Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483514 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

yarın ve pazarteside kibrit makinası çalışır
Pazartesi uyandığımızda bitmiş olur :)

Çevrimdışı Efe

Balkondaki ledlerin yetismeyecegine emin misiniz ?
değiliz tabi bence yetişecek ama ucu ucuna maç günü dahi çalışacaklardır bitirmek için şu gerçek çok geç başladılar takmaya 2 gün önce başlasalar sıkıntı çekilmezdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

değiliz tabi bence yetişecek ama ucu ucuna maç günü dahi çalışacaklardır bitirmek için şu gerçek çok geç başladılar takmaya 2 gün önce başlasalar sıkıntı çekilmezdi
Bence bitirme imkanları olmasa başlamazlardı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Yarın biter bence. Gece skorbord dedik ama  o da yarına kalacak. Pazartesiye mükemmel gireceğiz
yarın bitmez neden dersen fotolarda herkes sahada çakilen çizgiye göre yorum yapıyor cizgiden sentetik çime kadar olan bölümede çakacak o yüzden ben yarın bitireceğini sanmıyorum pazartesi sabah yada öğlen makina çıkar sahadan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Bence bitirme imkanları olmasa başlamazlardı.
tabi ekibi arttırır bi anda hız 2 katına çıkar ona göre planlama yapılmıştır haftaya bugün içerideki tüm işlerin biteceğini düşünüyorum testler kalır onuda pazar ve maç günü yaparlar zaten takılacak bişey kalmaz saha içinde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aoguzd

Bugun sabah Fatih Dogan saha olculerinin 110x65 m olacagini soylemisti.105x68 uefa standardiydi, bunun disina çıkmazlar insallah. Fotolara baktigimda saha enlemesine biraz kucuk geldi gozume.

Çevrimdışı ZEKI

Normal soru soran adamlarla niye dalga geçer gibi konuşmaya başladınız onu anlamadım. Stadın ışıkları tam açılmamış olabilir, henüz ayarlanmamis olabilir ama su anki görüntü karanlık. Bırakın da insanlar rahatlıkla stat karanlık görünüyor diyebilsin. Maç günü ışıl ışıl olacağını düşünüyorum oldu ya tribünler karanlık oldu o zaman ne diyeceksiniz?

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklisin ama gerideki yazismalarda butun bu sorulairn cevabi var iki uc sayfa gerilere bakilsa cevap alinacak. Birazda ayni tur sorulara cevap vermek istemiyor olaiblir insanlar. @cisse557

Çevrimdışı Efe

Güncel
bu açıdan bakıldığında 3 tur attımı yetecek gibi görünüyor yarın gece birir inşallah kibirit makinası 24 saat aralıksız çalışırsa biter yarın bu saatlerde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Bugun sabah Fatih Dogan saha olculerinin 110x65 m olacagini soylemisti.105x68 uefa standardiydi, bunun disina çıkmazlar insallah. Fotolara baktigimda saha enlemesine biraz kucuk geldi gozume.
Saha 105x68
Ama doğal çim sınırlarımız daha fazla

Çevrimiçi Necmi

yarın bitmez neden dersen fotolarda herkes sahada çakilen çizgiye göre yorum yapıyor cizgiden sentetik çime kadar olan bölümede çakacak o yüzden ben yarın bitireceğini sanmıyorum pazartesi sabah yada öğlen makina çıkar sahadan
yarın öğlen biter @Efe en fazla 3 turu kaldı buda 15 saat demektir.

Çevrimdışı cagdas44

Fatih Doğan'ı değil UEFA standartlarını baz alın UEFA denetimden geçecek bu stat standart neyse o olacaktır

Çevrimdışı Efe

fatih doğana inanırsa bitmemiş drenaja çim yerleştiriyordu inanmayın bu adamlara c90 görüş açısı yapanlar saha ölçülerini uefa standardı dışındamı tutacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yarın biter bence. Gece skorbord dedik ama  o da yarına kalacak. Pazartesiye mükemmel gireceğiz
skorboart iyi trolledi gece gece herkesi yarın kaldırırlar artık yerlerine kondu kaldırış için nasıl çatıya sabitleyecekler bakalım çok merak ediyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Fatih doğana göre stadda hibrit yapılmayacak geçici çim seriliyor
yazın hibrit çim yapılacak :busted_cop: sen boş ver onu kendi hayal dünyasında yaşıyor.
bu güne kadar stadla ilgili neyi doğru verdiki

Çevrimdışı Sezai

Çevrimiçi ergin

Spikerlerin maç anlatacağı bölüm tam nerede olacak? Bilen varmı acaba?

yanlış hatırlamıyorsam basın tribünü üst tarafına cam kulübe gibi bir şey yapılacak dendi

Çevrimdışı ozeratalay

Vincin scoreboardları koltuk üstlerine koyması eğer direk kaldırma işlemi yapılsa scoreboard sağa sola sallanır koltuklara değer LED'ler zarar görür diye mi böyle yapıldı sizce
Tam izdüşümünde değildi öyle kaldırılamazdı tam izdüşümüne getirdiler

Çevrimdışı ZEKI

Fatih doğana göre stadda hibrit yapılmayacak geçici çim seriliyor
yazın hibrit çim yapılacak :busted_cop: sen boş ver onu kendi hayal dünyasında yaşıyor.
bu güne kadar stadla ilgili neyi doğru verdiki
Kim demisti bir seffaflar yazin takilacak, stad 30 nisanda aciliyor diye .. Antalya macinda konusmuslar vs vs

Çevrimdışı RevivaL

Çok olumsuzsun  :bandit:

Çevrimdışı cisse557

Haklisin ama gerideki yazismalarda butun bu sorulairn cevabi var iki uc sayfa gerilere bakilsa cevap alinacak. Birazda ayni tur sorulara cevap vermek istemiyor olaiblir insanlar. @cisse557
Bak bu konuda çok haklısın @ZEKI abi hatta değil 2-3 sayfa 1 sayfa önce yazılmış şey bile sorulabiliyor :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bjk passoligim kargoya verilmiş dün pazartesi gelir kavuşayım bjk passoma bjk passo almak isteyen hemen alsım 4-5 güne ellerine geçer gelmez diye düşünmeyin :)
Şampiyon Beşiktaş JK