Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485607 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mduru

stadın dışındaki reklam panoları kalkacak deniyordu
onlar kalkınca kapalıdaki gibi bariyer olarak kullanılacak olabilir

Çevrimdışı Emre.Guler

gerekçesinide söylermisin
Hayat devam ediyor Ertuğrul

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Radlig

Arkadaşlar hala logolu çalışmalarımızda sağdaki logoyu kullanan arkadaşlar görüyorum. Sağdaki logonun Beşiktaş ile bir ilgisi yok resmi olan formalarda, dergilerde vesaire kullanılmaz. Kullanan da kurumsal tüzüğü çiğnemiş olur. Kulübün logosu soldaki logo. Bu iki logo arasındaki farkı fark etmeyen adam gelip burada koltuklar şöyle çatı böyle diye detaycıymış gibi davranmasın. Farkı anlamak için ortadaki Ay-Yıldıza, alttaki 1903 yazısının konumuna ve yazı tipine ve genel hatlarıyla farklı biçimlerde ve oranlarda olmasına bakarak anlayabilirsiniz. Bir kere anladıktan sonra zaten ortalıkta iki tip logo dolaştığını fark edeceksiniz ve hangisi doğru hangisi yanlış diye kavrayacaksınız. Adam yıllardır tuttuğu kulübün armasını yanlış kullanıyor, git bak bakalım aldığın formada hangi logo var? Bu nasıl sevda bu nasıl Beşiktaşlılık. Sevdiğiniz kızın göz rengini bilmemek gibi bir şey bu resmen. Kulüp de bu konuda bir açıklama yapmıyor. Fenerbahçe'nin logosunu da benzer şekilde gazeteler, taraftarlar vs yanlış ve orantısız kullanıyordu adamlar hemen aşağıdaki resimdeki gibi basın açıklamasını yapıştırdılar. FB'nin logosunu yanlış kullanan bi gazete görüyor musunuz? Bizim logomuz UEFA'nın sitesinde bile yanlış. Vodafone bile arada yanlış kullanıyor. Hatta dikkat ederseniz statta bulunan koltuklara da Mir koltuk kurumsal olmayan logo basmış. Logo kurumsal kimliktir, belirli bir standart belirlendi ve bu da soldaki logomuz. Sağdaki orantısız ve kurumsal olmayan logo. Buna dikkat edelim artık.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 14:38:07 Necmi ]

Çevrimdışı furkankaya1903

Güncel numaralı arkası reklam panoları söküldü. Kaynak : Goksel Doğan ( facebook.com/goksel.drummer )

Güncel... Numaralı arkasında küfeki kaplanmamış tek kısım için iskele kurulmaya başlanmış... Kaynak : Goksel Dogan ( facebook.com/goksel.drummer )

Çevrimdışı capo di capi

Fikret Orman akıllılık yaptı önce devlet protokolünü davet ederek. Yoksa çevre düzenlenmesi vs. Sittin seni 1 haftaya yetişmezdi.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Ensar

[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 11:39:58 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Popular Demand

Sinyal sıkıntısı sebebiyle içeri giremedim ama hiç yoktan iyidir paylaşayım yine de :)
Bu sabah, 06:00.

#EveDönüyoruz isimli serbest çalışmam :lol:

[img width=41

Çevrimdışı Yiğit

@canergiray77 bak engelli koltukları nerdeyse bir adam boyu üstte. Kimse engel olamaz sizin görüşünüze.  :ok:
Engelli koltukları üstte ama benim gibi tekerlekli sandalye kullananlar yine prekast yüksekliğinden maçı seyredecek. Bir alt sıradakiler ayağa kalktığında seyretmek platform olmadan imkansız. Olimpiyat Stadı'nda batı tribününde platform vardı mesela rahat izleniyordu ama kale arkası tribünde yine aynı bu kat yüksekliğinde önünde birileri olduğunda izlenmiyordu. Maalesef maça gelenler de gelip önünü kapatıyor ve uyarmadan çekilmiyorlar. Başakşehir Stadı'nda da itfaiyenin bulunduğu yırtığın üstündeydi engelli tribünü ve orada koltuk yoktu. Orada bile gelip önümüzü kapatıyorlardı. Maalesef kenara attılar yine engellileri. Düzayak giriş yapılarak tüm her şey çözülmüş gibi düşünülüyor. Üzülerek görüyorum ki en başından beri "Engelliler için her şeyi düşündük." denilmesine rağmen bu konuda en başarılı TT Arena gibi görünüyor.

[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 11:44:50 Yiğit ]

Güncel... Kapalı arkası çevre düzenleme çalışmaları... kaynak : Goksel Dogan ( facebook.com/goksel.drummer )

Çevrimdışı Furkan Sarper

Sinyal sıkıntısı sebebiyle içeri giremedim ama hiç yoktan iyidir paylaşayım yine de :)

telih hakkından dolayı ülkemizde engellidir diyor abi

Çevrimdışı Gorgaze

arkadaşlar kendime bilet aldım bir arkadaşa daha onun passolig adresi üzerinden kombinesi var .
daha önce bir kaç kez denedim kartında limit yokmuş şimdi yatırdı limit sıkıntımız yok
fakat Öncelikli bilet haklarınız şu anda devam eden başka bir rezervasyonda kullanılıyor diyor.
sepete giriyorum boş
kafa durdu bir el atsanız !
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

telih hakkından dolayı ülkemizde engellidir diyor abi

Arkadaş müzik de kullandırtmıyor bu youtube ya :s20:

Kaldırdım telifli müziği açılır birazdan..
          [img width=41

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar hala logolu çalışmalarımızda sağdaki logoyu kullanan arkadaşlar görüyorum. Sağdaki logonun Beşiktaş ile bir ilgisi yok resmi olan formalarda, dergilerde vesaire kullanılmaz. Kullanan da kurumsal tüzüğü çiğnemiş olur. Kulübün logosu soldaki logo. Bu iki logo arasındaki farkı fark etmeyen adam gelip burada koltuklar şöyle çatı böyle diye detaycıymış gibi davranmasın. Farkı anlamak için ortadaki Ay-Yıldıza, alttaki 1903 yazısının konumuna ve yazı tipine ve genel hatlarıyla farklı biçimlerde ve oranlarda olmasına bakarak anlayabilirsiniz. Bir kere anladıktan sonra zaten ortalıkta iki tip logo dolaştığını fark edeceksiniz ve hangisi doğru hangisi yanlış diye kavrayacaksınız. Adam yıllardır tuttuğu kulübün armasını yanlış kullanıyor, git bak bakalım aldığın formada hangi logo var? Bu nasıl sevda bu nasıl Beşiktaşlılık. Sevdiğiniz kızın göz rengini bilmemek gibi bir şey bu resmen. Kulüp de bu konuda bir açıklama yapmıyor. Fenerbahçe'nin logosunu da benzer şekilde gazeteler, taraftarlar vs yanlış ve orantısız kullanıyordu adamlar hemen aşağıdaki resimdeki gibi basın açıklamasını yapıştırdılar. FB'nin logosunu yanlış kullanan bi gazete görüyor musunuz? Bizim logomuz UEFA'nın sitesinde bile yanlış. Vodafone bile arada yanlış kullanıyor. Hatta dikkat ederseniz statta bulunan koltuklara da Mir koltuk kurumsal olmayan logo basmış. Logo kurumsal kimliktir, belirli bir standart belirlendi ve bu da soldaki logomuz. Sağdaki orantısız ve kurumsal olmayan logo. Buna dikkat edelim artık.

bu konuyu anlatmanın sayfaya kocaman fb logosu yapıştırmakdan başka yolu yok muydu?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı OrkunCoskun

Güncel... Kapalı arkası çevre düzenleme çalışmaları... kaynak : Goksel Dogan ( facebook.com/goksel.drummer )

Yerleri siyaha mı boyuyorlar ben anlamadım  :)

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ensdndr

Yerleri siyaha mı boyuyorlar ben anlamadım  :)

izolasyon malzemesi o :) üzerine kaldırım taşı döşenecektir.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı halvetifarazi

kamyonla gelenler muhtmelen stad çevresi için güvenlik bariyeri.

Çevrimdışı Efe

kamyonla gelenler muhtmelen stad çevresi için güvenlik bariyeri.
aynen öyle kaldirilan panellerin yerine gecici konuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 8bir

Parasını ödememişsin :) 
BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

gerekçesinide söylermisin
Tarihimizin yuzkarasidir kendisi.

Bize tarihimizin en buyuk hezimetini yasattigi yetmiyormus gibi bide utanmadan mac sonu hayat devam ediyor diyor beyfendi

Konusma be adam sus sadece istifa ediyoum de

Dahasi da var sezon Basi Bursaya tekrar getirildiginde Bursa baskanina yalakalik yapmak icin Senol hocaya sallamis ve Bizim onlarin oyuncularini ayarttigimizi ima etmisti

Bunlar benim icin fazlasiyla yeterli sebeplerdir bu nedenle Ertugrul Benim icin Besiktasli ertugrul degil !! Sadece ertugruldur Kendisine en ufak Saygi dahi duymuyorum bir daha bu kulubun kapisinin onunden dahi gecirilmemelidir !!! :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 12:01:33 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

Kartallı arma bence artık kaldırılmalı...Şahsen ben o kartalın armaya yakışmadığını düşünüyorum...Tek başına armamız olmalı o boşlukta...
:claps: katılıyorum

[img width=41

Çevrimdışı Hasan Tahsin

arkadaşlar kendime bilet aldım bir arkadaşa daha onun passolig adresi üzerinden kombinesi var .
daha önce bir kaç kez denedim kartında limit yokmuş şimdi yatırdı limit sıkıntımız yok
fakat Öncelikli bilet haklarınız şu anda devam eden başka bir rezervasyonda kullanılıyor diyor.
sepete giriyorum boş
kafa durdu bir el atsanız !

Bana da biletimi alırken çok zorluk çıkardılar. Kredi kartlarımın limitleri 3 lü kombinelerin 60 kat fazla olmasına rağmen limitinizi kontrol edin bankanızla görüşün dediler. Olmadı passolig kartına gönderdim bilet bedelini yine aynı şekilde ikaz geldi. Bende aşağıdaki adrese ilkleri yumuşak ve ricacı sonrakileri emredici ve tehditkar mesajlar gönderdim. 6 - 7 mesaj sonunda biletimi alabildim  :)

https://www.passolig.com.tr/iletisim

Sağ tarafındaki forum doldurulacak.

Umarım yardımcı olmuşumdur. Dediğim gibi sürekli mesaj atmak lazım biletleri alana kadar  @Gorgaze
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Burak Akay

Vip koltuk arkalarının ledleri takıldığı,skorboard'ların yukarı çekildiği söyleniyor foto lazım acil
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 12:13:34 Burak Akay ]
İyi Günde Kötü Günde