Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495502 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi yine yazılı renkli medya ve sosyal medyada kulübümüze saldırı var. Stad işi ne kadar rahatsız etti milleti.

Hep birlikte nice güzel günlere.

Led panolar güzel oldu. Sanırım güneş enerjisi de iptal olacak gibi çatının yükü skor tahtası ile bayağı arttı çünkü, şimdi onun üzerine klasik panellerden yerleştirmezler,
İnce ve esnek panellerde görselliği olumsuz etkileyecektir.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Halit

günaydın Arena

bol led'li ve şeffaflı gün olur umarım
BEŞİKTAŞK

EssiLor

• Ziyaretçi

Şikeciler ve Real Madrid den 6 yiyen 6S liler Vodafone Arenayı okadar kıskanmışlar ki içten içe çıldırıyorlar kıskançlıktan
Bunlara hem stat Nasıl yapılır dersi hemde futbol dersi vermekle mükellef olacağımızı belirtmek isterim
Türkiye'nin en çok kıskanılan kulübü olmanın gururunu yaşıyoruz şu günlerde
Stadımızla olsun Aşık eden Siyah Beyaz rengimizle olsun Kıskanılmak güzel bişey :)
İnşallah Şampiyon olup yeni yuvamızda Şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutlayacağız.
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 10:10:02 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı tayfun

günaydın,passo çalışıyor arkadaşlar şu an
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmet türken

herkese günaydınlar..

bu ne ola ki?
baz istasyonları insan sağlığına zararlı olduğundan, sokak aralarındaki direklerin üzerlerini çeşitli şekillerde kamufle ediyorlar ağaç görüntüsü vs veriyorlar. Bizdede statta gözükmesin diye baz istasyonu direklerinin üzerine geçirilecek boru gibi duruyor. Ama sadece bir tahmin. DÜnde bir foto vardı bununla ilgili

Çevrimdışı Altuğ

Konu Dışı fakat proje güzel destek olalım.

Beşiktaş'a destek olmak için milyonlarca taraftarla kol kola girdik. Kapaklardaki kodu www.takiminlakolkola.com adresine gir, hem Beşiktaş'a destek ol hem de çekilişle Beşiktaşa'a özel hediyeler kazan. Haydi #KolKola, Beşiktaş'a destek olmaya.

Çevrimdışı Emre.Guler

Ledler takıldıktan ve pankartlar geldikten sonra şöyle birşey olacak sanırım görüntü

Çevrimdışı Erdem Çözer

forumda ürün yerleştirme başlamış  :lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ledler takıldıktan ve pankartlar geldikten sonra şöyle birşey olacak sanırım görüntü

offf  :claps:

Çevrimdışı no mames

Selam herkese, öncelikle foruma yeni üye oldum,aylarca sayenizde göremediğim ve meraktan uykularımı kaçıran bu eseri sanki arka bahçemde inşa ediliyormuş gibi takip ettim, bunun için sizlere çok teşekkür ederim. Arkadaşlar stat sonuna yaklaştıkça, bilgi, foto vs. paylaşımı azalırken karşılıklı laf dalaşı arttı, ne gerek var bunlara? Biz ki Beşiktaş sokakta oynasın kaldırımda oturur destekleriz diyen bir taraftar kitlesiyiz ki yaptığımız stat bence dünyanın top seviyesinde bir eser. Bazen bu  konudan uzak ama futbolu seven arkadaşlarıma stadın fotolarını gösteriyorum, adamlar gozlerine inanamıyor. Velhasıl kelam herkesin stadımızın güzel olması için konustugun farkındayım ama biraz da tutarlı ve mantıklı olmak lazım
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 10:24:14 no mames ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

şu an stadla ilgili en çok merak ettiğim konu vip koltuklarda bırakılan dikine boşluklar  :alala:

Çevrimdışı mert_

baz istasyonları insan sağlığına zararlı olduğundan, sokak aralarındaki direklerin üzerlerini çeşitli şekillerde kamufle ediyorlar ağaç görüntüsü vs veriyorlar. Bizdede statta gözükmesin diye baz istasyonu direklerinin üzerine geçirilecek boru gibi duruyor. Ama sadece bir tahmin. DÜnde bir foto vardı bununla ilgili
olabilir hocam mantıklı.

Çevrimdışı tangaz

herkese günaydınlar..

bu ne ola ki?

kriyojenik bir yakıt tankına benzettim ama burada ne işi var çözemedim. sıvılaştırılmış doğalgaz tankı diyeceğim ama stadın yanından doğalgaz boru hattı geçiyor gaz boru hattından geçiyor. oksijen vb gibi çok düşük sıcaklıklarda sıvılaştırılan gazların depolanmasında kullanılan bir tank tipi gibi duruyor ama bu gazların stadla alakası ne bilemedim  :alala: ya da belkide bu kadar karmaşık düşünmeyeyim basit bir genleşme tankıdır stadın su ihtiyacı için kullanılan tesisatta hidrofor vardır bu da onun genleşme tankıdır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Altuğ

forumda ürün yerleştirme başlamış  :lol:

Ürün yerleştirme değil :)

Site ile ilgili analizleri incelerken denk geldim Kartal Ç arkadaşımızın paylaştığı link dikkatimi çekti merak ettim elimin altında da bir kapak mevcuttu :) Neymiş diye bakarken projeyi beğendim hem destek oluyorsunuz hemde hediyeler kazanıyorsunuz. Bende katıldım :)

Olur da denk gelir kazanırsam hediye ürünü de forumdan bir arkadaşımıza hediye ederim artık  :eyes
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 10:40:04 Altuğ ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

Site ile ilgili analizleri incelerken denk geldim Kartal Ç arkadaşımızın paylaştığı link dikkatimi çekti merak ettim elimin altında da bir kapak mevcuttu :) Neymiş diye bakarken projeyi beğendim hem destek oluyorsunuz hemde hediyeler kazanıyorsunuz. Bende katıldım :)

Olur da denk gelir kazanırsam hediye ürünü de forumdan bir arkadaşımıza hediye ederim artık  :eyes

şaka yaptım zaten :) ayrıca ben de çok beğeniyorum bu kampanyayı.. üstelik artık her kodla kulübe giden para 1 tl'ye çıktı.. çok başarılı :ok:

Çevrimdışı Mehmet92

Haber 1903'te(Malum site) adidasın açılış maçına özel forma tasarladığı,sadece stada giden 41903 kişiye satışa çıkarılacağı haberi var.

Çevrimdışı kartalpençesi

açılış maçı.en çokda o tezahüratlar başlayınca çok etkilendim (video benim değil)
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Altuğ

şaka yaptım zaten :) ayrıca ben de çok beğeniyorum bu kampanyayı.. üstelik artık her kodla kulübe giden para 1 tl'ye çıktı.. çok başarılı :ok:

Geyik yaptığının farkındayım Erdem olur da öyle sananlar olur diye :) Kaldı ki coca cola gelse dese ürünü yerleştir. Yerleştiririm yanii affetmem  :lol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Geyik yaptığının farkındayım Erdem olur da öyle sananlar olur diye :) Kaldı ki coca cola gelse dese ürünü yerleştir. Yerleştiririm yanii affetmem  :lol:

affetme zaten :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Hah buydu bahsettiğim resim
Merdivenler ve girişler oldukça sırıtıyor beton görünümüyle
Umarım zamanla halledilir

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Talip olabilirmiyim abi  :D :D

Çevrimdışı tugozcan

malum site dediğiniz hangisi oluyor yahu. aylardır takip ediyorum meraktan ölücem biri özelden aydınlatsın beni  :ebebe: :D

Çevrimdışı raichu

Hah buydu bahsettiğim resim
Merdivenler ve girişler oldukça sırıtıyor beton görünümüyle
Umarım zamanla halledilir
yazın boyarlar bence

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum