların rakiplerini ezip geçmesi gerekirdi. bu demek değil ki tribüne gelip kendi koltuğuna oturmak isteyenler tezahürat yapmayacak, tiyatrodaki gibi maçı izleyecek. ben kapalı üstten kombine aldım, küfürlü olanlar hariç tezahüratların tamamına katılıyorum. bunu yapmak için başkasının koltuğuna oturmaya, koltuğa ayakkabı ile basmaya, stattaki başka beşiktaşlıları tedirgin edip sonraki maça gelme isteklerinin azalmasına sebep olmaya ihtiyacım yok. hiç kimsenin ihtiyacı yok. kapalının ortasından bilet alıp oradan bağırabileceğin gibi, 15 sıra soldan ya da sağdan bilet alıp, yerinde oturup orada da bağırabilirsin. "stat yenilendi, eskiden beşiktaş'ın maçlarına gelmeyenler şimdi kombine alıp, eskiden maçlara gelenleri beğenmiyorlar" diye bir düşünce olabilir mi? eskiden adam statta huzur içinde maç izleyemiyordu ki maça gelsin. çocuğunu, eşini getirirken kafasında hep acabalar vardı, o yüzden gelemiyordu. çoğu insan hafta sonunu ailesiyle birlikte geçirmek istiyor, boğaza da inse, avm'ye de gitse, maça da gitse ailesiyle birlikte. çünkü çoğu insan hafta içi iş ve okul yoğunluğundan aile fertleriyle yeterince ilgilenemiyor, kaliteli zaman geçiremiyor. hafta sonu bunun için bir fırsat. o zaman da çocuğunu, eşini evde bırakıp maça gitmek yerine maça hep birlikte gitmek isteyenlerin sayısı küçümsenemeyecek kadar çok. beşiktaş kulübünün görevi bu insanlara kafalarında hiçbir soru işareti olmadan maça gelebilecekleri ortamı sağlamak. 32 bin kişilik inönü stadında son 3-4 sezon derbiler, şampiyonluğa gidilen sezonlardaki son 2-3 maç ve stadın kapanış maçı hariç tamamen dolu tribünler önünde oynanan maç neredeyse sıfırdır. sebebini uzakta aramaya gerek yok. huzursuzluk, güvensizlik, stadın dökülüyor olması. tabii ki konforlu, modern ve güvenli stada rağbet olacak. tribün kültürü diye meşrulaştırmaya çalıştıkları yer gasbı, kabadayılık, stadı hor kullanma gibi davranışlarıyla birileri bu algıyı bozmadığı sürece de beşiktaş çoğu maçını neredeyse dolu tribünler önünde oynayacak. aksini düşünmek de yaşamak da istemiyorum, yazık olur beşiktaş'a. bunu siz de istemezsiniz.

Abi altına imzamı atarım gayet güzel ifade etmişsin. Ayrıca öyle bir algı var ki sanki olimpiyat başakşehire biz gitmedik. Ben de olimpiyatta soğuk havada nefes almak bile zorken gırtlak patlattım. Ama yeni stadımızda o kadar para verip kombine alsam, yerime hayatta birini oturtmam. He bazen olur, ailenin babası kombine almıştır yan koltuğumdan, o kez maça ailesi de gelmiştir seve seve koltuğumdan ayrılırım hiç sıkıntı değil ama onun dışında birisi bana kalk biz bağıracaz beraber diyemez.
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 20:35:59 aydemir17 ]

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

tam 1 hafta kaldi mac gunune ne yapilirsa kar artik stadin ici bitti dis kisim ne halde olacak bakalim acilis gunu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evet iyi yakalamışsınız :)

"HOSGELDIN BUYUK BESIKTAS...." Gibi birşey yazıyo sanırım kayar halde..

Çevrimdışı Efe

cumartesi gunu bi antrenman yapar artik takim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

"HOSGELDIN BUYUK BESIKTAS...." Gibi birşey yazıyo sanırım kayar halde..
Tam net belli olmuyor ama öyle yazıyor olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SoRe

Burda bazı insanlara şaşırıyorum,bu stada girip koltuklara basanlara yazı yazanlara meşale yakanlara atıp tutuyorsunuz.o arkadaşların yaptıkları toplumun aynası şeklinde hanginiz içtiğiniz sigarayı yere atmıyorsunuz hanginiz çöpünüzü yere atmıyorsunuz hanginiz evde dahi olsa maç seyrederken çoluğunuz eşinizin yanında küfür etmiyorsunuz,hanginiz yayalara araç kullanırken yol veriyorsunuz vb....avrupalıların stadda izlediği gibi maç izlemek istiyorsunuz anlamak güç bu ülke bu millet renösansı reformu  yaşamadan mücadele vermeden tepeden inme demokrasiye geçti ....daha istekleriniz yerine gelmesi için bunun için stad kültürüde dahil 600 yıl var(kültür olarak... teknolojik olarak değil) ....oyüzden atıp tutmayın birbinizide gaza getirmeyin...ve beşiktaş sevginizin önüne geçmesin bazı duygularınız... :ebebe:

Çevrimdışı remiles

koltuğa basma ve yerinize oturmama taraftarı iseniz medeni değilsiniz. tribüncülük veya başka bir şey adı altında bu medeniyetsizliğe kılıf bulmayın. bu budur.

Çevrimdışı Erhan

@tribun1903 instagram hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı Ensar

Burda bazı insanlara şaşırıyorum,bu stada girip koltuklara basanlara yazı yazanlara meşale yakanlara atıp tutuyorsunuz.o arkadaşların yaptıkları toplumun aynası şeklinde hanginiz içtiğiniz sigarayı yere atmıyorsunuz hanginiz çöpünüzü yere atmıyorsunuz hanginiz evde dahi olsa maç seyrederken çoluğunuz eşinizin yanında küfür etmiyorsunuz,hanginiz yayalara araç kullanırken yol veriyorsunuz vb....avrupalıların stadda izlediği gibi maç izlemek istiyorsunuz anlamak güç bu ülke bu millet renösansı reformu  yaşamadan mücadele vermeden tepeden inme demokrasiye geçti ....daha istekleriniz yerine gelmesi için bunun için stad kültürüde dahil 600 yıl var(kültür olarak... teknolojik olarak değil) ....oyüzden atıp tutmayın birbinizide gaza getirmeyin...ve beşiktaş sevginizin önüne geçmesin bazı duygularınız... :ebebe:

yere çöp atmıyorum
sigara içmiyorum
evde maç izlerken küfür etmiyorum
yayalara yol veriyorum

eee ne oldu şimdi ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kartal Ç

15 dk sonraki 5N1K programı bizim stadla ilgili olacaktı yanlış hatırlamıyorum dimi?

Çevrimdışı Özay

Koltuklara ayakla basmayın.
Demirlere ayakla basmayın.
İnsanların yerlerini gasp etmeyin.
Tuvaletleri kullanırken özen gösterin.
Meşale gibi yanıcı madde kullanmayın. Bu hem çatı için hem de alt kattaki insanlar için tehlikeli olur.

Bunların nesini tartışma konusu yapıyorsunuz hala, siz insan değil misiniz? Şundan asırlar önce kız çocukları diri diri mezara gömülüyordu, bin yıl önce dünya dönüyor dedikleri için insanlar öldürülüyordu. 20 yıl önce belediye otobüsünde pöfür pöfür sigara içiliyordu. Sizin yaptığınız medeniyete karşı direnmektir. İlkel insanlarsınız. Hayvanlıktan uzaklaşma sürecindeki evriminizi tamamlamamakta ısrar ediyorsunuz. Bütün bunları da kültür gibi tanımını dahi bilmediğiniz kavramlarla açıklamaya çalışıyorsunuz.

Sizden bir şey istenmiyor sadece insan olun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı samet-53

Bu gece düşlerim dehşetli güzel