Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491950 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Beyler yanlış saymadıysam kapasite Umut Günerin dediği gibi 40582  :busted_cop:

bir yanlışlık vardır 41903 olucak 50-60 koltuk daha artacaktı hatta :)

Çevrimdışı raichu

Beyler yanlış saymadıysam kapasite Umut Günerin dediği gibi 40582  :busted_cop:
ben dedim sayıyoruz 42 43 bin zor gibi diye üstüme çöktüler bakalım sana ne diyecekler @ahmetx  :D

Çevrimdışı Ayberk

Öncelikle;

The Ecstasy of Gold'a Metallica'nın giriş müziği demek Ennio Morricone gibi yaşayan bir müzik tanrısına saygısızlık olur yapmayalım arkadaşlar. Ecstasy of Gold The Good The Bad The Ugly gibi kült olmayı başarmış bir westernin en nadide parçalarından birisidir. Ennio Morricone Hans Zimmer ile birlikte sinematik müziğin soundtrack aleminin tanrısıdır. Birisi zeus diğeri poseidondur kısacası.

Yani ecstasy of gold metallicadan öncede vardı metallica ile tanınmadı. Bunu italyada amerikada söyleseniz gülerler adama.

Bu mantıkla hakan pekerin ateşini yolla bana parçası da basit bir pop eseri ve beşiktaş tribününde çalması çok saçma o zaman. Zaten o parçalar çaldıkça bir takımla grupla oluşumla özdeşleşir.

The last of mohicans çalabilirdik ama seneler önce o eseri gs kullanmıştı. Sonra kullanmadılar ama olsun bizim şu an kullanmamız özentilik olur.

Metallica konserleri müzik dünyasının en uçarı en keskin en dipte yaşayan seyirci topluluklarına hitap eder ve metallica dünya çapında bir grup olarak bu doyumsuz kitleyi ecstasy of gold ile açıyorsa bunu örnek göstermek taklit olmaz.

Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. O tribünler türk taraftar profilinin en ateşli en tutkulu kitlesi ile dolacak. Ve onları dizginleyecek tek parça bence de ecstasy of gold gibi bir şaheser olur.

Haydi kalk ayağa benimde en sevdiğim marş ama bir açılış müziğine göre yetersiz yönleri var. Bir seneyi aşkındır her açılış maçında çalmamıza rağmen bu marş hala özdeşleşemedi çünkü evrensellik konusunda tatmin edici düzeyde değil. Yoksa dinlerken gözlerimin dolmasını engelleyemem ancak baskıdan çok duygusal yönü ağır basıyor.

Man city-Man u maçındaydı sanırım. Açılış müziği pink floyd idi arkadaşlar.

Tüm dünya bu konuda yerelden ziyada evrenselliğe önem vermeye başladı. Evrensel bir stadyum yaptık evrensel bir açılış müziğini hakediyoruz diyorum.

Son sözüm "The Ecstasy of Gold"dur
çok ilginç gerçekten, dünyada bir tek ecstasy of gold mu kaldı, başka birşey çıkaramıyor muyuz? gs nin kullandığını kullanmak taklit ise Metallica'nın kullandığını kullanmak taklit olmuyor mu? yaratıcılıktan bahsediyoruz, kendimize özgü olmasından bahsediyoruz, ecstasy of gold için kim ne diyebilir beğenmemekle ilgili. ayrıca Metallica gibi bir efsane bunu kullanıyor demekle saygısızlığın ne alakası var Ennio Morricone'ye  :alala: bir gruba ait olan buluşu, cover'i kullanmak kopyala yapıştır değil midir?
kendin bahsetmişsin zaten özentilik ve taklitten. aynı zamanda da çelişmişsin
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ahmett.67

vodafone arenada şuana kadar satilan 3 lu bilet 15850
Sona kalan dona kalır. Yarın 14.00 itibariyle 22-23 bine dayanır diye düşünüyorum. Bu da  tüm kombinelinin 3/4 ü eder. :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Staddaki VİP Loca çıkarırsak kapasite 35 bin falan mı o zaman ?
36 bini geçiyor normal koltuk
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Hibrit işi Pazar günü bitecek gibi gözüküyor.Şeffaflarda hareket yok.Ledlerde bugün durgun. :akuma: :akuma:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

+Deplasman :iblush: ?
hepsi dahil eğer toplamada bir yanlışlık yoksa aklınıza gelen tüm koltuklar
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

32 bin kombine var , sponsor felan derken 3 4 bin bilet satisa çıkacak
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Bekrakn

bu aydınlatma sistemiyle super slow motion görüntüler inanılmaz keyifli oluyor izlemesi

aydınlatmayla alakalı bilgim floresan beyaz, akkor sarı ışık verirden ibaret ama videodaki gibi bir sistemse yine kaliteden kaçmamışlar o konuda rahatladım.

yayıncı kuruluş bakıyordur bu işlere gerçi ama bir de sahanın birkaç yerine böyle kameralar yerleştirirlerse tadından yenmez, video çok iyi olmuş. madem bizde de böyle bir olanak var kullanalım :)

Çevrimdışı ahmetx

nerden saydin sen bunlari
videoları ve fotoları kullanarak gözler pert

Çevrimdışı Samet_

Başkan kaç defa 42 bini geçtik dedi abi bu kadar da alenen yapabilir mi beyaz yalan falan değil kuyruklu olur öyleyse

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Çevrimdışı ahmetx

ben dedim sayıyoruz 42 43 bin zor gibi diye üstüme çöktüler bakalım sana ne diyecekler @ahmetx  :D
canım sıkıldı benimde hiç sorma @raichu

Çevrimdışı Efe

videoları ve fotoları kullanarak gözler pert
anladim hayirli olsun diyelim tabi kacirdiklarinla 42 bin olur o sayi bence :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrkunCoskun

Abi insan sinirleniyor yemin ederim 3 sene bekledik. 33.000 kişilik inönü stadından çıktık. 3 sene çile çektik neredeyse aynı kapasitenin daha modernine kavuştuk. Karabük gibi tribün tribün yapsaydık o zaman.

Kimse yanlış anlamasın yeni stadımıza aşığım. Ama Fenerbahçe 52.000 Galatasaray 55.000 stada karşılık bu kapasite beni çok sinirlendiriyor.

Herşeyi geçtim Bursanın bile kapasitesi bizden fazla. Üzülüyor insan ya cidden üzülüyor.

Çevrimdışı ahmetx

anladim hayirli olsun diyelim tabi kacirdiklarinla 42 bin olur o sayi bence :D
yok be @Efe , Umut Günerin dediği ile aynı çıkınca bende kabullendim artık 40582

Çevrimdışı ahmetx

Abi insan sinirleniyor yemin ederim 3 sene bekledik. 33.000 kişilik inönü stadından çıktık. 3 sene çile çektik neredeyse aynı kapasitenin daha modernine kavuştuk. Karabük gibi tribün tribün yapsaydık o zaman.

Kimse yanlış anlamasın yeni stadımıza aşığım. Ama Fenerbahçe 52.000 Galatasaray 55.000 stada karşılık bu kapasite beni çok sinirlendiriyor.

Herşeyi geçtim Bursanın bile kapasitesi bizden fazla. Üzülüyor insan ya cidden üzülüyor.
İnönüden bir yılda kazandığımızı bu stadda bir maçta kazanacağız ama

Çevrimdışı zekotha

izin vermedilerki bize 55 verdiler de olmaz 42 olsun denilmedi.

Çevrimdışı ahmetx

Başkan kaç defa 42 bini geçtik dedi abi bu kadar da alenen yapabilir mi beyaz yalan falan değil kuyruklu olur öyleyse
saymasam bende inamayacağımda , keşke saymasaydım

Çevrimdışı Tolga

Ne yani şimdi stadın kapasitesi 41.903 bile değil mi :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

İnşallah yanlıştır diyecem @ahmetx
Bu kadar ayan beyan defalarca söylendikten çok kötü olur
Saymayacaz zannetmiyorlardır herhalde
Kaydını aldıysan paylaşırmısın tribün tribün

Çevrimdışı Ayberk

her sene full çekersek yaklaşık 3000 kadar koltuk ilave etme şansımız var. yeter ki iş buna kalsın
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı can1903

E araziyi tokiye verip 60.000 kişilik stat yapsaydık dağın başında bi yerde
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erdem Çözer

izin vermedilerki bize 55 verdiler de olmaz 42 olsun denilmedi.

izinle ilgisi yok Başkan defalarca açıkladı genişlik sınırı belli.. localardan feragat etmek dışında bir yöntem yok kapasite için onun da götürüsü daha çok olurdu
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba