Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483567 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı raichu

bence de dinlemeli ama zaten normalde çatıda olmaz.. konumu itibariyle tepeden çok görüneceği için vodafone çatıdan da istemiş olmalı.. Allianz'da da benzer bir durum olsa onlar da isterlerdi :)
ben zaten takılmıyorum ona abi proje başından beri belli olan birşey  :)

Çevrimdışı selçukaras

dünkü @Popular Demand ın çektiği videoyu izleyemedim telefonda açmıyor ve linkini bulamadım sayfalarda ne zaman paylaşıldı göremedim de
lütfen biri şu videonun linkini yollasın Allah aşkına.

Çevrimdışı YavuzK

Ya soyunma odalarinin fotografini gordum de buraya baktim hemen. kimse konuşmamiş mi ben mi goremedim.

Çevrimdışı raichu

dünkü @Popular Demand ın çektiği videoyu izleyemedim telefonda açmıyor ve linkini bulamadım sayfalarda ne zaman paylaşıldı göremedim de
lütfen biri şu videonun linkini yollasın Allah aşkına.
buyrun  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ekesicil

Çevrimdışı yigitcan1903

Yalnız bence istedikleri gibi olmadı. Çatının bombeler okunurluğu azaltıyor. Tam tepeden olmadıkça Vodafone yazısı net okunmayacak. Vazgeçseler keşke
Çok olmadı bence de
Diğer tarafa BEŞİKTAŞ JK yazsak  :naughty:

Çevrimdışı murat_

Allianz Arena nın çatısının üstünde Allianz yazısı yok bence kendi öğütünü dinlemelisin hocam

bak orda kocaman harflerle yaziyor allianz arena diye isiniz gucunuz bos yapmak gına geldi artik valla arkadas sen okadar parayi ver catiya kocaman harflerle ismin raichu mu herneyse yazdir ha eyer yapamiyorsan bos bos konusup burda keyfimizin icine etme stad lansmanindan beri belli olan biseyi gelip burda sanki son dakika surpriziymis gibi aktarmaya calismak art niyetliktir baska bisey deyildir stad acilacak agiz tadiyla keyfini cikaramiyoz sizin gibiler yuzunden yeter artik ....

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı raichu

Video almanya'da acilmiyor.

Telif hakki filan diyor
vpn ile açabilirsiniz veya chrome uzantısı zenmate kullanırsanız izleyebilirsiniz
kısaca lokasyonunuzu almanya gibi göstermeyin  :D

Çevrimdışı Karabay

Sahaya ve loca katına konulan ledler beton görüntüsünü ciddi anlamda bitirdi. Üst balkon içinde birşeyler yapilsa cidden çok modern olacak.

Çevrimdışı yigitcan1903

Sahaya ve loca katına konulan ledler beton görüntüsünü ciddi anlamda bitirdi. Üst balkon içinde birşeyler yapilsa cidden çok modern olacak.
İlerleyen zamanda giydirme yapılır oraya muhtemelen
Maç günü pankart asarlar çünkü

Çevrimdışı Ersoy

Hiç bir şeyi beğenmeyen taraftarlarımızı çizgilerimizi de eleştiriyor.Skorborda ne diyecekler acaba. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı sosyalkartal

Ya soyunma odalarinin fotografini gordum de buraya baktim hemen. kimse konuşmamiş mi ben mi goremedim.
en ufak bir gelişme 2 sayfa konuşulduğu için çok önceki sayfalarda kaldı hocam zaten bugün boş dakika hiç olmadı çok verimliydi  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı sallapati

Kalkmio diom kaldir dio. 😀😀

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

aynen oyle ust kata şampiyonlar ligi yildizlari gelecek insaallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

orada muhtemelen boydan boya vodafone yazıları olacak, yani kırmızı olacak o kısım. tahminen yani...

Çevrimdışı Efe

Hiç bir şeyi beğenmeyen taraftarlarımızı çizgilerimizi de eleştiriyor.Skorborda ne diyecekler acaba. :lol:
yuh artik cizgilere ne dediler  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

aynen oyle ust kata şampiyonlar ligi yildizlari gelecek insaallah
normal maçlarda toki arenada türk telekom yazıyor bizde vodafone yazar :ok: İnşallah yazmaz Beşiktaş yazsın :evillol: :evillol:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı raichu

bak orda kocaman harflerle yaziyor allianz arena diye isiniz gucunuz bos yapmak gına geldi artik valla arkadas sen okadar parayi ver catiya kocaman harflerle ismin raichu mu herneyse yazdir ha eyer yapamiyorsan bos bos konusup burda keyfimizin icine etme stad lansmanindan beri belli olan biseyi gelip burda sanki son dakika surpriziymis gibi aktarmaya calismak art niyetliktir baska bisey deyildir stad acilacak agiz tadiyla keyfini cikaramiyoz sizin gibiler yuzunden yeter artik ....
@murat_
ilk olarak ben vodafone yazısından şikayetçi olduğumu hiç belirtmedim
ikinci olarak allianz çatının üzerinde yazmıyor gözünüz problemli sanırım
bence cevap vermeye çalıştığınız yorumları anlamaya çalışın önce
atar yaparak olmuyor bu işler
yani önceki mesajınızdaki öğütünüze uymanızı öneririm

Çevrimdışı iyimserure

arkadaşlar popular demand'ın videosunda membranların iskelete bağlandıkları noktalarda boşluklar görünüyor, o boşluklar kapanacaktır bir şekilde değil mi?