Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491813 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı faith

Artık stadın bir yerinde arma görmek istiyorum ya yazı filan görmek istiyorum. Olmazsa tepkimizi koyalım.

kapalıda ne yazıyor, Alibeyköyspor mu?

Takılmayın böyle şeylere güzel kardeşim, bunlar çekemeyenlerin safsataları. Semt senin olduktan sonra, içindeki de elbet senindir zaten.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mart 2016, 10:12:17
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
@bjklimert_ gibi başkalarının yerine el koyma peşinde olan arkadaşlar stada girememeye başladıkça artık o günlerin geride kaldığını anlayacaklar :)
yerimi kapmış kişi ben geldiğimde kucağıma oturup maç izlemeyi kabul ederse beraber izleriz :us:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cursedofdragon

yerimi kapmış kişi ben geldiğimde kucağıma oturup maç izlemeyi kabul ederse beraber izleriz :us:

biraz sert olmadı mı :D  :evillol:

Çevrimdışı GIUNTI

Bu gece ilk defa rüyamda Vodafone arena yı gördüm. Ama tam bi kabustu.

10ar lı gruplar halinde ziyaretçi alıyorlar, sıraya girdim başladım beklemeye. Yeni açık tarafından girdim sonunda. Ne göreyim! çatının dörtte biri yıkılmış sahaya düşmüş. Çimler de çalınmaya başlamış. millet rulolar halinde sarıp sarıp götürüyor. küfrederek sahaya indim tutmaya çalışıyorum bari çimler kalsın diye. bi baktım kocaman karıncalarmış meğer o çimleri çalanlar. üstlerine basa basa öldürmeye çalışırken uyandım.

Açılsın artık stat kafayı yedik iyice.

Çevrimdışı ahmetozgurak

Abi bu tip yazılara nasıl izin veriyorsunuz burda... Adam alenen kendisinin ve taraftar grubunun stadta kurallara uymayacagını soylemiş... Bence bu tip adamlar forumdan uzaklastırılmalı ve mumkunse kimlikleri tespit edilip stada sokulmamalı...!

kardeşim zihniyet meselesi işte.1000 yılda eğitim versen değişmez bu vurguncu talancı bedavacı zihniyet.genlerine işlemiş.adam atıyorum 4000 lira para vermiş koltuğa yemesinden içmesinden kesmiş evladının karısının rızkını kulübe vermiş.adam diyor ki görüş aynı.holiganizmi tribün kültürü diye bize kakalamaya çalışıyorlarya ona uyuz oluyorum.hayır adam belki ingilizler gibi maç seyretmek istiyor.
madem her yerde görüş açısı kalitesi aynı siz azıcık kayın yan tarafa.yok işte aga bu adamları acımican ilk maçtan atıcan dışarı.1 yapar 2 yapar 3.de zaten kombineleri nothingam forest olur.
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2016, 10:27:13 ahmetozgurak ]
Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimdışı faith

:D gülüyorum valla. Ben hayatının büyük bir bölümünü kapalıda, yeni açıkta, deplasmanda geçirmiş 34 yaşında bir adamım. Öyle işkembeden taraftar, hele ki klavye delikanlısı hiç değilim olmadım. Elimde kaldırım taşı ile TV'ye de çıktım, gece boyalama yaparken karakola da alındım. Fakat zaman değişti artık, o eski zamanlar değil. Futbol endüstriyelleşti, eskiden ailece idman izlemeye giderdik Fulya'ya şimdi git bakalım girebiliyor musun Nevzat Demir'e.

Bu orada burada ahkam kesen arkadaşlar belli ki son 2-3 yılda hiç maça gitmeyen arkadaşlar. İnsanlar Olimpiyat'ta bile burası benim koltuğum diye milleti kaldırıyordu. Bu iş Vodafone Arena'da hiç olmaz. Orada onbinlerce insan olacak, çevremde tanıdığım ne kadar adam varsa benim geçmişten dava arkadaşım, statta sabahladığım adamlar. Bu adamların hepsi daha şimdiden fotoğraflara zum yapıp oturacağı koltuğu tespit etmeye çalışıyor, 20'li yaşlarda bebe gelip bu adamın yerini işgal mi edecek? O çocuğu o koltuğa gömer üzerine otururuz, çok net. Neyse şimdi, oturduğum koltuk belli, varsa g.tü yiyen gelsin kaldırsın, hadi bakalım.

Çevrimdışı Erdem Çözer

:D gülüyorum valla. Ben hayatının büyük bir bölümünü kapalıda, yeni açıkta, deplasmanda geçirmiş 34 yaşında bir adamım. Öyle işkembeden taraftar, hele ki klavye delikanlısı hiç değilim olmadım. Elimde kaldırım taşı ile TV'ye de çıktım, gece boyalama yaparken karakola da alındım. Fakat zaman değişti artık, o eski zamanlar değil. Futbol endüstriyelleşti, eskiden ailece idman izlemeye giderdik Fulya'ya şimdi git bakalım girebiliyor musun Nevzat Demir'e.

Bu orada burada ahkam kesen arkadaşlar belli ki son 2-3 yılda hiç maça gitmeyen arkadaşlar. İnsanlar Olimpiyat'ta bile burası benim koltuğum diye milleti kaldırıyordu. Bu iş Vodafone Arena'da hiç olmaz. Orada onbinlerce insan olacak, çevremde tanıdığım ne kadar adam varsa benim geçmişten dava arkadaşım, statta sabahladığım adamlar. Bu adamların hepsi daha şimdiden fotoğraflara zum yapıp oturacağı koltuğu tespit etmeye çalışıyor, 20'li yaşlarda bebe gelip bu adamın yerini işgal mi edecek? O çocuğu o koltuğa gömer üzerine otururuz, çok net. Neyse şimdi, oturduğum koltuk belli, varsa g.tü yiyen gelsin kaldırsın, hadi bakalım.

:kop: aynen öyle kardeşim o günler geride kaldı..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Evet Donetsk bölgesindeyim @Fatih
Mayis ortasi gibi 4-5 gunluk gelmek istiyoruz arkadasimla, durumlar kotu mu abi? @Ayberk
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı GIUNTI

Çok açık bir şey var ki: Tüm koltukları satılan bir statta bir blokta eğer 1 kişi bile kendi yerine oturmazsa domino etkisiyle kimse kendi yerinde oturamaz.

Hiç merak etmeyin en fazla ilk maçta bir kargaşa olur kekomançilerle. Sonra ehlileşirler onlar da.

Şimdi bu ''ben istediğim yere otururum'' diyenlerin en önemli argümanı ''kardeşim stadın her yerinden iyi göreceksin zaten''. e madem öyle sen niye koltuğunda oturmuyorsun demezler mi adama?

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 31 Mart 2016, 10:30:32
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Beşiktaşın stadına artık bi zahmet Beşiktaş Arması takılsa?

Vodafone olayı biraz fazla abarttı gibi.

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı ahmetozgurak

kardeşim vodafone, gs ye 110 milyon öro para verse gs taraftarı alnına VODAFONE yazar öyle gezer.abartmıyorlar merak etmeyin.
Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimdışı Efe

sabır edin biraz arma elbet takılacak ilk stadı bi hazır edelim adamlar canla başla çalışıyor 11 nisana yetiştirmek için son gün takılır armalar eski açığa takılacak orda çalışma var ilk o bitsin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Vodafone her stada ismini veren sponsor gibi mümkün olduğu kadar kendi armasını görmek istiyor ve daha önce Dünya'dan örneklerini verdik her sponsorlukta durum böyle.. Allianz vs..

Armamız projede eski açık duvarlarında görünüyor ve orası henüz bitmediği için takılma şansı yok.. Bunun yanında stat içinde de armamız olacağı, hazırlandığı Rıdvan Akar tarafından açıklandı.. Çok beğeneceksiniz demişti..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ayberk

Mayis ortasi gibi 4-5 gunluk gelmek istiyoruz arkadasimla, durumlar kotu mu abi? @Ayberk
özelden yazdım @Fatih
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Altuğ

Konu dışı olacak ama 28 nisan'da İvano-Frankivsk'deyim Lviv'e geçeceğim o taraflardan bizi takip edenler var ise PM gönderebilirler  :icool:

Çevrimdışı Efe

tam 11 gün var önümüzde bugün mebran 15 i bulursa 27 kalıyor günlük 4 adetten 7 günde biter haftaya bugün mebranları hazır görürüz kalan son günlerde de yapıştırma işlemleri yapılacaktırr
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mart 2016, 10:41:56
biraz sert olmadı mı :D  :evillol:
bu nazik halimdi :biggrinking:
kombinemle çok fazla genci turnikeden çift dönerek kapalıya sokmuşumdur.
ama koltuk başka koltuk namustur :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı onurturan

beni düşünmüş olman ayrıca mutlu etti abi sana da gyünaydın :D e tabi sesiniz çıksın azıcık yahu :D
:kop: :kop:

Çevrimdışı Emre.Guler

Klup açıklama yaptı bursamaçı olimpiyatta gözüküyor?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mart 2016, 10:47:10
faruk skorbordun takılmış halinin fotosunu getirsede keyiflensek...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ensdndr

tam 11 gün var önümüzde bugün mebran 15 i bulursa 27 kalıyor günlük 4 adetten 7 günde biter haftaya bugün mebranları hazır görürüz kalan son günlerde de yapıştırma işlemleri yapılacaktırr

Membrane eğer hazır stadyumda olursa dediğin hızda olur. ancak anladığım kadarıyla hazır değiller !
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !