Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494467 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

TS umarım Emirates ile anlaşır. Çok büyük başarı olur. Dünde taşımalı kombine projesi falan vardı. Belki bağlantılıdır? Çok sevinirim bu işe. Düzelmesi lazım TS'nin. Trabzon deplasmanı diye bir şey vardı eskiden. Oraya 3 puan yazamazdın. Şimdi Fenerin maçı var hiç birimizin aklına puan kaybı yenilgi geliyor mu?
Ogün Abdullah Hami Ünal vardı. Orhan Tamer vs vs ne oyuncu çıkıyor ne başka bir şey.

Çevrimdışı kryhrglu

Konu disiyapiyorsun cevap verme yeri burasi degil ama  :biggrinking:  3 lu kombine aldiginda biletlerinde kombinelerinde 3 mac ayrica cikiyor.
Kusura bakma abi sağol yinede dikkat edicem bidaha konu dışı bişey yazmamaya  :D

Çevrimdışı beşiktaşk

@Necmi  abi seni çok seviyor sayıyordum. fakat bana özelden attığın bu mesaj

''Bir daha bu konu hakkında saçmalarsan bu forumdan gidersin.
Karşındaki insanları tanımadan kim olduğunu bilmeden konuşma.''

her gün girdiğim sizin için birşeyler yapmaya fotoğraflar atmaya çalıştığım bu forumda özgürce düşüncelerimizi söyleyemeyeceksek işimde olmaz zaten. Günden güne böyle insanlara diktatör gibi davranarak bu forumdan bir çok kişiyi uzaklaştırıyorsunuz. Evet silinen mesajımı ve uardığın konuyu tekrar yazıyorum.
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2016, 10:52:08 Necmi ]

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Vay vay vay soyunma odaları iyi duruyor. Bundan sonra heralde son halini görürüz ancak.

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Çatıdaki kartal animasyonunun videosu. Çok yaratıcı işler çıkabilir :ishock:
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 21:53:36 MEHMET BEŞİKTAŞK ]
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Vay vay vay soyunma odaları iyi duruyor. Bundan sonra heralde son halini görürüz ancak.
Açılışa 11 gün kaldı.Artık son halini haftaya alır :ebebe: :lol: :lol:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çatıdaki kartal animasyonunun videosu. Çok yaratıcı işler çıkabilir :ishock:
:super: :super: Çok iyi gözüküyor.Güzel değerlendirilirse bencede inanılmaz şeyler yapılabilir.Takımın ilk 11'ini bile 11 ayrı membrana yansıtabilirler :sevinc :sevinc

Çevrimdışı mehmetcan1903

bu kadar da olmaz arkadasim artik ne memnuniyetsiz insanlar var. mis gibi olmus iste. her seye bi kusur bulmaktan bikmadiniz mi?

kusur değil be abi.. en güzelinin olmasını istediğimiz için detayları kovalıyoruz fotoğraflarda ondan  :tabe:

Çevrimdışı FARUK

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir takip ettiğim ve geçenlerde üye olduğum foruma ilk defa yazıyorum. Kızım dün dedi ki "Baba, neden her gün Anıtkabir'in fotoğraflarına bakıyorsun, Atatürk'ü çok mu özledin?" dedi. Ben de onu da özledik yavrum ama burası Anıtkabir değil, Beşiktaş'ımızın anıtı rakiplerimize de kabir olacak inşallah dedim. Şimdi kızımla birlikte takip ediyoruz sizleri. Hiçbirinizi görmedik ama çoğunuzu tanıyoruz artık. Gönlünüzden Beşiktaş sevgisi eksik olmasın.

:)  merhaba hoşgeldiniz

Çevrimdışı bjklimert_

Stada gelip tribünde koltuğunu arayacak adam stada hiç gelmesin daha iyi

Çevrimdışı bürküt

@Necmi  abi seni çok seviyor sayıyordum. fakat bana özelden attığın bu mesaj

''Bir daha bu konu hakkında saçmalarsan bu forumdan gidersin.
Karşındaki insanları tanımadan kim olduğunu bilmeden konuşma.''

her gün girdiğim sizin için birşeyler yapmaya fotoğraflar atmaya çalıştığım bu forumda özgürce düşüncelerimizi söyleyemeyeceksek işimde olmaz zaten. Günden güne böyle insanlara diktatör gibi davranarak bu forumdan bir çok kişiyi uzaklaştırıyorsunuz. Evet silinen mesajımı ve uardığın konuyu tekrar yazıyorum.

Karagümrüklüler eski açık altta olacaklar onlarada öyle burası benim koltuğum diye bilecek misiniz? Hüseyin Aydın sete çıktığında arkasına 20 kişi geldiğinde kardeşim burası benim koltuğum diyebilecek misiniz hep beraber göreceğiz......

Yazdığın yazının amacı ne ? Kabadayılığı savunmak holiganizmin yanında olmak marifet mi? Bence insanların eşleri ve çocukları ile huzurlu maç izlemesini istemek marifet.Yazın tahrik içeriyor ve sonucunda bir grubu birileri ile karşı karşıya getirmeyi amaçlıyor bu yüzden silinmesi gayet doğal.Dün gece attığında da yadırgamıştım.

Çevrimdışı iasonion

Trabzonspor'un yeni stadı Akyazı Stadı'nın adı "Emirates Arena" olacak. Emirates Airlines, 5 yıl için €50M verecek.
Via | Tribün Dergi

gerçekse güzel bir iş başarmışlar. :)

Olmaz sey degil ama niye yapsinlar?

- Emirates Dubai'nin havayolu sirketi. Dubai'deki en buyuk expat kitlesi de ingilizler. Arsenal'e sponsor olmalarinin sebebi bu. Trabzon'a niye olsunlar?
- Trabzon'a cok arap geliyor deniyor da, her sakalli dedemiz olmadigi gibi her arap da Dubai'li degil.
- Emirates Turkiye'de ic hat veya bolgede ucus yapmaz ki.
- Hadi Avrupa desen, Trabzon zaten Avrupa'da yok ki seneye. Bu futbolcularla en az 3-4 yil da basari falan gelmez, yapilansalar dahi.

Millet keyfine gore sponsor uyduruyor. Turkiyedeki 3 buyuk takimin sponsorlari neden TurkTelekom, Ulker ve Vodafone? Cunku bu adamlarin stadlara verdikleri paralar toplam pazarlama ve reklam butcelerinin icinde ve inanin cok buyuk bir pay olusturmuyorlar tum butceye kiyaslarsaniz.

Emirates'in Turkiye'deki reklam pazarlama butcesi ne ki gidecek Trabzon'un stadina sponsor olacak? Simdiye kadar oyle bir paranin yarisini bile harcamis mi burada?

Ha, hatir gonul isi olur, kara para aklama isi olur, hukumetin bir alicengiz oyunu olur, o zaman bilemem..
i consider it a challenge before the whole human race
- and i ain't gonna lose -

Çevrimdışı canergiray77

ama daha yüklenmemis kimseye yüklenecektir diyor.. bence cubuklu ya da gelebilir bilet cunku saatini guzel ayarlamis.. Bizim @canergiray77  ne yapti acaba insallah girerler..
abi malesef gelemeyeceğim bu unutulmaz tarihe tanıklık etmeyi kaçıracağım babam istemiyor bu terör olayları nedeniyle çok korkuyor izdiham olur diyor son olaylara baktığımız da haksız da sayılmıyor yani inşallah yeni sezona olacak diye umut ediyorum  :bawling: :bawling: @onurturan
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

Alt kat localara siyah koktuklar kesin bu Miray Çınar ın fikridir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir takip ettiğim ve geçenlerde üye olduğum foruma ilk defa yazıyorum. Kızım dün dedi ki "Baba, neden her gün Anıtkabir'in fotoğraflarına bakıyorsun, Atatürk'ü çok mu özledin?" dedi. Ben de onu da özledik yavrum ama burası Anıtkabir değil, Beşiktaş'ımızın anıtı rakiplerimize de kabir olacak inşallah dedim. Şimdi kızımla birlikte takip ediyoruz sizleri. Hiçbirinizi görmedik ama çoğunuzu tanıyoruz artık. Gönlünüzden Beşiktaş sevgisi eksik olmasın.

:claps: :claps:

:hosgeldin abi selam olsun yavru dişi kartala :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

Yazdığın yazının amacı ne ? Kabadayılığı savunmak holiganizmin yanında olmak marifet mi? Bence insanların eşleri ve çocukları ile huzurlu maç izlemesini istemek marifet.Yazın tahrik içeriyor ve sonucunda bir grubu birileri ile karşı karşıya getirmeyi amaçlıyor bu yüzden silinmesi gayet doğal.Dün gece attığında da yadırgamıştım.

ne desem diye düşünüyordum. Bu forum böyle güzel işte. Bizim moderasyon yapmamıza gerek kalmıyor. Doğru bir şekilde ortaya çıkıyor. Teşekkür ederim. @bürküt

@beşiktaşk sanırım anlamışsındır yaptığın yanlışı. "Yerine oturacaksın" kuralı sadece bizim için değil herkes için. Bununla ilgili yaptırımı da kulüp yapacak. Bunu deklare eden de Başkan'ın kendisi.
Madem özel mesajları buraya taşıyorsun bende buradan sana yazayım. yüzünde kar maskesi var ve sen stattasın. Demek ki bir şeylerden gizlenmek ihtiyacın var. Peki normal şeyler yapan insanlar neden gizlenmek ister. Demek ki normal olmayan şeyler yapıyorsun.
Oluşturduğun algı bu. Bundan hoşnutsan ve insanları korkutmak için buradaysan yanlış yapıyorsun. Biletini alıp, koltuğunda maç izleyecek insanlar normal davranmaktadır. Aksini yapan anormaldir ve eleştirilmesi gerekir. Ancak burada kimse cezalandırıcı vb değil. kural koyucu değil. Kuralları koyan kulüp. Bir daha bu tarz iletiler gönderme.

Çevrimdışı basel1903

Arenanin isiklari tam randimanli acildi mi hic? Suan ki haliyle saha cok karanlik gözüküyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Skandal resmen düdük gibi kaldı alt katlar  :s20:

Çevrimdışı ilhan mansız

Trabzonspor'un yeni stadı Akyazı Stadı'nın adı "Emirates Arena" olacak. Emirates Airlines, 5 yıl için €50M verecek.
Via | Tribün Dergi

gerçekse güzel bir iş başarmışlar. :)
haber doğru mudur bilemem ama inşallah doğrudur, Trabzonsporun iyi olmasını isterim..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Arenanin isiklari tam randimanli acildi mi hic? Suan ki haliyle saha cok karanlik gözüküyor.
Hepsi açıkta çoğu sahanın ortasına doğru dönük.  :) :)

Çevrimdışı empisayn

ışıklar hakkında şöyle bir şey söyliyim . Abbasağa parkı'nın orada oturuyorum camdan stadın olduğu tarafa baktığımda sanki gün doğmuşçasına bir aydınlık var gökyüzünde . Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum :)
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

onları öyle mecbur yaptılar bence hem 270 skorboart hem üst localar hemde alt localar siyah bu şekilde kombine yapalım demiş olabilirler orta bölümü
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iasonion

Ben orada degilim ama oturdugum yer ile ilgili oyle birsey olursa, kim olursa olsun..

@Necmi
Karagümrüklüler eski açık altta olacaklar onlarada öyle burası benim koltuğum diye bilecek misiniz?

Evet..

Alıntı
Hüseyin Aydın sete çıktığında arkasına 20 kişi geldiğinde kardeşim burası benim koltuğum diyebilecek misiniz

Evet..

Alıntı
hep beraber göreceğiz......

Evet..

i consider it a challenge before the whole human race
- and i ain't gonna lose -