Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5497674 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı castoridae

Stat açılışında sadece keman eşliğinde "sen benim her gece efkarım"'ı söylemek istiyorum. Şöyle kemancı bir abla geçsin orta yuvarlağa, o çalsın, biz söyleyelim. Çok mu şey istiyorum? :alala:
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 13:38:16 castoridae ]

Çevrimdışı quentine83

@FARUK  bizim çatı şekli itibariyle içe doğru açılı duruyor.yani bu durumda skorboard tek noktadan asılıp düz mü duracak.yaklaşık bir tonluk ağırlık rüzgarda vs. de nasıl olacak sabitleme falan gerekmez mi .açıkcası benim pek içime sinmedi.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

Schalke`nin koltuksuz tribunu var, dortmundun stadinda da var koltuksuz tribun. Almanlar uymuyor kuralara, biz uyacagiz.
sen alman takımlarının bir maçını göstersene uefa organizasyonu içinde koltuksuz
koltuklu tribün senin güvenliğin ve konforun içindir. diğer türlü mal pazarına benzer.
uefa standartına uymadımı kapasiteyi bile düşürüyor mesela fener uefa maçlarında 45000 e düşüyor.
kaldıki senin dediğin saha ölçülerinden kırpmakki uefanın en kesin talimatı bu saha ölçüsü 80x120 olmak zorunda
ve hiç bir stadyum bunun altında bir ölçüyle inşaa edilmiyor zaten sanırım belli bir süre sonra kesinlikle maç oynanmasına izin vermeyecek
tüm alman stadyumlarıda bu standartlara uygun yapılıyor. avrupadada bildiğim bir tek bundesligada koltuksuz tribün var. almanlar uygar olduğu için
sorun teşkil etmiyor bizde bir panik durumunda katlamalı ölü verirsin herkes birbirini ezer. Normalde bile eziyor zaten.
Güvenlik senin üç tane fazla insan sokmandan daha önemli

Çevrimdışı arda

hava kapalıysa peki :kop:

Kutup yıldızı :) o yoksa ağaçlı yoldaki ağaçların gövdelerindeki yosunların yönü o da yoksa kartal yuvasının dibindeki karınca yuvasının açık ağzının yönü o dahi yoksa! Niyet edilip mekanım mabed, döndüm kıbleye, kıblem Kâbe diyerek.. Allah affetsin :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Kalyoncu

Ledler takılıyo galiba

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GIUNTI

Fotografi biz cektik oradan hocam. Yakislastirma vs. yok.

Elinize sağlık kaç aydır oradan biri foto çeksin deyip durdum.  :)

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı yigitcan1903

@FARUK  bizim çatı şekli itibariyle içe doğru açılı duruyor.yani bu durumda skorboard tek noktadan asılıp düz mü duracak.yaklaşık bir tonluk ağırlık rüzgarda vs. de nasıl olacak sabitleme falan gerekmez mi .açıkcası benim pek içime sinmedi.
Skorbordun statiği beni de uyuzlandırmıyo değil
Umarım hesabı yapılmıştır

Çevrimdışı beşiktaşk

Herkez kendi koltuğunda oturacak olayını çok abartıyoruz arkadaşlar sinemaya yada tiyatroya gitmiyoruz futbol maçı bu herşeyin bi kültürü rajonu vardır adam stadyumdan içeri girip sınava gelmiş gibi koltuk numarasınımı arayacak hadi onu geçtim adam kız arkadaşıyla eşiyle dostuyla gelmiş yan yana olamazmış herkez kendi koltuğunda oturcakmış böyle saçmalık olurmu bikere o çatı altında saygı sevgi hoşgörü var takımdaşlık var herkez elinden geldiğince birbirine kolaylık sağlayacaktır.

Demek istediğim şu değil adam kapalı ortadan kombine almış gidip kenardan izlemez elbette ama bi sıra üst bi sıra yanda falan görüşünü çok etkilemeyecek durumda anlayış göstermeli o tribüne gelende düşman değil hepimiz Beşiktaşlıyız adam sırf kendi koltuğunda oturmak için iki sıra yana oturmayıp kıllık yapıp benim misafirimle yan yana maç izleme keyfimi engel olursa ayıp eder. mümkün olduğunca anlayışlı olup birbirimizi idare etmeliyiz herşeyide hak hukuk kural kitap meselesi yapmaya gerek yok.
Ne güzel dedin eyvallah vallaha beni anlayan biri daha çıktı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2016, 13:46:04
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Kutup yıldızı :) o yoksa ağaçlı yoldaki ağaçların gövdelerindeki yosunların yönü o da yoksa kartal yuvasının dibindeki karınca yuvasının açık ağzının yönü o dahi yoksa! Niyet edilip mekanım mabed, döndüm kıbleye, kıblem Kâbe diyerek.. Allah affetsin :)
karıncalar yuvalarının açık ağzının yönünü kıbleye göre yapacak kadar yaratılış harikaları mı yoksa evrimin tesadüfi sonucumu :alala:
evrim teorisi tartışması başlar mı buradan :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canergiray77

sonunda aradığım yerden bir foto bulabildim engelliler  tribünün olduğu alan sanırım burası beton alanı baya geniş ve stadyum tribünleri ve zemin harika görünüyor bu açıdan

"Vodafone Arena Facebook hesabından alıntıdır"
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Fatih

Elinize sağlık kaç aydır oradan biri foto çeksin deyip durdum.  :)

1 Aydır fotograf var zaten hocam. Bu fotografi da @ZEKI abi cekmisti...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı sosyalkartal

:super:
yalnız bu böyle takılırsa yetişecek mi açılışa lcd televizyon gibi nası dolanacak loca aralarını  :alala:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı 1903_mehmet

Sayın abilerim galiba kaçırdım sorulduysa kusura bakmayın şeref turübünü nerde olacak bakıyorum bakıyorum bir türlü bulamıyorum yahu :lol:
Kalbim Beşiktaş'a zikreder..

Çevrimiçi Necmi

:alala: mühendisler düşünemez sanırım bunu
insanları aptal iş bilmez gibi göstermekte gerçekten üstünüze yok.
gerçekten merak ettim bu yorumu düşünüptemi yaptın yoksa ben yazdım oldumu dedin
biz orda gecekondu yapmıyoruz.
yok anlamadığım daha takılmamış nasıl sabitleneceği belli değil nasıl içine sinmiyor
bir işin içine sinmemesi için önce yapılması lazım değilmi :alala:
gerçekten bir şeyi yazmadan biraz düşünün bence burayı onbinlerce kişi okuyor.

Çevrimdışı yigitcan1903

Toplam kaç parça led var günde kaç adet takacaklar yeni soru  :D

Çevrimdışı Efe

Skorbordun statiği beni de uyuzlandırmıyo değil
Umarım hesabı yapılmıştır
skorboarta göre statik mi yapilirmis boyle bi catida bunuda ilk kez duydum 2500 ton agiriligi hic bizey yok mus gibi uzerinde tasiyor arti 5000 ton ek yuk cekme kapasite var 3 tona mi statik yapacagiz :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

led paneller her iki loca kat aralarında olacak mı yoksa tek katta mı olacak.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı sosyalkartal

led paneller her iki loca kat aralarında olacak mı yoksa tek katta mı olacak.
tek katta olacak  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Efe

iç taban kaplamasi harika gorunuyor ust fotoda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı taner1916

aktif reklamın panoları kesin bunlar emin olmamakla eğer onlar ise çözünürlükleri çok iyiydi gönül isterki ş.liginde kullanılan panolardan olsa muazzam olurdu

[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 13:59:44 taner1916 ]

Çevrimdışı martin40

Sonunda beton görüntüsü kayip oluyor  :)