Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492969 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Soyunmaodalarini hala göremedik degilmi? Yoksa benmi kacirdim?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

30 yaşına giricem 30 senedir maçlara giderim içeride dışarda heryere gittim geldim kendimi övmek istemem ama trübün kültürünü iyi bilirim

neler gördü bu gözlerim burda zarar vermemek adına konuşmak istemem.

Ben 20 kişilik hepsi de benim gibi hasta Beşiktaşlı kardeşlerim abilerimle özellikle kendi istediğimiz yere para vererek bir bakıma bizlere zimmetlenen yere oturmak için bu sene numaralıya geçtik.

Şimdi birileri çıkacaklar ve açık konuşayım özelllikle son senelerde nedense bir türlü bir yararını göremediğim hatta yarardan çok zararını gördüğümüz  birlikteliği yaratmak adına  benim yerime oturacak ve bu bir kültür olacak ve ben konuşmayacağım .

Ülkede her geçen gün kalita ,saygı ,ve insana değer azalıyor.bunların karşısında en büyük değer bir bakıma biziz Beşiktaşlılık.

Geçen 15-20 senede ister kabul edeliim ister etmeyelim bir nesil kaybımız var .Yeni stadyumda bunları da tekrar içimize çekmemiz planlanıyorsa bunu en güzel şekilde gerçekleştirmek gerekiyor.

Sözün özü umuyorum bu sefer gerek kamera gerekse de emniyet teşkilatının gerçekleştireceği önlemler bireysel olur ve taşkınlık yapan kim olursa olsun gözünün yaşına bakılmaz.

Çevrimdışı Burak Akay

Bende yazmıştım yeniaçık en üst kısım karşıdaki skorboard'ı zor görür gibime geliyor.Birde yedek kulübemiz böyle olucaktır kesin Her tarafı Vodafone olur
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Soyunmaodalarini hala göremedik degilmi? Yoksa benmi kacirdim?
Sen kaçırdın ama al buyur :icool:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Tekrar açtım izleniyor. :/ Zaten küfür kıyamet koparmışlar, değişik bir grup girmiş içeri.

Teşekkürler.Bu kadar çalıştıklarına göre yarın kesin çekilecek skorbord
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Radlig

Bende yazmıştım yeniaçık en üst kısım karşıdaki skorboard'ı zor görür gibime geliyor.Birde yedek kulübemiz böyle olucaktır kesin Her tarafı Vodafone olur
Vodafone logosu olsun, olmasın değil ancak böyle plastik bi ton logo germezler herhalde. Bir uca metal çıkıntılı bir adet Beşiktaş logosu diğer uca yine metal çıkıntılı aynı boyutlarda bir adet Vodafone logosu gayet şık durur. Böyle bir stat yapıp kulübesine kenar mahalle reklamcısından basılmış gibi duran iğrenç bir plastik germezler şahsımca.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

stadın  merdivenlerinin boyasız olması bir tek benimmi gözüme çok batıp kötü duruyo acaba..boyanma ihtimali varmı  acaba ?.. sarı şerif haricinde tabikide..

Çevrimdışı atalay

Koltuğunuzu kim işgal ediyorsa kaldırın. Yıllardır biriken yanlışların adı kültür(!) olmuş. Umarım yönetim de vaat ettiği sözleri yerine getirir.
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2016, 01:32:36 atalay ]

Çevrimdışı Deniz

Eskiden koltuk için farklı paralar ödenmiyordu,şimdi özellikle kapalı ve yeni açıkta koltuk için ayrıca para ödeniyor.Sen gidip 2000 liraya koltuk almışsan 2750 veren adamın yerine oturamazsın.
Oturursan adamın hakkını gasp etmiş olursun.
Kale arkalarında koltuk yeri belki çok önemli değil ama kapalı ve numaralı tribünlerde herkesin parasını ödediği yere oturması olmazsa olmazdır.
Yok tribüncülükmüş yok Beşiktaşlılıkmış kimse masal anlatmasın Beşiktaşlı herşeyden önce birinin hakkını gasp etmez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ayberk

şu an donbass arena kullanım dışı olduğundan dolayı tek biz sayılırız.

ha milletin toprağını işgal etmişsin ha koltuğunu. başlarım böyle kültürün içine.
az çekmedik rus teröristlerden, hayatımızı zindan ettiler, binlerce insan öldü bu kansızlar yüzünden.
gördüğüm en güzel stattı. 800 e yakın Türk'ün emeği var. hep hayalini kurardım keşke Beşiktaşımın statı da burası gibi olsa diye... 
Bugünleri de gördük çok şükür. bir kabus sonrası bir rüya gerçek oldu benim için
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ddc1979

Günaydın KARTALLAR...
Uyanın bugün scorboardu kaldırıyoruz...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Özay

ha milletin toprağını işgal etmişsin ha koltuğunu. başlarım böyle kültürün içine.
az çekmedik rus teröristlerden, hayatımızı zindan ettiler, binlerce insan öldü bu kansızlar yüzünden.
gördüğüm en güzel stattı. 800 e yakın Türk'ün emeği var. hep hayalini kurardım keşke Beşiktaşımın statı da burası gibi olsa diye... 
Bugünleri de gördük çok şükür. bir kabus sonrası bir rüya gerçek oldu benim için

Abi donetsk'te durumlar nasıl şu an, güvenlik sağlanabildi mi, hayat nasıl?

Çevrimdışı oguzhan1310

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı çArşı1903

Günaydın cehennem çukuru sakinleri
İlk defa şunu beğenmedim yazacağım; soyunma odasındaki mozaikli havuz.bundan tesislerede yaptılar.bana çok amatör geliyor tasarım ve kullanılan mozaik.sanki 1990'lardan kalma gibi hissediyorum görünce.daha şık bir malzeme kullanılamaz mıydı?
Birde defalarca soruldu biliyorum ama gelişme varmı merak ediyorum; tribünlerin en üstlerindeki koltukların olmadığı boş alanlar kötü görüntü veriyor kapatılacak mı bişeyle?

"Bırakın Emek sineması yıkılsın! Filmin kralı futbol sahalarında. Aşk filmleri diğerlerinden, korku filmi bizden. İyi şeyler Allahtan, kötü şeyler Çarşıdan (!) "

Çevrimdışı RevivaL

Günaydın skorbordlar takılacak inşallah bugün  :super:

Çevrimdışı sallapati

geceden bir foto .. skorbord bitiyor.. sentetik çim renk farkı da anlaşılmıyor gibi...

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın :)
Hadi bakalım skorbordlar,suni çimler,membranların olduğu güncel fotolar bekliyoruz bugün  :D
O numaralı vip'i de düzeltsinler çok cins duruyor gözüme takılıyor sürekli  :akuma:

Çevrimdışı gkn190334

Günaydın forum.stat ın merdiven boşlukları çok kötü duruyor betonarme gibi...boyama işlemi yapılacak mı yoksa böyle mi kalalacak.