şarkı paylaşınca saçmalık olmuyor ben birşey deyince saçmalık oluyor?
zamanında bana hakaret ettiniz Necmi Bey. forumun sahibi olunca asmak kesmek kolay. istersen üyeliğimi de silersin. nasıl güç sizin elinizde. bunları boşverin.
başkan kimseyi almayacağız dedikten 5 gün sonra içerdeki 25-30 kişi nasıl meşela yakabiliyor. mantıklı insanlar bunun cevabını arar.
bunu böyle konuşmak başka saçmalamak başka neymiş dernekleri sokuyormuş oy kaygısı varmış
senin derdin bir konuyu eleştirmek değilki her konudan yönetime sallamak için bahane üretmek sen eleştirmiyorsun
suçlama yapıyorsun. Kanıtın yoksa suçlayamazsın. kanıtın varsa ordaki insanların dernek üyesi olduğuna buyur sun
kanıtını bekliyorum yoksa sallıyorsun demektir burda kaynaksız yönetime sallayamazsın.
Ben bu güne kadar kimseyi asıp kesmedim tam tersi senin yaptığın mesnetsiz bir şekilde yönetimi asıp kesmek.
Biz burda mesnetsiz konuşmaya izin vermiyoruz. sen bu yaptığını şarkı paylaşmakla bir görüyorsan zaten ciddiyetinden
şüphe ederim. Şarkı işine gelincede zaten hep arkadan siliyoruz kimseyi üzmeden sessizce hallediyoruz. zaten sonda başlığına yazılması için
uyarıldı arkadaşlar.
Bir şeyi aklına sok bu forum Beşiktaş yönetimine sallama yeri değildir. Böyle hayallerin varsa hayal kırıklığına uğrayacaksın.
Burda bunlara izin verilmeyecek. yapıcı eleştirin varsa buyur forum önünde. Bu güne kadar yapıcı eleştiri yapıpda tepki gören olmuşmu.
bu güne kadar yazdığın her mesaj yönetim eleştirmek için senin burayı kullanmanda ciddi art niyet var.
biz burda hiç bir kara propagandaya izin vermeyiz.
@halvetifarazi