Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484054 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı edursan07

Güncel

Hocam isiklandirmalarin son hali bu mu ? Zira kalelerin oldugu kisimlar karanlikta kalmis gibi

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Fırat, İsmail, Hakan vb. Bunların alayı gereksiz spor adamları. Kalite lazım

Çevrimdışı FARUK

Hocam isiklandirmalarin son hali bu mu ? Zira kalelerin oldugu kisimlar karanlikta kalmis gibi
Son hali değil henüz yukarı dönük olanda var tribüne bakanda var
Özellikle yeni açık ile orta alan arasına toplanmış çoğunun yönü

Çevrimdışı BlackEagle26

İyi geceler herkese yarın için spoiler vereyim. Skorbord, Hibrit ,Yedek kulübesi ve Aminu Umar :D :D

Tahmindir

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Sis'in işi hibritten sonra bitiyor mu tamamen ?
@RevivaL  bitermi beş yıl daha burda tüm bakımdan beş yıl boyunca onlar sorumlu.
sahanın bitmesiyle ilgili soruyorsan eğer üretim anlamında hibrit son iş artık bitmiş oluyor bundan sonra periyodik olarak bakımlar sürecek
mesela çok sık buduyorlar sanırım yaprakların güç yememesi ve köklenme hızlansın diye çim boyunu
uzun tutmuyorlar zaten bu arada çim kökleri toprağa bayağı girmiştir ayın 11 ine kadar istenen kıvamda olur.
sonrasında hiç bozulmadan devam eder diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı cn

Öğlen saat 12:00-13:00 ten itibaren her yer cıvıl cıvıl olur.Yaklaşık 43000 maça girecekler+girmese bile orada o günü yaşayacaklarıda hesaba katarsak müthiş bir kalabalık olacak.Bir çok insanın o gün için işe  gitmeyeceğini,izninden kullanacağını veya izin alacağını düşünüyorum.Stada gelenlerin çoğunun ilk stada gelip stadı inceleye inceleye tavaf ettikten sonra kendini Çarşı'ya,sahile atacağını düşünüyorum öğleden sonra :super:

kardeş çokk teşekkürler buydu işte beklediğim cevap, bizde o zaman arkadaşlarla öğleden geliriz , içim gıpppır gıpppırrrrrr  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı burakkk1903

Umarım bu en alt prekast önleri boyanir siyah veya füme iyi gider tv den beton görünmesin,arsenal stadinda mesela kıpkırmızı ayri hava katıyor ..
pankartlar asılacağı için görünmez bunu hep söylüyorum orası boyanmaz bu saaten snra bence
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Kvothe

çekeceği var daha
Hocam yanlis anlamayin ama yaptiginiz olay çok sacma ve gereksiz. Adam bizim bildiklerimizi soyluyor ama onu da bilmeyenler var. Twitter bu konuda daha cazip bir yer. Herkes malesef bizim gibi degil
 En azindan diger taraftarlarimizda ogrensin. Bi acidan faydalı

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bu arada yedek kulübelerinin koltuklarını Recaro adlı markadan mı aldık?  :)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Merhaba arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyordum üye olmaya karar verdim.

Kapalı tribündeki siyah loca koltukları ve yoğun pikseller beni rahatsız ediyordu. orta tribünde pikselleri azaltıp, loca koltuklarını beyaz yaptım biraz aceleye geldi ama fena olmadı sanki. tribün çok daha yüksek ve asil durdu. diğer bölümlere dokunmadım kıyaslama yapabilesiniz diye.

bu hali de iyi ama ilerde bu tarzda olursa daha iyi olur gibi.

http://tinypic.com/view.php?pic=2mnlnc0&s=9#.VwA6K6REm00
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 00:32:08 commandante ]

Çevrimdışı RevivaL

@RevivaL  bitermi beş yıl daha burda tüm bakımdan beş yıl boyunca onlar sorumlu.
sahanın bitmesiyle ilgili soruyorsan eğer üretim anlamında hibrit son iş artık bitmiş oluyor bundan sonra periyodik olarak bakımlar sürecek
mesela çok sık buduyorlar sanırım yaprakların güç yememesi ve köklenme hızlansın diye çim boyunu
uzun tutmuyorlar zaten bu arada çim kökleri toprağa bayağı girmiştir ayın 11 ine kadar istenen kıvamda olur.
sonrasında hiç bozulmadan devam eder diye tahmin ediyorum.
Sahanın bitişi ile ilgiliydi tam olarak abi. Yarın inşallah bitiriyoruz zemini

Çevrimdışı ilhancelebi

Merhaba arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyordum üye olmaya karar verdim.

Kapalı tribündeki siyah loca koltukları ve yoğun pikseller beni rahatsız ediyordu. orta tribünde pikselleri azaltıp, loca koltuklarını beyaz yaptım biraz aceleye geldi ama fena olmadı sanki. tribün çok daha yüksek ve asil durdu. diğer bölümlere dokunmadım kıyaslama yapabilesiniz diye.

bu hali de iyi ama ilerde bu tarzda olursa daha iyi olur gibi.

Loca koltuklarinin siyah olmasi bence daha iyidir, stadyum tamamen dolu olsa bile loca sahipleri belkide kendi localari icinde olacak bu nedenle orda bos beyaz koltuklar goze carpacakti. Bu sekilde hic goze batmaz biri orda olsa da olmasada.

Çevrimdışı gurol_1903

Öğlen saat 12:00-13:00 ten itibaren her yer cıvıl cıvıl olur.Yaklaşık 43000 maça girecekler+girmese bile orada o günü yaşayacaklarıda hesaba katarsak müthiş bir kalabalık olacak.Bir çok insanın o gün için işe  gitmeyeceğini,izninden kullanacağını veya izin alacağını düşünüyorum.Stada gelenlerin çoğunun ilk stada gelip stadı inceleye inceleye tavaf ettikten sonra kendini Çarşı'ya,sahile atacağını düşünüyorum öğleden sonra :super:
ben müdürüme çıktım 11 nisan günü izin kullanmak istiyorum açılış maçına gidicem dedim. maç akşam saat 8 de izne ne gerek var diyeceğini beklerken 3 gün izin verdi :) not: gslidir

Çevrimdışı tkuybu

Olimpiyata gitmis biri olarak bilet alip gitmeyen birine aktarabilirmiyim tessekkur ederim cevaplarsaniz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Bu şeffaflar can sıkıyor ya. Tamam yetişebilir eyvallah seve seve yetistirecekler zaten de bu ne saçmalıktır, bunların bu stada takılacağı belli, şimdi mi üretmek akıllarına geliyor?  Hadi diyelim üretildi sorun o değil , kaç gün takılmadi edilmedi. İki ucu boklu değnek yani, sacmaladi bu işi yapanlar.
Diğer kısımlar rahat rahat yetişiyor çevre düzenlemesi bile beklenenden iyi olacak orası çok saçma oldu şimdiye bitirilmesi bile gerekirdi bence

Çevrimdışı Samet_

Saha çizgileri ince geldi gözüme bir tur daha falan geçecekler mi üzerinden ?

Çevrimdışı vural

Olimpiyata gitmis biri olarak bilet alip gitmeyen birine aktarabilirmiyim tessekkur ederim cevaplarsaniz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alabilirseniz aktarırsınız.

Çevrimdışı gurol_1903

projektörler sahayı ışıklandıracak bazıları da açısı ayarlanıp tribünleri ışıklandıracak. ama bir de resimlerden bakarsın çatının neredeyse her demirinde ışıklandırma var onlar da tribünleri ışıklandıracak.
ışıkların tam hatırlamıyorum 3 ya da 5 modu var yani elbet bunların içinde loş olmayan modda vardır.
ışıklandırmayla ilgili forumda baya bir insan tedirgin
merak etmeyin arkadaşlar

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bu şeffaflar can sıkıyor ya. Tamam yetişebilir eyvallah seve seve yetistirecekler zaten de bu ne saçmalıktır, bunların bu stada takılacağı belli, şimdi mi üretmek akıllarına geliyor?  Hadi diyelim üretildi sorun o değil , kaç gün takılmadi edilmedi. İki ucu boklu değnek yani, sacmaladi bu işi yapanlar.
Diğer kısımlar rahat rahat yetişiyor çevre düzenlemesi bile beklenenden iyi olacak orası çok saçma oldu şimdiye bitirilmesi bile gerekirdi bence
Aynen artık bitirilmeli
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı OnizukaSensei

Basin tribununde isler bitti mi, boyle mi kalacak yoksa daha yapilacak baska seyler  var mi?

Çevrimdışı gurol_1903

o yetişir bu yetişmez konusuna ben de bi yorum yapayım. herşey yetişir de orta kat ledler hayatta yetişmez gibime geliyor.
hatta şimdi diğer taraftan da bir ekip başlasa yine yetişmez gibime geliyor.
dağcılar da baya yavaşlar ama şeffaflar ucu ucuna yetişir sanırım. yetişmez derdim bu hızlarına bakarak ama çatısı bitmemiş bir stad açmaz herhalde başkan.

Çevrimdışı GörkemGörkem

İyi geceler herkese yarın için spoiler vereyim. Skorbord, Hibrit ,Yedek kulübesi ve Aminu Umar :D :D

Tahmindir

Umar tutsun digerleri önemli degil.

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Serdar

Ya kardeşler , abiler  kusura bakmayın ama azcık bi zahmet edip 10-15 sayfa geriden okuyuverin be. Aynı sorular her sayfada tekrar tekrar soruluyor, ben okumaktan bıktım siz sormaktan bıkmadınız be ya. :deal:

Çevrimdışı Özay

Bizim skorboard'un markası ve özellikleri nedir? Bir benzeri filan var mı?