Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495794 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MUSTAFA_

tapatalk dan konu başlığına giremiyorum  :s20: aynı sorunu yaşayan var mı ? yoksa bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Bu arada tüm BEŞİKTAŞ sevdalılarına günaydın 

edit : sorun düzeldi  :)
Hala düzelmedi. Arada aynı sorunu yaşıyorum. Yöneticilerin dikkatine...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı giunti1903

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">@AkarRidvanakar Abi çok yerinde bir karar değişikliğyle scoreboardı çatıya aldınız.ama biz logo da istiyoruz çatıya pic.twitter.com/IvwLmmidkw</p>&mdash; Volkan İNCE (@volkanince1903) 29 Mart 2016
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

YÜKLEN BEŞİKTAŞLI:)
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı İhsan

Ledpaneller  :hiho: :hiho:

@Emre.Guler
ne yaptığının farkındasın değil mi ?   :vur   :D

@Abu Ali Imran bu Emrenin müthiş photoshop yeteneği :-)   :evillol:

Gerçek ledler burada:
Led montajı son hali! @Emre.Guler dediğin gibi ilerlemiş.Bugün ilk ya yinede idare eder bence.Gelecek hafta biter bence zaten açılışada 2 hafta kaldı.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Yeni spor salonu 15 bin kişilik olacakmış  :ishock: :ishock: :ishock:

Koltuklar pikselli mi olacak mış
Çatı şefaffmı ?
Hibrit parke mi kullanıcak mış?

Hiç bir soruya cevap vermedi başkan  :s20:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Emre.Guler

@Emre.Guler
ne yaptığının farkındasın değil mi ?   :vur   :D

@Abu Ali Imran bu Emrenin müthiş photoshop yeteneği :-)   :evillol:

Gerçek ledler burada:

Ne farkediyorki abi  :) alınan mesafe aynı doğru tahmin etmişim yani  :icool:

Çevrimdışı Abu Ali Imran

gece gec olmustu gafil avlandim...  :bawling:

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın ahali
saat kaç oldu foto yokmu? güne başlayamıyorum 
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı furkankaya1903

Hala düzelmedi. Arada aynı sorunu yaşıyorum. Yöneticilerin dikkatine...
Acayip bir şekilde bilgisayardan açtığımda Tapatalk dan da girebiliyorum. Ama bilgisayarda çıkış yaptığımda Tapatalk tan giremiyorum
Not: Bilgisayardan da açtım
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

:D Bu konuda haklısın. Hayal edemediklerimizi görselleştiriyorsun.
Bu yüzden seni seviyoruz :-*
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Deadam

Başkan stada girişleri yasakladı zaten senin şoklara ihtiyaç arttı artık :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı yldrmaydn

fotoğraf koltuk olmayan en üstten çekilmiş ama tribün ortasına asılacak skorbordların birbirini kapatması durumunu anlatan bir foto. yeni açık tarafında en üst ortadakiler ekranları görmekte biraz sorun yaşayabilirler.
ben açıkçası başkanın açıklamasından sonra en üst sıraya koltuk takılacakmış hissi edindim. umarım da takılır. orası oldukça geniş bir yer hem cama geçişi zorlaştırmak için iyi olur hem de güzel kapasite artışı olur.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı klassblok

Fikret Orman'ın bu gece 360 tv'de yaptığı açıklamalar:

- "Türkiye'nin ilk ve en büyük kulübüyüz."

- "  Beşiktaş şampiyon olacak. Evet şampiyon olacak. Artık oyuncularımız tecrübe kazandı. "

-  " Beşiktaş camiasının tek konsantrasyonu şampiyonluktur. Biz bu stadı daha rahat şampiyon olalım diye

yetiştirdik.Yeni stadımıza gelen rakipler kolay kolay çıkamayacak. Desibel rekorları kırılacak." "

- " Beşiktaş, köşkte kurulmuş bir kulüp. Sınırları içerisinde de saray var. O yüzden saray benzetmesi yaptım.
Beşiktaş halkın takımıdır. "

- " Beşiktaş her zaman halkın takımıdır ve öyle kalacak. Mütevazilik bizim genetiğimizde var. "

- " Beşiktaş Başkanı kendi taraftarına ezik diyebilir mi ? Onu konuşurken cımbızla alıp art niyet gösteriyorlar. "

- " Bunlar nafile şeyler. Benim Beşiktaş taraftarı ile aramdaki sevgiyi bozamazlar."

-  "Benim Beşiktaş taraftarıyla aram çok iyidir. Hiçbir grupla aramda sıkıntı yok. Kimseye bedava bilet vermedik."

- " Artık Allah nasip ederse bir sayfayı çevireceğiz. Bu sene, o sene... "

- " Vodafone Arena'ya Avrupa kupası gelmesini ve  üç, dört yıl lige ambargo koymayı istiyoruz. Hedefimiz bu.

- ''Açılışa kadar stada kimseyi sokmayacağız.Herkes fotoğraf çekiyor, instagrama koyuyor, bir yere koyuyor.

Herkes ondan görüyor sonra Adapazarı'ndan geldim, Urfa'dan geldim...Kimse kusura bakmasın ama stada

gelmesinler. İş yapıyoruz acelemiz var ve anlayışla karşılasınlar. Sonuna geldik. Sabır.''

- " Beşiktaş şampiyon olmadığı sürede taraftar arttıran bir kulüptür. 15 yıl şampiyon olmadığında 40 bin kişi izlerdi. "

- " Stada dönerken bu kadar talep var, üçlü bilet satalım dedik. Ama Türkiye'de emekçi insanları atlamışız. O yüzden değişti. "

-  " Oturup bir karar verdik ve yanlışımızı düzelttik. İnşallah taraftar memnun olmuştur. "

- " Beşiktaş Başkanı ile taraftarı arasında bir sorun olmaz. Bu stada dönmeyi hep beraber istedik. "

-  " Diğer statlara gelen taraftarımıza ayrıcalık sağladık. O kadar vefamız olsun... "

- " Beşiktaşlı, Süleyman Seba portresinde olmalıdır. Mütevazi, beyefendi, rakiplerine saygılı "

-  " Biz en çok taraftara sahibiz demiyoruz ama biz Türkiye’nin en büyük kulübüyüz. "

- "Vodafone Arena'daki biletlere çok talep var: Çin'den,Avustralya'dan talep var, telefonlar geliyor."

- " Vodafone Arena'da 32 bin kombine sattık şu ana kadar."

-  " Stadın maliyeti 350 milyon TL'ye ulaştı. "

- " Vodafone Arena, Dünya'da ilk kez plazma sistemiyle ışıklandırılan stat olacak. "

-  " Skorboardların yerini beğenmedik. İkisi de kale arkalarında olacak. "

- " Vodafone Arena'da özel kamera ve yüz tanıma sistemi olacak. 1.5 dakikada huzursuzluk veren olursa

bulabileceğiz.  Uyarıya rağmen rahatsızlık devam ederse, 2 dakika içerisinde mesaj gelecek ve

sonrasında yasal işlem başlatılacak. "

-  "Stadımızda alttan suyu vakum eden ve soğuk hava verebilen, ısıtması olan sistem var.
Gök delinse zemine bir şey olmaz."

- " Stat 23 metre doğuya kaydı. 10 metre de aşağı indik. "

-  " Vodafone Arena'da şuan 32 bin kombine var. Beşiktaş 10 milyon stat gelirinden 60 milyona geliyor."

- " Beşiktaş'ın UEFA'ya verdiği sözleri var. Bilet paraları bizim cebimize girecek paralar değil. "

-  " Biz bu stadı şampiyon olmak için yaptık. Stadın geliri 6 katına çıkacak. Biz o parayı taraftara mı dağıtacağız? "

- " Başkanlık sürecini devir aldığımızda en iyi branş basketboldu ama sonra bir düşüş yaşadık."

- " Geldiğimizde önceliğimiz futbolu düzeltmekti. Basketbolda Anadolu Efes ile

birleşme söz konusu değil. Stattan sonra basketbol ve amatör branşlara yatırım yapacağız. "

-  " Milangaz sponsorluğunu bitireceğini açıkladığı gün Ergin Ataman, Galatasaray ile sözleşme imzaladı. "

-  " Herkes kafasına göre hesaplar yapıyor ama unutulmasın Allah'ın da bir hesabı var. "

-  " Maçlarımızın ertelendiği zaman da 'olanda hayır vardır' diyip geçtik. "

- " Derbide Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini tabiki isteriz. Çünkü şampiyonluk yolunda onlarla yarışıyoruz. "

-  " Başkanlıkta 4 yılı doldurdum. Bugüne kadar hiçbir statta en ufak bir kötü söze maruz kalmadık. Küfür yemedik. "

-  " Futbolun güzelliği sonucu oyuncuların belirlemesi. Sonucu oyuncular belirlediği sürece sorun yok."

-  " Beşiktaş'ta en çok menfaat çeteleriyle uğraştık. Bunların internet ayağı da var, tribün ayağı da, şahsi olanı da..."

-  " Çarşı ile aramızda bir sorun yok. Biz kimseye bedava bilet vermedik. Böyle birşey zaten mümkün değil. "

-  " Çarşı grubundan açıklamayı kim yaptı bilmiyorum. Bir lafı cımbızlamak doğru bir olay değil. "

- " Ahlaki olarak baktığınız zaman şike her zaman suçtur. İlla hapse girmeye gerek yok. "

-  " Geçmişte rakiplerin illegal şampiyon olduğuna inanıyorum. Onların bizde bıraktığı büyük izler vardır. "

- " Galatasaray'ın Ankaragücü'nü 8-0 yendiği maç illegal olarak kabul edilebilir."

-  " Biz kulüp olarak sıradan değil farklıyız. O yüzden herşeyin ilkini Beşiktaş yapar. "

- " Galatasaray'ın stadını Toki yaptı. Biz kendi stadımızı kendimiz yaptık. "

-  " Bizde 10-15 yıl başkanlık yapmak mümkün değil. Beşiktaş'ta başkanlık 9 yıl ile sınırlıdır. "

- " Fernandes'i satmam lazımdı. Mantıklı olarak satmak lazımdı ama satmadık. Ona pişman oldum. "

- " Quaresma son derece ailesine bağlı bir oyuncu. İnanılmaz düzgün bir çocuk ve burada çok mutlu. "

-  " Quaresma ilk kez geldiğinde Beşiktaş'ın üstünde bir havayla gelmiş. Ama ikinci kez evime gelmek istiyorum dedi."

-  " İnsanlar beni sevmek zorunda değiller ama kimse kimseye küfür edemez.

O yüreği olan insan yüzüme söylemeli. "

- "Sosyal medyada bize küfür edenlere açtığımız davalardan kazandığımız paralarla bir okul yaptıracağım."

-  " İnşallah UEFA kupasını getireceğiz, hedefimiz o. Beşiktaş, Sevilla'dan daha büyük bir kulüp "

- " Beşiktaş, hakemlerin kötü yönetimine hazır. Fenerbahçe, Braga maçında hakeme hazır olmadığı için elendi. "

-  " Galatasaray'a stat konusunda kırıldım. Ama insanlara kırılırım, tüzel kişiliklere kırılmak olmaz. "

- " Fenerbahçe ayda bir maç bizde oynayın, bir maç TT Arena'da teklifi yaptı. Ancak Galatasaray kabul etmedi. "

-  " Vodafone ile sponsorlukta çok iyi ilişkilerimiz var. Onların desteğiyle biz de büyüyoruz, onlar da... "

-  " Rahmi Koç, Beşiktaş'a çok yardımcı oluyor. Birçok kurumumuza sponsor oldular. "

- " Beşiktaş'ın borcu 1 milyar TL ve bu borç hızlı olarak aşağı inecektir. "

-  " Bizim aldığımız avanslar da borçta görünüyor. Bizim borcumuz rakipler gibi değil. Avansları borca yazıyoruz.

Bizden önce gözükmüyordu.Rakiplerde de gözükmüyordur. Örneğin sattığımız kombineler de borç hanesinde

yazılıyor. "

- " Protokol açılışı stadyumun başka bir bölümünde olacak. Özel maç gibi bir şey yok. Konuşma yapılacak.

Kurdele kesilecek. Ayın 10'u için Cumhurbaşkanımızdan haber bekliyoruz.Devlet Bahçeli,

A. Necdet Sezer, Abdullah Gül gibi isimler de olacak. "

- ''Gökhan Töre'nin fotoğrafta bir suçu yok. İyiyim diye parmak işareti yapmış. Çok iyi, pırlanta gibi bir çocuktur. Cin gibidir.''

- " Gökhan Töre'nin fotoğrafında rahatsız olduğum şey yanındaki kişinin bizim eski çalışanımız olması. "

-  " O fotoğraf nedeniyle eğer bir madde varsa Töre'ye ceza getirilecektir. Gökhan Töre'yi satmak gibi

bir şey ola bilir mi?  Sezon ortasındayız zaten. Şartlar uyarsa sezon sonunda görüşürüz.

Bizim gibi Gökhan Töre'nin de tek amacı şampiyonluğa ulaşmaktır. "

- " Şenol Güneş müthiş bir insan. Hocamı çok severim, ondan çok memnunuz. "

- " TFF'nin en kötü çalışması hakemler ve cezalar yönünde. TFF, hakemler konusunda başarılı değil, düzeltilmeli. "

-  " MHK Başkanı değişse ne olur ki hakemler aynı? "

- " Cüneyt Çakır'a olan tavrım değişmedi. Derbilere aklında bir hesapla çıkıyor, ona yakışmıyor. "

-  " Ben çok fazla maç izledim. Hakemin niyetini 10 dakikada anlarım. "

-  " Aslında maç bittikten sonra konuşmanın çok anlamı yok. Biz kayırılmak istenmiyoruz ama hakem oyununun parçası da olmak istemiyoruz.''

- " Üç büyükler içerisinde hakem tarafından en mağdur edilen takım Beşiktaş'tır. "

- " En son Trabzonspor maçımızda penaltının kuralı yazılsa, birinci o pozisyon yazılırdı. Ama yine verilmedi. "

- " Fırat Aydınus ve Bülent Yıldırım gibi tecrübeli hakemlerden çok çektik. "

- " Bizim hakem seçme gibi bir durumumuz yok. Oyuncular, hakeme sığınmasın."

- " Son 3-4 haftada hakem hatalarına rağmen Beşiktaş maçlarını kazanmıştır. "

- " Aziz Yıldırım'ın nasıl bir başkan olduğunu bana sormayın. Onu Fenerbahçelilere sorun. "

- " Bizim işimiz bizi ilgilendirir. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a karşı açıklama yapması bizi rahatsız ediyor."

-  " Şike süreciyle ilgili bizi işin içine sokmaya çalışıyorlar. Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile kader birliği mi var ? "

- " Beşiktaş, şike davasında kenar süsü olarak kullanılmıştır. "

- " Ahmet Ateş, yolu tarif etmiş. Serdal Adalı'nın bir tane tapesi yok. Tayfur Havutçu menajerle konuşmuş. "

-  " Oğuzhan'ın sözleşmesinde serbest kalır maddesi yok. "

- " Dört yıl boyunca bir kez soyunma odasına indim. O da Liverpool maçından sonra kutlamak için. "

- " Gs-Fb derbisi seyircisiz olsa adaletsiz olurdu. Biz de olsak itiraz ederdik. Ama erteleme kararını doğru buluyorum. "

- " Stattan sonra tatile çıkmak falan yok. Önümüzdeki en büyük hedef şampiyon olmak. "

- "Türkiye Kupası'nı Torku Konyaspor'un almasını isterim. Bir futbol şehri oldular."

- "4 yıldır bu kulübün başındayım. Hiçbir yerde terbiyesizlik görmedik. Hep iyi karşılandık."

- "Slaven Bilic'e haksızlık etmeyelim. Tüm maçlarını deplasmanda oynadı.

Onu severim, inşallah ilerde yine Beşiktaş'a gelir."

- "FB-Braga maçında bir hakem katliamı vardı. Hakem hataları genelde Beşiktaş'a olur. FB hazırlıksız yakalandı" (Gülerek)

-  " Kulüp başkanları bu kadar önde olmamalı. Öncelik futbolcular ve hocalarda olmalıdır. Bende istemiyorum ama düzen bu..."

- " Gündüz maçları arttırılmalı. "

- "Önder Özen'i iyi niyetle getirdik. Çok destek olduk ve arkasında durduk. O da iyi niyetle çalıştı ve ayrıldı.

Biz Önder Özen'i sevdik. Önder hocanın bize hiç terbiyesizliği olmadı. Ayrılmamız dahi üzülerek oldu"

- ''Kimse konuşmuyor ama Beşiktaş'a seneye Aras Özbiliz geliyor. Çok acayip bir adam. Tribünler çok sevecek."

- "Beşiktaş çok şampiyonluklar kaybetti. İspat edilemeyen teşvik primleri, giden hediyeler... Aziz Yıldırım da bundan bahseder"

-  "Teşvik o dönem suç olmasa da ahlaki ve etik olarak suçtur. Süleyman Seba'nın da "Şerefli ikincilik" sözünü biz benimsedik"

-  "Twitter,Facebook kullanmıyorum. Sadece bir Instagram hesabım var."

- "Ben 4 yıldır başkanım, bir kez bile disiplin cezası almadım."

- ''Aziz Yıldırım gibi 18-19 yıl başkanlık yapmak istemezdim. Zaten kendi irademle tüzüğü değiştirerek 3 dönem kuralı getirdik.''

- ''Beşiktaş'ın bir farklılığı var. Beşiktaş'a sempati de çok üst düzeyde.''

- G.Saray'ın Kadıköy'de kupa kaldırması?

Fikret Orman: "Süleyman Seba, uçakta Trabzonlular var diye kutlama yapmadı. Biz de onun yolundayız."

-  "Akşam maçlarında alkollü gelenler fazla oluyor. Gündüz maçlarında nispeten daha az. Gündüz daha çok maç oynanmalı."

- Oğuzhan'ın EURO2016'da çok iyi işler yapacağını düşünüyorum. Cenk Tosun kesin yapar. Olcay Şahan'da.

- ''Tolga milli takımda olabilir. Fatih Hoca bunun kararını verir tabii ama ben kulüp başkanı olarak hepsinin gitmesini isterim.''

- ''Futbolda ekonomi artık önemli. Real Madrid'de bakın Mesut ve Di Maria'yı ne paralara sattı. Futbolda bunlar var.''

- ''Gökhan Gönül ile ilgili bir tasarrufumuz yok.''

- ''Fernandes lastik patlatacaktı, belliydi. Onun alternatifi olarak Sezer Öztürk'ü düşündük ama olmadı.''

- ''Ben İbrahim Toraman'ın kalmasını istedim ama Bilic kalmasını istemedi. Sonra küstü bize ama paşa gönlü bilir.

Geçen İbrahim Toraman'ı yemekte gördüm, öptüm de. Aramızda herhangi bir sorun yok. Beşiktaşlılar böyledir.''

- '' Önümüzdeki sezon deplasman yasağı kalksın.''

- ''Rakip taraftarlar, Vodafone Arena'da Yeni Açık'la Numaralı tribün arasındaki bölümde izleyecekler.

Gelsinler gol atınca birbirlerini kızdırsınlar. Eskiden 'Tabelaya bak göbek at' tezahüratları vardı.

Küfür eskiden de vardı.''

- ''32. haftadaki Galatasaray maçında taraftarımızın gitmesini istemem. Çünkü onlar da gelmesi bizim maça.''

- ''Seçimde rakipler çıkmasını bekliyorum.''

- ''15 bin kişilik bir salon yapacağız. İçerisinde antrenman salonları olan bir kompleks olacak.. Yerini söyleyemem''

- ''Yaptığımız ama söylemediğimiz transferler olabilir.''

- "Transferde İmza attığımız isimler de olabilir ama isim vermem doğru olmaz. Zamanı gelince açıklarız"

- ''Biz Mario Gomez'i çok seviyoruz. Mario da bizden memnun. Kalacağını umuyoruz.

Mario Gomez Nişantaşı'nda oturuyor zaten. Stada da yakın.''

- ''Sabah erkenden işim var. Bence artık bitirelim programı.''

- '' Bu stada UEFA finalinin verilmesi beni mutlu etmez. O kupanın gelmesi bizi mutlu eder. Galatasaray'ın üzerinden çok geçti.''

- '' Açılışa Lucescu'yu, Bilic'i, Gordon Milne'i, Daum'u, yerli ve yabancı herkesi davet edeceğiz.''

Teşekkürler... :tabe:

Çevrimdışı Emre.Guler

https://twitter.com/raif_junior/status/714712431424094208

VodafoneArena Futbol sezonu dışında kalan dönemlerde Hollywood şirketlerine kiralanacak. İlk proje Star Wars

Geyik bir tarafa ama şu iç mimari harika olacak gibi duruyor fazla modern geldi inönüden sonra şaftımız kaydı hani derlerle alışmadık....

Çevrimdışı harun1903

iki sayfa gerideki fotonun daha büyük hali, yüklemeyi becebildiysem.. wow dan alıntı.

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

10 tane olmuş şeffaf mebran..kesin bilgi yayalım..

Çevrimdışı Oguzhan1903

sanki locaların altına led ekranlar takılıyor benmi yanlış gördüm öyle bişi varmı ?
La Vittoria Sara Nostra !

Çevrimdışı yavvuzz

herkese günaydınlar ,

foto yok mu foto şöle güzel bir açıdan .

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı asyakartalı

O nasıl bir teknolojiymiş yahu!! küfür edenin anında kameradan yerini tespit edip ilgili koltuğa ait kişinin telefonun kısa mesaj göndermek :))

onu küfürle ilgili söylemedi,yanlış algılanmış sanırım.merdiven boşluklarında bekleyip ceza almamamız için kameradan tespit edilip,cep telefonuna lütfen yerinize oturum mesajı gelicek dedi.

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

@Altuğ  benim face hesabında Doğan HAKYEMEZ  beyin fotosu mevcut.oradan yükleyebilirmisin.Uçaktan çekilmiş...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Altuğ

@Altuğ  benim face hesabında Doğan HAKYEMEZ  beyin fotosu mevcut.oradan yükleyebilirmisin.Uçaktan çekilmiş...

Kaynak: Doğan Hakyemez (Facebook)