eskiden inönü'de koltuk vs yoktu alabildiği kadar seyirci alırlardı.eski fotolarda görürsünüz sırf kafa gözükür. bir kocaeli macına gitmiştim,sanırım ertesi gün milliyet gazetesinde satılan bilet 41.000 civarı görünüyordu.trabzon'u son 2 dk. da senol ve ali'nin attığı gollerle 2-0 yendiğimiz maçta 3.kat'ın giriş kapısında insanların sırtında seyretmiştim sanırım o maç 45.00o rahat vardı inönü stadında ve daha tartan pist tribün olmamıştı.diyeceğim o ki;biz 45.000 lere zaten oynadık inönü'de ve bu bizi hep şampiyon yapmadığı gibi mali yönden de rahata ulaştırmadı(zaten o zaman biletler ucuz loca vs yok) şimdi ise bakıyorum stad mükemmel bir mimari ve modernlikte,herkesin bir koltuğu,mükemmel bir görüş acısı var.stadımız gene tarihi yerinde ve semtimizde( bu bence başlı başına bir başarı)yapılan localar ve vip sayesinde stad gelirimiz diğer rakiplerimizi gececek gibi görünüyor.yapılabilecek maksimum sınırlarda insaatın yapıldıgını biliyoruz zaten.keşke kapasite artmış olsa ve bilet bulamayan taraftarımız da stada girebilse.fakat ben bu kapasitenin (ben 41903 olduguna inanıyorum) Beşiktaş'ı ne küçülttüğüne inanırım ne de kapasitesi büyük olan stad takımlarını büyüttüğüne inanırım.nicelik değil nitelik önemlidir.Eğer bu stad inşaatında bir art niyetli yalan,bir kandırma, manüpülasyon yapıp çıkar elde etme vs var ise,zaten bu acığa cıkar ve hesabı mutlaka sorulur.o nun haricinde yapılabilecek sınırlarda yapılan bir iş için moral bozup negatif enerji yaymak Beşiktaşa hizmet etmez diye düşünüyorum.