Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495820 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan80

Beşiktaş-Bursaspor maçında Guinness World Records ekibi gelecek ve Desibel ölçümü yapılacaktır bilginize.. diye bir haber geldi doğru mudur ? bilgisi olan var mıdır ?

teşekkürler
KUPALAR GELECEK YİNE
KARTAL UÇACAK GÖKLERE
MERMİLER ATILACAK GÖKYÜZÜNE
ŞAMPİYON OLDUĞUN GECE

Çevrimdışı attila_metu

Skorbordların çatıda olacağına dair resmi bi açıklama oldu mu?

Dün başkan karşılıklı kale arkalarında olacak dedi sanki. Çatıya konulunca kalenin arkasına değil üstüne denk geliyor.  :)

eski ve yeni açıkta en arkaya sıraya konulabilir mi acaba?

Zannetmiyorum çünkü insanlar önünden geçiyor skorbord görünmüyor dedi.  Yani insanların önünden geçemeyeceği bir yer olacak.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 11:58:36
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Beşiktaş-Bursaspor maçında Guinness World Records ekibi gelecek ve Desibel ölçümü yapılacaktır bilginize.. diye bir haber geldi doğru mudur ? bilgisi olan var mıdır ?

teşekkürler
başka desibel rekorları kıracaz dedi.
bu stadın akustiği çok iyi 100bin kişi varmış gibi olacak dedi.
ilk ve son kez şu rekoru kıralım daha da geçen olamaz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

teşekkürler
İnşallah böyle işlerle uğraşmayız,kritik maç
Ölçeceklerse de taraftara duyurmasınlar

Çevrimdışı onur_U

Beşiktaş'ın bilet transfer işleminde beklenen sorunun cevabı geldi.Beşiktaş Yönetimi'nin üçlü maç bileti hazırladığı Vodafone Arena için bilet transferi yapılamayacak.

Dikkkaaaaaaaaaaaaaaaaat

nasıl ya? ben 30 nisan'da ki maça izmir'den gelecektim. 3 maç için bilet alacak kombineli arkadaşım kayseri maçına gidemeyeceği için bana devredecekti. lütfen bilen biri net olarak açıklayabilir mi durumu?

Çevrimdışı Emre.Guler

mebran 10 olmus bugun 12 yada 13 olur

Malzeme hazır ise stadta en az 15-16 diyorum bende. Büyük membranlardan günde iki tane takıyorlardı @Efe

Çevrimdışı ahmet1903

3 lu biletleri 3 mac icin devredemiyosunuz.Her macin bileti satisa ciktiginda 3 macin icinden birini transfer edebiliyosunuz

Çevrimdışı smtcglr

Günaydın Beyler stad çok güzel gözüküyor bitince çok daha güzel gözükecektir inşallah.  :sevinc

Led'leri merak ediyordum o da başlamış sırf stad fotolarına bakabilmek için başçavuş'a yalvardım çarşıya sal diye  :kop:

Çevrimdışı sozkul

karaborsayı engellemek için güzel düşünülmüş.. ama mağdur olan olabilir mi bu konuda?

Çok mağdur olan olur, şu an Ankara'da olan iki arkadaşım var ve kapalıda kombineleri var, ikiside üçlü bilet alıp paslaşacaklardı, bir maça birisi oğlunu birisi babasını getirecek, bir maçada beraber geleceklerdi.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Günaydın Beyler stad çok güzel gözüküyor bitince çok daha güzel gözükecektir inşallah.  :sevinc

Led'leri merak ediyordum o da başlamış sırf stad fotolarına bakabilmek için başçavuş'a yalvardım çarşıya sal diye  :kop:
Hayırlı teskereler😊😊
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı SuperBJK

Loca arası ledler çok iyi olacak yahuu ! Keşke üst katlara da bir boya falan olsaydı ya da düşünülüyor mu öyle bir şey ?

Gerçi her maç " ...... Kartalları " ile dolar oraları  :lol: ama maç olmadığı günler için çok soğuk duracak eğer öyle kalacaksa.

Aslında o arada ki ledlere loca sahipleri birleşip belli ücret karşılığında " Loca Kartalları " yazdırabilir  :D

Çevrimdışı Efe

Malzeme hazır ise stadta en az 15-16 diyorum bende. Büyük membranlardan günde iki tane takıyorlardı @Efe
galiba tam hazir degil o yuzden gunde 3 tane ortalama gidiyor stada geldikce ona gore seriyorlar pazar gunu bitme aşamasina gelir umarim
Şampiyon Beşiktaş JK

mebran 10 olmus bugun 12 yada 13 olur
Kaldı 32. Günde 4 tane takılmaya devam etse  8 günde yani gelecek Çarşamba bitiyor.En makul tarihte zaten Çarşamba günü çünkü açılıştan biraz önce bitmesi gerekiyordu👍👍

galiba tam hazir degil o yuzden gunde 3 tane ortalama gidiyor stada geldikce ona gore seriyorlar pazar gunu bitme aşamasina gelir umarim
Ben saha içindekilerden çok locadaki ledlerin yetişmesini istiyorum nedense.Çok güzel geliyor gözüme düşündükçe😄

Çevrimdışı eronimo18

[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 12:17:40 eronimo18 ]
HADİD - 20

Çevrimdışı Efe

Ben saha içindekilerden çok locadaki ledlerin yetişmesini istiyorum nedense.Çok güzel geliyor gözüme düşündükçe😄
saha ici zaten yetisir onemli olan loca ledlero ve skorboartlar onlar gelecek hafta ici bitsin yeterli
Şampiyon Beşiktaş JK

Zeminin deseni belli oldu mu acaba?

Ekşi'de Wembley gibi kare kare olacağı yazılmış.

Çevrimdışı Efe

Zeminin deseni belli oldu mu acaba?

Ekşi'de Wembley gibi kare kare olacağı yazılmış.
kare kare olacak mac gunu tam goruntuyu goruruz
Şampiyon Beşiktaş JK

ayazcan1903 Instagram. Hibrit 2 gündür yerinde sayıyor.Led'ler güzel ilerliyor inşallah gelecek hafta bitecek👍👍

Çevrimdışı Erdem Çözer

ayazcan1903 Instagram. Hibrit 2 gündür yerinde sayıyor.Led'ler güzel ilerliyor inşallah gelecek hafta bitecek👍👍

açı yanıltıyor, hibrit ilerliyor..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı federo

nerede okudun? passoligden de tam tersi açıklama geldi az önce..
Sanmıyorum transfer yapılamayacağını normal kombineden farkı yok. 3 lü yapılmaz belki ama tekli tekli olacaktır.Yoksa adam aldı gidemedi koltuğu boş kalacak.

Çevrimdışı sallapati

ledler bu şekilde... umarım üst kat ve yeni açık balkon da siyah kaplama yapılır.. led siyahı güzel duruyor

Çevrimdışı sfr03

Loca arası ledler çok iyi olacak yahuu ! Keşke üst katlara da bir boya falan olsaydı ya da düşünülüyor mu öyle bir şey ?

Gerçi her maç " ...... Kartalları " ile dolar oraları  :lol: ama maç olmadığı günler için çok soğuk duracak eğer öyle kalacaksa.

Aslında o arada ki ledlere loca sahipleri birleşip belli ücret karşılığında " Loca Kartalları " yazdırabilir  :D

.... kartallarına bir standart getirilerek siyah fona beyaz yazı olması sağlanabilir. Turist bölgelerindeki tabelalar gibi :)