Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484497 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Bos stadin nasil gozuktugune takilmayin bence , nasil olsa her mac full cekecek 😊

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

peki nereden alıyorlar kardeş (yeni açık) ?
evt yeni aciktackoruma bolumu var ordan aliyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı ahmett.67

Hibrit makinesi ilk başladığında hızlı ekim yapıyordu, hatta o anki hızına göre 7-8 günde tüm saha biter hesabı yapılmaktaydı. Sonradan yavaşladı ve sonuçta 12 güne  uzadı, bu bilinçli bir yavaşlama mı yoksa ben mi yanılıyorum? :alala:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çıkış tüneli..

Hummalı bir çalışma var....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Hibrit makinesi ilk başladığında hızlı ekim yapıyordu, hatta o anki hızına göre 7-8 günde tüm saha biter hesabı yapılmaktaydı. Sonradan yavaşladı ve sonuçta 12 güne  uzadı, bu bilinçli bir yavaşlama mı yoksa ben mi yanılıyorum? :alala:
soylenen sure 10-12 gun arasiydi 1 gun hic calismadi zatem makaralari degistirildi su anki bitiris suresi normal bu gece yada yarin sabah bitirmesi yeterli maca 1 hafta kaliyor bakimi ve diger eksik ne varsa onlarda rahatlikla yapilir son cakilan hibrit bolum icinde 1 hafta yererli bir sure heralde toprakla butunlesmesi icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

@Efe abi tam yerini bilmiyorum ama şu dışarda Vodafone arena yazan tabelanın alt tarafında konulmaya küfekiler var onlar ne zaman konur?
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı mertkan

evt yeni aciktackoruma bolumu var ordan aliyorlar

eyvallah sağolasın. güzel fotoğraflar çekmeyi düşünüyorum bugun iç dış hadi hayırlısı

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

uclu bilet bitti 2 nisanda tekli bilet alabilirsiniz
nasıl bitti abi , 5 nisanda ikinci öncelikli taraftar için 3lu bilet satışa çıkacak
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

@Efe abi tam yerini bilmiyorum ama şu dışarda Vodafone arena yazan tabelanın alt tarafında konulmaya küfekiler var onlar ne zaman konur?
numaralida da var oyle bolum suan numaralida don kalan bolume kufeki doseyecekler ordan sonrada o tabelalarin altinda acik kalan bolumler dosenecek heralde hafta ici o isleri bitirirler onlari yapmanin 2 gunluk isi var ilk numarali eksik kalan bolumu bitirsinler kotu gorunuyor hem ic hem dis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmett.67

soylenen sure 10-12 gun arasiydi 1 gun hic calismadi zatem makaralari degistirildi su anki bitiris suresi normal bu gece yada yarin sabah bitirmesi yeterli maca 1 hafta kaliyor bakimi ve diger eksik ne varsa onlarda rahatlikla yapilir son cakilan hibrit bolum icinde 1 hafta yererli bir sure heralde toprakla butunlesmesi icin
Tşk@Efe. Hızlı olunca da, yavaş olunca da kıllanıyoruz. Sonuçta iyi olsun da. :lol:

Çevrimdışı ozan062

Sana da gunaydin faruk...kale ağları enfesss..burdan şut çekesim var..

dünkü barcanın stadındaki kale bunlar

yav bunlara gol atmayı kim istemez enfes enfess
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Samet_

uclu bilet bitti 2 nisanda tekli bilet alabilirsiniz
üçlü bilet bitmedi araya sadece kombine sahiplerinin tek maçlık alım hakkı girdi.Kaç kişi adına alanabilir bilmiyorum ama kulüp

açıklaması şöyle :  Taraftarlarımız, üçlü biletlerini 5 Nisan Salı günü saat 11.00 – 7 Nisan Perşembe günü saat 14.00 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilecektir. Bilet satışları sadece BJK logolu Passolig sahibi taraftarlarımıza yapılacaktır.

Çevrimdışı Efe

nasıl bitti abi , 5 nisanda ikinci öncelikli taraftar için 3lu bilet satışa çıkacak
ben onu kombine icin soyledim eger kombine degilse tabiki 5 nisanda uclu bilet alabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Samet_

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

numaralida da var oyle bolum suan numaralida don kalan bolume kufeki doseyecekler ordan sonrada o tabelalarin altinda acik kalan bolumler dosenecek heralde hafta ici o isleri bitirirler onlari yapmanin 2 gunluk isi var ilk numarali eksik kalan bolumu bitirsinler kotu gorunuyor hem ic hem dis
Teşekkürler abi
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı SoRe

Güncel
  gündüz maçlarıda ayrı bir güzel olur stadımızda...bence yeni sezonda bir hafta gündüz bir hafta gece yapılmalı iç saha maçları

Çevrimdışı Hep Yek

Uefa organizasyonlarında stadın ismi ne olacak acaba?Kulüp tarihimizin en önemli ismi olması nedeniyle Şeref Bey Stadı olarak isimlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı macrinus

Son zamanlarda tapatalktan fotoğrafların çoğu açılmıyor.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Burak Akay

Çıkış tüneli..

Hummalı bir çalışma var....
Bu sene Bu tünelden şampiyonlar ligi müziği çalarak takımımızın çıkışını görmeyi nasip et Allah'ım
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Uefa organizasyonlarında stadın ismi ne olacak acaba?Kulüp tarihimizin en önemli ismi olması nedeniyle Şeref Bey Stadı olarak isimlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
bende oyle olmasini istiyorum bu stad projesi şeref bey projesidir beşiktaş icin hayatini feda etmis birisi ben şeref bey stadi olarak ilk isminin konacagini dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK