Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5497501 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Üst kata sürekli pankart asarlar millet. Dolayisiyla pankartlar yuzunden gozukmeyecek bir yere reklamda vermez parada

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

astırmayız çift şeritli led daha güzel gözükür senden bir PS çalışması daha görürüz abi fikir sahibi oluruz :)

Çevrimdışı mehmetcan1903

üstteki boşluğada vodafone yazmasınlar😂😂😂

siyah giydirmenin üstüne gri font ile aralar boşluk olacak şekilde Beşiktaş JK , vodafone yazarsa harika olur.. yapacak varsa örnek amaçlı foruma atabilir mi hayal ettim şuan nasıl durur merak ettim  :halay:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Üst kata sürekli pankart asarlar millet. Dolayisiyla pankartlar yuzunden gozukmeyecek bir yere reklamda vermez parada

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam ortaya SEREFinle oyna HAKKİnla Kazan yazilsa harika olur 

Pankartkarda Bu yazinin yan taraflarina asilir cokda guzel olur

Abi bi guzellik yapsanda bu dedigimi  resime döksen @Emre.Guler :director: :naughty: :naughty:
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 19:16:21 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ers1903

Bugün stadin oradan gecerken birşeye dikkat ettim ,üst katlardaki çıkış kapılarının iç tarafına kapi yapilmali aynı basaksehirdeki doğu ,bati tribünleri gibi ,hem rüzgarı keser ,hem dışarıdan geçerken iç kisim görünmez..bu arada bizim stada çok rahat kedi vs.. girebilir  :D

Çevrimdışı Yalçın

Hersey cok farkli olacak. Elalem taraftarin hem en agirbaslisini hem de koru korune takimina en baglisini gorecek. Bu stadyum simdiden bu klubu bir adim one tasimistir. Su ana kadar hakkinda ileri geri konusan duydunuz mu?? Keyfini cikarin. Besiktas buyuk bir klup ve buyuk bir camia. Cok mutluyum.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı brci

Hersey cok farkli olacak. Elalem taraftarin hem en agirbaslisini hem de koru korune takimina en baglisini gorecek. Bu stadyum simdiden bu klubu bir adim one tasimistir. Su ana kadar hakkinda ileri geri konusan duydunuz mu?? Keyfini cikarin. Besiktas buyuk bir klup ve buyuk bir camia. Cok mutluyum.

aynı fikirdeyim tek isteğim şu ülkede artık terör bitsin. Millet çoluk çocuk kalabalık yerlere gidebilsin .

Çevrimdışı underworld

yeni sezon açılışa barça bayer değil çinden ve abd de bi takım gelmeli; olmadı çin+güney amerika.
artık yeni pazarlara açılmak gerek.büyümek istiyorsak çin piyasası bizim için harika olur.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Bir foto paylaşılmıştı ledler ile beton zemin arasında biraz pay kalıyordu...Sanki ledler betona cuk oturmuş gibi..yada altına siyah boyamı çekmişler

Ledlerin alt ve üstünde şerit şeklinde gri boşluk var. Ama bence bu durum daha güzel bir hava katmış. Siyah-gri uyumu  :tabe: Ledler çalışır vaziyetteyken ise göze batmayacaktır gri kısım.

Çevrimdışı Barış 19 03

ÖNEMLİ DUYURU
passo sistemi açılmış deneyebilirsiniz

Bu arada 4 Gundur foruma giremiyorum telefonum bozuldu serviste suan :akuma: 

Aksamlari pc den takip ettim sayfalarin buyuk cogunlugunu okudum ortalik baya karismis Cok KELLE gitmis :evillol: :evillol:   

Telefon tamamen gitmis , Servis Sifir telefon verecek en az 10 gun dediler :by2: iyi yaninkullandigim sure yanima kár kaldi :ishock:

Sirf bu yuzden gittim tablet aldim gunduzleri tabletten takipteyim :D

[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 19:50:01 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı yigitcan1903

hiç sorulmamış soru:
amigolar için tribün önüne kule gibi birşey yapılacak mı...
Kule mi  :evillol: Saruman mı sete çıkıcak

Çevrimdışı Oktay

Bu arada 4 Gundur foruma giremiyorum telefonum bozuldu serviste suan :akuma: 

Aksamlari pc den takip ettim sayfalarin buyuk cogunlugunu okudum ortalik baya karismis Cok KELLE gitmis :evillol: :evillol:   

Telefon tamamen gitmis , Servis Sifir telefon verecek en az 10 gun dediler , kullandigim sure yanima kár kaldi :ishock:

Sirf bu yuzden gittim tablet aldim gunduzleri tabletten takipteyim :D

@Necmi abi olmasa @ALI RIZA daha çok kelle götürecektide ... necmi abiyi bu kadar şefkatli görmemiştim  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı dededenmiras

Ne zamandır takip ediyordum herkesi.. Bugüne kısmetmiş.. Hoşbulduk.

@Necmi abi olmasa @ALI RIZA daha çok kelle götürecektide ... necmi abiyi bu kadar şefkatli görmemiştim  :evillol: :evillol: :evillol:
:biggrinking: 

Sorma abi perisan oldum 4 Gundur gunduz hic giremedim foruma canim cok sikildi :s20:

Aksamlari da anca gunduz yazilanlari okuyabildim :bandit:

Çevrimdışı tnevel92

gördükleriyle karar verenler, göremediklerine yem olurlar

Çevrimdışı Levent BAL

Karagümrüklüler 121. blokta olacakmış Beşiktaş Arena'damı 121 de ?  :alala: :alala:

Çevrimdışı Serdar

Çevrimdışı yigitcan1903

Karagümrüklüler 121. blokta olacakmış Beşiktaş Arena'damı 121 de ?  :alala: :alala:
Çok büyük talihsizlik
İnşallah koltuk sistemi uygulanır

Çevrimdışı dededenmiras

Çevrimdışı Yalçın

121'deyiz. Fakat Erdal abi iyi Besiktaslidir. Sikinti olmaz.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı mehmetcan1903

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

şuan böyle bir mail geldi de, ne alaka!

Satın almış olduğunuz kombineniz Beşiktaş Futbol A Takımı'nın 2016/2017 futbol sezonunda Vodafone Arena'da oynayacağı bütün maçlar için geçerli olacaktır.           

Saygılarımızla,
Passo.com.tr

Ayni mail'i ben de aldim,amacina da anlam veremedim  :)
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251