Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493918 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı SaHMeRDaN

Bursa maçına bilet alamadık diyelim. Yada sonraki maça.
Ben yinede maç zamanı stadın orda olmak istiyorum.
Benim gibi düşünüp gelmek isteyenler olacaktır muhakkak.
Güvenlik gerekçesiyle herhangi bir durum olurmu yoksa stad dışındada organizasyon olurmu.

GT-I9515 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BRK

yahu görünen bir denemeden sadece bir kare. Nerden çözdün bütün gösteriyi. Böyle bakarsan kötü tabi. hangi ışıkta hangi mizansenle yapılacak bilmiyoruz ki.  :alala:
  acilista rezil olmayalim'da, millet baslar ' butun parayi catiya harcadi, acilissa baksana'

Çevrimdışı kryhrglu

Forumda 3'lü kombine alan birileri varsa özelden mesaj atabilirmi.Bende aldım ama merak ettiğim bazı şeyler vardıda.Cevaplayıp, yardımcı olursanız sevinirim.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

garanti. değiştirme şansı yok da en azından beyaz kılıf falan geçirilemez mi onlara ya?

Şu güzelim stadta içime sinmeyen tek şey siyah loca koltukları. Siyah ledler de takılınca iyice kısalttı tribünleri. Başından beri böyle yapmalarından korkuyordum ve aynen gerçekleşti. Nasıl düşünmezler böyle bir şeyi hayret vallahi.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

üst tarafta oturan kimse sıkıntı yaşamayacak saha her şekilde net görünüyor sadece eski açiığın üstünü göremezler o kadar

Eski açık tarafından canlı yayında (aut kullanan kaleci) yeni açığın en üstü görünmeyecek sanırım.

Çevrimdışı DenizAnt

@bjklimert_ insanları tahrik etmeyin!

Bu kuralı koyan Beşiktaş Kulübü. Bu gayet normal bir durum. Normal bir davranışı bu şekilde eleştiremezsin! Hele burada hiç eleştiremezsin. Burada kimse kimseyi tahakkum altına alamaz. Bunu hakaret olarak kabul ederiz ve bunun cezası forumda bellidir. Yeniden uyarmak zorunda bırakmayın!

ben hemen tahrik oluyorum mesela, belli ki tahrik olmaya meyilli bir insanım. bir tarafta beşiktaş kulübü, bir tarafta "biz onun koyduğu kuralı tanımayız" diye düşünen insanlar. twitter'da, burada, ekşide, bir takım başka forumlarda, tribünlerde kendi yerine oturmayı uman insanları türlü sözlerle tehdit edenler baya baya cesaretli görünüyor. umarız kulübümüz tribün sadakati yüksek bir taraftar kitlesi oluşturmak için çağın gereklerine uygun kurallar bütününden asla taviz vermez. hakkımızı, hukukumuzu tribünde kendimiz aramaya kalkışırsak beşiktaş'a zarar verecek kavgalar olacak. belki ben de zarar görürüm, ama evladımın, eşimin, başka beşiktaşlılar'ın bu statta takımımızı uzun yıllar herhangi bir kabadayılık tehdidinden tedirgin olmadan destekleyebilmesi için belki de yeni stadın ilk yıllarının sancısını yaşamak zorundayım. gönül ister ki, hakkımızı kendimiz aramamıza ve kimseyle sürtüşmemize gerek kalmaz. bunun yerine, hepimiz beşiktaş taraftarı olduğumuzu aklımızdan hiç çıkarmadan, bir başka beşiktaşlıyı huzursuz ve mutsuz etmeden takımımızı tribünde desteklemenin keyfini sürmek için birlik olmalıyız. bir tribünde 5 sıra solda, 10 sıra sağda olmak, hele böyle bir statta görüş açısını filan bozmayacağı gibi, sesimizi sahaya duyurmakta da bir sorun teşkil etmez. o halde satın aldığımız, ya da doğru tabirle kulüpten belli süreli kiraladığımız koltuk yerine başkasının oturmaya hakkı olan koltukta maç izleme konusunda ısrar etmenin ne gibi bir amacı olabilir, anlamakta zorluk çekiyorum.

ysariusta

• Ziyaretçi

ben hemen tahrik oluyorum mesela, belli ki tahrik olmaya meyilli bir insanım. bir tarafta beşiktaş kulübü, bir tarafta "biz onun koyduğu kuralı tanımayız" diye düşünen insanlar. twitter'da, burada, ekşide, bir takım başka forumlarda, tribünlerde kendi yerine oturmayı uman insanları türlü sözlerle tehdit edenler baya baya cesaretli görünüyor. umarız kulübümüz tribün sadakati yüksek bir taraftar kitlesi oluşturmak için çağın gereklerine uygun kurallar bütününden asla taviz vermez. hakkımızı, hukukumuzu tribünde kendimiz aramaya kalkışırsak beşiktaş'a zarar verecek kavgalar olacak. belki ben de zarar görürüm, ama evladımın, eşimin, başka beşiktaşlılar'ın bu statta takımımızı uzun yıllar herhangi bir kabadayılık tehdidinden tedirgin olmadan destekleyebilmesi için belki de yeni stadın ilk yıllarının sancısını yaşamak zorundayım. gönül ister ki, hakkımızı kendimiz aramamıza ve kimseyle sürtüşmemize gerek kalmaz. bunun yerine, hepimiz beşiktaş taraftarı olduğumuzu aklımızdan hiç çıkarmadan, bir başka beşiktaşlıyı huzursuz ve mutsuz etmeden takımımızı tribünde desteklemenin keyfini sürmek için birlik olmalıyız. bir tribünde 5 sıra solda, 10 sıra sağda olmak, hele böyle bir statta görüş açısını filan bozmayacağı gibi, sesimizi sahaya duyurmakta da bir sorun teşkil etmez. o halde satın aldığımız, ya da doğru tabirle kulüpten belli süreli kiraladığımız koltuk yerine başkasının oturmaya hakkı olan koltukta maç izleme konusunda ısrar etmenin ne gibi bir amacı olabilir, anlamakta zorluk çekiyorum.

belli bir tezahürat alışkanlığı için gruplar önemlidir. Buna itiraz etmem. Ancak gurupların oluşturulma şekli bu olamaz. Madem böyle bir grupsun gidersin yönetime. Şu kadar koltuğu bize "bedeli karşılığında ve kime satıldığı belli olacak şekilde" ayırın dersin. Kimseyi yerinden etmeden çözersin.
Burada insanların yaptığı tamamen hatalı. Hem grupları öcü gibi gösteriyor insanlar hemde gidecek insanları tedirgin ediyor.
Kulüpte işini yapacak. Güvenlik işi benim işim değil ki. Herkes yerinde olacaksa bunu sağlamak onların işi. Sonuçta bu statta sayı belli. Benim koltuğuma birileri gelecekse bir yerler de boş demektir. Bende kendimce bir yere giderim o zaman. Gidip dalaşacak değilim. Tabi böyle olunca bende hatalı oluyorum tabi. Düzeni sağlayacak olan kulüp. Dediğin gibi Beşiktaş şampiyonluğa giderken tribünlerde kavga olması sadece takıma zarar verir.

Çevrimdışı bjklimert_

Bunu kabadayılık olarak algılayanlaradır bu sözüm koltuk numarasına oturmak kadar saçma bir şey yoktur bir de elimize mısıe alalım fenerle falan yok göstersinler olmadı bir kişi aldığı tribünden istediği yere oturur oldu ki her yerde görüş açısı aynı ise koltuk kavgasınında gereği yoktur böyle giderek tribün kültrü yok olur ing veya avrupada oturarak maç izleyenleri görünce benim içim el vermiyor takıma destek olmayacaksam ne ararım o stadda tamamen kişisel görüşümdür herhangi vir tribün grubu ile bağım yoktur tek bağım Beşiktaş iledir

Çevrimdışı firewater

Bunu kabadayılık olarak algılayanlaradır bu sözüm koltuk numarasına oturmak kadar saçma bir şey yoktur bir de elimize mısıe alalım fenerle falan yok göstersinler olmadı bir kişi aldığı tribünden istediği yere oturur oldu ki her yerde görüş açısı aynı ise koltuk kavgasınında gereği yoktur böyle giderek tribün kültrü yok olur ing veya avrupada oturarak maç izleyenleri görünce benim içim el vermiyor takıma destek olmayacaksam ne ararım o stadda tamamen kişisel görüşümdür herhangi vir tribün grubu ile bağım yoktur tek bağım Beşiktaş iledir

Senin kombinen (varsa tabi) iptal olduğundaki yalvarışlarını görmek isterim arkadaşım.
Ancak bu şekilde akıllanacak senin gibiler anlaşılan.
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 23:58:03 firewater ]

Çevrimdışı firewater

Senin kombinen (varsa tabi) iptal olduğundaki yalvarışlarını görmek isterim arkadaşım.
Ancak bu şekilde akıllanacak senin gibiler anlaşılan.

Çevrimdışı yavvuzz

ysariusta

• Ziyaretçi

Sapla samanı karıştırıyorsun. Sen diyorsun ki yerini arayan adam hiç gelmesin. Hangi hakla bunu söylüyorsun. Senin mi orası? İstediğin kadar demogoji yap bilet almazsan yerin sahibi kapıdan almaz seni içeri. Koltuğuma geçerim tezahürat yaparım ya da yapmam. Kimsenin buna karışma hakkı yok. Sen git koltuğunda nasıl istersen öyle davran. Bizim @KUMANOVALI oturarak izlemek istiyor mesela. Bende genelde maça odaklanırım. Tezahüratlara nadiren katılırım. Oyunu seviyorum. Onu anlamaya çabalıyorum. Buna sen karar veremezsin ki. Böyle bir hakkın yok. Sende bende birer biletle aynı hakka sahip insanlarız. Ben senin (küfür içermediği sürece) tezahüratına karışamam sen benim maçı izlememe karışamazsın.

Uyarı yazdığım iletindeki gibi keskin kelimeler kullanırsan bunu hakaret ve kabadayılık olarak algılamak gayet normal. Bence yazdığını bir kez daha oku. @bjklimert_

Çevrimdışı murat

Takıma destek vermek veya vermemekle yerine oturmak veya oturmamakla ilgili nasıl bir bağlantı kurdun.senin mantığınla o zaman alt kattan kombine alan üst katta da oturabilir.yada yeni açıktan alıp numaralıdan seyredebilir.yada hayattan örnek verelim otobüse binip şoförün koltuğuna veya daha önce adına bilet almış yolcunun koltuğuna oturmuşsun.kurallar insanların rahat ve huzuru için koyulur ve herkes uymak zorundadır.uymayanların da uydurulması gerekmektedir.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

foursquare
Skorbord'un kalan 3 5 parça ledlerinide yarın sabah takarlar ve öğlene doğru yukarı çekerler.Eski açıktakide hemen ara verilmeden en geç hafta sonu yukarı çekilmelidir :D :D Sentetik çimlerde hibritle resmen birlik oluşturdu :biggrinking: :biggrinking:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

@Efe kalan 11 günde montajı beklenen tek yedek kulübeleri kaldı sanırım. :money: :money:

Çevrimdışı can1903

Stada gelip tribünde koltuğunu arayacak adam stada hiç gelmesin daha iyi
Yapma ya? Ben belki yanımda ki insanı tanımak istiyorum. Beraber maça gidip gelmek istiyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Eski açık tarafından canlı yayında (aut kullanan kaleci) yeni açığın en üstü görünmeyecek sanırım.
görünecek alttan bakıldığında yeni açık en üst çok net görünüyor halatlar üstte kalıyor skorboartta halatların üzerinde olacak sadece en üst sıralar eski açık üstü göremez herangi bi problem yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Yedek kulübelerinde mutlaka Beşiktaş amblemi bulunmalı.Zaten kulübe koltuklarının örneklerini görmüştük onlarda arma var.. :tabe: :tabe:

Çevrimdışı cursedofdragon

yarın scoreboard'ların 2 sinide takılmış olarak görürüz büyük bir ihtimalle :)

5-6 tane de şeffaf membran takılsa.

1 şerit daha kenara suni çim.

Hibrit çim 2-3 gün içinde biter.

İyi iyi işler iyi gidiyor stad içinde çevre düzenlemesi nasıl olucak ama muamma  :D

Çevrimdışı Efe

@Efe kalan 11 günde montajı beklenen tek yedek kulübeleri kaldı sanırım. :money: :money:
evt öyle kaldı bide numaralıdaki takılmayan koltuklar hafta sonuna kadar bitrirler umarım
Şampiyon Beşiktaş JK

görünecek alttan bakıldığında yeni açık en üst çok net görünüyor halatlar üstte kalıyor skorboartta halatların üzerinde olacak sadece en üst sıralar eski açık üstü göremez herangi bi problem yok
Bencede görünecekte zaten yeni açıktaki skorbordun montajının yapıldığı anda hemen karşı tribünden fotoğrafı gelir ordanda hesap ederiz :icool: :icool:

evt öyle kaldı bide numaralıdaki takılmayan koltuklar hafta sonuna kadar bitrirler umarım
Ohh çok şükür ben vip koltukların arası boşluk kalacak düşünmüştüm bir an. :bandit: :bandit:

Çevrimdışı giunti1903

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..