Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483565 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SuperBJK

Arkadaşlar DHA muhabiri yazmış ARMA istekleri Dikkate alınmış bizzat başkan ilgileniyormus bu konuyla ve suan hazırlanıyor muş Armalar biter bitmez gelip gereken yerlere asilcakmis..

Başkanın bu tutumunda Çatıdaki Dev Vodafone yazısı ve Logolar etkili olmuş

Bir zahmet yahuu. Güzel haber. Yakında semtin ismini Vodafone yapacaklar diye korkuyodum  :evillol:

Çevrimdışı pelops

Icerden bakanlar bilir.iceri girdiğimde gozlerimi alamadigim yer zemin oldu..muhtesem gorunuyo..hic fotolarla alakasi yok.

Çevrimiçi Necmi

Daha önce de yazılmış ama sanıyorum bir cevap gelmemiş. @smyrniankiwi Stadımızın FIFA 17 'de yer almasıyla ilgili bir girişim var mı acaba? Gerçekleşirse oyunun ulaştığı milyonlar aracılığıyla mabedin global tanıtımı açısından da büyük katkı sağlayacaktır.

Bu da önceki sayfalarda sorulmuş bir konu ama yanıt göremedim. En alt prekastın önlerindeki beton kısmın boyanıp boyanmayacağı ile ilgili bir netlik  yok mudur @Necmi abi? Bir arkadaş paylaşmıştı Juve Stad'ındaki gibi siyah beyaz olsa güzel olur. Ya da en azından çıkış tünelinin renginde koyu füme boyanmalı diye düşünüyorum.

Siyah loca koltuklarının alt tribünü kesip kısa gösterdiği konusuna ben de katılıyorum ancak daha iyi bir görünüm sağlamak için önerilen değişikliklerin de tam bir çözüm olabileceğini sanmıyorum. Düz beyaz olsa evet stad boşken bütünlük oluşturabilir ama maç oynanırken loca koltuklarındaki olası boşluklar göze çarpar. O kısmı da pikselli yapmak belki çözüm olabilir ama bu da gerek maliyet gerekse süre bakımından kısa vadede olabilecek bir değişiklik değil sanırım. Gelecek sezona yapılma ihtimali olabilir mi?  @Efe @FARUK
stadda boya işi bitti şu anki hali neyse o yapılsaydı şu ana kadar yapılırdı.

Çevrimdışı pelops

Icerden bakanlar bilir.iceri girdiğimde gozlerimi alamadigim yer zemin oldu..muhtesem gorunuyo..hic fotolarla alakasi yok.

Çevrimdışı omerow

Sorsan Avrupadakiler gibi, İngilteredeki gibi stat isterler hemde gelip 70-100 lira verdiler diye stadın içine sıçıp giderler. Madem o imrendiğin stadlar gibi stadın oldu ordaki kullanan insnalar gibi kullan da bari insan olduğun anlaşılsın.

aynen. yok abi bizim milletten gercekten cacik olmaz. nasil bir sigirliktir anlamiyorum. bizim daha 40 firin ekmek yememiz lazim ama tabii simdi boyle konusanlara "elitistlik yapmayin" diyecek bir anlayis da artik moda oldugu icin cok umut da yok  :akuma:

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

İlk macta boyle seyler olması bence dogal RESMEN 3 sene sonra insan evine döndüğünde biraz görgüsüzluk yapacak ama bu boyle sürmeyecek tabi.İlk mac idare edilir ama sonrası artık bardağı tasirir.
insan evine dönünce zarar mı verir nası bi mantık seninki?
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı tayfunyasar

başkan daha geçen demedi mi açılışa kadar kimseyi stada almayacağız diye. bu içerdekiler kim o zaman? kaçak mı girdiler stada? insanlar bu kadar salak yerine konmaz. madem herkesi alacaksın stada. o zaman çıkıp tv'lerde ısrar etmeyin kimseyi almayacağız demiyeceksin.

ben söyleyeyim içeri girenlerin çoğu dernek üyeleri, dernek olarak gelenler. biz taa ankarada mersinden gelsek bizi almazlar. ama bilmem ne derneği ile gelsek hemen alırlar. tabi seçim var dernekleri hoş tutmak onlara güzel görünmek bir dediklerini iki etmemek lazım.

Derneklerle alaklı gibi durmuyorlar. İçeri girenler yüzünden Başkan sürekli içeri almıyoruz demek zorunda kalıyor. İçeri girebilirsiniz dese, her önünden geçen bir 10 dk içeriye girecek.

Ama şu görüntülerden sonra yine bir açıklama yapmak zorunda kulüp. Rica minnet içeri aldıklarımız açılış tarihimizi erteletme noktasına getiriyor vs. Tribünde meşaleli vidyo var twitterda.

https://twitter.com/HergunBesiktas_/status/716617508921409536
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaşlar DHA muhabiri yazmış ARMA istekleri Dikkate alınmış bizzat başkan ilgileniyormus bu konuyla ve suan hazırlanıyor muş Armalar biter bitmez gelip gereken yerlere asilcakmis..

Başkanın bu tutumunda Çatıdaki Dev Vodafone yazısı ve Logolar etkili olmuş
:sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimiçi Necmi

başkan daha geçen demedi mi açılışa kadar kimseyi stada almayacağız diye. bu içerdekiler kim o zaman? kaçak mı girdiler stada? insanlar bu kadar salak yerine konmaz. madem herkesi alacaksın stada. o zaman çıkıp tv'lerde ısrar etmeyin kimseyi almayacağız demiyeceksin.

ben söyleyeyim içeri girenlerin çoğu dernek üyeleri, dernek olarak gelenler. biz taa ankarada mersinden gelsek bizi almazlar. ama bilmem ne derneği ile gelsek hemen alırlar. tabi seçim var dernekleri hoş tutmak onlara güzel görünmek bir dediklerini iki etmemek lazım.
ne alakası var bir şeyi sallarken dikkatli sallayın şu anda bile içerde bu forumdan insanlar var hiç bir dernek üyesi değiller.
çok kalabalık olunca herkesi almışlar işte. insanlarda özlem var bir şekilde bunu gidermeye çalışıyorlar.
yönetime sallayacaksın ya her saniye fırsat kolluyorsun. artık gerçekten sıkıntı veriyorsunuz burda insanlar sizin saçmalıklarınızı okumak zorunda değil.

Çevrimdışı carsi

Burada klavye şövalyeciliği yaparak Stad özlemi, tribün hasreti ile oraya kadar gitmiş insanlar hakkında bu kadar Hakaret vari konuşmanız hiç yakışmıyor size. Mabetin özlemi ile çoluk çoçuk stada gitmiş Ailelere bu kadar ağır cümleler kullanma hakkını size kim verdi bilmiyorum Bi kere temizlik yapılmış bölümler ziyarete kapalı o kadar yabancı o kadar gözünüz körkü Tribün kültüründen bi haber olduğunuz aşikar ki ileri geri konuşup duruyosunuz

Çevrimdışı Ahmets

Şu koltuğu açıp üstüne çıkmak nasıl bir kafa anlamıyorum cidden. 50 cm yükseleceksin diye stada, kulübe zarar veriyorsun. Adam gibi hepiniz koltuğa otursaydınız öyle çekinseydiniz hepiniz çıkardınız fotoğrafta. Ciddi söylüyorum sadece bizim taraftar için değil genel olarak ülkede tribün kültürü yok. Şu koltuğa oturmak neden zor geliyor bunlara anlamıyorum

Çevrimdışı castoridae

Maç esnasında koltuğa çıkan davarlar maçtan sonra da olsa tek tek tespit edilmeli ve stada girişleri müsade edilmemeli. VArsa kombineleri iptal edilmeli. iki maç yapılsa şu iş, üçüncü maç çıkarken oturduğu koltuğun tozunu alıp çıkar hanzo.

Çevrimdışı Yiğit

Burada klavye şövalyeciliği yaparak Stad özlemi, tribün hasreti ile oraya kadar gitmiş insanlar hakkında bu kadar Hakaret vari konuşmanız hiç yakışmıyor size. Mabetin özlemi ile çoluk çoçuk stada gitmiş Ailelere bu kadar ağır cümleler kullanma hakkını size kim verdi bilmiyorum Bi kere temizlik yapılmış bölümler ziyarete kapalı o kadar yabancı o kadar gözünüz körkü Tribün kültüründen bi haber olduğunuz aşikar ki ileri geri konuşup duruyosunuz
Stat özlemi bizim gözümüzden sakındığımız yerde medeniyetsizlik gösterilerek mi gideriliyor?

Çevrimdışı halvetifarazi

Derneklerle alaklı gibi durmuyorlar. İçeri girenler yüzünden Başkan sürekli içeri almıyoruz demek zorunda kalıyor. İçeri girebilirsiniz dese, her önünden geçen bir 10 dk içeriye girecek.

Ama şu görüntülerden sonra yine bir açıklama yapmak zorunda kulüp. Rica minnet içeri aldıklarımız açılış tarihimizi erteletme noktasına getiriyor vs. Tribünde meşaleli vidyo var twitterda.

https://twitter.com/HergunBesiktas_/status/716617508921409536

bunun nersi rica minnet? rica minnet dediğin grup 3-4 kişi anca olur. burası türkiye anlarım rica minnet girenler elbette olacaktır. ama bildiğin 20-25 kişilik taraftar grubu girmiş. bu bildiğin dernek rica minnet işi değil.

Çevrimdışı ozan062

maaaççlaaarrııııııııııı izlemeye bekliyoruzz heyecan dorukta seri 1-1

https://www.twitch.tv/riotgamesturkish

digitürk 91. kanal
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı carsi

ne alakası var bir şeyi sallarken dikkatli sallayın şu anda bile içerde bu forumdan insanlar var hiç bir dernek üyesi değiller.
çok kalabalık olunca herkesi almışlar işte. insanlarda özlem var bir şekilde bunu gidermeye çalışıyorlar.
yönetime sallayacaksın ya her saniye fırsat kolluyorsun. artık gerçekten sıkıntı veriyorsunuz burda insanlar sizin saçmalıklarınızı okumak zorunda değil.

Hoş görülü yaklaşımından ötürü Tşkr ederim Necmi abi Duygularıma tercüman olmuşsun.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Abi sen evinde Sandalyeye, koltuğa basıyor musun ayağınla?

Çevrimdışı carsi

Stat özlemi bizim gözümüzden sakındığımız yerde medeniyetsizlik gösterilerek mi gideriliyor?
Kimse ile polemiğe girmek istemiyorum ama İnsanlar aileleri ile çoçukları ile oraya Aşk ile özlem ile gitmiş Ben ve oğlum dahil olmak üzere Medeniyeti senden öğrenecek değilim değiliz.

Çevrimiçi Necmi

koltuğa çıkmanın nesi tribün kültürü anlamadım :alala:
@carsi  bence ona kültür değil kültür erozyonu denir.
kültür dediğin şey medeniyettir.

Çevrimdışı omerow

Kardes ozlem icinde olan kisi zarar mi verir? baslarim boyle ozlemine, ozlemesin daha iyi be. boyle mantik mi olur. milyonlarca lira harcanmis, avrupa standardlarinda stad yaptik diyoruz, aman deplasman taraftari zarar vermez insallah bunu nasil engelleriz diye dusunuyoruz ilk bizim "ozlem icindeki" taraftarimiz ediyo icine

Çevrimdışı gokhanwww

Senin bahsettiğin tribün kültürü yeni yapılan bir statta açılıp kapanan koltuğa basmaksa yerler böyle tribün kültürünü..o dediğin Uganda lig1 de dewam ediyor ama meraklısı oraya gidebilir

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir zahmet yahuu. Güzel haber. Yakında semtin ismini Vodafone yapacaklar diye korkuyodum  :evillol:
Bu da bugün semtten çekilmis

komple giydirilmiş ve geri sayım sayacı takılmış :ok:
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 17:08:35 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı carsi

Ya arkadaşım dim eve ayakkabı kültürü ile girende var terlik kullananda olayı çarptırmayın koltukları neden üstüne çıkarak test ettiler ? ve ben bugüne kadar hiç bir maçımızda oturarak izlemedim eleştri yaparsın çıkma dersin ama HAKARET edemezsin edemezsiniz yapmayın bunu