Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494267 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Emre_ZA

Yaptığım ultrasüpersonik hesaplara göre, bu hızla giderlerse ledler 9 Nisan gecesi bitmiş oluyor..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı poyraz37

Metallica'nın The Ecstacy Of Gold şarkısına biraz düzenleme yaptım. Gerek ses kalitesi gerekse araya eklediğim kartal sesi ile fena oldu, açın sesi o şekil dinleyin  :D

kardeşim eline sağlık cok güzel olmuş özellikle kartal seslerinin olduğu yerde tüylerim diken diken oldu.
rıdvan akara iletmek lazım kesinlikle

Çevrimdışı Erçin

şu dışardaki karışıklığı gördükçe nasıl yetişecek buralar demekten kendini alamıyor insan  :alala:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı sozkul

Maçlara ailemle gidiyorum, tek bir Passolig Kart ile tüm ailemi maçlara götürebilir miyim?

Maça girecek herkesin bir Passolig Kart'ı olması ve bu karta tanımlanmış bir bileti olması gerekmektedir. 7 yaşını doldurmamış çocuklar için Passolig Kartı gerekmemektedir.

Yani 7 yaş altı çocukları resmi bir hak olarak stada sokma hakkımız var mı? Ricasız minnetsiz?

Çevrimdışı Necmi

250 milyon dolara yapıldı,enka 2 yılda bitirmeyi planlıyordu ancak beceremediler,3 seneyi geçti açılması.5 yıldızlı stadyumlar arasındadır Donbass Arena,açılışıda Beyonce ile yapıldı, Stadın fotoğrafını görünce anılarım depreşti,her bir noktasında emeğim vardır.

stat açılışı yaklaştıkça gece uyku düzenim bozulmaya başladı,millet sevgiliyi düşünür biz Vodafone arenayı :) 121-22-35 ve 36 kombinelerde tamam artık 11 nisanı bekliyoruz,

sevgiler ve saygılar herkese..
onunda saha zeminini SIS yaptı bizim dışımızda vakkum sistemine sahip tek staddır.

Çevrimdışı GIUNTI

Hibrit işleri ortayı geçtiğine göre kale direkleri de takılsın artık.

Çevrimdışı xxxkingme

Sadece 3lü bilet satılcak dendiğinde buralarda kıyamet kopmuştu ama bakıyorum da herkes 3lü biletten almış😄

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bu fotoğraf yeni değil geçen de aynı fotoğrafı göndermişti.

Bence önemli olan resim değil bu hafta içinde bitiyor yazması :)

Edit : o twette değil bir üstündeki twette yazmış bu hafta bitiyor diye
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 13:48:14 Sergen Nalcakar ]

Çevrimdışı ahmetx

Yani 7 yaş altı çocukları resmi bir hak olarak stada sokma hakkımız var mı? Ricasız minnetsiz?
ben girdirmiştim problem olmadı , yasal olarak sorun yok
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR1903

passo sitesinde de yazıyor.7 yaş altı için gerekmiyor,rahatça girebilir

Çevrimdışı tangaz

onunda saha zeminini SIS yaptı bizim dışımızda vakkum sistemine sahip tek staddır.

bir maç yağmur nedeni ile yarıda kalmıştı oynanmamıştı. başkan geçen gün 360 tv.de gök delinse sorun olmayacak die iddialı bir cümle kurmuştu. şimdi kafam karıştı vakum yeterliliği konusunda, umarım SIS geçmiş tecrübeleri göz önünde bulunduracak şekilde vakumu revize ederek uygulamıştır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Adaletli Kartal

Bunları ilgili sayfasında yazmanı rica ederim.
Ancak yurt dışında yaşayan herkesin genel yanılgısı sende de var. Bunu söylemeden edemedim. Şöyle ki ; bu ülkede işler profesyonel olarak yapılmıyor. Öyle olsa Beşiktaş camiası bir stat ihtiyacını görür, bunun finansmanını oluşturur, ptojelendirir ve yapardı. Bunu da o başkan bu başkan demeden kim olsa yapardı.
Fakat bizde öyle olmadı. Çünkü ihtiyaç belli olsa da prensip iznini alsada yapmadılar. Başkan yaparım diyince bile aman sırası değil battık zaten diyenler oldu. Bu stadın finansman modeli projesi vs Fikret Orman Başkanın başarısıdır. Evet kolektif bir güç oluşturdu. Bunun içinde hepimiz tüm camia var. Ancak stadı işçiler yaptı demek, yolda giden araba değil tekeridir demek gibi bir şey. Buna kayılmayacağım.
Dediğim gibi ilgili sayfasında detaylı konuşuruz

Merhaba. Koyu renklerle sizin düşüncelerinizin akabindeki düşüncelerimi iletiyorum.

Bunları ilgili sayfasında yazmanı rica ederim. - İlgili bir sayfa var ise, yönlendirmeniz neticesinde seve seve oraya yazabilirim. Yazımdaki ana tema stad üzerinden başkana yapılan eleştirilerin haksızlığı. Bununla ilgili daha uygun bir yer göstermenizi rica edeceğim

Ancak yurt dışında yaşayan herkesin genel yanılgısı sende de var. Bunu söylemeden edemedim. Şöyle ki ; bu ülkede işler profesyonel olarak yapılmıyor. Öyle olsa Beşiktaş camiası bir stat ihtiyacını görür, bunun finansmanını oluşturur, ptojelendirir ve yapardı. Bunu da o başkan bu başkan demeden kim olsa yapardı. - Arap Baharı denen suni kavram neticesinde çıkan çatışmalardan canımı kurtardım. 5 senedir İstanbul'da ikamet etmekteyim. Yurt dışında yaşamıyorum. Diğer kısımlarla ilgili zaten yöneticilerin temel görevini yazının bütününde tanımladım. Enerjiyi doğru yere nakletmek farklı, bilhakis o enerjinin kendisi olduğunu iddia etmek farklıdır.

Fakat bizde öyle olmadı. Çünkü ihtiyaç belli olsa da prensip iznini alsada yapmadılar. Başkan yaparım diyince bile aman sırası değil battık zaten diyenler oldu. Bu stadın finansman modeli projesi vs Fikret Orman Başkanın başarısıdır. Başından sonuna katılıyorum. Burada geçenlerle benim yazımın çelişen herhangi bir yanı yok.  Evet kolektif bir güç oluşturdu. Bunun içinde hepimiz tüm camia var.

Ancak stadı işçiler yaptı demek, yolda giden araba değil tekeridir demek gibi bir şey. Buna kayılmayacağım. Burada mütevazi olamam. Yurt içi ve yurt dışında mühendislikte mantık ve termodinamik eğitimleri verdim. Yaptığın şeyin adı manipülasyondur. Ama örneklemek gerekirse benim yaptığım önerme ''yolda giden şöför değil arabadır'' tadındayken, senin verdiğin tepki ve oluşturmak istediğin algı farklıdır. Yoruma açık bile değildir. Stadı işçiler yapmıştır. Bunun için gerekli finansmanı kulübün prestijinden kaynaklı sponsorlar ve taraftarlardır. Burada başkanın rolü taraftarı ve kulübün prestijini yönetmektir. Bu konuda kendisi dışında, ne rakiplerde ne de Beşiktaş camiasında şu an için bu yöneticilik vizyonunu gerçekleştirecek başka kimse bulunmamaktadır.

Dediğim gibi ilgili sayfasında detaylı konuşuruz - Sadece bu cümleyi ile yanıt versen, cevabım özür dileyip nereye yazacağıma dair yardımını istemek için sana özel mesaj atmak olurdu. Yalnız konu ile ilgili bütün tez ve antitezlerini yazıp, karşıdan gelecek tepkiyi kabul etmemek ne mertlikle ne de genel kanıyla bağdaşır. İnternet ve forum raconları konusunda desteğe ihtiyacım olabilir. Neyin yeri neresi veya neresi değildir yardımcı olan herkese de teşekkür ederim. Yalnız bunu yaparken küçük çocuğa tokat atar gibi değil, elimden tutar gibi olursa mutlu olurum değerli abilerim. 
Sevdalı Yüreklerde Beyaz Sürgünler

Çevrimdışı FARUK

bir maç yağmur nedeni ile yarıda kalmıştı oynanmamıştı. başkan geçen gün 360 tv.de gök delinse sorun olmayacak die iddialı bir cümle kurmuştu. şimdi kafam karıştı vakum yeterliliği konusunda, umarım SIS geçmiş tecrübeleri göz önünde bulunduracak şekilde vakumu revize ederek uygulamıştır.

Çok şiddetli yağmur vardı hakem içeri aldı oyuncuları yağmur  şiddeti azalınca maç devam etti diye hatırlıyorum

Çevrimdışı emrahbjk53

Ev kendinizin mi yoksa kiralık mı? Kendinizin ise kaç paraya satıyorsunuz?  :D
Kendimizin sence bu evi satarmıyız :)

Çevrimdışı iasonion

Şu sorularım arada kaynadı gitti, elinden tutan olursa bi zahmet :)

Benim bir kaç sorum var:

- Foodcourt'larda gider ve havalandırma göremedim. Su hattı olmadan, düzgün havalandırma sistemi yapılmadan (ızgara olacağını düşünürsek) nasıl olacak bu foodcourt'lar?

- Stadın hala bir çok eksiklikleri var. Bunlar 11'ine kadar (ki 13 gün kaldı) nasıl yetişecek?

- Hangar kapılarının (köşelerdeki araç çıkışlarının) üstü bir branda ile kapatılacak mı?

- Yeni açığın arkası şu anki haliyle tavan arası gibi, karman çorman. Ne ara temizlenecek orası? Ki temizlense dahi, oradaki alan oldukça dar, o koskoca tribünün seyirci yükünü o alan nasıl kaldıracak giriş çıkışta? (Stadın eski halini hatırlayanlar bilir, maç çıkışı oradan çıkmanın nasıl eziyet olduğunu)

- Membran aralarının kapatma işlemleri bitti mi? Şeker değiliz erimeyiz ama millete çatıları akıtıyor lafını vermesek ilk yağmurlu maçta?
i consider it a challenge before the whole human race
- and i ain't gonna lose -

Çevrimdışı ahmetx

şu an donbass arena kullanım dışı olduğundan dolayı tek biz sayılırız.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sadece 3lü bilet satılcak dendiğinde buralarda kıyamet kopmuştu ama bakıyorum da herkes 3lü biletten almış😄

herkes??  :alala: veya doğal olarak sadece alanlar/alacaklar soru soruyor diğerleri tekliyi bekliyor..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Çok şiddetli yağmur vardı hakem içeri aldı oyuncuları yağmur  şiddeti azalınca maç devam etti diye hatırlıyorum
aynen doğru hatırlıyorsun yıldırım tehlikesi ve görüş mesafesi nedeni ile belli bir süre oynanmadı sonrasında devam etti
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı ahmett.67

İlk başta maç başına bilet fiyatlarını  yüksek bulmuştum. Passodan Fener stadında kale arkasından maç izlemenin bedelinin 105 tl olduğunu öğrenince 3 lü biletin fiyatının gayet makul olduğu kanaatine vardım. Bir de ilk vodafone arena açılış heyecanı da eklenince  bilet almak farz oldu. Zaten klubün her zamankinden çok sıcak paraya ihtiyacı var.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Fatih

BJK - gs super final macinda en basinda ertelenmisti. O gun de saka maka fena bi yagmur yagmisti. 2012'ydi heralde sene..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ensdndr

Bu hafta havaların güzel gidiyor olması bizim açımızdan çok büyük avantaj. Özellikle çevre düzenlemesi ve membrane montajı gibi açık havada yapılan işlemlerin hızlıca ilerlemesini sağlayacaktır. Zaten hepi topu 11 günümüz kaldı. Tek beklenilen kale direkleri, saha çizgileri , yedek kulübeleri ve skorbordlar var. 1 hafta içinde hepsinin biteceği düşüncesindeyim.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !