Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484403 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı aoguzd

Stadin enlemesine cizgileri gozume küçük gorununce sabah fatih dogan'in soyledigi olculer aklima gelmisti. Faruk'un paylastigi son fotodan sonra daha normal gorundu. Cevaplar icin tesekkurler :)

Çevrimdışı mertkan

Normal soru soran adamlarla niye dalga geçer gibi konuşmaya başladınız onu anlamadım. Stadın ışıkları tam açılmamış olabilir, henüz ayarlanmamis olabilir ama su anki görüntü karanlık. Bırakın da insanlar rahatlıkla stat karanlık görünüyor diyebilsin. Maç günü ışıl ışıl olacağını düşünüyorum oldu ya tribünler karanlık oldu o zaman ne diyeceksiniz?

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim de fikrim sadece saha aydınlık olsun. tribünlerin çok ışıl ışıl olması hoş gelmiyor. fenerin stadına bakın gereğinden çok aydınlık, TT Arena ise loş tribünler hoş bi hava katıyor, İngilterede de çok var bu yöntem hatta az evvelki maçta dikkat ederseniz Barca'nın stadı Nou Camp'ta da hafif loş tribünler. Umarım bizimkilerde öyle olur ki öyle zannedersem:)

Çevrimdışı remiles

Bugun sabah Fatih Dogan saha olculerinin 110x65 m olacagini soylemisti.105x68 uefa standardiydi, bunun disina çıkmazlar insallah. Fotolara baktigimda saha enlemesine biraz kucuk geldi gozume.

FM bilgime dayanarak konuşursam maksimum izin verilen ölçü 105x68. eski inönü'de saha daha küçüktü sanırım, en yakındığım nokta buydu. sahamız biraz daha büyük olsaydı eski inönü'de çok daha fazla maç kazanırdık.

Çevrimdışı xmrhkn

Acaba 3 gün sonra tff kontrolü olacağı için mi çizgiler falan çiziliyor? Ben önce dikey şekilde çimler kesilir kare olur sonrasında çizgiler çizilir diye düşünmüştüm. Bir de 2. kez boyanacak mı çizgiler? Çok soluk görünüyor şuan.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı tayfunyasar

çizgiler çok beyaz olmamış gibi sanki, üstünden bir tur daha geçecekler gibi. Bu düşüncemi çizgi çekilmiş çimlere hibrit vurulunca ister istemez renkleri değişeceği gerçeği ile desteklemek isterim.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Efe

Acaba 3 gün sonra tff kontrolü olacağı için mi çizgiler falan çiziliyor? Ben önce dikey şekilde çimler kesilir kare olur sonrasında çizgiler çizilir diye düşünmüştüm. Bir de 2. kez boyanacak mı çizgiler? Çok soluk görünüyor şuan.
maç için son hazırlık yapılacak bu şekilde kalmaz daha o çimler kesilecek son halini alacak sonra tekrar çizgiler çekilir büyük ihtimal takım idman yapacak o yüzden çizdiler hafta içi bi idman göreceğiz bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı emrebjk903

Bizim ülkede iş hızı yumurta kapıya dayanınca *5 hatta *10 olur o nedenle led olsun,mebran olsun,dışarının çevre düzenlemesi olsun kısaca dışarıdan direk görünecek şeyler bu hafta rahat biter özellikle pazar günü devlet erkanı geleceği için o güne kadar  arı gibi çalışıp bitirirler.Sadece içerdeki ince işçilik kalır.
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 23:42:30 emrebjk903 ]

Çevrimdışı Efe

Bizim ülkede iş hızı yumurta kapıya dayanınca *5 hatta *10 olur o nedenle led olsun,mebran olsun,dışarının çevre düzenlemesi olsun kısaca dışarıdan direk görünecek şeyler bu hafta rahat biter özellikle pazar günü devlet erkanı geleceği için o güne kadar  arı gibi çalışıp bitirirler.Sadece içerdeki ince işçilik kalır.
aynen öyle pazartesi roketlerler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iilkerr

adamların İŞİ sözde spor muhabirliği ama alakaları yok valla. insan biraz emek verir o işten ekmek yiyorsun arkadaş. biraz internette araştırma yapsan takip etsen, ya da koltuğundan kalkıp kişilerden bilgi almaya çalışsan en azından 10 haberinin 8 ini doğru yaparsın. her yapılan haber yanlış olur mu ya.

sorumluluklarının farkında değiller herhalde . buradaki kullanıcıların bile paylaştığı görseller manşet olabiliyorken, bir muhabir yazarken iki defa araştırmalı, sormalı, düşünmeli. hiç yüzleri kızarıyor mu acaba merak ediyorum. piyasada doğru düzgün muhabirimiz yok yazık. tenzih ettiklerim var tabi.

Çevrimdışı Kartal66

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı ozan062

Stadin enlemesine cizgileri gozume küçük gorununce sabah fatih dogan'in soyledigi olculer aklima gelmisti. Faruk'un paylastigi son fotodan sonra daha normal gorundu. Cevaplar icin tesekkurler :)

sanki çizgilerin üstünden birkez daha geçilmiş gibiydi bu daha normal yani
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Emre.Guler

ben ufaktan savaş açıyorum abi @Emre.Guler
Valla ben yazamıyorum engelledi beni sorun bakalım saha çizgileri çekilmişmi:)

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cagdas44

YORUMSUZ...

Ben baya bi önce takibi bıraktım gerek yok sağa sola haber salalım spor muhabiriyim diye geçinenleri takibi bırakmak lazım önce bi kendilerini toplasınlar

Çevrimdışı celiker1

arkadaşlar lütfen biriniz cevap verin ( konusu bura değil biliyorum ama nereye danışırım onuda bilemiyorum ) ; 11 nisanda  bütün gün karnaval yerine döner değil mi   beşiktaş,çarşı,sahil tarafları ? ankaradan geliyoruz ona göre planlarımızı yapıcaz ?
Öğlen saat 12:00-13:00 ten itibaren her yer cıvıl cıvıl olur.Yaklaşık 43000 maça girecekler+girmese bile orada o günü yaşayacaklarıda hesaba katarsak müthiş bir kalabalık olacak.Bir çok insanın o gün için işe  gitmeyeceğini,izninden kullanacağını veya izin alacağını düşünüyorum.Stada gelenlerin çoğunun ilk stada gelip stadı inceleye inceleye tavaf ettikten sonra kendini Çarşı'ya,sahile atacağını düşünüyorum öğleden sonra :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Kemal

Öğlen saat 12:00-13:00 ten itibaren her yer cıvıl cıvıl olur.Yaklaşık 43000 maça girecekler+girmese bile orada o günü yaşayacaklarıda hesaba katarsak müthiş bir kalabalık olacak.Bir çok insanın o gün için işe  gitmeyeceğini,izninden kullanacağını veya izin alacağını düşünüyorum.Stada gelenlerin çoğunun ilk stada gelip stadı inceleye inceleye tavaf ettikten sonra kendini Çarşı'ya,sahile atacağını düşünüyorum öğleden sonra :super:

Mite / Emniyet İstihbarata çok büyük görev düşüyor . Allah korusun herkesin gözü orda olacak .

Çevrimdışı Unalll

DİKKAT AŞIRI PAİNT İÇERİR
Bu daire içine aldığım yerlere led panolar
gelebilir mi veya cam camın altından da ışık yansıtılabilir mi
Bu çatı içinde ışık gösterisi var dediler süper olur( akşam çatı bence güzel durmuyor )ikisi birden olma şansı var mı hem aralar hem çatı

Çevrimdışı nusretaslanturk

Valla ben yazamıyorum engelledi beni sorun bakalım saha çizgileri çekilmişmi:)

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çekeceği var daha

Çevrimdışı ers1903

Umarım bu en alt prekast önleri boyanir siyah veya füme iyi gider tv den beton görünmesin,arsenal stadinda mesela kıpkırmızı ayri hava katıyor ..

Çevrimdışı kutalmis.pinar

@Efe yanlıi hatırlamıyorsam sana bende olumsuz demiştim bir keresinde onun dışında olumlusun :tabe: :evillol:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

3 saattir yoktum saha çizgilerinin çizilme işide bitmiş. :super: :super: Yarın artık akşama kadar Skorbordlar kaldırılır,en geç Pazartesi yedek kulübelerinin montajıda başlar artık son haftaya girdik haftaya bugün protokol açılışı yarını resmi açılış var  :biggrinking: :biggrinking:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK