Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490027 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Vodafone'un hangi harfindeler :evillol: :evillol:

:dontknow: bu fotodan anlayana açılış maçına bilet hediye etsinler  :kop:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Sutlas

Yıllık stadyum geliri 5 katına çıkıyor, sadece 7 bin kapasite artışı için yeni stadyum yapmaya gerek var mıydı diyorlar hala ya  :s20:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

[ Son Düzenleme: 31 Mart 2016, 17:28:21 kutalmis.pinar ]
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı bad75

Hangi amatör branşta şampiyonluk kovalayacak kadar yatırım yaptık ve sürünüyoruz?
basketbol erkek... bizim şampiyon olduğumuz sezon, geçen sene Karşıyaka nın şampiyon olduğu sezon harcanan paralar bu sene harcanandan az değil...

Çevrimdışı tuncaboylu

Yıllık stadyum geliri 5 katına çıkıyor, sadece 7 bin kapasite artışı için yeni stadyum yapmaya gerek var mıydı diyorlar hala ya  :s20:

Kapasite önemli abi.

Benim şirkette Konyaspor'lu ve Bursaspor'lu arkadaşım var, yüzüne bakamıyorum adamların. Ne zaman yanlarına gitsem, stadlarını gösteriyorlar ve yüzüme gülüyorlar.

Stadlarının kapasitesi bizden büyük, deprasyondayım. :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

basketbol erkek... bizim şampiyon olduğumuz sezon, geçen sene Karşıyaka nın şampiyon olduğu sezon harcanan paralar bu sene harcanandan az değil...

Şampiyon olduğumuz sezon 10 milyon dolar bütçesi vardı ve bu bütçe Türkiye liginde şampiyon yapar oyuncular yıllık ücretleri bu yönetim geldiğinde ödenebilecek seviyede değildi. Kulüp KAyyuma gidiyordu farkında değilsiniz heralde. Sözde halkın takımı transfer isterken Kralın takımı gibi hareket etmeye devam.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tekrar söylüyorum, 40 yılda bir olacak bir şeydi o.

Basketbol erkekte 3 milyon dolar bütçeyle şampiyonluğa oynayamazsın. Basketbol erkekte şampiyonluğa oynamak için en az 9-10 milyon dolar bütçe lazım. Bugün NBDL'den bir adamı bile 1 milyon dolardan aşağı getiremiyorsun.

3 milyon dolarlık bir takımın ideal yeri ligde 5. 6. olur.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

önemli olan stadın büyüklüğü değil işlevi :bandit:

Çevrimdışı idil

Vay be koskoca Juventus'un koltuk kapasitesi Konya'nın Bursa'nın altında, yazıklar olsun... Juventus taraftarı nasıl kabulleniyor böyle birşeyi inanamıyorum. (!)

:D :D :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı demir_kArtAl

neeee 40582 kişilik miymiş, kombineleri nasıl iade edebiliyoruz.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı özismet

Stad kapasitesini beğenmeyenlere olimpiyat stadı müstahak,nede olsa seksenbin kişilik
Bu stad kapasite içinmi büyütülmüş,bu form a son zamanlarda acayip acayip şeyler olamaya başladı
inşatta sayacak bişey kalmadıkça neye saracağını şaşırdı millet

Çevrimdışı bad75

Şampiyon olduğumuz sezon 10 milyon dolar bütçesi vardı ve bu bütçe Türkiye liginde şampiyon yapar oyuncular yıllık ücretleri bu yönetim geldiğinde ödenebilecek seviyede değildi. Kulüp KAyyuma gidiyordu farkında değilsiniz heralde. Sözde halkın takımı transfer isterken Kralın takımı gibi hareket etmeye devam.

her branşta bu halde olmaktan (futbol dahil çünkü kupa yok) sen memnunsan diyecek birşeyim yok. Ben memnun değilim. Sadece stad yapıyor diye de başkanın her hatasına göz yumamam.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Saha içinden güncel gelsinde hibrit makinasının yerini ve ledlerin son durumunu öğrenelim :ok: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı ahmett.67

Kapasite önemli abi.

Benim şirkette Konyaspor'lu ve Bursaspor'lu arkadaşım var, yüzüne bakamıyorum adamların. Ne zaman yanlarına gitsem, stadlarını gösteriyorlar ve yüzüme gülüyorlar.

Stadlarının kapasitesi bizden büyük, deprasyondayım. :D
Boğazda stat yapınca kapasitesi maalesef düşük kalıyor , bozkırda, dağbaşında, kırsalda yapanlar bu konuda şanslılar :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sen ilk tehdit vari konuşmayı bırak velev ki 41.903 değilde 41.500-41.000 oldu ne yapıcaksın ?

İlk olarak Beşiktaş klubünün başkanına yalancı diyemezsin haddini bil biraz.
Baskani cok severim , herr roportajini ve aciklamalarini da dinliyorum hakki da odenmez lakin bazen ipin Ucunu ciddi sekilde kaciriyor resmen malzeme veriyor Basina renklilere , medyaya !!
AZ KONUS OZ KONUS ! Konustukca hata yapiyor malzeme veriyor ne gerek var ??
Le!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

her branşta bu halde olmaktan (futbol dahil çünkü kupa yok) sen memnunsan diyecek birşeyim yok. Ben memnun değilim. Sadece stad yapıyor diye de başkanın her hatasına göz yumamam.

Kupa almamak tabikide sevindirici bi durum değil bu kulüp çok zor zamanlardan geldi çaycıya para ödeyemeyecek durumdan geldi 2003  2012 arası ligin % 70 inde 60 puanı göremeyen takımlardan memnudunuz galiba siz. Güzel şeyler öyle hemen olmaz  geçen sene önemli bi eşikten  kişisel hatalardan dolayı geçilemedi bu sene olacak inşallah sizin gibi inanmayan sadece her olumsuz durumda muhalif olacak taraftar profili ile zaten başarı yakalamak kolay değil.

Çevrimdışı ensdndr

Göz yummayın güzel kardeşim siz yummayın. Bunu da indirin aşağı kim gelecek, her yıl şampiyon yapan başkan mı hayal ediyorsunuz?
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ozan062

izinle ilgisi yok Başkan defalarca açıkladı genişlik sınırı belli.. localardan feragat etmek dışında bir yöntem yok kapasite için onun da götürüsü daha çok olurdu

ki o bile birkaç bine tekabül ediyor yani inanılmaz bir ferahlama yaratmıyor locanın olmayısı

yani birden 10bin eklenmesi falan sozkonusu deil

arkadasın sıkıntısına ortagım cnk bende ilerisi için bu konuda hayli endişeliyim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tuncaboylu

Boğazda stat yapınca kapasitesi maalesef düşük kalıyor , bozkırda, dağbaşında, kırsalda yapanlar bu konuda şanslılar :evillol: :evillol:

Bizim başkanda vizyon yok abi vizyon.

Bak orada 80 bin kişilik olimpiyat stadı varken, biz kaç maçtır 16 bin kişilik Başakşehir'de oynuyoruz.

Olimpiyatta oynarken bir eziyordum bizim Fenerli ve cincon'lu arkadaşları, of of görmen lazım. 80 bin kişilik yahu, muazzam.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türken

neeee 40582 kişilik miymiş, kombineleri nasıl iade edebiliyoruz.
önce 3 maçlık aldığın biletleri gitmek isteyipde bilet bulamayan birine , sonra sezonluk kombineyide ihtiyacı olan başka birine devrederek yapabilirsin  :D

Çevrimdışı bad75

Kupa almamak tabikide sevindirici bi durum değil bu kulüp çok zor zamanlardan geldi çaycıya para ödeyemeyecek durumdan geldi 2003  2012 arası ligin % 70 inde 60 puanı göremeyen takımlardan memnudunuz galiba siz. Güzel şeyler öyle hemen olmaz  geçen sene önemli bi eşikten  kişisel hatalardan dolayı geçilemedi bu sene olacak inşallah sizin gibi inanmayan sadece her olumsuz durumda muhalif olacak taraftar profili ile zaten başarı yakalamak kolay değil.
olamayacağına inanmıyorum demedim. bu yaşıma geldim armanın peşinden hiç ayrılmadım. başarısızlıkta da buradayım başarıda da. ama ortada başarı varken alkışlarım, başarı yoksa da eleştirimi yaparım. Hayatım boyunca kralcı olmadım...

Çevrimdışı GIUNTI

http://www.transfermarkt.com.tr/super-lig/besucherzahlen/wettbewerb/TR1/plus/1?saison_id=2015

alın şu linki inceleyin.

Türk futbol tarihinde en yüksek seyirci ortalaması 2012-13 fb . Onda da 42bin anca geçilebilmiş.

Derbilerde 55bin diğerlerinde 20bin olacağımıza her maç 40bin olalım yeterli.

Çevrimdışı yatoraya

Kapasite muhabbetleri falan olmuş.
Bazı arkadaşlar kapasite yüzünden diğer takım taraftarlarının yüzüne bakamıyormuş.
Bunlar boş şeyler. İnönü Stadı bile konumuyla, taraftarımız ile efsaneydi.
Şimdi daha modern ve getirisi gayet iyi bir stat yapılıyor.
ilk maç oynandığında o arkadaşlarınızın yüzüne tekrar bakın?
böyle atmosfer görmüşler mi?
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı ozan062

İnanmayanlar otursun saysın ama çok zor ve sıkıcı bir iş baştan söylim.

ustsa saymıssın ellerine kollarına ve gözlerine saglık zaten bu civarda olacaktı oyle yada boyle onun için gelecek yorumlara takılma:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi