Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5496698 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı onurturan

Bizimkiler ne renk abi gozum kesmiyo pek
Aradaki 8 numara siyah ve sonra sizinkiler de beyaz vallahi :D :D :D :D besiktasarena farkı :D mesela necmi abininki de alt katta ama siyah :D

Çevrimdışı Oktay

SORUMA CEVAP ALAMADIM! Saha kenarında serilecek suni çimler başladımı?Yoksa onların altınadamı işlem uygulanacak? :bandit:
başladı

Çevrimdışı Kartal66

sunı cım calısmaları baslamıs

Sunı çim çalışması ne oluyor tam olarak ve ledler ne zamana biter arkadaşlar. Çok hoş olmuş ayrıca ledler. Zemin pek iyi durmuyor sanki ama..

Çevrimdışı onurturan

[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 21:51:20 onurturan ]

Çevrimdışı Cem_

Şöyle bir şey yaptım nasıl olur sizce, futbolcularımız sahaya çıkarken gördükleri ilk şey bu mottomuz olsa çok iyi olmaz mı?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

başladı
Teşekkürler abi :super: :super: Çok iyi ozaman.Saha içindeki ledlerin montajıda yakındır :busted_cop: :busted_cop:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Sunı çim çalışması ne oluyor tam olarak ve ledler ne zamana biter arkadaşlar. Çok hoş olmuş ayrıca ledler. Zemin pek iyi durmuyor sanki ama..
Suni çim saha kenarlarına serilecek ve diğer çimlerle bütünlük oluşturacak. :ok: :ok: Ledlerde en geç gelecek hafta biter.Bugün bayağı yol katettiler ledlerde :) :icool:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ozan062

yanlış anlamışın @ozan062
belli bir kira geliri ödenecek artı olarakta ciro üzerinden kâr payı alacağız.

oo iyi o zaman @Necmi abi çnk orada bi tuhaflık vardı yani:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı qarizma22

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

LED'ler kapalı alt 2. çıkış kapısına kadar gelmiş.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ensdndr

Yarın, ledler kapalıyı bitirir. Hybrid %75 olur. Şeffaflar 15 olur. Suni çim alt katmanı biter.

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı TheGenc61

abilerim ciddi anlamda çıkmazdayım. yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle şunu belirteyim yaklaşık 5 ay önce telefon numaramı değiştirdim ve passoligde de numaramı güncelledim. internetten de kontrol ettim şu an kullandığım kullandığım telefon numaram gözüküyor. üç maçlık bilet almak istiyorum passalig kartıma parayı yatırdım. passo.com.tr den gerekli adımları yaptım ama telefona gönderilmesi gereken güvenlik mesajı bana bir türlü gelmedi.
passoligi arıyorum sadece telesekreter dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyor müşteri temsilcisine bağlamıyor beni.
güvenlik kodu telefonuma aktifbank tarafından gönderildiği için aktifbankı aradım "biz ilgilenmiyoruz passolg baksın" dediler.
yani anlayacağınız ne passoligden ne de aktifbanktan adam akıllı bir yanıt alamıyorum. Allah rızası için bir Allah'ın kulu bana akıl versin.

Canımın Canısın BEŞİKTAŞ
Ömrümün Yarısı BEŞİKTAŞ
Sen Benim Vazgeçemediğim
Tek Aşksın Sensin BEŞİKTAŞ..!

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

abilerim ciddi anlamda çıkmazdayım. yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle şunu belirteyim yaklaşık 5 ay önce telefon numaramı değiştirdim ve passoligde de numaramı güncelledim. internetten de kontrol ettim şu an kullandığım kullandığım telefon numaram gözüküyor. üç maçlık bilet almak istiyorum passalig kartıma parayı yatırdım. passo.com.tr den gerekli adımları yaptım ama telefona gönderilmesi gereken güvenlik mesajı bana bir türlü gelmedi.
passoligi arıyorum sadece telesekreter dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyor müşteri temsilcisine bağlamıyor beni.
güvenlik kodu telefonuma aktifbank tarafından gönderildiği için aktifbankı aradım "biz ilgilenmiyoruz passolg baksın" dediler.
yani anlayacağınız ne passoligden ne de aktifbanktan adam akıllı bir yanıt alamıyorum. Allah rızası için bir Allah'ın kulu bana akıl versin.

Bi bakarmısın bendede böyle bi sorun vardı passolig çıkarırken bi aşamada bıraktım sürekli mesaj yolluyordu engellemişim belki sende aynısını yapmışsındır.
O SENE BU SENE !

Yarın, ledler kapalıyı bitirir. Hybrid %75 olur. Şeffaflar 15 olur. Suni çim alt katmanı biter.

Bence ledler kapaliyi Cuma bitirir.Hybrid Bencede%70 75 civari olur.Seffaflarda Aynen 15 olur. Suni cimin alt bolumu biter. :-):-):-)

LED'ler kapalı alt 2. çıkış kapısına kadar gelmiş.
Ledlerin Maasallah'i var hizli gidiyor.Persembe veya en gec Cuma Kapali tarafi biter.Eski acik ve Numaralida acilisa kadar bitirelecektir.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Hocam sim kart değişikliği yada numara taşıma gibi bir işlem mi yaptınız ?

Çevrimdışı ekrembaser

Kardeşim passoyu arayacaksın kartını internet işlemine açtıracaksın hatırladığım kadarıyla bloke koyuyolar kart değişikliği ya da numara değişikliğinde

Çevrimdışı YunusEmre

Hocam sim kart değişikliği yada numara taşıma gibi bir işlem mi yaptınız ?

Özellikle 4,5 g ye geçiş de yapılmışsa sorun oluyordu vakifbankta arayıp actiriliyor.. bi de tel No değişikliğinin hangi banka kartı kullanılıyorsa orada duzelttirilmesi gerekir 3d işlemlerde şifreninggönderildiği no su an kullanılan değilse bankadanddüzeltilmesi gerekiyor...

Çevrimdışı qarizma22

Bizim statda böyle işik oyunlari olsa güzel olurdu bence

Çevrimdışı cisse557

Konu dışı ama sürekli bu geliyor nedeni ne?

Çevrimdışı serti67

Bizim statda böyle işik oyunlari olsa güzel olurdu bence
çatı memmbranları buna musaıtse kı ole denıyordu yenı sezona yapılabılır sımdı yetımese bıle
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS