Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483023 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı EagleForce

Cogu arkadasin korktugu sey daha stad acilmadan oldu iste. Medeniyetten nasibini almamis tipler dolusacak stada. Ve maalesef bunlar sayica az degil. Bu forumda dahi bunlari savunanlar hatta milletin hakkini gasp edecek sehir eskiyalarini savunanlar var. Umarim baskan cok sert olup bu kisileri stada sokmaz. Iptal edilecek her kombinenin alani mutlaka olacaktir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

peki yanındaki kaldıracağın insanında yanında arkadaşı eşi dostu varsa sen birlikte izlemek istiyorsun diye onlarımı ayıracaksın
kombine alanların büyük çoğunluğu grup olarak sözleşip aldı. sen ayrı seyretmemek için birlikte maç izlemek için birlikte kombine almış insanların hakkınımı gasp edeceksin
öyle olmasa bile senin dostunla birlikte maç izleme keyfin için bir başkasının hakkını gasp etmen haklılıkmı oluyor.
ne zamandan beri gaspın haklı görülür bir yanı oldu.
Bir yeri kiralıyorsan bu evinde olabilir iş yerinde olabilir tribündeki koltuğunda olabilir. bunu hiç kimse gelip elinden alamaz.
yani içinde ailenle oturduğun evini birinin gelip elinden almasıyla bire bir aynı şeydir.

:ok: sırf bu yüzden eşime de kombine aldım.. belki her maça benimle gelemeyecek ama kombine almasam geleceği her maç yanımdan yer bulamayabilirdim ve elbette başkasının hakkını gasp etme hakkım olmazdı..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Erhan

Bu skorbordun ölçüleri 12 x 8 mi.. Yüksekliği 6m gibi duruyor.. Resmi açıklama  geldimi

Evet 12x6 gibi gözüküyor.

Çevrimdışı Doğukan E.

https://www.facebook.com/VodafoneArena/videos/vb.275832452565300/593083980840144/?type=2&theater

Drone görüntüsü geldi, Başkan top oynamış sahada sondaki trivela şahane :D

Videoda 19. sn de görüyoruz koltuğun üstüne çıkan 1 kişi göremedim ben bu güzel bi gelişme olabilir

Çevrimdışı RevivaL

Yedek kulübesinin tasarımı ile ilgili bilgi var mı ?

Çevrimdışı YavuzK

LEDlerde 1 haftada sadece kapaliyi bitirebildiler. Kalan 1 haftada eski acigi ve numaraliyi nasil bitirecekler merak ediyorum

Çevrimdışı emrecakmak

Videoda 19. sn de görüyoruz koltuğun üstüne çıkan 1 kişi göremedim ben bu güzel bi gelişme olabilir
Onlarda tribün kültürü yok hocam ondandır :) 11 Nisan'da herkes girsin içeri o gün göreceğiz gelişme olup olmadığını.

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı ozan062

bu kat arasındaki led sanırım bu kadar.. dunden bugune değişen birsey olmamıs cnk
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Verdiginiz ornek dogru ama istisna... Ben bir tek zengin insanlar stada gelsin(bunu Chelsea yapmıstır yani Dünya'da olmamıs birsey değil ve basarılı olmustur) ya da orta gelir gruplu insanların alamayacagı bilet seviyesine cıkarılsın demiyorum... Sadece stada gelecek insan oturup kalkmayı bilsin istiyorum fazla da birşey istediğimi düşünmüyorum... Birincisi ben Fenerbahce macı ya da Galatasaray macı seyrederken orda insanları aileleriyle rahatca serederken goruyorum ki kimse bana stadta Fenerbahce taraftarından daha iyi baskı olusturdugumuzu soylemesin(demek ki ikisi bir arada oluyomus)... Bu kulupler bir karar(radikal) aldılar ve taraftar portfoylerini degiştirdiler... Sonuc olarak hem maddi hem manevi kazanca kavustular... Ayrıca 4 senesini Beşiktaş' ta gecirmiş birisi olarak sunu rahatca soyleyebilirim ; Ben Beşiktaş semtinde hic bole lümpen tipler de gormuyorum... Gordugum ya tinerci oluyor ya da bi sebeple orda duran birisi... Beşiktaş semti lüks bir ilcedir... Etiler de Bebek de Beşiktaş ilçesine baglıdır... Ben bu insanların halkın takımı diye Beşiktaş' a yapışmalarından da rahatsız oluyorum( halkın takımı diye anılan Fenerbahce'dir... Eskiler bilir....)... Çünkü Beşiktaş semtinin temsil ettigi genclik bunlar degil... Bu yüzden gitsinler hangi semtte oturuyolarsa oranın takımını tutsunlar... Çünkü hüçbir zaman Beşiktaş semtine yakısan insanlar değil...

şu fenerbahçe taraftarı övgülerini anlamak gerçekten zor.. çoğu maçta taraftarın büyük bölümü sessizce maçı izliyor ve sırf stat avantajından dolayı baskı oluşuyor.. hatta biz takımı bozuyoruz fb gs bozmuyor gibi şeyler yazanlar var o daha da ilginç çünkü bu iki kulüp taraftarı kadar (hatta fb daha çok) kendi oyuncusunu ve takımını bozan yoktur.. biz onların yanında çok masum kalırız.. ya hiç rakiplerin maçını izlemiyorsunuz ya da aklınızda sadece iyi anlar kalıyor..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Takım otobüsü stadda.Antrenman yapılıyor olabilirmi? :alala: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı DenizAnt

Neden desibel rekorlarını fb, gs değil de hep Beşiktaş kırıyor sanıyorsunuz? Neden taraftar desteğimizle dış basında sürekli adımızdan söz ettiriyoruz?

Ne çok abarttınız bir koltuğa basma olayını. Ne naifmişsiniz anlamadım ki koltuğu bırakın o stad yıkılacak maçlarda kimse kusra bakmasın söz konuşu beşiktaş olunca o takımın sahada daha ateşli oynaması için her şeyi yaparız.

mevzu tek başına koltuk değil. tribün kültürü ve beşiktaş menfaatleri konusunda iki anlayış arasında şu anda sosyal medya üzerinde başlayıp, yakında statta devam edecek bir gerilim var. emin olun bu gerilimin, çatışmanın galibi, beşiktaş jimnastik kulübünün istediği anlayış olacak. eskiden, inönü stadında beşiktaş jimnastik kulübü birilerine bedava bilet verdiği, birilerini desteklediği için sesi gür çıkan anlayış, şimdiki yönetim, yeni, modern statta bu anlayışı desteklemeyeceği için mağlup olacak. beşiktaş'ın menfaati de bu yönde. beşiktaş büyüyecek. kupalar alacak. taraftar sayısı artacak. bir aile stada 3-4 kişi birden bilet alıp gelecek, birlikte maç izleyecek. tribünde insanlar yanındakilerle tanışıp uzun yıllar süren dostluklar kuracak. barcelona'nın, bayern münih'in, arsenal'in desibelle bir işi yok, ama bizden çok büyük takımlar. iş desibelle, koro halinde tezahüratla olsaydı, lech poznan, panathinaikos, beşiktaş gibi takımların rakiplerini ezip geçmesi gerekirdi. bu demek değil ki tribüne gelip kendi koltuğuna oturmak isteyenler tezahürat yapmayacak, tiyatrodaki gibi maçı izleyecek. ben kapalı üstten kombine aldım, küfürlü olanlar hariç tezahüratların tamamına katılıyorum. bunu yapmak için başkasının koltuğuna oturmaya, koltuğa ayakkabı ile basmaya, stattaki başka beşiktaşlıları tedirgin edip sonraki maça gelme isteklerinin azalmasına sebep olmaya ihtiyacım yok. hiç kimsenin ihtiyacı yok. kapalının ortasından bilet alıp oradan bağırabileceğin gibi, 15 sıra soldan ya da sağdan bilet alıp, yerinde oturup orada da bağırabilirsin. "stat yenilendi, eskiden beşiktaş'ın maçlarına gelmeyenler şimdi kombine alıp, eskiden maçlara gelenleri beğenmiyorlar" diye bir düşünce olabilir mi? eskiden adam statta huzur içinde maç izleyemiyordu ki maça gelsin. çocuğunu, eşini getirirken kafasında hep acabalar vardı, o yüzden gelemiyordu. çoğu insan hafta sonunu ailesiyle birlikte geçirmek istiyor, boğaza da inse, avm'ye de gitse, maça da gitse ailesiyle birlikte. çünkü çoğu insan hafta içi iş ve okul yoğunluğundan aile fertleriyle yeterince ilgilenemiyor, kaliteli zaman geçiremiyor. hafta sonu bunun için bir fırsat. o zaman da çocuğunu, eşini evde bırakıp maça gitmek yerine maça hep birlikte gitmek isteyenlerin sayısı küçümsenemeyecek kadar çok. beşiktaş kulübünün görevi bu insanlara kafalarında hiçbir soru işareti olmadan maça gelebilecekleri ortamı sağlamak. 32 bin kişilik inönü stadında son 3-4 sezon derbiler, şampiyonluğa gidilen sezonlardaki son 2-3 maç ve stadın kapanış maçı hariç tamamen dolu tribünler önünde oynanan maç neredeyse sıfırdır. sebebini uzakta aramaya gerek yok. huzursuzluk, güvensizlik, stadın dökülüyor olması. tabii ki konforlu, modern ve güvenli stada rağbet olacak. tribün kültürü diye meşrulaştırmaya çalıştıkları yer gasbı, kabadayılık, stadı hor kullanma gibi davranışlarıyla birileri bu algıyı bozmadığı sürece de beşiktaş çoğu maçını neredeyse dolu tribünler önünde oynayacak. aksini düşünmek de yaşamak da istemiyorum, yazık olur beşiktaş'a. bunu siz de istemezsiniz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Takım otobüsü stadda.Antrenman yapılıyor olabilirmi? :alala: :ishock: :ishock:

Kasımpaşa macı icin yakınlarda bir otelde kampa girmek için gelmiş olabilirler tabi bu arada stad a da uğramış olabilirler

Çevrimdışı samet-53

Yarın ki maçta oynayabilecekler ve oynayamayacaklar olarak ikiye ayrılmış futbolcular :D
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Evenf

şu fenerbahçe taraftarı övgülerini anlamak gerçekten zor.. çoğu maçta taraftarın büyük bölümü sessizce maçı izliyor ve sırf stat avantajından dolayı baskı oluşuyor.. hatta biz takımı bozuyoruz fb gs bozmuyor gibi şeyler yazanlar var o daha da ilginç çünkü bu iki kulüp taraftarı kadar (hatta fb daha çok) kendi oyuncusunu ve takımını bozan yoktur.. biz onların yanında çok masum kalırız.. ya hiç rakiplerin maçını izlemiyorsunuz ya da aklınızda sadece iyi anlar kalıyor..
Hocam yiğidi öldür hakkını yeme... Fenerbahce ve Galatasaray kadar hakemi etki altına alan taraftar yok... Bunun etikliğini tartısabiliriz ama eger Fenerbahce' yle Kadıkoy' de mac yapıyorsanız bu durum sizin aleyhinize... En son Fenerbahce- Beşiktaş macında hakemi bitirdiler... Bu bizim aleyhimize... Ayreten takımın stresli anlarında karta go go diye bagıtmak takımı daha strese sokuyor... Ya da mac 1-1, deplasmana da beraber gittik diye bagırmak ne kadar anlamasızsa yeni stadla birlikte inş... tarih olur...
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 20:20:56 Evenf ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli