Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493517 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Apocalyptica

bence 42,000 psikolojik sınır. 41,999 ucuz hissi verir market hesabı.

umarım en az 42,001 dir.

1903 tribunnde ilk başta 3sıra vardı sanırım şimdi 4 sıra var daha fazla olmalı rakam:)

Çevrimdışı serti67

bazılarımız dıcekkı zaten dolmuyo yada ne olucak altttarafı bır sayı dıe ama 50 bın kısılıge uygun olucak dendı defalarca 41903 dendı kapasıte baskan cıktı 42 bını gecıcez dedı vs hepsını gectım bursa yada konya statından kapasıtenın az olması  kotu oldu eskı halınden kac arttı ozamn cok bıse farketmedı kapasıte
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cursedofdragon

başkanın ısrarla kapasiteyi söylememesinden de anlaşılabilir bu. Sizce kapasite 42000 den fazla olsa bunu bağıra bağıra ilan etmez miydi? Bi düşünün derim.

41.903 özel forma çıkıyormuş anahtarlık vs. bide böyle düşünmek lazım abi   :ok:

Çevrimdışı kaanzor

@ahmetx abinin kesin başına gelen şey  :evillol:  :evillol:

fotodan sayıp net sonuç elde etmek çok zor malesef
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı tangaz

Bence şu il güvenlik kurulu , ibb , itfaiye kimler açılış ruhsatına onay veriyorsa ruhsattan sonra en üst sıraya ekleyecekler .

bunun mümkün olmayacağını sen de biliyorsun bence. bu işlemi yaptığının ertesi günü ruhsat iptal olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı idil

Biraz önce Taksim'den dolmuşa bindim,stadın önünden geçtik. Arkamda Bi çift konuşıyodu dolmabahce Den geçerken "baksana muhteşem oldu ama helal olsun adamlar akıllı baksana yere gs Seyrantepe de Saraçoğlu muydu o metrobüsün dibinde Bi de Beşiktaş'ınkine bak valla İstanbul'un wn güzel yeri" diye konuşuyorlardı :) insanlar bunu konuşur, kapasiteyi degil. Gel gör ki dünya devi Liverpool un Juventus un statları 40-45bin kişilik, örnek aldıklarımız onlar bizim, 80nin kişilik olimpiyat stadı yada 50bin kişilik sıradan rakiplerimiz değil.....
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı basel1903

Eger kanunen bir sinirlama yok ise, yerin darligi suanki kapasite icin bir sebep olamaz. Daha iyi planlansaydi 45 binde cok rahatlikla olabilirdi. Stadin numarali ve kapali taraflarinin kenarlarinda bosluklar var. Gerekirse taraftar dolanim alanlarinin hepsi tribünlerin altina alinabilirdi. Yada en yukardaki kat suan oldugunun daha disina cikabilirdi. Dünyada tribünün altindan araba yolu gecen statlar var. Cati asimetrik yapilabilirdi ve yeni acik tarafi dahada yüksek olabilirdi.... :bandit:

Çevrimdışı omerow

Yaşını yazmamışsın nasıl hitap etceğimi bilmiyorum ama. Teknik olarak herkesin bir bilgisi var maşallah tekniker oldu millet. Ben sadece verilen söz 42.000 in üstüydü. Ama yapılan 40582 ben buna ayar oluyorum sorun burda.

stadin geriye ve yerin altina cekilmedigini mi soyluyorsun?

Kapasite hakkinda uzulebilirsin, eyvallah, ama tribun tribun yapsaydiniz o zaman diyemezsin, yani dersin de sacma olur.

Ha 40.500 ha 42 bin. Bastan diger stadlardan kucuk olacagi belliydi zaten. Neye bu kadar sasiriliyor gercekten inanilmaz. Sanki 60 bin diye soz verilipte 40 bin'e dusurduler.

Çevrimdışı aktuğ

eskiden inönü'de koltuk vs yoktu alabildiği kadar seyirci alırlardı.eski fotolarda görürsünüz sırf kafa gözükür. bir kocaeli macına gitmiştim,sanırım ertesi gün milliyet gazetesinde satılan bilet 41.000 civarı görünüyordu.trabzon'u son 2 dk. da senol ve ali'nin attığı gollerle 2-0 yendiğimiz maçta 3.kat'ın giriş kapısında insanların sırtında seyretmiştim sanırım o maç 45.00o rahat vardı inönü stadında ve daha tartan pist tribün olmamıştı.diyeceğim o ki;biz 45.000 lere zaten oynadık inönü'de ve bu bizi hep şampiyon yapmadığı gibi mali yönden de rahata ulaştırmadı(zaten o zaman biletler ucuz loca vs yok) şimdi ise bakıyorum stad mükemmel bir mimari ve modernlikte,herkesin bir koltuğu,mükemmel bir görüş acısı var.stadımız gene tarihi yerinde ve semtimizde( bu bence başlı başına bir başarı)yapılan localar ve vip sayesinde stad gelirimiz diğer rakiplerimizi gececek gibi görünüyor.yapılabilecek maksimum sınırlarda insaatın yapıldıgını biliyoruz zaten.keşke kapasite artmış olsa ve bilet bulamayan taraftarımız da stada girebilse.fakat ben bu kapasitenin (ben 41903 olduguna inanıyorum) Beşiktaş'ı ne küçülttüğüne inanırım ne de kapasitesi büyük olan stad takımlarını büyüttüğüne inanırım.nicelik değil nitelik önemlidir.Eğer bu stad inşaatında bir art niyetli yalan,bir kandırma, manüpülasyon yapıp çıkar elde etme vs var ise,zaten bu acığa cıkar ve hesabı mutlaka sorulur.o nun haricinde yapılabilecek sınırlarda yapılan bir iş için moral bozup negatif enerji yaymak Beşiktaşa hizmet etmez diye düşünüyorum.

Millette öyle bir şey olmuş ki olması gerekeni söyleyince bile savunma haline geçiyor.42 binin altı her türlü ayıptır.Başından beri

41 903 dendi. 42 bini geçtik dendi.O zaman dağ başında 60 bin mi olsaydı söylemiyle alakası yok durumun.10 gün kaldı arık açıklasınlar

tabi doğru bir şekilde

alttan alttan bana laf değtirmişsin bizde açıklanmasın demedik burdaki sayılan rakam ahmet abinin saydığı rakam resmi rakam değil onu diyoruz.Millet herşeyi eleştirmek için hazır kıta zaten koltuk montajı halen devam ediyor o yüzden resmi sayıyı açıklamıyor olabilirler.

Her tarafta 41.903 diyor 41.903 özel forma çıkartılıyor açılış gününde 41.903 olacak deniyor bir yanlışlık vardır diyoruz ahmet nur çebi 41.903 olucak 50-60 koltuk daha fazla olur dedi kendi ağzından buna istinaden söylüyoruz yanlış sayılmış olabilir eksik koltuk olabilir bilmem anlatabiliyormuyum...

Çevrimdışı bad75

41.903 özel forma çıkıyormuş anahtarlık vs. bide böyle düşünmek lazım abi   :ok:
bu bakış açısıyla 200,000 t-shirt yapmış olsalar kapasitemiz de 200,000 olurdu herhalde ;)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şeffaf durgun, ledler durgun.. Scoreboard yukarı cekilmedi bu nası bi gün ya :bawling:
Aynen 10 gün kaldı :bawling: :bawling: Allah rızası için skorbordu bugün çeksinler yukarı :s20: :s20:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tuncaboylu

aşkımız Başkana değil, armaya. Sadece stadı yaptı diye hatalar mazur görülemez. Bayan basketbol, voleybol ile erkek basketbol ve voleybol takımlarımızın haline bakın. Borç yükümüze ki bunca yeni sponsora rağmen bi bakın ona göre değerlendirin bence.

Bayan voleybol ve basketbol takımına o kadar aşıksanız, maçlar esnasında salonda 100 kişiden fazla taraftar olacak. 2 sene önce bayanlar voleybol takımı Avrupa Kupası'nda final oynadı, sorsan bir kişi hatırlamaz.

Başkan 50 kere söyledi, "stad bittikten sonra amatör şubelere yatırım yapacağız, 15 bin kişilik salon yapmayı planlıyoruz" diye. Sıkın dişinizi iki sene daha, her şey aynı anda olmuyor.

Çevrimdışı bad75

Biraz önce Taksim'den dolmuşa bindim,stadın önünden geçtik. Arkamda Bi çift konuşıyodu dolmabahce Den geçerken "baksana muhteşem oldu ama helal olsun adamlar akıllı baksana yere gs Seyrantepe de Saraçoğlu muydu o metrobüsün dibinde Bi de Beşiktaş'ınkine bak valla İstanbul'un wn güzel yeri" diye konuşuyorlardı :) insanlar bunu konuşur, kapasiteyi degil. Gel gör ki dünya devi Liverpool un Juventus un statları 40-45bin kişilik, örnek aldıklarımız onlar bizim, 80nin kişilik olimpiyat stadı yada 50bin kişilik sıradan rakiplerimiz değil.....
mevzu o değil ki... mevzu hep yalan yanlış söylemlerle oyalanıyor olmamız. yoksa kapasiteye takılmıyoruz. 42000 deyip 40000 e bağlarsan o zaman hesap sormak ta en doğal hakkımız.

Çevrimdışı capo di capi

Bence kapasiteden çok stadın heybeti önemli. Tam bir cehennem çukuru. Hemde yine aynı yerde. İlerde kapasite artar nede olsa. Sıkmayın tatlı canınızı. Mabedimiz açılıyor, şampiyonluk geliyor.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı BavyeraKartali

Ne sacma resmi olmayan birsey icin bu denli tepki verilmesi daha da komik ! Ahmet abinin aciklamsini resmi aciklmaymis gibi kabul edip rahatsizlik boyutunda tepki vermeniz komik !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı can1903

Aynen 10 gün kaldı :bawling: :bawling: Allah rızası için skorbordu bugün çeksinler yukarı :s20: :s20:
Kaçalım burda kapasite tartısmasında arada kaynamayalım :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yigitcan1903

En deli olduğum şey de meselenin az ya da çok diye değerlendirilmesi

Sorun "doğru söylenmemesi" olur diyorum 40 bin olursa

Sayfayı kaplayacak puntolarla yazmamız lazım herhalde

Hala dolar dolmaz bilmem ne

Haftaya da 35 bin sığdırabildik napalım desinler,onu da kabullenen çıkar yeminle

Çevrimdışı idil

mevzu o değil ki... mevzu hep yalan yanlış söylemlerle oyalanıyor olmamız. yoksa kapasiteye takılmıyoruz. 42000 deyip 40000 e bağlarsan o zaman hesap sormak ta en doğal hakkımız.

Doğru tabi yalanı ben de desteklemiyorum,çok zor dönemler geçirdik biz bile biliyoruz kimbilir içeriden ne durumdadır klüp durup dururken kimse yalan atmaz klübün menfaati sözkonusuydu hep..öyle düşünüyor ve umuyorum..düzlüğe çıkamaya çok az kaldı bitecektir bunlar diye düşünüyorum..
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

bu bakış açısıyla 200,000 t-shirt yapmış olsalar kapasitemiz de 200,000 olurdu herhalde ;)

Ben ortada resmi bir açıklama göremiyorum aramızdan birinin saydığı bir rakam.  :)

Çevrimdışı bad75

Bayan voleybol ve basketbol takımına o kadar aşıksanız, maçlar esnasında salonda 100 kişiden fazla taraftar olacak. 2 sene önce bayanlar voleybol takımı Avrupa Kupası'nda final oynadı, sorsan bir kişi hatırlamaz.

Başkan 50 kere söyledi, "stad bittikten sonra amatör şubelere yatırım yapacağız, 15 bin kişilik salon yapmayı planlıyoruz" diye. Sıkın dişinizi iki sene daha, her şey aynı anda olmuyor.
önce sen taraftarı salona çekecek takım kuracaksın ki taraftar o salonu doldursun. şampiyon olduğumuz sene sinan Erdem de rekorlar kırdığımızı hatırlatırım. O güzelim kadroyu bile koruyamadık. Geçen sene şampiyon olan Karşıyaka nın bütçesinin bizden 500.000 Usd fazla olduğunu biliyor musun? Yatırımmış. Bence uyutmaya devam...

Çevrimdışı omerow

hakkatten ne buyuk bir ihanet. 42 demis ama 40 olmus. bak hepimizi nasil kandirdi. kesin o 2 bin koltugu arakladi namussuz.

Ya arkadaslar kendinize gelin ne diyorsunuz, tarihi bir seyi basardi bu yonetim, siz neyin derdindesiniz.

Çevrimdışı OrkunCoskun

Fotoğraflardan videolardan tek tek tek koltuklar sayılmış 40582 çıkarmış. Hala resmi değil diyorlar ve bu kapasiteyi savunmaya başladılar. Cidden inanamıyorum. Bursa ve Konyadan aşağı kapasiteyi savunan insanları görünce yemin ederim sinirleniyorum.

Çevrimdışı Samet_

alttan alttan bana laf değtirmişsin bizde açıklanmasın demedik burdaki sayılan rakam ahmet abinin saydığı rakam resmi rakam değil onu diyoruz.Millet herşeyi eleştirmek için hazır kıta zaten koltuk montajı halen devam ediyor o yüzden resmi sayıyı açıklamıyor olabilirler.

Her tarafta 41.903 diyor 41.903 özel forma çıkartılıyor açılış gününde 41.903 olacak deniyor bir yanlışlık vardır diyoruz ahmet nur çebi 41.903 olucak 50-60 koltuk daha fazla olur dedi kendi ağzından buna istinaden söylüyoruz yanlış sayılmış olabilir eksik koltuk olabilir bilmem anlatabiliyormuyum...
Senin şahsınla alakalı söylemedim kardeşim.En ufak bir şeyde bile o zaman dağ başında mı olsaydı deniyor ya onu kastettim.İlk

yazdığımı okursan ahmetx abiye sayarken gözden kaçırmadıysan ayıp ettiler dedim.Bu öyle ufak bir şey değil sen kapasite için 42 bini

geçtik diyorsan geçeceksin sonradan az çıkarsa insanlar için hayal kırıklığı olur.Dediğin gibi resmi açıklamayı beklemeliyiz umarım

şimdi anlaşabilmişizdir

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..