Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492739 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı raichu

Yine zıpladı sinirim
40 defa söylüyorsun 41903 diye her yerde sonra neymiş olmadı,öyle mi olacak
Alıştırmaya mı çalıştırıyolar nedir
Açıklayın şunun aslını da bitsin yaa!!
@yigitcan1903 sakın kızma ama ben 1 ay önce uyarmıştım  :by2:
kimse inanmak istemedi o zaman

Çevrimdışı ahmetx

41903 rakamının üstünde olacağına inanmak istiyorum ama tersi olursa gerçekten ayıp edilmiştir bu taraftara.
üst sıraya koltuk koydular mı alsana 41903
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Samet_

aslında staddan sorumlu yönetici Umut Güner 40582 dedi ama biz inanmak istemedik . :)
Haklısın abi insan olmasını istediğine inanıyor

Çevrimdışı OrkunCoskun

Stadın normal kapasitesi 41.903tü zaten ben asla inanmıyorum 40.582 olduğuna.  İnanmak istemiyorum daha dğrusu.

E hayırdır yukarda giydirdin bana tokiye verseydin diye ? Şimdi mi inanmak istemeyişin geldi.

Çevrimdışı omerow

Abi insan sinirleniyor yemin ederim 3 sene bekledik. 33.000 kişilik inönü stadından çıktık. 3 sene çile çektik neredeyse aynı kapasitenin daha modernine kavuştuk. Karabük gibi tribün tribün yapsaydık o zaman.

Kimse yanlış anlamasın yeni stadımıza aşığım. Ama Fenerbahçe 52.000 Galatasaray 55.000 stada karşılık bu kapasite beni çok sinirlendiriyor.

Herşeyi geçtim Bursanın bile kapasitesi bizden fazla. Üzülüyor insan ya cidden üzülüyor.

kardes sen olayi hic anlamamissin. Herseyden once bu stadi tribun tribun yapmak teknik olarak mumkun degil. yenileme icin stad geriye ve yerin altina cekildi. Ayrica biz dag basina stad yapmadik, istanbulun en guzel, en tarihi yerlerinden birine yaptik, gidipte oraya 55 bin kisilik tt arena gibi birsey yapamazsin, yaptirmazlar, yaptirmasinlar da zaten. biz her mac 40 bini bulalim fenerin galatasarayin 55 bininden daha buyuk bir atmosfer yaratilir sen rahat ol

Çevrimiçi ergin

Başkan geçen akşam serhat ulueren daha kombine satışı olacak mı diye sorunca hayır, sponsorlara ayrılan koltuklar var, 2500 koltuk UEFA için ayırmamız gerekiyor 2200 kadar da deplasman tribününe ayrılıyor... demişti  :alala:

Çevrimdışı raichu

yoruldum evet bence sen benden bağımsız tribün tribün say ki gerçek sağlama öyle olsun.
ben de tekrardan sayayım madem
haber portalındaki fotolardan
bi de bi gece çeki mi vardı oda tam saymalıktı

Çevrimdışı yigitcan1903

ortalığı ayağa kaldırmayın kesin bir sayı söylenmedi bu bizim saydığımız koltuk sayısı koltuk eklemeye devam ediyorlar ısrarla 41.903 dendi o rakam tutturalacaktık milleti galyana getirmeyin.
Aslını açıklayın diyorum işte galeyana falan getiren yok

Çevrimdışı can1903

E hayırdır yukarda giydirdin bana tokiye verseydin diye ? Şimdi mi inanmak istemeyişin geldi.
Evet. Kapasite istiyorsan bak olimpiyat 76 bin kişi orda oynayabiliriz.  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

üst sıraya koltuk koydular mı alsana 41903
Madem öyle en üst katlara koltuk koymak zorundalar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

ortalığı ayağa kaldırmayın kesin bir sayı söylenmedi bu bizim saydığımız koltuk sayısı koltuk eklemeye devam ediyorlar ısrarla 41.903 dendi o rakam tutturalacaktık milleti galyana getirmeyin.
Bizim taraftarı bölmek için basına filan gerek yok. Kendi aramızda 3e filan bölünüyoruz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903 sakın kızma ama ben 1 ay önce uyarmıştım  :by2:
kimse inanmak istemedi o zaman
Hala inanmak istemiyorum
Bi şekilde halledecekler o işi
Lamı cimi yok
Nereye koyarsa koysun koltuğu 

Çevrimdışı bad75

başkanın ısrarla kapasiteyi söylememesinden de anlaşılabilir bu. Sizce kapasite 42000 den fazla olsa bunu bağıra bağıra ilan etmez miydi? Bi düşünün derim.

Çevrimdışı ahmetx

ben de tekrardan sayayım madem
haber portalındaki fotolardan
bi de bi gece çeki mi vardı oda tam saymalıktı
alt köşeleri ordan saydım zaten  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

hepsi dahil eğer toplamada bir yanlışlık yoksa aklınıza gelen tüm koltuklar
hayal kırıklıgı oldu ozaman bır konya bursa kadar bıle kapasıte cıkmamamsı kotu oldu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı OrkunCoskun

kardes sen olayi hic anlamamissin. Herseyden once bu stadi tribun tribun yapmak teknik olarak mumkun degil. yenileme icin stad geriye ve yerin altina cekildi. Ayrica biz dag basina stad yapmadik, istanbulun en guzel, en tarihi yerlerinden birine yaptik, gidipte oraya 55 bin kisilik tt arena gibi birsey yapamazsin, yaptirmazlar, yaptirmasinlar da zaten. biz her mac 40 bini bulalim fenerin galatasarayin 55 bininden daha buyuk bir atmosfer yaratilir sen rahat ol

Yaşını yazmamışsın nasıl hitap etceğimi bilmiyorum ama. Teknik olarak herkesin bir bilgisi var maşallah tekniker oldu millet. Ben sadece verilen söz 42.000 in üstüydü. Ama yapılan 40582 ben buna ayar oluyorum sorun burda.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Fotoğraf yok mu? :busted_cop: :busted_cop: Skorbord kaldırılacak mı bugün :alala: :alala:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tangaz

tarihler konusundaki pembe midir beyaz mıdır başkanın yalanlarına hiç kızmadım ama eğer koltuk konusu da yalansa cidden sinir harbi. aralıkdan beri 42bini geçtik zorluyoruz sıkıştırmağa 42-43 arası bişey oluyor deyip duruyordu  :akuma: :akuma: :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Madem öyle en üst katlara koltuk koymak zorundalar.
Bence şu il güvenlik kurulu , ibb , itfaiye kimler açılış ruhsatına onay veriyorsa ruhsattan sonra en üst sıraya ekleyecekler .

Çevrimiçi Koa_lAA

bugün sakin geçti forum hayret yazmaya kalmadı bomba patladı :)

artık kendi stadımızda oynayalımda 41000 olsun razıyım ben şahsen...

stad kiralayıp bide kira parası vermek benim çok ağrıma gitmekte senelerdir... yazık günah :/

Çevrimdışı can1903

Şeffaf durgun, ledler durgun.. Scoreboard yukarı cekilmedi bu nası bi gün ya :bawling:

Çevrimdışı Samet_

Aslını açıklayın diyorum işte galeyana falan getiren yok
Millette öyle bir şey olmuş ki olması gerekeni söyleyince bile savunma haline geçiyor.42 binin altı her türlü ayıptır.Başından beri

41 903 dendi. 42 bini geçtik dendi.O zaman dağ başında 60 bin mi olsaydı söylemiyle alakası yok durumun.10 gün kaldı arık açıklasınlar

tabi doğru bir şekilde

Çevrimdışı Tolga

Bence şu il güvenlik kurulu , ibb , itfaiye kimler açılış ruhsatına onay veriyorsa ruhsattan sonra en üst sıraya ekleyecekler .
Umarım öyle olur da 41903 rakamını buluruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi ergin

başkanın ısrarla kapasiteyi söylememesinden de anlaşılabilir bu. Sizce kapasite 42000 den fazla olsa bunu bağıra bağıra ilan etmez miydi? Bi düşünün derim.
stat kullanım izni alınmadan, ruhsatlarda müsade edilen kapasitenin üzerine çıktığımızı/çıkacağımızı ilan edemeyiz diye düşünüyorum

Çevrimdışı 1903myth3

Ya ben kendimi düzgün kelimlerle anlatamadım yada sana aktaramadım. Yanlış anlama yorumuna saygı duyuyorum tabiki.

Bak mesela hakan peker ateşini yolla bana bizle özdeşleşti dimi. Bunu alıp fb gs veya başka bir tribünün kullanması özentilik olur. Çocuklar inanın da yaptıkları gibi. Ama ecstasy of gold'un özdeşleştiği bir taraftar kitlesi olmadığı için bunun kullanımı özentiliğe girmez. Bunu metallica gibi her türden müzik dinleyicisine hitap eden bir grubun kullanması da beşiktaş stadında kullandığında özentilikle bağdaştırıcı bir unsuru yoktur. Çünkü bunlar taraftar kitleleri gibi rekabete açık ve rakipleri olan oluşumlar değillerdir. Metallica dinleyen bir adam bilimum başka grupları da dinleyebilir. Ama beşiktaşı tutan bir taraftar başka takımı tutamaz tabiki.

Yani taklit ve özentilik bundan ibarettir.

Ennio morricone konusuna gelirsek bu parça tanınmışlığını ve şöhretini metallicaya değil sergio leonenin çekip yönettiği spaghetti western üçlemesinin en tanınmış filmi olan the good the bad the ugly filmine borçludur.

Biz sadece görüşlerimizi bildiyoruz tabiki. Stadda çalacak müzik ne olursa olsun yine aynı şekilde desteğimizi vereceğiz takıma. O ayrı ancak evrensel bir parça kullanımı hem baskı unsurunu hem de stad açılışında yabancı forum ve medyada ses getirecek bir ayrıntı haline gelebilir.

Haydi kalk ayağa baskıdan ziyade duygusal yönü fazla. Yoksa bir beşiktaşlı olarak beni rahatsız eden hiçbir tarafı yok. Ancak açılış müziği sadece beşiktaşa değil rakibe de yönelik olmalı düşüncesindeyim. Burada ecstasy of gold dışında onlarca parça örnek gösterildi onlardan birisi de pek tabi olabilir. Hatta baskıdan ziyade gaza getirme ön planda tutulup lotr serisi içerisinden charge of the rohirrim soundtrack'i de seçilebilir. Karar mercii bunun son sözünü söyleyecek tabiki.

Çelişkiye düşmediğimi anlatabilmişimdir umarım. Yoksa resul balay ile sahaya çıkalım ne farkeder.

Tek demek istediğim baskı konusunda ecstasy of gold gerçekten muadillerine kıyasla çok daha fazla etkiye sahip. O yüzden ben şahsi oyumu kendisinden yana kullanıyorum.

edit : @Ayberk sana cevap olacaktı hocam, kusura bakma.
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2016, 16:52:43 1903myth3 ]